نقل قول نوشته اصلی توسط lvlahtab

بنابر تجربه شخصی خودم و بیشتر دوستان،به یه دلیل مهم بهتون پیشنهاد میکنم فعلا" رسمیش نکنین.
>>اگه از الان عقد کنین حداقل دو سه سالی باید عقدکرده هم باشین و چاره دیگه ای هم ظاهرا" نخواهید داشت.
علاوه بر مشکلاتی که قبلا" بهشون اشاره کردم،همین مدت طولانی دوره عقد کردگی خیلی مشکل سازه.
پیشنهاد ارجح اینه که دختر و پسر 5-6 ماه بعد از عقد برن سر خونه زندگی خودشون.این مدت میتونه حداکثر 1 سال بشه ولی همین هم زیاده.درمورد شما که سخت تره.این دوران بدلیل ویژگیهای خاص خودش،مشکلات عدیده ای برای فرد پیش میاره.که بهتره جلوگیری کنین از این مشکلات.وارد جزئیات نمیشم.طولانی مشه،فکر کنم خودتون تا حدی اطلاع داشته باشین.[/b]

ممنونم از راهنماییاتون,حرفاتونو با تمام وجود درک میکنم.میدونم که چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد.
نمیدونم جواب این دل شرحه شرحه از فراق رو چی بدم.یعنی نباید به خاطر کسی که دوسش دارم دل و به دریا بزنم و مشکلات رو به جون بخرم؟ هیچ چیز ارزشمندی بدون سختی به دست نمیاد.نه؟
کسی نیست که همچین تجربه ای رو داشته باشه و شرایطش مثل شرایط من بوده باشه؟
(نمیدونم شما چیزی درباره نشون کردن دختر(که یه نامزدیه نیمه رسمیه) شنیدین؟تو شهرستانا یه رسمه.)

[size=medium]همه می خواهند روی قله كوه زندگی كنند، اما تمام شادی ها وقتی رخ می دهند كه در حال بالا رفتن از كوه هستند.

[/size]