سلام سحر جان. خسته نباشی. تایپیکت رو خوندم و واقعاً ناراحت شدم. آخه خدایا بعضی از این مردها چرا این قدر نامردند؟ سحر جان از نظر من یه لحظه هم نباید به شروع زندگی فکر کنی. این آقا امتحانش رو خوب پس داده. کسی که هنوز عقد است و پاش به زندگی و روزمرگی زندگی و سختیهایش باز نشده این حرف رو می زنه پس فردا که داخل زندگی شد سر هیچ و پوچی زندگی را به هم خواهد زد. از نظر من هم گرفتن مهریه دوای هیچ دردی نیست ولی یه کم ترسوندنش واجب هست. باید بداند که ارزش زن اینقدر پایین نیست که مثل یه دستمال بندازدش کنار. یه کمی بالا و پایینش ببر. بذار معنی زندگی و سختیهایش رو بچشه. چرا به پدر و مادرت درباره رابطه ات نمی گی؟ مگه خلاف شرع کردی؟ اگر اون یه زمانی بفهمه که از این موضوع می ترسی ازت باج می خواد و خیلی کارها رو به نفع خودش تمام می کنه. اعتماد به نفست رو بالا ببر. تو دختر تحصیلکرده و با شعوری هستی. خودت می تونی برای زندگیت تصمیم بگیری. محکم بایست و مبارزه کن. خودت کاری می کنی که بقیه برایت بیش از اندازه دل بسوزانند. به همان دختری که 2 سال پیش بودی برگرد و از زندگی لذت ببر. این دنیا اینقدر ارزش نداره که بخواهی خودت رو فنا کنی و اون دنیا هم جوابگوی این کارت باشی. به خدا توکل کن با تمام وجودت.
برایت دعا و آرزوی موفقیت می کنم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)