نقل قول نوشته اصلی توسط pariya.k

ميتوني اسم آي دي اون رو تو گوگل جستجو كني بعد مشخص ميشه تو چه سايت هايي عضوه
حالا عضو بودنش مشكلي نداره ببين فعال نباشه اونجاها
البته فكر نمي كنم با اين مشغله كاري بره دنبال چت و ....
مي توني خودت هم يه بار ناشناس بري باهاش چت كني
تا آخرين بهش 100 در صد اعتماد نكن
البته اميدوارم كه تا حالا اين كارآگاه بازيارو انجام داده باشي و به اين يقين برسي كه آين آقا مشكلي نداره
و اينكه ديگه حتمن سريع تر خانواده ها مطلع بشن بلاخره يه چيزي جور كن بگو اگه خدا بخواد همه چي درست ميشه

سلام پريا خانوم
اوه اگر بدوني چه کارآگاه بازيا درآوردم و چه کارا کردم که بشناسمش خودش مثنوي هفتاد من ميشه!!!
ولي شک و ترديد من از درست بودن و يا غلط بودن رفع نشد که نشد! حالا وقتي به خانواده فکر مي کنم مي بينم واقعا حق دارند ...

نقل قول نوشته اصلی توسط del
من فکر می کنم که این آقا خیلی راحت می تونن با خانواده به دیدن خانواده ی شما بیان و اعلام کنن، که از طریق یکی از آشنایانشون که دختر بوده، شما رو معرفی کردن، در ضمن من فکر می کنم اگر قضیه ی رفت و آمد و در جریان گذاشتن خانواده ها باشه، بهتره که این از طرف آقا دنبال بشه، این جوری حسن نیت ایشون از ادامه دادن رابطه هم بهتر مشخص میشه، در ضمن فردا هم مسئولیت این آشنایی و اتفاقات اون به گردن شما انداخته نمی شود، و این آقا اگر یه روزی بخوان همسر شما باشن خودشون میتونن خودشون و اعمالشون رو توجیح کنن!
align=center][/align]
مثل اینکه پست من هم با پست خانوم kimiakhaton یکی شد!

خيلي نکته مهمي رو بهم گوشزد کرديد تا حالا فکر مي کردم بايد آشنايي رو بگم از سمت خودم بوده ولي به اينجاش ديگه فکر نکرده بودم ... ممنون