ممنون دوستان
omidvar گرامی منم همین برام شده سوال که چرا وقتی آقایون محترم ! میخوان ازدواج کنند ،اگر دختر در قبل نامزدی داشته باشه اینقدر براشون مهم میشه ؟اینکه بدونن چرا بهم خورده و رابطه تا چه حدی پیش رفته؟
ولی وقتی دختر دوست پسرهای رنگ و وارنگ هم داشته باشه تا این حد کنجکاو نمیشن که چرا بهم خورده و تا چه حد پیش رفتن؟؟؟
چرا به فرض ممکن اگر بهشون نگی نامزد داشتی و بعدا متوجه بشن قابل قبول نیست!؟؟ ولی مخفی کردن دوستان پسر در گذشته که بعدا اگر آشکار هم بشن قابل گذشت میشه؟
کنجکاو بودم که منطق این افکار برخی (بیشتر) آقایون رو بدونم،در پست 10 هم گفتم اگر مهمه یا نیست، دوست دارم دلایل رو بشنوم...
ستاره جان من اگر در گذشته نیت و هدف دیگه ای جز این موارد داشتم هیچ وقت به ازدواج فکر نمیکردم
F_z عزیز من اگر در مسیر زندگیم به فکر شناخت خودم باشم دلیل نمیشه دست از شناخت موقعیت و آدمایی که باهاشون برخورد دارم بکشم. من میخوام بدونم و بفهمم کجای کارم و باید چطوری برم جلو!
يادآوران ممنون از توصیه ات. من خودم میدونم که کار غیر اخلاقی انجام ندادم. ولی این رو هم میدونم که اگر بر حسب اتفاق با خواستگاری تا مرحله ای جلو رفتم ،اگر بیش از2 جمله از گذشته من سوال کنه ،دیگه ادامه نمیدم.
همین اندازه که بتونم بگم که نامزدم داشتم و باهاش به نتیجه نرسیدم،همین.
خسته شدم از اینکه کسی بخواد ماجرای منو زیر و رو کنه
مدیر محترم ،شما رو آنلاین میبینم،میتونم نظرتونو بدونم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)