سلام پریماه جان
می دونم که خیلی دوران سختی را داری می گذرانی ولی مقاوم باش.
دوست عزیزم من همیشه اعتقاد داشتم و دارم که یک پسر وقتی از یک دختر خوشش بیاید هیچ فرصتی را برای با او بودن از دست نمی دهد و به هیچ عنوان ریسک نمی کند.به اب و اتیش می زند و هزاران راه را برای رسیدن به آن دختر امتحان می کند و به هیچ عنوان حاضر نمی شود مرد دیگری در زندگی آن دختر وارد شود.ممکن است نتواند ولی همه ی راه های ممکن را امتحان می کند.
با توجه به صحبت هایی که بین شما رد و بدل شده است من فکر می کنم که این آقا خیلی محترمانه شما را رد کرده است.به نظر من به هیچ عنوان این کارت را ادامه نده چون دوست عزیزم بیشتر و بیشتر به احساساتت لطمه وارد میشه.
به نظر من نذار که ایشون کاملا با صراحت بهت بگه که شما رو نپسندیده(گرچه واضح گفته) و با این کارها شما ایشان را به سمتی سوق میدی که کاملا با صراحت این حرف را بهت بزنه و زمانی که ایشان این حرف را بزند شما بسیار از نظر احساسی آسیب می بینی.
پریماه عزیز خیلی وقت ها ما آدم ها اصرار به یک کار خاص یا یک فرد خاص داریم و خوشبختی را در داشتن آن می بینیم.اما ما تنها یک جزئی از آینده رو می بینم و از بالا و پایین های زندگی خبر نداریم.
من مطمئنم خیر و صلاحی در این مسئله ی شما است که بدین صورت جلو رفته است پس اصرار در خواسته ات نکن و رها کن و بگذار زمان همه چیز را حل کند.