خانوم صبای عزیز، من فکر می کنم این پیشنهاد در مورد هر مردی نمیتونه پاسخگو باشه، آخه! خود من وقتی این روش رو در مقابل همسرم به کار بردم، خیلی ناراحت و عصبانی شد و بهم گفت: که این باعث میشه که توی زندگی فکر کنم که توی سربازخونه هستم و با یه سری قوانین دست و پا می زنم و نمی تونم که درست نفس بکشم و این عصبانیم میکنه! بهم گفت: که وقتی موضوعی ناراحتم میکنه اگر باهام هم حسی کنید و بعد در کمال آرامش بهم تذکر بدی که کاش! این حرف رو نمی زدی کم کم بهتر میشم و واقعا الان همین جور شده، دیگه خیلی کم فحش میده!
اما در مورد می می عزیز، نمی دونم! شاید این موضوع بتونه به رابطه شون کمک کنه! خواستم فقط تذکری باشه که بعدا مشکل جدیدی پیش نیاد.
می می خوبم، خوشحالم خانمی، نه! عزیزم، فکر نکن که این یه جوری گول زدن همسرت هست ، به نظر من این نوعی سیاست زنونه ست که شما میتونید به کارش ببرید و از اون به نفع خودتون و همسرتون استفاده کنید، امیدوارم که تا اون موقع( یعنی سالگرد ازدواج تون) بتونید با مهربونی کامل و دید باز (نگاه ویژگی های مثبت و تاکید و تشویق همسرتون) روزهای خوبی رو رقم بزنید، فقط سعی کن که به خودت مسلط باشی و این قدر هم ریز ریز به موضوعات زندگیتون دقیق نشو، می تونی همه چیز رو یه کم ساده تر بگیری و گاهی یه موضوع مهم رو با یه خنده ی کوچیک تمومش کنی!
می دونم که می تونی، می می خانومیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)