نقل قول نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام

سحر خانم به تالار همدردی خوش اومدید

خواهر من تو روابط دوستی دختر و پسر هیچ تعهد و مسئولیت پذیری وجود نداره برای همین هر کدام از طرفین هر وقت بخوان به خودشون اجازه میدن برن سراغ یه کیس دیگه و روز از نو روزی از نو ! کسی هم نمیتونه متهمشون کنه چون از ابتدا تعهدی در کار نبوده .شما هم خودتون خواستید دوست بشید پس خودتون هم مقصرید .
از طرف دیگه به نظر من رابطه دوستی بین دختر و پسری از فامیل به مراتب جلوه بدتری داره تا اینکه غریبه باشن .چون با بهم خوردن دوستیها خانواده ها هم درگیر میشن و ممکنه کار به جاهای باریک بکشه .
شما همون موقعه که دوست دیگه شوهرتون بهتون اعلام کرده بود که دوست هستن با هم باید احتیاط میکردید و صمیمی نمیشدید و باید همون موقعه سعی می کردید ازش فاصله بگیرید .اما با یه اشتباه بزرگتر ( خودشی) بقیه رو هم در جریان گذاشتید و همه متوجه روابط شما شدن و تا اینکه به اجبار شما رو عقد کرده .بعدش درسته که شما عقد کردید اما تا زیر یک سقف نرفتید نباید با شوهرتون رابطه جنسی برقرار میکردید اینم اشتباه بعدی شما بوده در حالیه شما میگید براش کم نذاشتید !!! خواهر من شما درواقع دیگه چیزی باقی نذاشتید برای بعد از عروسی .شما شوهرتون رو از هر نظر ارضا کردید برای همین شاید دیگه نیازی به ادامه راه نمی بینه .
اگه اینطور باشه یعنی شوهر شما تا این حد به اون خانم نزدیک فکر کنم حالا حالاها ادامه داشته باشه چون اونها الان دوست هستند در دوستی هم هیچ تعهدی نیست بنابراین شوهر شما هر استفاده ای بخواد از اون میبره و کمتر به زن قانونی و شرعیش فکر میکنه .با شما هم از همون اول فقط خواسته دوست باشه اما شما دلبسته یا وابسته به ائون شدید و اون اقدام رو کردید .
رفیق زدی به جاده خاکی !
اون خودش میدونه اشتباه کرده اینجا دادگاه نیست که شما محکومیت متهم رو لیست کردی!
اگه میتونی کمکش کن و گر نه...

پایان تلخی بود !