سلام سارا جان،
پاسخ شما رو در زیر نوشتم...
------------
سلام:
ممنونم از دوستان عزیزم با نظراتشون و ممنونم از نقاب عزیز..
حرف های شما برای من جای تامل داشت..ممنونم.
خدمت سایر دوستان خوبم عرض کنم...که مورد دوم که مورد سوالم هست رو کمی باز می کنم..
در این دسته هردو فرد دارای فرهنگ یکسانی هستند و اگر تفاوتی وجود دارد خیلی جزئی و قابل گذشت است..منتها اقا از خانم می خواهد که در پاره ای شرایط افراد که خود وی صلاح نمی داند که مثلا زنش رو بدون روسری ببیند یا مثلا بلوز استین کوتاه در مقابل انها مثلا روسری بزند ولی در رابطه با سایرین مشکلی نمی بیند و تنها معتقد است که گاهی که لازم می داند خانم حرف وی رو زمین نزنه و انجام بدهد..
حالا به نظر شما چه چیزی در یک مرد موجب این درخواست می شود..
این طور که من فهمیدم و پرس و جو کردم اقایون گویا در برخی پسران یا مردان چیزهایی می بنند که شاید از دید یک خانم پنهان باشه ..ایا چنین چیزی هست؟
ایا این دلیل بدبینی یک مرد نیست؟
--------------------
بله، چنین چیزی هست...
من نمیدونم شما خانمها تا چقدر متوجه نگاههای بد میشین، اما مردها جنس هم رو بهتر میشناسن، و کاملا نگاه از روی هوس یا ... رو متوجه میشن...
حالت دیگه که وجود داره این هست که گاهی اوقات، در ذهنشون بک گراندی که از فردی دارن بسیار مخدوش و تیره هست، برای مثال میدونن که اقای فلانی که حتی شاید دوست بسیار نزدیکشون هم هست فردی هوس باز هست و بنابرین، ترجیح میدن با توجه به سابقهای که در مورد این فرد در ذهن دارن و حداقل پتانسیلی که در این فرد برای داشتن نگاه از روی هوس انتظار میره، همسرشون در مقابل این فرد پوشیده باشه...
پاسخ سوال دیگرتون این هست:نه، دلیل بدبینی یک مرد نیست، اگر حالت افراطی داشت و در مورد همه بود، بله دلیل بر بدبینی داشت...
اما در حال حاضر، این حساسیت تنها در مورد افراد خاصی وجود داره و نه همه، و مطمئناً دلیلی خاص برای حساسیت به این افراد خاص وجود داره که میتونه ریشه در نحوه رفتار، طرز برخورد، یا نوع نگاهشون در مواجه با شما باشه یا بک گراند منفی که در ذهن همسرتون در مورد این افراد وجود داره...
--------------------------------------
و ایا خانم به نظر شما باید تا چه حد اجابت کند و یا چطور در مقابل این درخواست گاهگاهی رفلکس بدهد که موجب کنش نشود؟
بازم از شما ممنونم...
------------------------------
به نظر من، با توجه به اینکه این تفاوت فرهنگی، اعتقادی چندان نیست و شاید اصلا وجود خارجی نداره، چرا که این حساسیت تنها در مورد افراد خاصی هست،
اجابت این درخواست مرد، هزینه چندانی برای زن نداره، اما در مقابل کمک زیادی به آرامش مرد و حتی کاهش حساسیت او در این زمینه میکنه...
و در کلّ، برای مثال اگر مشکل بر سر این بود که شما در کل زندگیتون تا دیروز مانتو پوشیدین و حالا همسرتون انتظار داشت شما چادر بپوشین، بله جای بحث بسیار جدی داشت...اما الان به نظرم اینکه زندگی رو به کام خودتون و ایشون سر این مسائل تلخ کنین، ارزشش رو نداره...
سارای عزیز، خواهر خوبم،
باور کن، این حساسیتها رو همه مردها دارن، حداقل در مورد کسانی که براشون مهم هستن و دوستشون دارن، به خصوص همسرشون...
من انتظارشو نداشتم، اما اینگونه حساسیت هارو حتی دوست ایتالیایی من هم در مورد دوست دخترش در مقابل بعضی از دوستانش داره...
منتها مراتبش فرق میکنه، منظورم اینه که در فرهنگ ما به شکل روسری ظهور میکنه، در فرهنگ اینها به شکل لباس پوشیده تر پوشیدن یا حتی حاضر نشدن در برخی محیطها که بعضی از دوستان دیگرش هم هستن...
خلاصش اینکه به نظر من، ، خیالش رو راحت کن
...
K

علاقه مندی ها (Bookmarks)