با تشكر از همگي دوستان
ولي فيلوساراي عزيز با احترام ،به نظرتون گاهي بعضي حرفا شعار گونه نمياد توي زندگي امروز؟؟
مثلا ميگيم سر بي گناه تا پاي دار ميره ولي بالاي دار نميره ولي ما بي گناهاني رو داشتيم كه سرشون بالاي دار هم ميره ( براي مثال گفتم )
بعضي حرفا و اعتقادات خيلي قشنگن ولي در عمل اونجور كه فكر ميكنيم نتيجه نميدن البته الان حضور ذهن ندارم كه مثال بزنم ولي كلا خيلي از اين تضاد ها رو ديدم توي زندگي .....
خوب عزيزم من هم دلم ميخواد با يه آدم خيلي فهميده كه اين چيزا براش مهم نباشه و روشن فكر باشه ازدواج كنم ولي در عمل اينجور افراد خيلي كم هستن( اگرم هستن نميدونم چرا نميان منو پيدا كنن؟
)
اكثرا مردها افكارشون سنتي هست و خيلي غيرتي هستن ، اينجور چيزها براشون چهره ي خوشي نداره
بر فرض اگه مثلا يه مدت خودم با كسي به قصد ازدواج آشنا بشم قضيه فرق ميكنه به اين فرد خيلي راحت ميشه صحبت كردچون اصلا نحوه ي آشنايي فرق ميكرده ....مثلا ميگم من با تو به قصد ازدواج آَشنا شدم ، قبل از تو هم با كس ديگه آشنا شده بودم كه به تفاهم نرسيديم
ولي با خواستگارهاي سنتي نميشه ازين حرفا زد ......
خلاصه اينكه مثلا يه مثال براتون ميارم .... چرا بايد حرفي رو بزنيم كه گفتنش هيچ كمكي نميكنه و فقط باعث ناراحتي روحي طرفمون ميشه ؟؟؟؟
مثلا اگه يه چيزي توي گذشته بوده و قراره كه ديگه تكرار نشه !! براي چي بايد گفته بشه ....
خيلي از ماها از جمله خودم گاهي يه چيزهايي رو ميفهميم و ميشنويم كه پيش خودمون ميگفتيم اي كاش هيچ وقت نميفهميديم .... اگه نميفهميديم خيلي زندگي بهتري داشتيم و فهميدنش هم جز ناراحتي چيزي نداشته !!!
مثلا فرض ميكنيم كه طرف توي رابطه ي قبلي كه داشته مثلا دست طرف مقابلشو مثلا ميگرفته .....
خوب گفتن اينكه من دست طرف مقابلم رو ميگرفتم ، شايد روي روحيات طرف مقابل تاثير بدي بذاره !!! اكثرا هم ناراحتي شون از قبل نيست ، اكثر ناراحتي هاشون از اينه كه مثلا چون تو قبلا با كسي دوست بودي تضميني نداره كه مثلا بعدا تكرار نشه
اكثرا از تكرار ميترسن يا فكرهاي ناجور نسبت به طرف مقابلشون پيدا ميكنن كه شايد اصلا درست نباشه ،خودشونم قبول دارن ولي كنترل احساساتشون دست خودشون نيست
آخه آدم بايد واسه ي چي باعث ايجاد اينجور مسائل بشه ؟
خودمم نميگم كه گفته نشه ، بلاخره بايد به طرفت بگي كه بعدا اگه خودش بفهمه خيلي بدتر ميشه .... ولي گفتن همه چيز فكر نميكنم درست باشه يا مشكلي رو حل كنه ....من ميگم فقط اگه طرف پرسيد بايد بهش گفت اگه نپرسه ، نبايد بگي ..

( اگرم هستن نميدونم چرا نميان منو پيدا كنن؟
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)