سلام نظر آقاي wintersun77 به نظر من خيلي خوب بود
به نظر من بايد حواستون به خانوادتون هم باشه و از اون طرف هم مطمئن بشيد
دلیل اصلی علاقه ی من برخلاف اکثر جوونا و دوستام واطرافیانم نه زیباییه نه چشم و ابرو و نه پول و... بلکه اخلاق خوب و حجاب قابل قبول ایشونه
فقط همين ؟؟؟؟ مي گم فقط نه اينكه اين مسائل مهم نيست كه خيلي هم مهمه اما زندگي شمارو فقط اخلاق خوب و حجاب مي سازه ؟؟؟ اين خيلي خصوصيت خوبيه ولي شايد ديد ايشون به زندگيش و هدفاش با شما متفاوت باشه. و بخش بزرگي از تصويري كه از ايشون تو ذهنتون داريد نتيجه افكارتون باشه و با واقعيت مطابقت نداشته باشه
چون واقعا از ایشون جز اسمشون اطلاعاتی ندارم!
در مورد رباتيك حرف زدن نه به اون شدت ولي عاشقانه حرف نزدن به نظر من كه خوبه . حداقل تو نظرش شبيه اين پسراي ....... نمياين
وابستگي : اگه ميبينين خودتون يا طرفتون قادر به كنترل احساسات تو رابطه اي كه صرفا براي شناخت طرفينه و لا غير نيستين ارتباط گسترده برقرار نكردن خيلي بهتره
اگر جو خانوادگي شما و فرد مقابل جوري هست كه الان نامزد باشيد تا يه مدت بعد كه شرايط درست شد ازدواج كنيد بد نيست . حداقل ترس از دست دادن ايشون يا ورود به يه رابطه نادرست رو نداريد
ولي اگر انتخاب درستي نكرده باشيد رابطه به اين صورت بدتره.
و اينكه به نظر پدر و مادرتون هم اهميت بدين . اونها مارو بزرگ مي كنن و به عقايد ما آشنا ترن و جز خيرمون چيز ديگه اي نمي خوان. هشدارهاي والدين در مورد انتخابهايي كه توي اين سنين انجام ميشه مي تونه خيلي راهگشا باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)