نوشته اصلی توسط
laleh
آیابه نظرتون مردی که شبانه روز داره از خونوادش که هیچ کاری جز زحمت وعذاب براش نداشتن حرف می زنه و اگرزورکی لبخندنزنی ونگی آره راست می گی روزگارت رو سیاه می کنه روانی نیست؟ مردی که خانواده تشکیل می ده بعداز 14 روزکه ازبخوروبخواب برگیرده " شوهرمن پست مهمی داره ودست به سیاه وسفید نمی زنه فقط ناظر هست بعدش مناطق جنوب نیست اتفاقا" جای خوش آب وهواهست" به جای توجه به زن وبچش ویک ذره محبت به بچش " من که هیچی" می ره محبتش رو به بچه های خواهروبرادرش می کنه روانی نیست؟ اصلا" به نظرمن مرد خسیس روانی هست حالا می خواهیدبگید تند نرو ولی اینم یک بیماری هست. من خرج تحصیل خودم رو پرداخت می کنم ماهی تقریبا" چهارصد، پانصدهزارتومن نبایدبگه شماازکجامیارید بخورید؟ بعدخودش 3 میلیون حقوقش رو یاجمع کنه یابده به خونوادش؟ shokan عزیز من بارها بهش گفتم اگه یک قدم به سمت من بیایی من ده قدم به سمتت میام ولی فایده نداشته. شمانمی دونید به خاطر خونوادش بامن چه کارها که نکرده چه حرفهای زشت ورکیکی به من نزده . من که توی خونه پدرم بالاترازگل نشنیدم. مثلا" یه پرتقال می گیره دستش پوستش رو میریزه کف خونه وهستش رو هم تف می کنه رو ی قالی تا منوزجر بده. پس اسمش چیه؟ ای کاش یه عیب دیگه داشت حتی می گم ای کاش معتاد بود ولی هرچی فکرمی کنم عقلم به جایی نمیرسه که چه طورممکنه یکی به خاطر فامیلاش زنش رو که با هزارآرزو اومده توخونش اذیت کنه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)