دوست عزیز قبلا هم گفتم اگه شروعی وجود داشت واسه این بود که من واسه دوستی هام ارزش زیادی قائلم و چون نگرانش بودم براش اس ام اس دادم و هیچ هدفی هم نداشتم و اونو فقط به چشم یه دوست(بدون در نظر گرفتن جنسیت) می دیدم.
شاید دلایلی که من اصرار به تموم کردنش داشتم به نظر شما مسخره و بی ارزش باشه ولی واسه من اونقد محکم بود که در حالی که اگه قرار بود به چشم یه خواستگار بهش نگاه کنم واسم یه مورد ایده آل بود! ولی تمومش کردم.
همون طور که گفتم ما از نظر طبقاتی با هم خیلی فاصله داشتیم. شاید از نظر اون بی اهمیت بود ولی واسه من که یه عمر توی گوشم خوندن که کبوتر با کبوتر باز با باز غیر قابل هضم بود. البته فکر نکنید من از یه خانواده سطح پایین هستم نه من از یه خانواده متوسط هستم ولی اونا خیلی سطح بالا بودن. مورد دیگه هم این بود که توی اقوام اونا همه تحصیل کرده بودن .کمترینش کارشناس ارشد بود! یعنی همه دکترا و کارشناسی ارشد داشتن و بالطبع مشخصه که من هم باید خودمو به اونا می رسوندم(من فوق دیپلم دارم البته قصد ادامه دادن دارم) خب مشکل من خودم نبودم خب می تونستم با یکم تلاش خودمو به اونا برسونم ولی اقوام ما چی؟ اونا رو که نمی تونم عوض کنم. نه اینکه اقوام ما اهل تحصیل و اینا نباشن ولی خب بیشترشون در حد لیسانس هستن. مورد دیگه پدر و مادر و عرف خانواده ماست. پدر و مادر من هرگز نمی تونستن بپذیرن من با کسی که از توی اینترنت باهاش آشنا شدم ازدواج کنم. نه تنها اینترنت بلکه عرف خانواده ما نمیپذیره دختر و پسر غیر از حالت سنتی ازدواج کنن. و منم نمی خواستم خلاف اونا عمل کنم. حالا اگه همه اینایی که گفتم در نظر نگیریم، من خودم هیچی ازش نمی دونستم! دانستهای من در حد چیزایی بود که خودش گفته بود. و اگه ما قرار بود همه این موارد بالا رو فاکتور بگیریم از این مسئله مهم که نمیشه به راحتی گذشت. من نمی تونستم ریسک کنم و ادامه بدم تا زمانی که قضیه جدی بشه و اون وقت من یا اون بفهمیم که به درد هم نمی خوریم و من اینو مطمئن بودم که پدر و مادر من و اون هرگز موافق نخواهند بود. مورد دیگه این بود که اون اصلا شرایط ازدواج رو نداشت و در ضمن همیشه توی صحبتهاش می گفت که قصد خارج رفتن داره و فعلا هم واسه آینده اش برنامه ای نداره، چطور شد که یهو تصمیم به ازدواج گرفت به نظرتون؟!
البته دلایلی که نوشتم شاید به نظرتون بی اهمیت بیاد ولی واسه من اونقد محکم بود که منو قانع کرد که باید تموم کنم و تموم کردم.
بازم تشکر از دوستان

علاقه مندی ها (Bookmarks)