فکر نمیکنم حتی یه بارم پست قبلیمو خونده باشیالان من کافی نتم. دیشب که اون پیامک داد که :"از مامانتم اجازه میگیری شب بخیر بگی !" مامانم اون پیامک رو خوند. واویلا شد, مامانم هر چی خواست گفت دیگه, منم ناچار شدم از اون خونه برم بیرون. ناراحت شدم که مامانم چرا اون پیامک رو بدون اجازه من خونده آخه من اونجا نبودم. (دستشویی بودم). خونمونم نیستم. اینو که بهش گفتم دیدم واقعا برام میمیره. خیلی نگران شد ! نزدیکه 10000 بار گفت بیا بریم خونه ی ما, حتی کلاسمون که تموم شد باباش اومد دنبالش, بعد باباش به من زنگ زد گفت چرا نیومدی مگه قرار نبود ناهار بیای اینجا ? گفتم نه هم چین قراری نبود. من جایی کار دارم گرفتارم. خیلی نگرانمهو همش پیامک میده که رسیدی خونه یا نه ؟
خوب مطمئن شدم که دوسم داره ! ولی نمیدونم برمیگرده یا نه ! نظر شما چیه دوستان..........
این کار مادرتون کاملا اشتباه بوده که رفته سر گوشیتون.......اما.....فکر میکردی بهت نگن بیا؟؟!.....یه لحظه با خودت فکر کردی اونا که اونطور میخواستن سر به تن خودت و خونوادت نباشه چطور شده که از مادر مهربونتر شدن؟؟!!!!!!!چطور ادعاشون که...وقتی که گفته بودی واسه یه از ماشین پیاده نشدن!..همچین الم شنگه ای رو درست کردن!.....
اما.......؟.......ببین شنیدی میگن:تفرقه بنداز و ........اونا برای سوق دادنت به بردگی محض!....باید ابزارهای قدرتت رو اول ازت بگیرن....بعد.....کم کم....دیدی چطور غرب خودش رو ارباب شرق کرده(و میکنه و...)...به خدا اگه یه کدومتون دیده باشین!(خطاب به همه!....).....
واسم جالبه که بعضی خانم های تالار هم اومدن توی تاپیک و با صداقت پاسخ دادن!....(مخصوصا پست 38 )....دمش گرم!:cool:....اما کو گوش شنوا؟!....اون قدر خودتو کوچیک کردی....که......حالا دیگه هیچی مهم نیست. من یه همسرم احتیاج دارم.
باهش خیلی حرف زدم تو دانشگاه اما اون خودشم نمیدونه باید چیکار کنه.
1000000 بار بهش گفتم بیا زندگیمون رو بسازیم, من اشتباهاتی داشتم که جبران میکنم. اما فعلا فایده ای نداره. فکر میکنم هنوزم باید صبر کنم.
ممنون
شک ندارم درصورت آشتی......باز هم همین آش و کاسه رو برات تکرار میکنه!....واسم روشنه.....ani جان من این رو هم بهش گفتم که اگه من بخوام بریم سر خونمون میای ؟ گفت : نمیدونم, فکر نکنم. چون من تو رو هنوز نمیشناسم. من خیلی بازم ناراحت شدم. ولی وانمود کردم که واسم مهم نیست. گفتم هر چی خودت میخوای واسه من فرقی نمیکنه.
اصلا راستی شما و همسرتون چند سالتونه؟؟.......

.........
...وقتی که گفته بودی واسه یه از ماشین پیاده نشدن!..همچین الم شنگه ای رو درست کردن!.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)