مدیر همدردی سلام
ممنون بلوم عزیز
چیزی که من رو عذاب می ده اینه که وقتی پیش مشاور رفتم گفت احتکال خوب شدنت کمه و اگر خوب نشی تا اخر عمرت همین طوری هستی منو کلی نا امید کرد
تشکرشده 5 در 4 پست
مدیر همدردی سلام
ممنون بلوم عزیز
چیزی که من رو عذاب می ده اینه که وقتی پیش مشاور رفتم گفت احتکال خوب شدنت کمه و اگر خوب نشی تا اخر عمرت همین طوری هستی منو کلی نا امید کرد
تشکرشده 657 در 204 پست
سلام خانومی
عزیزم تغییر دست خودته اگه نخوای عوض بشی تا آخر عمر عوض نمی شی ولی اگه بخوای همیت الانم میتونی این کارو بکنی
زیادی به خودت گیر میدی یکم حساسیت ها رو کم کن هم نسبت به همسرت هم نسبت به خودت
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
سلام mush_66
2 هفته ای آنچه گفتم عمل كن و صبور باش... و مقاومت نكن...
آن وقت می بینی اگر تغییر سخته ، ولی نتیجه اش انسان را غرق خوشبختی و آرامش می كنه.
منتظرم نتیجه ای كه دیدی برای ما بگویی.
تشکرشده 7 در 7 پست
چند روزه پیش توی یه شبکه تلوزیونی برنامه مستندی دیدم که زنی رو نشون می داد که به خاطر علاقش به تنها فرزندش با سرطان سینه مبارزه میکرد و از نظر پزشکان این پیشرفت توجیه علمی نداشت...
وضع تو از سرطان سینه بدتره؟؟؟
نه اصلا".
من مطمئنم هر آدمی توانایی انجام هرکاری رو داره فقط باید بخواد که انجامش بده.
بخواه که عاشق شوهرت باشی اون وقت میتونی،کی از اون بهتر؟
تشکرشده 926 در 486 پست
با درود؛
خانم گرامی این را حتماً در نظر بگیرید که آن مشاور محترم نیز انسان است و اشتباه می کند و حرف الکی هم بیشتر این مشاورهای بی تجربه زیاد می زنند،هیچ کاری اگر خود انسان بخواهد برایش ناشدنی نیست و ممکن نیست که حالات بد روانی ما اصلاً خوب نشوند.
آن مشاور محترم اشتباه کرده است و شما باید خودتان به داد خویش رسیده و عشق ورزی را آغاز نمایید.
بدرود./
تشکرشده 10 در 9 پست
به نظر من تو میتونی یه حرف خوبو هی تکرار کنی و در درونت بسازی مثلا هی به خودت تلقین کن که دوستش داری بهش علاقه داری اون خیلی خوبه و..........سارا جون گفته:
به خودت هم چیزی رو هی تکرار نکن چون در درونت میسازیش و برات مخرب میشه
خود به خود میبنی که بهش علاقه مند شدی
امیدوار باش
تشکرشده 10 در 9 پست
تو میتونی تلاش کن
اینکه این تاپیکو باز کردی معلومه که میخوای پس قدم اول رو برداشتی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)