به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 10 از 19 نخستنخست 12345678910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 183
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 اسفند 89 [ 17:38]
    سطح
    38
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    56

تشکرشده 56 در 35 پست

Array

RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید

احسنت،
    واقعا حق با ايشونه

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,460 در 1,179 پست

Array

با تشکر از نظر دوست خوبمان"romina22" که یادآور ساختند که این تاپیک طولانی شده است و به نظر بنده از مسیر اصلی خود منحرف.....
    آقای ابراهیمی هم حتما متوجه جریان شده اند......پس از ایشان می خواهم دیگر این بحث را ادامه ندهند....متشکر

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad P
    نقل قول نوشته اصلی توسط mke
    حق با سورناست در جوامع اروپایی مهریه ای وجود ندارد و همه چیز طبق توافق طرفین صورت میگیرد و در جوامع اسلامی مرد فقط و فقط مسئول درآمد خانه بوده و نه بیشتر! مرد مدیر است و حتی خرید خانه هم بدوش مرد نیست حال آنکه در جامعه ی ما زن فقط عروسکی در خانه و عنصریست که جز تفریح حقی برخود قائل نمی شود! مگر نه اینکه در زمان رسول خدا ص زنان گندم آرد می کردند! راه هایی بس طولانی را برای رساندن آبی پاک به خانواده طی می کردند! طویله و.. که هیچ کدام در جامعه ی ما نیست! پس همانطور که کارهای زن در خانه رو به نهان گذاشته حقوق وی نیز در این زمینه باید کنار گذاشته شود.
    دوست عزيزم جناب mke!
    چه كسي گفته است در جوامع اروپایی مهریه ای وجود ندارد و همه چیز طبق توافق طرفین صورت میگیرد؟
    بنده خود 2 سال در اروپا زندگي كردم و به كرات ديده­ام گرفتن مهريه به نوعي ديگر و بسيار سخت­تر از جامعه­ي ما بوده است،
    به نحوي كه بعد از طلاق قانون دقيقا نيمي از دارايي مرد را اخذ كرده و به همسر سابق وي تسليم ميكرد!
    موفق و پيروز باشيد،
    يا حق
    تصور می کنم این را هم در کشورهای اروپایی دیده باشید که نیمی از دارایی زنانی که البته به کنج خانه نشستن و غر غر کردن قناعت ننموده و پا به پای مرد کار می کنند و درآمد و درنتیجه دارایی دارند!! به مردان می رسد.
    کدام کشور اروپایی تشریف داشتید؟ تا برایتان فایل قوانین ازدواج را ارسال کنم . مهریه؟!! you may be funny person!

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط نقاب
    سورنا عزیز اگر شما می گویید مهریه مزخرف هست و حق زن نیست.........خوب کار خانه و فرزند داری هم حق خانوم نیست....
    اگر طالب زندگی اروپایی هستید و طالب برابری حق زن و مرد......باید همه چیز یکسان باشد.....
    بنظر من بعضی از آقایان مهریه را دلیلی بر ازدواج خود می دانند تا با این کار دلیل بی مسولیتی خود را توجیه کنند.......تنها مهریه مشکل مردان نیست ..
    خوب اگر خانواده خانوم مهریه را بالا می گویند شما زیر بار نروید و قید دختری را که دوست دارید بزنید آن وقت دیگر خانواده نخواهد بود که مهریه را بالا بگویید و مشکل و بهانه ای برای ازدواج آقایان.
    اما باور کنید مهریه فقط دلیلی برای ازدواج نکردن نیست.
    بله همه چیز برابر! برادر من به ازای کار خانه و فرزند داری زن، مگر مرد کار نمی کند!؟ مهریه فقط قسمتی از دلایلی است که مردان ازدواج نمی کنند. چه معنی دارد من به خواستگاری دختر بروم و زندگی مشترک اینده او را تامین کنم.مگر خونش رنگین تر از من است که من در قبال زندگی مشترک |آینده وظیفه دارم و او ندارد؟!! مگر دستش چلاق است و کار نمی تواند کند؟ آرایش کردن را وقتش را کم کند به زندگی آینده اش و تامین آن فکر کند. به گفته mke زنان در ایران به تفریح قناعت می کنند و دوستانی چون شما از این لذت می برند و این را نشانه مردانگی می دانند که تا 28 سالگی جان بکنند که شاید مقبول درگاه همسر آینده خود قرار بگیرند و در هنگام خواستگاری این را بیان کنند. وقتی این در باور مردان هست خوب من دیگر چه می توان بگویم.
    من هم بحث رو مختومه اعلام می کنم. خانومها شرمنده! آقایون خودشون بیشتر طلبه پرداخت مهریه هستند!ان شالله روز به روز بیشتر بشه.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

خدا شاهده من اگر جای زنان ایرانی بودم این مردان رو می دیدم زیر 5000 سکه مهریه نمی خواستم. بازم دمشون گرم که به همین قناعت کردند!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 دی 91 [ 21:04]
    سطح
    86
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

سلام

من نظر خاصي در مورد اين تاپيك ندارم ، اما امروز تو يه جلسه اي بودم كه در مورد مهريه صحبت شد گفتم اينجا بنويسم بد نيست .

تو اين جمع افراد مختلفي نشسته بودن كه بيشتر از مسئولين شهر بودن ، يكي از اونا امام جمعه ....... بود . نمي دونم بحث چطوري به مهريه كشيده شد- صحبت از قبل ماه محرم مي كرد كه واسه خواستگاري دختر يكي از مسئولين رفته بود .
    ****مي گفت كه پدر دختره مرد خيلي خوبي بود وقتي صحبت از مهريه شد خيلي بهش برخورد گفت اصلا حرف مهريه رو نزنيد هر چي خودتون صلاح مي دونيد اخر سر هم يه مهريه پايين در نظر گرفتن همه چي به خير و خوشي تموم شد . الحمدالله رب العالمين سنت پيامبر هم جاري شد .
    خب ما هم از حاج آقا پرسيديم حالا مهريه اش چقدر بود؟!!!!!!!! حاج آقا فرمودن : چيزي نبود 300 سكه ناقابل !!!
    همه يه نگاهي به دور و اطراف خودشو كردن و بعد يكي از حاضرين گفت حاج آقا شما روحانيها كه مي گيد 300 سكه كم و مناسب هست واي به حال بقيه مردم!!!!
    خب معلومه واسه مردم عادي تا چند هزار تا بالا مي ره مهريه .....
    ****بعد يكي ديگه از حاضرين گفت بابا به خدا خود خانواده داماد خراب مي كنن !!!!!

- پرسيديم چطور مگه !!!!

گفتن : من چند وقت پيش خواستگاري دخترم بوده دو هفته ديگه هم عروسيشه ! تو مراسم خواستگاري وقتي صحبت از مهريه شد اول نظر من رو پرسيدن (پدر عروس) من گفتم هر چي خودتون بگيد - كه خانواده داماد گفتند ما نظرمون روي (800 سكه است) پدر عروس ميگه من اينجا تعجب كردم بهشون گفتم والله اگه مي ذاشتيد نظر خودم رو بگم به نفع شما بود !!!! خانواده عروس پرسيدن نظر شما مگه چقدر بود . پدر عروس گفته بود نظر من روي 313 سكه است ( تعداد ياران امام زمان ) كه به خانواده داماد برخورده بود گفته بودن نه!!!!!!!!!!! ما عروساي ديگمون حداقل 500 سكه مهرشون بوده اين بايد بيشتر باشه يا حداقل به اندازه عروساي ديگه باشه!!!!!!!!!!

خب دوستان اينم از داستان امروز من حالا خودتون بر اساس اين دو نقل قول قضاوت كنيد

موفق باشيد

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    خیر، من حاضر نیستم حتی یک سکه به عنوان مهریه بدهم. البته مهریه همسرم را نهایتا 14 سکه قرار می دهم. ولی یکی از آنها را هم حاضر نیستم تا زمانی که ارزشمند بودن همسرم را متوجه نشده ام به او بدهم.ولو به زندان رفتن!!
    البته حاضرم تمام جانم را برای زنی که برای زندگی مشترکش تلاش کرده بدهم! ولی یک سکه هم حاضر نیستم برای زنی بدهم که هنوز وارد زندگی من نشده. مگر من کم برای زندگی کار می کنم؟ مگر من کم جون می کنم که وقتی خواستگاری اون خانوم رفتم باباش به من نگه جناب مهندس!! خونه دارید؟ ماشین دارید؟ می تونید خونه رهن کنید. و منو زیر بار تحقیر له کنه؟ که کار خانه را به رخ من می کشید؟ چطور من باید در قبال زندگی مشترک!!!ی که ایشان هم باید واردش شوند و مشترک ایشان هست یکجانبه مسئولیت دارم و باید از سالها پیش از ازدواج فکر آن را کنم؟!! در کدام یک از دغدغه های یک دختر در مورد ازدواج حتی گوشه ای از مشکلاتی که من پسر دارم به چشم می خورد؟
    دم از مساوات بی معنیست! سربازی گوشه ای از آن فاجعه ایست که مردان تحمل می کنند. مردان کشته می شوند ، آب از آب تکان نمی خورد. در خبرها می آید که" 10 نفر زن وبچه هم بین کشته ها بودند" انگار خون زنان رنگین تر از مردان است!!
    شما زنان جامعه رسول خدا را که با خرما بچه های خود را بزرگ می کردند با زنانی که ماشین ظرفشویی اولین چیزیست که طلب می کنند یکی می کنید؟
    یکی از دوستان جمله خیلی خوبی می گفت در وصف توقعات زنان! می گفت انسانها هرچقدر کمتر کار کنند و سختی بکشند به دلیل اینکه نمی دانند ذره ذره دارایی های شما از کجا و به چه سختی بدست آمده سهل انگار می شوند و متوقع!!
    البته با آقا محمد خیلی حال کردم(خلایق هر چه لایق)
    سورنای گرامی ؛ اینطور که من متوجه شدم ، اگر الان شما با دختری آشنا بشید که بیش از 90% با معیار های شما هم خوانی داشته باشد و شما او را بپسندید و او بخواهد مهرش 114 سکه باشد ، شما رابطه را بهم میزنید و از ازدواج منصرف میشوید ؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 مرداد 88 [ 09:50]
    سطح
    47
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 192
    دستاوردها:
    تشکرها
    213

تشکرشده 216 در 84 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena_arman
    خانوم مثل من شمایی که با مهریه موافقید اگر یک مرد را بشنوید که همسری دیگر گرفته آیا او را با حرف خویش شایسته بدترین مجازاتها نمی دانید!!
    شترسواری دولا دولا نمی شود!
    من اگه با ازدواج مجدد در اسلام مشکل شخصی دارم روز اول به طرف مقابلم میگم و مثل شما نمیگم اصلا این قانون مزخرف است و توهین به حق و شعور یک زن!!!!! مگه ما زنها احمقیم که زندگی که با هزار جور زحمت ساخته ایم تقدیم کسی دیگه ای بکنیم؟ چند نفر از مردها (در زندگی مشترک با چند زن) میتوانند مساوات را برقرار کنند؟
    شما فکر میکنید چند درصد هستند زنانی که شما میگویید جز تفریح و پول خرج کردن کاری بلد نیستند؟ اصلا چند درصد از مردها میتوانند این کار را برای همسرانشان انجام دهند؟ مهریه ای که شما نمیدهید (به دلیل 1000 جور قانونی که پشت شماست) مانع ازدواج است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 اسفند 89 [ 17:38]
    سطح
    38
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    56

تشکرشده 56 در 35 پست

Array

اميدوارم هر چه زودتر اين بحث خاتمه پيدا كنه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 اردیبهشت 88 [ 10:09]
    سطح
    52
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    تشکرها
    80

تشکرشده 79 در 52 پست

Array

محمد جان شما که اینو(دوست من sorena_arman من در بلاروس بودم.ты дурачок!пашёл ты...........) گفتی چی شد پاکش کردی؟

البته که تو خارج مهریه ای وجود نداره! نه؟
    موفق و شاد باشید.
    یاعلی

صفحه 10 از 19 نخستنخست 12345678910111213141516171819 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)