سلام آقا حامد
من مرتب پیگیر موضوع شما و پاسخ هایی که دوستان در رابطه با موضوع شما داده اند بودم به نظر من شما نباید از مشکلتان فرار کنید بلکه مردانه در برابر آن ایستادگی کنید و در پی حل آن. حداقل به خاطر پسر کوچولویتان. فکر می کنم مشکل شکل گیری شخصیت همسرتان به این گونه که شما تعریف کرده اید باشد پس باید به فکر چاره بود. من دوستی دارم که روانشناس خانواده و عضو هیئت علمی دانشگاه می باشد امیدوارم از طریق ایشان بتوانم به شما کمک کنم. خوشبختی شما آرزوی ماست

اينكه شما به اين موضوع بصورت يك باور قطعي نگاه مي كنيد مهمترين عامل باز دارنده شما از نزديك شدن به همسرتونه شما كه همه راهها رو رفتين اين بار راه پيشنهادي اين خواهر كوچيكتون رو امتحان كنيد ممكنه انجامش مشكل باشه اما غير ممكن نيست فرض كنيد كه گذشتهاي وجود نداره شما و همسرتون تازه امروز به هم رسيديد همه خاطرات بدتون رو فقط براي يك هفته فراموش كنيد نمي دونم كارتون شرك2 رو ديديد يا نه فرض كنيد كه همسرتون شربت جادويي زيبايي و عشق جاوداني رو خورده و يك شبه تبديل به همسر ايدهالتون شده
تموم چيزهايي رو كه روز اول اشنايي توي همسرتون ديديد و دوستش داشتيد رو توي ذهنتون مرور كنيد حالا براي اين همسر عزيز چه كار ميكنيد ؟ چطور نگاهش ميكنيد؟ چطور باهاش حرف مي زنيد ؟ چه تلاشي براي بدست اوردن دلش ميكنيد ؟ فقط 1 هفته به عكس العملهاي اون كاري نداشته باشيد و فقط عشق بورزيد
عشق بي قيد و شرط و بدون چشمداشت مطمئنم كه شربط جادويي كار خودش رو ميكنه خواهش مي كنم امتحان كنيد فقط همين يك بار به خاطر تمام كساني كه توي اين انجمن دوست دارند شما رو خوشبخت و شاد ببينند

علاقه مندی ها (Bookmarks)