نوشته اصلی توسط sara joon
تشکرشده 6 در 6 پست
نوشته اصلی توسط sara joon
تشکرشده 94 در 50 پست
بله من این حرف شما رو قبول دارمنوشته اصلی توسط sara joon
ولی شما در اون پست ابتدای خود ناخواسته این کار را تبلیغ کردید(شاید هم خواسته)
سارای عزیزم شما داری فقط با اون تجربه ا که خودت داشتی جواب میدی
سارا جان این چه حرفی هست که: باید از اون هم تشکر کرد که تو رو از بکارت در اورده!!!!!!.........
اره از کسی که راحت لذتشو برده و حالا هم ازدواجشو کرده و اینو اینطور تنها گذاشته باید تشکر کرد؟
اگه اینطوره که همه پسرا میتونن اینگونه تجربه ها رو به دخترا بدن
داری میبینی که پسرا دارن راحت میگن که این دخترا رو فقط به خاطر سکس میخوان؟حتما نمیخوای بگی که این هم حرف قشنگ و باارزشی است
سارا جان تو الان کاملا داری با توجه به مورد خودت این حرفو میزنی ولی یه لحظه فکر کن ما مسئول تمام حرفهایی هستیم که میزنیم اینو فراموش نکن تو جامعه ای داریم زندگی میکینم که بالاخره تعدای پسر دراد که فقط منتظرند با یک دختر سکس کرده و او را سپس رها کنند بدون هیچ مسئولیتی ایا صحیح است با این اوضاع جامعه شما بیایید واینطور صحبت کنید متوجه اسیبهایی که به یک دختر وارد میشه هستی
میدانم شما میخواهی به این نکته برسی که اینها ناپاک نیستند چون بعد از این اتفاق خودشون رو مثل بعضیا نفروختن بله مطمئن باش خدا این پاکی این دخترا رو در نظر میگیره و اونه که باید در مورد پاک یا نا پاکی بقیه نظر بده
گلم من میگم شما در این جامعه ای که هنوز فرهنگش اینه و مردمش در مورد اینگونه دخترا این نظرو دارن نباید تبلیغ کنی
مگر اینکه شما هم با روابط ازاد قبل از ازدواج مشکلی نداشته باشی که خوب این بحثی دیگر است
تشکرشده 286 در 92 پست
من صحبت های کاترین عزیز رو قبول دارمنوشته اصلی توسط کاترین
![]()
[align=justify][align=center]
[size=large]عشق یکسان ناز درویش و توانگر میکشد
این ترازو سنگ و گوهر را برابر می کشد[/size][/align][/align]
تشکرشده 10,164 در 2,192 پست
سلام خدمت خانومها ودختر خانومهای محترم.نوشته اصلی توسط کاترین
دوستان تا اونجا که بنده در این تالار فعالیت داشتم .کسی رو ندیدم که همچین نوشته ای رو بنویسه غیر از یکی دو مورد اون هم در این تایپک.
این گفته هم نمیگم صحت نداره ولی نه با آن صراحت که ایشون نوشتن.هم در جنس پسر و هم دختر هستند کسانی که مقصودشون همینه.
خیلی ببخشید , این نکته رو هم اضافه میکنم که دختر تا میل باطنی به این امر نداشته باشد هیچ گاه تن به این رابطه نمیدهدو به فقط پسر توجه نمیکند.پس خود دختر هم در این, فقط ؛پسر؛ خیلی مقصر میباشد.
دنیای ما نه سیاه مطلق است ونه سفید مطلق بلکه خاکستری است.
پاینده باشید در پناه حق
سکوت سرشار از ناگفتههاست_____________________________
keyvan (دوشنبه 05 اردیبهشت 90)
تشکرشده 6 در 6 پست
اگر دخترى حتى خود من خودش رو بازيچه دست مردى بكنه چه از لحظه سكس يا هر چيز ديگه خودش moghasere هر رفتارى كه از طرف مقابل مياد آينه رفتار khodemune....اگر اون آقا رفته ازدواج كرده بايد ريش يابى كرد خود خانومِ پانته آ ميگه خواستگارى اومدن خانواده ها قبول نكردن پس از hamunja يا بايد رضايت جلب ميكردن يا رابطه را قطع ميكردن يه دست صدا نداره خانومِ كاترين هر دخترى از اين جمعِ آمد اين پست هاى منو khund قبل از مقصر كردن طرف مقابل در خودش دنبالِ اشتباه بگرده.......ما ها خيلى جاها به اشتباه در روابط دوستى با پسر اشتباه karamun رو پيدا ميكنيم چه عيبى درِ تشكر كنيم ازشون حالا هر كس يه قيمتى mipardaze براش دخترى كه(حتى خودم)بى ثبات اين كار و انجام بده بايد tavanesho پس بده حالا حرف من اينه كه اين اتفاق افتاد احساس شكست نكن درس بگير ازش و در زندگيت مثل يه تجربه ازش استفاده كن دعا به جون كسى هم بكن كه باعث شد اين tajrobaro به دست بيارى هر تجربه يه قدم به سمتِ تكاملِ....
تشکرشده 6 در 6 پست
ولی شما در اون پست ابتدای خود ناخواسته این کار را تبلیغ کردید(شاید هم خواسته)[/quote]نوشته اصلی توسط کاترین
دوست من تبليغ نيست من ميگم افتاد خودتو nabaz زندگى كن نگفتم كه اگر نكردى پاشو برو دير شد....
[/quote]
اگه اینطوره که همه پسرا میتونن اینگونه تجربه ها رو به دخترا بدن
داری میبینی که پسرا دارن راحت میگن که این دخترا رو فقط به خاطر سکس میخوان؟حتما نمیخوای بگی که این هم حرف قشنگ و باارزشی است[/quote]
نه ولى ميگم دخترى كه خودشو بازيچه اين افراد كُنه خودش مقصر
[/quote]ینو فراموش نکن تو جامعه ای داریم زندگی میکینم که بالاخره تعدای پسر دراد که فقط منتظرند با یک دختر سکس کرده و او را سپس رها کنند بدون هیچ مسئولیتی ایا صحیح است با این اوضاع جامعه شما بیایید واینطور صحبت کنید متوجه اسیبهایی که به یک دختر وارد میشه هستی[/quote]اون دختر خودش خودشو توى اين چاه نندازه...چرا دنبالِ مقصر باشيم؟؟؟خودش خسته اون فرد gulesh بزنِ ...درست انتخاب كُنه
[/quote]
گلم من میگم شما در این جامعه ای که هنوز فرهنگش اینه و مردمش در مورد اینگونه دخترا این نظرو دارن نباید تبلیغ کنی
مگر اینکه شما هم با روابط ازاد قبل از ازدواج مشکلی نداشته باشی که خوب این بحثی دیگر است
[/quote]
تبليغ نيست مسئوليتى pazirie براى كارى كه نصفش khodemunim
تشکرشده 94 در 50 پست
سلام کیوان عزیزنوشته اصلی توسط keivan
شما که خودتون تو این تالار خیلی فعالیت دارین
و دیدین که تقریبا همه جای ان گفته شده کسی که قبل ازدواج با دختری سکس کنه زیاد مایل به ازدولج با او نیست
و حتی در موردش مقاله هم اورده بودن و دلیل علمی هم گفته بودن
حالا این حرف یعنی که پسرهایی که با این قصد قبل ازدواج با دخترا سکس میکنن اینگونه دخترا رو واسه سکس میخوان نه ازدواج(البته استثنا همیشه هست)
من فکر میکنم که بجه ها هم که تو این تاپیک نطر دادن همین منظورو داشتن
نه اینکه پسرا دخترا رو فقط واسه سکس میخوان متوجه منظورم هستین که؟بلکه یعنی این روابطو پسرا فقط واسه سکسش دوس دارن
که مقاله و مطلب زیاد گفته شده
تشکرشده 14 در 12 پست
ولی من سر حرف خودم هستم. جرقه یه ازدواج، کشش جنسیه که بیشتر هم از طرف پسر ابراز میشه. گو اینکه کشش جنسی در فرد نسبت به هرکسی و همینجوری بدون مقدمه ایجاد نمیشه.نوشته اصلی توسط mehrdad24
کشش جنسی ابتدا و مقدمه رابطه جنسیه. همینه که پسر رو وادار می کنه به فکر تشکیل خانواده بیفته. دنبال شخص مناسبی - که بخش زیادی از این مناسب بودن شامل چهره و اندام و ... اینا میشه و بخشی اخلاق و خصوصیات فکری- بگرده.
میدونین، سناریوی بزرگ خدا اگر بخواد تا انتها دنبال بشه، باید آدم ها زاد و ولد کنن. بنابر این یکی از بزرگترین و عجیبترین و غیر قابل چشم پوشی ترین این لذتها رو در رابطه جنسی که منجر به توالد و تولید نسل جدید می شه قرار داده. گو اینکه زوجهای گرامی خیلی وقتها عرق بیخودی میریزن!!! اما این وسط بچه هائی بدنیا میان که باید ادامه اون سناریو رو بازی کنن.
بهونه های مردها برای نپسندیدن چیه جز: خوشگل نبود؛ خوش اندام نبود، خوش صورت نبود، سیاه بود، زیادی سفید و یخ بود...؟ اینا معنویت ؟ اینا شناخت باطنیه؟
گمون نکنم. حداقل من با خودم صادقانه طرف می شم. اول سرو وشکل و قیافه و تن و اندامه، بعدش روحیه و خلق و خو. اون اولیه هم در درجه ابتدائی بدرد سکس می خوره و روابط جنسی.
امان از این جنس مخالف!
مخلصم
تشکرشده 94 در 50 پست
سارای عزیزمنوشته اصلی توسط sara joon
میبینی تو در این تاپیک داری میگی بازیچه...........
پس قبول داری که این دخترا کار اشتباهی انجام داده
ولی در اون پستت جوری از این دخترا و کاری که کردن حمایت کردی که انگار اینا بهترین کار ممکنو انجام دادن الان به خاطر اینکار و زن شدن با ارزش شدن(اینو میگم باید به حرفامون دقت کنیم)
من نمیفهمم تو الان معتقدی که اینا کار خوبی کردن که پردشون پاره شده؟
سارا جان تو در پست اول برای همدردی با پانته ا جوری از این کار(بکارت نداشتن)دفاع کردی و حتی گفتی باید خوشحال باشه
خوب این یعنی با احساسات حرف زدن(در حالی که هیچکس به خوبی این کار معتقد نیست)
تشکرشده 14 در 12 پست
من اگر جای یک خانمی بودم که بهم دزد زده بود، حالا خودم هم مقصر بودم یا نه بماند، به این فکر می کردم که پرده ام پاره شده، زندگیم که به آخر نرسیده. تا زنده ای فرصت داری. الان هم بجای بحث روی پرده، تلاش برای جبرانش کن.نوشته اصلی توسط کاترین
(به خودم عرض کردم اگر خانومی بودم با داستان مشابه، کسی بهش بر نخوره!!)
مخلصم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)