اقای سورنا شما اولا تو زندگی من نیستید که اینقدر قاطعانه نظر میدید که هر وقت شوهرم ایرادی گرفته من دادو بیداد کردم تو اون پستم که گذاشتید من نوشتم با خانواد شوهرم مشگل دارم وهیچ انکاری نکردم حتی شوهرم هم باهاشون مشگل داره و ما هر ردو تو رفع این مشگل به هم کمک میکنیم یا پستهارو به دقت نمیخونید ویا اینکه فقط میخواهید یه چیزی بگید در ضمن من همینجا هم تو پستم نوشتم با وجودیکه ببا خانواده شوهرم مشگل دارم و همچنین بچه دارم نمیشیم اما همدیگرو درک میکنیم و به هم دلداری میدیم ما تو این سه سال حتی یه بارم سر هم داد نزدیم ا قرار نیست بیاید اینجا و زندگی و مشگلات خودتونو با دیگران مقایسه کنید اینکه شما میگید درسته که بعضی زنا اونقدر غر میزنن تا مردو از خودشون رد ه میکنن ولی در مورد زندگی من این صحت نداره و درضمن مردا چون ذات تنوع طلبی دارن میخوان اینجور هوس بازیهاشونو با اینکه کمبود داشتیم ماس مالی کنن
مگه ما هیچ کمبودی تو زندگیمون نداریم مگه شما اقایون همه نیازهای مارو براورده میکنید اما ما حتی اگر از نظر جنسی هم تو زندگیمون ارضا نشیم بازهم پایبندیم البته نه همه زنا ولی بیشترشون اینجوری هستن
من فقط یک دلیل میبینم برای این کار شوهرم اونم هوس بازی هیچ تو جیح دیگه ای نداره کارش فقط تنوع طلبی و هوس بازی این تو ذات مرداست هیچ مردی به سکس غیر از زنش نه نمیگه اگرم نه بگه ممکنه به خاطر ترس از لو رفتن و ابرو ریزی باشه نه اینکه دوست نداشته باشه ولی شوهر من از ابروریزیشم نترسید ای کاش همین امتحانو شوهرم با من میکرد اونوقت میدید چقدر نامرده من الان دو روزه دارم دیوونه میشم ازش زده شدم ولی الکی میخندم خودشم شک کرده اخلاقم عوض شده ولی به روی خودش نمیاره حالا اگه همین امتحان و اون میکرد و من جواب مثبت داده بودم امکان نداشت بتونه پنهان کنه و تا الان من صد بار طلاق گرفته بودم
پس یه کمم به ذات و درون خودتون نگاه کنید ببینید چقدر خودخواهید اگر شوهر من از نظر عاطفی باهام مشگل داره خیلی راحت میتونه بیاد بگه چرا همه چیزو میگید اگه از یه غذا خوشتون نیاد اونقدر غر میزنید ولی اینارو نمیگید یا شایدم اصلا چیزی پیدا نمیکنید که بگید
یه جایی خوندم که برای مردا سکس با عشق فرق داره یعنی ممکنه عاشق زنی بشن ولی با یه زن دیگه سکس کنن این برای مردا عادییه و عذاب وجدان نمیگیرن نمیدونم این نوشته چقذر درسته ولی من دورو رمم زندگیهای خیلی زیبا رو دیدم که ادامه هم پیدا کرده اما مرد هوس بازی هم کرده من همچین زندگی رو نمیتونم تحمل کنم اینکه شوهرم عاشقم باشه اما خوب شیطونی هم کرد عیب نداره چرا ایا من اگه این کارو کنم اون به خاطر زندگیش قبول میکنه من نمیتونم شوهرمو قسمت کنم نمیتونم عشقمو تقسیم کنم
کاملا میدونم اگر ادرس میدادم و میگفتم بیا همون لحظه شوهرم میرفت این کار اون مطمئنم از روی کمبود نیست بلکه از روی هوس بازییه چقدر میشه به این زندگی اعتماد کرد چقدرمردی که نتونه اول راه زندگی جلوی هوسشو بگیره

علاقه مندی ها (Bookmarks)