نوشته اصلی توسط
sorena_arman
. ... ببینید شاد بال تکین اسما وسایر دوستان خانوم اگر نمی تونید در این شرایط دردناک مالی، در این فشار طاقت فرسای کاری به همسرتون کمک کنید به دردش اضافه نکنید. از چی دارند خانومهای این تالار بهونه می گیرن از چی؟
به خدای بی همتا مشکلاتی که شما در ذهنتون مشکل کردید رو اگر لحظه ای با مشکلات معمول جامعه عوض کنید آرزوی مرگ رو می کنید. چون من می کنم. دیگه خواهر همسرم به من درست سلام نکرد و همسرم تو گوشی با خواهرش حرف می زنه و همسرم وقتی جنازش میاد خونه نمیاد منو ببره تفریحو دلم پوسیدو همسرم ماهی 25 روز کار می کنه و اون روزی که اینجاست نمیاد با هم بریم بیرون(انگار 25 روز در ماه تفریح می کنه که خانوم فکر می کنه نیازهاش برآورده نمی شه) شده مشکل!!! بعد گفته می شه خانوما فرق دارن!!نیاز دارن. چطور جاهای خوب رو خانوما فرق دارن!؟بابا اون بنده خدا هم هزاران مشکل داره که به شما نمی گه. هزاران مشکل. چون طاقت دیدن رنج شما رو نداره. چطور شما طاقت دیدن رنج خودتون رو ندارید!!! "از قصد داره اذیت می کنه""خواهر همسرم" "خونواده همسرم" ... چطور شما از جنازه همسرتون هم انتظار محبت دیدن دارید؟!!! چطور اینجا جنسیت مطرح می شه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)