آقاامیر
میدونم شرایط سختی داری.یادتونه گفتم نبایدوسط مشاوره کم بیاری؟یادتونه گفتم ناامیدنشید؟من میدونستم همچین حالاتی واستون پیش میاد چون تقریبا همه اینجورهستن ونبایدبری توی لاک خودت!!!
آقاامیراینکه شماتواین مرحله رهاکنیدمشاوره روخطرناکه!ذهنتون پرازمطلب پرازچیزهایی که یادگرفتیدوعملتون همون رفتارهای قبل!اینجاآدم مستاصل میشه احساس بیجارگی میکنه وخدایی نکرده کارهایی میکنه که تاحالا نکرده وخودتون هم اشاره کردید.
ببینید آقاامیریه چیزی روبگم بهتون که بدونیدتوی هدف وانگیزتون بایدتجدیدنظرکنید.وقتی شماهدف تون وانگیزه تون خانمتون ورفتارایشون باشه که خودشون جای مشاوره بسیاردارن طبیعیه که ازواکنش های ایشون نسبت به مشاوره ناامیدبشید!!!هدف شما بایداول ازهمه آرامش خودتون ورسیدن به اون درجه ازخودشناسی باشه که درپیرواین ها میشه آرامش زندگی مشترکتون وحتی شغلتون روبه دست بیارید.
شمابایداینقدرخودتون رودوست داشته باشیدکه الان به جای بقیه نگران خودتوت باشیدکه ای وای من تاالان چقدربه خودم آسیب رسوندم چقدربااین اخلاقهام روحیه ی خودموداغون کردم پس بایدبه خودم توجه کنم.بایدخودم رونوازش کنم!
آقاامیرحرف خانم شماکه میگه به خاطرمن نرومشاوره درسته!!!البته میدونم منظورخانمتون چیه امامنظورمن اینه که به خاطرخودتون بریدمشاوره نه هیچکس دیگه!انگیزه تون خودتون باشید
کارهایی بکنیدکه بهتون آرامش میده.موسیقی،ورزش و...اگه بشه دوباره بوکس روبریدخیلی خوب میشه اتفاقا همسرمنم بوکسرحرفه ای عست خودم تشویقش کردم که بره کلی کمک کننده بوده واسش.سعی کنیددوباره برید.
درضمن من منظورم شمانبودید، توی این تاپیک وتاپیکهای دیگه مدتیه این حرفها ازبعضی کاربرها دیده شده منم خواستم همینجا جواب بدم اسم نیاوردم که کسی دلخورنشه خیالتون راحت منظورم شمانیستید.
راستی درموردقفل شدن تاپیک حرفها همه زده شده اما بهتون بگم قرارنیست باچندتاتاپیک زودبه نتیجه برسید شمابایدنتیجه هایی که ازتاپیکتون میگیرید روبنویسید مثلا نتیجه گرفتید که بایداول درموردخودتون تاپیک بزنید واین کاروبکنید!نه اینکه حتمابایدنتیجه ای بگیریدکه شماتوی دوماه قبل ازعروسی دنبالشید.گاهی آدم مجبورمیشه توهرتاپیک هدف و...تغییربده ودوباره تاپیک جدیدبزنه.
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
ویرایش توسط paiize : یکشنبه 22 بهمن 96 در ساعت 09:45
علاقه مندی ها (Bookmarks)