به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 42 از 70 نخستنخست ... 2122232333435363738394041424344454647484950515262 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 691
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 18:06]
    سطح
    98
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,634

تشکرشده 2,354 در 759 پست

Array
    عه.... این ور تالار چه خبره!!!!!

بچه ها چی شده ؟؟چرا قدیمی ها اینقدر خود تخریبی می کنند؟؟!!!

خانم بی نهایت

اواتارتون کو؟؟؟!!!

من که خیلی دیدم اینجا همش از شما تعریف می کنن...با قدیمی ها هم خیلی دوستین ......چرا این طوری میگید؟؟!!!!!

حالا باز اونایی که نه اواتار دارن نه امضا دارن نه مدیر براشون پست اختصاصی میذاره...(حسودم که نیستم)

بیان اعتماد به نفس پایین حرف بزنن....ی چیزی.....

شما که ماشا الله سطحتونم صده!!!....تو اکیپ های همدردی هم که حرف اولید...

خب طبیعی هم هست که یکی نسبت به پست ما مخالف باشه ....یا اصلا از ما خوشش نیاد....چه دنیای مجازی چه واقعی.

اهان ی چیزی....ببین عزیزم اصلا فکر نمیکنی خطرناک شه اگه همه از ما خوششون بیاد!!!

چه شود

حالا به فرضم یکی بیاد بگه من از الهه خوشم نمیاد (الکی مثلا)
    منم با روی تمام برمیگردم میگم اره اره اره....منم .... منم همین حس و نسبت به شما دارم....... اخه از قدیم گفتن دل به دل راه داره

خانم ارم عزیز

شما هم همینطور......پست هاتون خیییلی خوبه ......اتفاقا چیزهای خوبی میگید....من دوست دارم....چون بین خط هاتونم فاصله میذارید راحتتر ادم می خونه

میگم نکنه سیاست جدیده ....اگه شکسته نفسی کنیم....اینجا بهمون جایزه میدن!!!!

دعوایی هم که تعریف کردید .....که خب نمک زندگیتون بود.....

کاش منم متاهل بودم از این جور دعوا ها داشتمیک اشتی کنونی بعدش راه می انداختم کلی هم باج میگرفتم....بیا و ببین....خیلی هم کیف میداد

مسئله ریشه دارکه نبوده....جون منو و بچه مهم نیست چیه !!!!این چه نتیجه گیریه اخه!!!!

حیف نیست واقعا ....به جای اینکه همتون برید تاپیک "هر دورروز برای اعضا دعا کنیم " دسته جمعی بشینید برای برادر یکی از اعضا که

الان نوبتشه دعا کنید .....اومدید اینجا از خودتون بد میگید هی....نه واقعا این درسته اخه؟؟!!!!شما همتون پیشکسوتید اخه اینجا...

راستی بچه ها از خانم شیدا چه خبر؟ چرا نیستن ؟؟

2. 9 کاربر از پست مفید الهه زیبایی ها تشکرکرده اند .

paiize (شنبه 21 بهمن 96), tavalode arezoo (شنبه 21 بهمن 96), گیسو کمند (شنبه 21 بهمن 96), مدیرهمدردی (شنبه 21 بهمن 96), المای (شنبه 21 بهمن 96), بی نهایت (شنبه 21 بهمن 96), باغبان (شنبه 21 بهمن 96), صبا_2009 (شنبه 21 بهمن 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 04 [ 21:28]
    سطح
    71
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    به نظر خودتون ریشه این همــــــه واکنش منفی و صرف انرژی برای چیزی مثل چراغ قرمز چیه؟؟؟
    ممنونم صبا خانم از اینکه سعی میکنید در همه حال منو سر عقل بیارید راه درستو برم. پستتون رو خوندم لازم دیدم در برابر حرف منطقیتون پرچم سفید تکون بدم.
    ریشه احساسات و واکنش های منفی من به اینجا متصل نیست کلا مربوط به خستگی و ناراحتیم از خودشه. اینجا فقط حکم جرقه آخرو داشت برام. اگه ازم میخواست یا بهم نشون میداد که میخواد من تغییر کنم صد تا تاپیکم اینجا میبستن هرچقدر عصبانی هم میشدم ولی با انگیزه صد و یکمی رو میزدم ولی وقتی میگه نمیخواد بخاطر من بری مشاوره اهمیتی هم به هیچ حرکت مثبت من، نامه نگاری من، تغییر رفتارم و... هیچی نمیده کلا همه تلاش هام به نظر خودم پوچ میشه. ولی حق با شماست شاید من زیاد از حد در این مورد عصبانی شدم و واکنش نشون دادم. خب من آدم بی اعصابی هستم یه سر و صدای بی موقع کوچیک در حد تق تق در هم میتونه باعث بشه طوفان به پا کنم دیگه اینکه وسط طرح مشکلم حس کنم داره بهم بی احترامی میشه که جای خود. خودمم با این همه بی رحمی همچین کاری با زیرمجموعه م نکردم تاحالا اتفاقا کسی مشکل شخصی ای براش پیش بیاد میتونه بیاد بهم بگه و هم به مشکلش گوش میدم هم همه جوره کمکش میکنم. ولی شاید تو فضای مجازی توقع زیادیه که آدم ها بتونن حس و حال همو درک کنن تو مشاوره حضوری وقتی من جوش میارم مشاورم سعی میکنه آرومم کنه چون اصلا اون لحظه حرف منطقی حالیم نیست دیگه ولی اینجا تازه تو عصبانیت میگن بیخودی عصبانی شدی که این خودش آدمو بیشتر عصبانی میکنه ناراحتی و عصبانیتت از در و دیوار رو هم میخوان تحلیل روانشناسی کنن و تو عصبانیت توقع عاقلانه رفتار کردنم ازت دارن. البته من صداقت و صراحت اینجارو در راهنمایی دادن ها خیلی میپسندیدم. ولی خب شما دیوونگی منو تو عصبانیت نمیبینین. چشم اگر بتونم خودمو از این وضعیتی که الان گیر افتادم نجات بدم روال مشاوره رو ادامه میدم. راه های خودم هم راه نیست بیشتر بیراهه ست جواب عکس داره میده. الان به وضعیت قبلم برنگشتم فکر میکنم بدتر از قبلم شدم. حوصله و طاقتم کمتر شده به همه چی گیر میدم چراغ قرمز واقعی رو هم بتونم میدونم الان رد میکنم البته قبلا هم خیلی وقت ها تحملش برام سخت بود. دلم میخواد برم دعوا یکیو اساسی بزنم. فکر اینکه برم بشینم تو مطب منتظر نوبت مشاوره هم اعصابمو خورد میکرد مشاوره رو کنسل کردم. اوضاع اعصابم خیلی خطرناک شده اومدم راهی که به نظر خودم منطقی بود برم قبول نکرد دعوامون شد نزدیک بود سرشو بکوبم تو دیوار و معجزه شد که به خیر گذشت.

نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    راستی آقاامیراگه فکرمکنیدواقعااینجابیایدعص بی میشید وبیشترازاونی که کمک کننده باشه مخرب هست پس نیایدبهتره چون مثل اینکه حس خوبی ندارید ازاینجا.
    اینجا برای من مخرب نبوده خانم پاییزه خیلی هم مفید بوده. از کمک های شما هم خیلی ممنونم. الان در شرایط مناسب مشاوره گرفتن نیستم چه اینجا چه مشاوره حضوری. فکر میکنم رسیدم ته خط. البته اینجارو دیگه نمیخواستم بیام واقعیتش. خوابم نمیبرد اومدم پست شما و صبا خانم رو دیدم. ولی کلا احساسم نسبت به اینجا یا هر فضای دیگه ای اولویت یک اهمیت رو برام نداره تا زمانی که فکر کنم اون محیط برام کارایی داره میتونم ازش استفاده کنم. جلوی استفاده من رو گرفتن که خواستم برم جای دیگه وگرنه من قبلشم حس خیلی خوبی به سیستم اینجا نداشتم دیگه خودتون که میدونید ولی داشتم استفاده مو میکردم و شاید سرعتی که خودم میخواستمو نداشتم ولی بالاخره داشتم جلو میرفتم نه عقب.

اصلا قصد من علیه خانمها حرف زدن نبود شما که از منم برداشت های بدتری میکنید. البته عادیه خانمها حرف منو کلا یه جور دیگه برداشت میکنن. ولی من این چیزایی که شما نوشتین هیچ کدوم منظورم نبود. من اصلا از راهنمایی های به قول شما تند و خشن و به قول خودم صادقانه اینجا تاحالا ناراحت نشدم اینو قبلا هم به شکل های مختلف گفته بودم. حتی خود شما پرسیدین گفتم ناراحت نمیشم هرچیزی بگین و بیشتر قدردان همون نظرات صادقانه بودم. عجیب بود برام برداشت شما از حرفام.

4. 3 کاربر از پست مفید Amir A تشکرکرده اند .

paiize (یکشنبه 22 بهمن 96), گیسو کمند (یکشنبه 22 بهمن 96), صبا_2009 (یکشنبه 22 بهمن 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    آقاامیر
    میدونم شرایط سختی داری.یادتونه گفتم نبایدوسط مشاوره کم بیاری؟یادتونه گفتم ناامیدنشید؟من میدونستم همچین حالاتی واستون پیش میاد چون تقریبا همه اینجورهستن ونبایدبری توی لاک خودت!!!
    آقاامیراینکه شماتواین مرحله رهاکنیدمشاوره روخطرناکه!ذهنتون پرازمطلب پرازچیزهایی که یادگرفتیدوعملتون همون رفتارهای قبل!اینجاآدم مستاصل میشه احساس بیجارگی میکنه وخدایی نکرده کارهایی میکنه که تاحالا نکرده وخودتون هم اشاره کردید.
    ببینید آقاامیریه چیزی روبگم بهتون که بدونیدتوی هدف وانگیزتون بایدتجدیدنظرکنید.وقتی شماهدف تون وانگیزه تون خانمتون ورفتارایشون باشه که خودشون جای مشاوره بسیاردارن طبیعیه که ازواکنش های ایشون نسبت به مشاوره ناامیدبشید!!!هدف شما بایداول ازهمه آرامش خودتون ورسیدن به اون درجه ازخودشناسی باشه که درپیرواین ها میشه آرامش زندگی مشترکتون وحتی شغلتون روبه دست بیارید.
    شمابایداینقدرخودتون رودوست داشته باشیدکه الان به جای بقیه نگران خودتوت باشیدکه ای وای من تاالان چقدربه خودم آسیب رسوندم چقدربااین اخلاقهام روحیه ی خودموداغون کردم پس بایدبه خودم توجه کنم.بایدخودم رونوازش کنم!
    آقاامیرحرف خانم شماکه میگه به خاطرمن نرومشاوره درسته!!!البته میدونم منظورخانمتون چیه امامنظورمن اینه که به خاطرخودتون بریدمشاوره نه هیچکس دیگه!انگیزه تون خودتون باشید
    کارهایی بکنیدکه بهتون آرامش میده.موسیقی،ورزش و...اگه بشه دوباره بوکس روبریدخیلی خوب میشه اتفاقا همسرمنم بوکسرحرفه ای عست خودم تشویقش کردم که بره کلی کمک کننده بوده واسش.سعی کنیددوباره برید.
    درضمن من منظورم شمانبودید، توی این تاپیک وتاپیکهای دیگه مدتیه این حرفها ازبعضی کاربرها دیده شده منم خواستم همینجا جواب بدم اسم نیاوردم که کسی دلخورنشه خیالتون راحت منظورم شمانیستید.

راستی درموردقفل شدن تاپیک حرفها همه زده شده اما بهتون بگم قرارنیست باچندتاتاپیک زودبه نتیجه برسید شمابایدنتیجه هایی که ازتاپیکتون میگیرید روبنویسید مثلا نتیجه گرفتید که بایداول درموردخودتون تاپیک بزنید واین کاروبکنید!نه اینکه حتمابایدنتیجه ای بگیریدکه شماتوی دوماه قبل ازعروسی دنبالشید.گاهی آدم مجبورمیشه توهرتاپیک هدف و...تغییربده ودوباره تاپیک جدیدبزنه.
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...
    ویرایش توسط paiize : یکشنبه 22 بهمن 96 در ساعت 09:45

6. 4 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

Amir A (دوشنبه 23 بهمن 96), tavalode arezoo (یکشنبه 22 بهمن 96), گیسو کمند (یکشنبه 22 بهمن 96), صبا_2009 (یکشنبه 22 بهمن 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام امیرخان
    تاپاسخ پست بالا روندادید خواستم این روهم بگم:
    دوستان زیادی علاقه دارن شمادرتاپیک صندلی داغ شرکت کنید.
    به نظرم بدنیست خودتون رومحک بزنید.فضای مناسبی هست برای پرسش وپاسخ وتحلیل وبررسی خودتون.(همیشه که اینطوربوده)
    هم فضای شادی هست وهم خیلی محیط خوبی هست برای تفکردرباره خودتون.میتونیدتاپیک های سری قبل رونگاه کنیدتاآشنابشیدباسبک وسیاقش...
    آقاامیرمثل اینکه بچه های همدردی بهتون ارادت خاصی پیداکردن.
    البته باید اشتراک بگیرید.وآبی پررنگ بشید.
    امیدوارم دعوت دوستان روقبول کنید
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

8. 4 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

Amir A (دوشنبه 23 بهمن 96), tavalode arezoo (یکشنبه 22 بهمن 96), گیسو کمند (یکشنبه 22 بهمن 96), صبا_2009 (دوشنبه 23 بهمن 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام امیرخان
    البته باید اشتراک بگیرید.وآبی پررنگ بشید.
    نیازی به اشتراک نیست و دوستان کمرنگ هم می توانند شرکت کنند .

خانم الهه زیبایی ها ، خانم تولد آرزو ، فکور ، فرشته و جناب m.reza91 ، Glut.tiny سرشار
    Eram Erica esm ، omid12 ، مونا ، داود .ت ، اثر راشمون ، Quality میشل و سایر دوستان

باعث افتخاره در خدمتتون باشیم .
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

ویرایش توسط گیسو کمند : یکشنبه 22 بهمن 96 در ساعت 23:58

10. 9 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

Amir A (دوشنبه 23 بهمن 96), Erica (دوشنبه 23 بهمن 96), miss seven (دوشنبه 23 بهمن 96), mohamad.reza164 (دوشنبه 23 بهمن 96), paiize (دوشنبه 23 بهمن 96), tavalode arezoo (چهارشنبه 25 بهمن 96), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 25 بهمن 96), اثر راشومون (چهارشنبه 25 بهمن 96), صبا_2009 (دوشنبه 23 بهمن 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 04 [ 21:28]
    سطح
    71
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    آقاامیر
    میدونم شرایط سختی داری.یادتونه گفتم نبایدوسط مشاوره کم بیاری؟یادتونه گفتم ناامیدنشید؟من میدونستم همچین حالاتی واستون پیش میاد چون تقریبا همه اینجورهستن ونبایدبری توی لاک خودت!!!
    تشکر. بله شما به من هشدار داده بودین. ولی من فکر نمیکردم اصلا هیچی بتونه انگیزه و امید منو حتی ذره ای کم کنه چه برسه کلا از بین ببره. شاید اگه یه مدت تو لاک خودم بمونم از این حالت دربیام.
    دقیقا احساس شکست و استیصال میکنم در این مورد و اینم منو عصبانی میکنه که فکر میکنم نتونستم نتیجه بگیرم و الان به این وضعیت بدتر از قبل هم افتادم. اینکه رفتارم بدتر از قبل شده اصلا در کنترل خودم نیست نمیخوام اینجوری باشم فقط تمام روز عصبی و کفری و ناراحتم.
    حرفتون رو متوجه هستم اصولیش اینه که من بخاطر خودم دنبال تغییر باشم ولی بهم به قدر کافی نیرو نمیده اینجوری فکر کردن. نمیتونم هدف رو واقعا خودم قرار بدم. اگه به خودم بود اگه مثلا هنوز مجرد بودم برام هیچ اهمیتی نداشت برخوردم با دیگران چطوریه و ازم میترسن یا احترامشون از سر علاقه ست. اینکه احساس تنهایی بکنم هم خیلی برام مهم نیست دیگه. من فکر میکردم اون نیاز داره من خودمو تغییر بدم که تقلا میکردم. اینکه مثلا به مشاور گفته بود احساس بدبختی میکنه به من این پیام رو داده بود که باید هرکاری لازمه بکنم که احساسش عوض بشه. میخواستم نیازهای اونو برطرف کنم جز این برام مسئله دیگه ای اونقدر اهمیت نداشت ولی الان مستقیم میگه براش مهم نیست و نمیخواد من برم مشاوره. خب این حرف یعنی چی؟... من دوباره براش نامه نوشتم همون موقع که اینجا گفتین این نامه رو جواب نداد یه نامه دیگه بنویس یکی دیگه نوشتم هرچند به خوشگلی حرف های شما نشد ولی ازش خواستم جواب نامه هامو بده براش کادر خالی نقطه چین شده گذاشتم زیر نامه م که اونجا جواب هردو نامه رو بنویسه و چون گفته بود خودکار دم دستم نبود که جوابتو بنویسم با یه روان نویس نامه رو بهش دادم که دیگه هیچ عذر و بهانه ای نتونه بیاره ولی بازم جوابمو نداد. ازش خواستم بیاد با یه ناشری که میشناسم صحبت کنه براش کار ترجمه جور کنه بلکه یکم سرش گرم بشه یکم دست از سر دوستاش برداره لج کرد قبول نکرد گفت چون تو جلوی کار مورد علاقه منو گرفتی منم کاری که تو بگی نمیکنم! تیر خلاصو زدم ازش خواستم بچه دار بشیم قبول نکرد و دعوامون شد و اگر مادرش همون موقع زنگ نزده بود سرش تو دستم بود جمجمه شو تو دیوار خورد کرده بودم. دارم دنبال خونه میگردم یه جایی رو کرایه کنم توش خرت و پرت بریزم مواقعی که خیلی عصبیم کرد برم اونجا بزنم همه چیو درب و داغون کنم آروم بشم. فعلا تو مود ساختن و اصلاح کردن و تغییر و بهبود نیستم بیشتر تو مود تخریبم.
    بوکس آره خیلی خوبه وقت نمیکنم فعلا مرتب برم و نامرتب رفتنش هم اثری نداره بعد عروسی اگه وقت کنم شاید بتونم برنامه بذارم برم. به موسیقی هم خیلی علاقه دارم و روی خلق و روحیات من اثر داره فقط وقتی جوش آورده باشم دیگه جواب نمیده.
    فعلا منتظرم یکم آروم بشم بعد ببینم چی کار باید بکنم. با عصبانیت و ناامیدی فعلیم چطوری برم مشاوره و راهکارهارو عملی کنم؟ چاره ای غیر از تو لاک خودم موندن ندارم. راجع به اینکه تو دو ماهم نمیتونم جوابی که میخوام بگیرم درست میگین اینم خودش یه ناامیدی دیگه ست.
    راجع به صندلی داغ هم که فرمودین دوستانی که میگین اینجا به من لطف دارن و ارادت از بنده ست ولی من اطلاعات چندانی راجع به مباحث روانشناسی ندارم که بتونم باهاتون بازی کنم. این دوستانی که خانم گیسو کمند پیشنهاد دادن به نظر برای این منظور مناسب تر هستن.

12. کاربر روبرو از پست مفید Amir A تشکرکرده است .

paiize (دوشنبه 23 بهمن 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    سلام به همه دوستان

از صمیم قلب امیدوارم حال هممون بهتر بشه. از شنیدن مشکلات بهضی دوستان در اینجا خیلی متاسف شدم.

آقا امیر.من میخواستم توی تاپیکتون بنویسم ولی ترسیدم نتونم راهنمایی خوبی و درستی براتون داشته باشم. فقط میخواستم بهتون بگم فکر می کنم بیشترین دلیل عصبانیت های شما

ریشه در گذشته سختتون داره. وگرنه خوشبختانه شما با سعی و تلاش خودتون تونستید پیشرفت چشمگیری داشته باشید چه در درس و چه در کار.

همسری هم دارید که علیرغم تفاوت ها و مشکلات همدیگه رو دوست دارید. پس دلیلی برای این حجم زیاد از ناامیدی و عصبانیت وجود نداره.

ویژگی خیلی مهمی که در شما وجود داره میل به تغییر و انتقاد پذیری هست.فقط مواظب باشید تعادل رو رعایت کنید.شما در بعضی زمینه ها مشکلاتی دارید.ولی دلیل نداره

همه چیز رو در مورد خودتون زیر سوال ببرید.شما خیلی ویژگیهای خوب هم دارید که بعضی هاشون از روی نوشته هاتون پیدا هستن.مثل شوخ طبعی جالبی که در خیلی از نوشته هاتون

هست و همینطور هوش بالاتون.

به نظر من چیزی که برای شما لازمه اینه که زندگی رو یه کم راحت تر بگیرید. شاید اینجوری اینقدر از کارهای خانمتون اذیت نشید.هر چند بعضی جاها بهتون حق میدم از کارهاشون

ناراحت بشین.ولی به نظرم لازم نیست پشت سر هم به فکر راهکار باشین و بخواین خیلی سریع همه چیز رو درست کنید و زود ناامید بشید.اینجوری اون هم کلافه میشه.

ببینید شما توی زندگی خیلی سختی کشیدید و خانمتون زندگی راحت و بدون دغدغه ای داشته.شاید بهتر بود به این مساله زمان آشنایی دقت می کردین.ولی الان که عقد کردید بهتره

قسمت مثبت ماجرا رو ببینید.شاید بد نباشه یه کم از ایشون تاثیر بگیرید.راحت تر زندگی کنید یه کم بیخیال تر و شاد تر باشید.به هر حال براتون آرزوی بهترین ها رو دارم.

14. 4 کاربر از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده اند .

Amir A (پنجشنبه 26 بهمن 96), Glut.tiny (چهارشنبه 25 بهمن 96), paiize (دوشنبه 23 بهمن 96), صبا_2009 (دوشنبه 23 بهمن 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir A نمایش پست ها
    با عصبانیت و ناامیدی فعلیم چطوری برم مشاوره و راهکارهارو عملی کنم؟ چاره ای غیر از تو لاک خودم موندن ندارم.
    راجع به صندلی داغ هم که فرمودین دوستانی که میگین اینجا به من لطف دارن و ارادت از بنده ست ولی من اطلاعات چندانی راجع به مباحث روانشناسی ندارم که بتونم باهاتون بازی کنم. این دوستانی که خانم گیسو کمند پیشنهاد دادن به نظر برای این منظور مناسب تر هستن.
    سلام ،
    امیر خان نوشته هاتونو که خوندم یکم حالم بد شد ولی بعدش به لایه های عمیق ترش فکر کردم
    دیدم نه زیادم بد نیست ، گاهی توی خرابه ها پر از عتیقه است !

کمی هم این شعرو حس کردم :

گر به چنگ شير گردد آهويي
    محو گردد آهوك از اين ميان!

ور اسير چشم آهو گشت شير!
    هيبتش مي كاهد آن شير ژيان

بگذریم .

امیرخان من از پاییزه خواهش کردم که شما رو دعوت کنه ، راستش خودم جرات نکردم
    چون مطمئنم گفتگوی خیلی خیلی خوبی میشه و البته جذاب اجازه بدید بیشتر اصرار کنم .

صندلی داغ ما اصلا بحث روانشناسی و فلسفی و.. نیست .
    این لینک صندلی داغ سری قبل هستش می تونید یه نگاهی به تیپ سوالات آقایون بندازین :
    صندلی داغ سری دوازدهم سوالات باغبان سوالات فدایی یار هم توی همین صفحه است .

این لینکم ملاحظه بفرمایید که واسه دیروزه .

** امیرخان با توجه به اینکه مشغله تون زیاده حواسمون به وقت شما هست .
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

ویرایش توسط گیسو کمند : دوشنبه 23 بهمن 96 در ساعت 15:48

16. 5 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

Amir A (پنجشنبه 26 بهمن 96), Erica (دوشنبه 23 بهمن 96), Glut.tiny (چهارشنبه 25 بهمن 96), paiize (دوشنبه 23 بهمن 96), صبا_2009 (دوشنبه 23 بهمن 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,218

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام من خیلی وقته میخوام بیام ازحال واحوالم بگم اماخب نمیشه.امروزمیگم بعدمیرم سراغ پست امیرخان...
    ..........
    دلم نیومداین حال خوبوباشمادوستان تقسیم نکنم چون سهم زیادی داریدوخیلی خوب کمکم کردید.
    چندبارمیخواستم بیام واسه تاپیک آخرم جمع بندی کنم وبنویسم اماخب نشدوفکرکردم دیگه دیرشده واسه بالاآوردن اون تاپیک فوق العاده...فوق العاده بودواسم چون اونقدربهم انرژی وانگیزه داد که واسه اولین بارتوی این چندسال عضوهمدردی بودن تونستم حدودچهارماه فعالیتها وتمرینهاوانگیزه ها و...ثابت نگه دارم.
    علاقه ام به خودم زیادشده،مغرورنشدم اماواسه خودم دوست داشتنی ام.واقعا تاثیرش رودارم میگیرم.
    رابطه ام بااطرافیانم خیلی خیلی بهترشده.احساس لذت میکنم حتی باخانواده همسرم که کلی همیشه ازشون گله داشتم.نه اینکه الان ندارم امافهمیدم که این چیزها باعث نمیشدزندگیم جهنم بشه بلکه خودم بودم.
    اون موقع روزهایی که باهمسرم دعوام میشد چندروززندگیم داغون میشداماالان نه!!به یه نیم روزهم نمیرسه.میگم خب طبیعیه دیگه اگه دعوانباشه که یعنی همه ی مابی عیب ونقصیم!بعدش میگم ولش کن بابا!!!دقیقا همینومیگم ولش کن بابا.(پوست کلفت شدم)

راستش تقریبا فهمیدم اشتباهاتم کجاست وحتی وقتی اشتباه میکنم واوضاع روخراب پیش خودم میدونم که تقصیرخودم کجاست وچی بوده این میشه که زودآروم میگیرم.
    آدمهای اطرافم روبیشتردوست دارم وبه وضوح میبینم که اونهاهم بهم علاقه دارن.باورتون میشه چندنفرکه فکرشونمیکردم بهم مستقیم ابرازعلاقه ومحبت داشتن.وواقعا من باورم نمیشدکه تااین حدمنودوست دارن فقط یه مرزبینمون بودوفقط من خودموحبس کرده بودم میدونم که هفسردگی داشتم به خاطرمشکلات زیاد اماالان برطرف شده چشمام بازشده.
    تفریح هام زیادشده.به خودم خیلی خیلی خوب میرسم.مراقب سلامتیم هستم.مراقب پوستم،موهام،لباسم وهمینطورحال درونیم.توی این یکی دوماه آخرزیاداین جمله روشنیدم که چقدرجوونترشدی.یاهرکی سنموپرسیده بهش گفتم چشماش گردمیشدکه دروغ میگی وچرادوست داری سنت روببری بالا ولی من واقعا28 سالمه!
    همه اینهابه خاطرلطف پروردگارمهربونمه،خدای نازنینم.خدایی که نزدیکترازهمیشه هست بهم.دوستش دارم بیشترازهرچیزوهرکسی...
    وهمینطورکمک های دوستان اینجا وحال خوبی که باراهنمایی هاتون وحتی دعاهاتون بهم دادین.ازهمگی ممنونم.
    .............
    خب واما امیرخان:
    آقاامیراگه خسته هستین وفکرمیکنیدکم آوردید یه مدت استراحت کنید وبه جاش کارهایی کنیدکه حالتون روخوب میکنه.امااینقدرگوشه گیری نکنید چون فکرهای بدمیادسراغتون بهتونوغلبه میکنه حیف نیست حالا که متوجه شدید کجای کارایراد داره اینجوری بخواید رها کنیدهمه چی رو.
    آقاامیرشماباید به خودتون توجه کنید به ثانیه ثانیه زندگیتون.اصلا به قول خودتون فکرکنیدهنوزمجردید.یعنی هیچ ارزشی واسه خودتون قائل نیستید؟؟!!!! حیفه این همه عطوفت وازخودگذشتگیتون توی زندگی این همه سخت کوشی.شماتاالان فقط زحمت وکاروکارو....الان فهمیدین زندگی یه روی دیگه هم داره پس طبیعیه که اینجوری مستاصل بشید.سخت نگیریدبه خودتون وبه خانمتون همه داریم زندگی میکنیم باکم وکاستی ها.
    توی صندلی داغ هم اگه شرکت کنیدهم خودتون روحیه تون عوض میشه هم دوستان روخوشحال میکنید البته هرجورخودتون میدونید.
    اصلا هم فلسفی نیست هیالتون راحت.حتی میتونیدپرسش هایی که دارید روازدوستان بپرسید تاازتجربه هاشون استفاده کنید.
    خوشحال میشیم حضورداشته باشی.
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

18. 7 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

Amir A (پنجشنبه 26 بهمن 96), Erica (دوشنبه 23 بهمن 96), Glut.tiny (چهارشنبه 25 بهمن 96), tavalode arezoo (چهارشنبه 25 بهمن 96), گیسو کمند (دوشنبه 23 بهمن 96), صبا_2009 (دوشنبه 23 بهمن 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 18:06]
    سطح
    98
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,634

تشکرشده 2,354 در 759 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیسو کمند نمایش پست ها
    نیازی به اشتراک نیست و دوستان کمرنگ هم می توانند شرکت کنند .

خانم الهه زیبایی ها ، خانم تولد آرزو ، فکور ، فرشته و جناب m.reza91 ، Glut.tiny سرشار
    Eram Erica esm ، omid12 ، مونا ، داود .ت ، اثر راشمون ، Quality میشل و سایر دوستان

باعث افتخاره در خدمتتون باشیم .

بودن کنار شما افتخار منم هست

تاپیک رو خوندم .....خیلی خوب و فرح بخش بود.....

از دعوتتون متشکرم...........ولی اگه اجازه بدید بگم من نمیتونم خدمتتون باشم

امیدوارم لحظات خوشی داشته باشید

صفحه 42 از 70 نخستنخست ... 2122232333435363738394041424344454647484950515262 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)