ممنون از دعای آقای باغبان(خیلی زیبا و مناسب احوال من بود) و بقیه دوستان و هفت عزیز.
برای نفر بعد و کلا همه از خدا میخوام خداگونه باشه.......
تشکرشده 1,494 در 483 پست
ممنون از دعای آقای باغبان(خیلی زیبا و مناسب احوال من بود) و بقیه دوستان و هفت عزیز.
برای نفر بعد و کلا همه از خدا میخوام خداگونه باشه.......
به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.
ویرایش توسط zolal : پنجشنبه 08 تیر 96 در ساعت 02:46
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
من برای نفر بعد دعا می کنم دل یه خانم یا آقای پیر رو شاد کنه. اونقدری که نور محبت توی چشماش بدرخشه، و برای این دوست عزیزمون از صمیم قلبش دعا کنه.
مرسی زلال جان، دعای شما رو من برمی دارم.و سعی می کنم اجابت بشه. یا سعی می کنم سعی کنم اجابت بشه. یا امیدوارم که سعی کنم اجابت بشه...
پرانتز: هانی خودت خواستی تاپیکی که ایجاد کردی حذف بشه؟
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
تشکرشده 1,494 در 483 پست
سلام
میشل جان منم از خدا میخوام توفیق و سعادت این رو بده که بتونیم سعی کنیم و سعی کنیم که سعی کنیم و امیدوار باشیم که سعی کنیم.:-)
نه عزیزم، تاپیک رو خود مدیریت سایت فکر کنم حذف کردند البته حق هم داشتند چون من نباید برای جواب دادن یه تاپیک ایجاد میکردم، ولی خب چاره ای هم نبود.
راستی چه دعای قشنگی نصیبم شد. ممنونم.
برای همه و نفر بعدی دعا میکنم همیشه سالم و باطراوت باشه. هیچوقت به خودش و ایمانش و داشته هاش مغرور نشه، بلکه هرچه بیشتر به خدا نزدیک بشه و همه چیز رو از خدا بدونه و در همه حال درونی آرام و متواضع و البته قوی داشته باشه.
آمین
(شیدا جون فکر کنم چند روزیه تو تاپیک دعا نیستی. دلم واست تنگ شد! ان شالله به خواسته های به صلاح و خیرت برسی و همیشه دلت شاد باشه.)
ویرایش توسط zolal : جمعه 09 تیر 96 در ساعت 19:06
تشکرشده 159 در 51 پست
سلام به همگی
زلال عزیز ممنونم از دعای خوبتونانشاءالله در حق من مستجاب بشه
خدایا دعاهای دوستان همدردی در این تاپیک در حق هم دیگه مستجاب بشه
برای نفر بعد دعا میکنم که خداوند قدرت بخشیدن وگذشت کردن رو بهش بده قدرت پذیرش اتفاقات ناخوشایند وتلخ رو بهش بده وبتونه حکمت اون اتفاقات رو درک کنه خدایا با یه اتفاق خوب
دل نفر بعد رو شاد کن الهی آمین
dooo (شنبه 10 تیر 96), miss seven (یکشنبه 11 تیر 96), tavalode arezoo (شنبه 10 تیر 96), zolal (شنبه 10 تیر 96)
تشکرشده 702 در 242 پست
نیلوفر عزیز ممنون از دعای خوبتون
اتفاقا این روزا خیلی منتظر یک اتفاق خوب هستم که حالمو عوض کنه
امروز این شعرو با خودم تکرار میکردم
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم،باز دلم ،باز دلم دل بشود
خدایا واسه نفر قبل و بعد و همه ی اونایی که به نحوی حال دلشون خوب نیست معجزه کن
آمین
miss seven (یکشنبه 11 تیر 96), نیلوفر:-) (شنبه 10 تیر 96), zolal (شنبه 10 تیر 96), صبا_2009 (شنبه 10 تیر 96)
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
نیلوفر جان ممنون.
چقدر دلم معجزه می خواد.
برای نفر بعد دعا می کنم وسیله ای بشه برای برآورده شدن آرزوی یک یا چند نفر انسان آرزومند.
miss seven (یکشنبه 11 تیر 96), tavalode arezoo (شنبه 10 تیر 96), نیلوفر:-) (شنبه 10 تیر 96), zolal (شنبه 10 تیر 96), المای (شنبه 10 تیر 96)
تشکرشده 290 در 93 پست
سلام .. من عضو جدیدم وراستش با خوندن این تایپک صورتم پر شد از اشک..مرسی صبا جان از دعای قشنگت و الهی اااامین.. چه دعای قشنگی.. برای همه و نفر بعد دعا میکنم هیچ وقت خسته غم نشه.. و همیشه دلش قرص و محکم باشه که تا خدا هست نگرانی و غصه چرا.. خدایا نفر بعدی و همه رو در پناه مهربانی خودت از غم رها کن.. الهی اااامین![]()
miss seven (یکشنبه 11 تیر 96), tavalode arezoo (شنبه 10 تیر 96), نیلوفر:-) (شنبه 10 تیر 96), zolal (شنبه 10 تیر 96), صبا_2009 (شنبه 10 تیر 96)
تشکرشده 1,494 در 483 پست
سلام المای عزیزخوشحالم که یه عضو جدید به جمع دعا کنندگان در این تاپیک زیبا اضافه شده. خوش اومدید.خیلی ممنونم. دعای قشنگتون رو بر میدارم به امید اجابت. ان شالله.
من برای همه و نفر بعدی دعا می کنم اصل حالش خوب باشه و همیشه آرامشی توام با قلبی شاد و مطمئن به لطف و یاری خدا داشته باشه و به خواسته قلبی اش اگر به صلاحشه در بهترین زمان و بهترین شرایط برسه.
آمین
ویرایش توسط zolal : یکشنبه 11 تیر 96 در ساعت 00:06
miss seven (یکشنبه 11 تیر 96), tavalode arezoo (یکشنبه 11 تیر 96), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 11 تیر 96), نیلوفر:-) (یکشنبه 11 تیر 96), المای (یکشنبه 11 تیر 96)
تشکرشده 953 در 325 پست
زلال عزیز اینقدر این دعات به دلم نشست که فکرمیکنم نمیتونم بهتر از این برای کسی دعا بکنم پس من بااجازه هم این دعا رو برای خودم برمیدارم وهم باتقلب از روی دستت بازم این دعات رو تکرار میکنم
miss seven (یکشنبه 11 تیر 96), zolal (یکشنبه 11 تیر 96), المای (یکشنبه 11 تیر 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوستان عزیزم
چه دعا های قشنگی ...
دعا میکنم برای نفرات بعدی بالأخص نفر بعدی :
ان شاءالله سر نمازهات حضور خدا و شیرینی صحبت با اون رو با عمق وجودت حس کنی و لذت ببری،،،، به طور کل باهاش رفیق جون جونی باشی![]()
zolal (یکشنبه 11 تیر 96)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)