به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 53 , از مجموع 53

موضوع: ظاهر زشت

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    یکشنبه 02 آبان 95 [ 20:25]
    سطح
    7
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط آنیتا123 نمایش پست ها
    سلام آقا فرهاد

راستش وقتی پستهای شما رو میخوندم اولین چیزی که به ذهنم رسید در مورد کسایی بود که گفتین شما رو مسخره می کردن.

من واقعا نمیفهمم چه قدر یک انسان میتونه بی فکر و سطحی نگر و بی ادب باشه .و نمیفهمم همچین آدمهایی هر چه قدر هم تعدادشون زیاد باشه آیا واقعا ارزش این

رو دارن که آدم حتی یه لحظه هم بهشون فکر کنه و حرفهاشون ناراحتش کنه؟

همچین آدمهایی فکر نمیکنن که ظاهری که بهش مینازن و به خاطرش آدمهای دیگه رو مسخره می کنن توی یه لحظه میتونه نابود بشه؟

لطفا زندگیتون رو فدای نادانی همچین آدمهایی نکنید.

زیبا ترین چهره ها هم وقتی صاحبشون کسی باشه که بقیه رو آزار میده میتونه خیلی نفرت انگیز بشه. این رو شعار نمیدم .خودم تجربش کردم.

غیر از این ،شما وقتی آدهای بزرگ رو میبینین چه قدر به ظاهرشون توجه میکنید؟ منظورم افراد خیر و نیکوکاره .آدمهایی که از روی انسانیت به بقیه کمک میکنن.

آدمهایی که دلشون پر از محبت و عشق به همه مخلوقات خداست.

من خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم بهترین روزهای جوونی شما داره به فکر کردن به اندازه دستتون و نوع صداتون و کلا ظاهرتون میگذره.

مخصوصا وقتی گفتین این همه استعداد دارین و توی یه دانشگاه عالی قبول شدین. به خدا حیفه.

میخواین به روانشناس مراجعه کنین یا با هر راهی لطفا بیشتر از این توی این افکار دست و پا نزنید. شما سنی ندارین.

به خدا حیف شماست.هنوز هم فرصت هست . روحتون رو بزرگ کنید.این خیلی از جثه مهتره. از استعدادهایی که خدا بهتون داده استفاده کنید.

از نعمت بزرگ سلامتی که خیلیها ازش بی بهره هستند.
    سلام

من سعی همیشه با بقیه با احترام برخورد کنم ولی متاسفانه زیاد مورد تمسخر قرار میگیرم . حتی ممکنه بعضی از تیکه ها جنبه شوخی داشته ولی به هر حال تو دراز مدت تاثیر میذاره

تقریبا با مسخره شدن کنار اومدم . از زمان کودکی و توی مدرسه مسخره میکردن حتی بعضی مواقع دبیرها هم غیر مستقیم اینکار میکردن و از همه اونا بدتر حتی اعضای خانواده هم منو

بی نصیب نذاشتن فقط لازمه از نظر دیگران کار درستی انجام ندم اون وقت ممکنه با بدترین لحن منو مورد لطف خودشون قرار بدن . تو این شرایط بزرگ شدم ولی با تلاشم رتبه 3 رقمی

کنکور شدم تو ساده ترین مدارس در حالی که پیش دانشگاهی غیر حضوری خوندم. ولی بعضی مواقع از بی معرفتی و بی رحمی بعضی ادم ها دلم میگیره ولی خب چاره چیه من که

نمیتونم بقیه ادم ها رو عوض کنم ولی افکار خودم میشه به خاطر همین میخام به روانشناس مراجعه کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط mansor نمایش پست ها
    سلام
    آقا فرهاد من خیلی خیلی معذرت می خوام. قصدم این نبود. می دونم شرایط سختی داری که رک و راست اینجا مطلب گذاشتی و حرفاتو میزنی. منظورم این بود که یه کم به راهنمایی ها و حرفای بقیه گوش کن
    اما مهمتر از ظاهر آدما دلشونه که میدونم دل صافی داری
    باز هم معذرت
    سلام خواهش میکنم برادر
    تا اونجا که میشد راهکارهای دوستان به کاربردم. شاید فکر میکنید زیادی غر میزنم ولی من تحت فشار روحی زیاد هستم تفریبا ارامش روانی ندارم . خواب و خوراک درست و حسابی هم ندارم.

2. 2 کاربر از پست مفید فرهاد تنها تشکرکرده اند .

danger (جمعه 30 مهر 95), mansor (جمعه 30 مهر 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    [quote=فرهاد تنها;420804]سلام

""من سعی همیشه با بقیه با احترام برخورد کنم ولی متاسفانه زیاد مورد تمسخر قرار میگیرم . حتی ممکنه بعضی از تیکه ها جنبه شوخی داشته ولی به هر حال تو دراز مدت تاثیر میذاره

تقریبا با مسخره شدن کنار اومدم . از زمان کودکی و توی مدرسه مسخره میکردن حتی بعضی مواقع دبیرها هم غیر مستقیم اینکار میکردن و از همه اونا بدتر حتی اعضای خانواده هم منو

بی نصیب نذاشتن فقط لازمه از نظر دیگران کار درستی انجام ندم اون وقت ممکنه با بدترین لحن منو مورد لطف خودشون قرار بدن . تو این شرایط بزرگ شدم ولی با تلاشم رتبه 3 رقمی

کنکور شدم تو ساده ترین مدارس در حالی که پیش دانشگاهی غیر حضوری خوندم.
    ولی بعضی مواقع از بی معرفتی و بی رحمی بعضی ادم ها دلم میگیره ولی خب چاره چیه من که

نمیتونم بقیه ادم ها رو عوض کنم ولی افکار خودم میشه به خاطر همین میخام به روانشناس مراجعه کنم""

آفرین.شما به بهترین نتیجه ممکن رسیدین. شما نمیتونین ذهن آدمهای بیمار رو درمان کنید.مطمئن باشین هیچ کس با روان و عقل سالم یه انسان رو به خاطر ظاهرش

مسخره نمیکنه.

این رو از ته دل میگم با اینکه شما غیر از موضوع ظاهر و یه سری مسائل کلی چیز زیادی از خودتون نگفتین ولی حسی که به من میدین اینه که درون زیبایی دارین.

این که با وجود تمام این کم لطفی ها این موفقیت ها رو به دست آوردین و مهمتر از اون درک بالایی که دارین ،واقعا قابل افتخار هست.

همه اینها در کنار نیروی جوانی و سلامتی میتونه زندگی شما رو روز به روز بهتر کنه و کمک کنه موفقیت هایی که داشتین ادامه پیدا کنه.

شاید این روزها تعداد آدمهای خوب زیاد نباشه . به نظر من توی این دوره زمونه آدم خوب بودن و موندن و باعث آزار کسی نشدن خودش بزرگترین افتخاره هر کسی میتونه

باشه.

4. کاربر روبرو از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده است .

فرهاد تنها (یکشنبه 02 آبان 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 بهمن 95 [ 12:42]
    سطح
    7
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 6 در 5 پست

Array
    شاید این روزها تعداد آدمهای خوب زیاد نباشه . به نظر من توی این دوره زمونه آدم خوب بودن و موندن و باعث آزار کسی نشدن خودش بزرگترین افتخاره هر کسی میتونه

باشه.
    انیتا جان.. وقتی دیگران باعث آزار ما میشن تکلیف چیه؟چرا همش باید مورد تمسخر قرار بگیریم. چرا اجازه ناراحت کردن مارو بخودشون میدن؟
    درصورتی که همیشه با احترام باهاشون برخورد میکنیم!چرا یه درصد خودشونو جای اون فردی که ناراحت شده نمیزارن که حالشو بفهمن...

6. کاربر روبرو از پست مفید maryam_11 تشکرکرده است .

فرهاد تنها (یکشنبه 02 آبان 95)

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)