به نظر من این به سلیقه شما بستگی داره نه اعضای تالار
تشکرشده 498 در 242 پست
به نظر من این به سلیقه شما بستگی داره نه اعضای تالار
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 13 در 9 پست
elinaخانوم
درسته اين موضوع به من و نظر من بستگي داره و نه به اعضاي تالار . اما فكرمي كنم مشورت در اسلام هم بسيار تاكيد شده منم دوست داشتم نظر كاربران كامپيوتر رو بدونم ؛ در حالي كه من خودم مهندس كامپيوترم و شايد اصلا نيازي به مطرح كردن اين موضوع در تالار نبود .و من با اينكه ميدونستم اين موضوع چندان ربطي به بحث هاي داغ تالار ندارد اونو مطرح كردم و حتي ابتداي پستم هم اعلام كردم .
به هر حال ممنون از كساني كه اومدن و نظرشونو دادن
دوستان جديد پيدا كنيد،اما دوستان قديمي را هم حفظ كنيد ، اينها نقره و انها طلا هستند.
تشکرشده 82 در 59 پست
ای کاش به جای طرح این سئوال که کامپیوتر بخریم یا استریو این سئوال رو مطرح می کردی نظر دیگرون تا چه حدی و در چه مواردی برام مهم باشه؟
امروز مردد در خرید این دو قلمی فردا مردد در خرید دو قلم دیگه مشکلاتت رو ریشه ای حل کن
در پناه حق
تشکرشده 281 در 126 پست
ماندگار عزیزم مشورت خیلی خوبه. منظور الینا این بود که کلا خودت تصمیم نهایی رو بگیری. هممون همین رو گفتیم. دیدت رومثبت کن خانمی.
روی هر پله که بایستی خدا یک پله ازت بالاتره. نه به خاطر اینکه خداست. به خاطره اینکه دستتو بگیره...
هر شب درانتهای شب نگرانیهایت را به خدا واگذار کن و آسوده بخواب. به هر حال او در تمام شب بیدار است ...
چه جالب چقدر خوبه مشكلات ادم ها همش همينجوري باشه
اونوقت دنيا گلستان ميشد
ماندگار عزيز به نظر من هم كامپيوتر بهتره چون استريو به هيچ دردي نمي خوره كه هيچ فقط جاي خالي اشغال ميكنه
موفق باشي
تشکرشده 73 در 47 پست
سلام ماندگار جان. خيلي خوبه كه در هر كاري مشورت مي گيري. دو تا وسايلي رو هم كه خريدي مباركت باشه عزيزم. هر كدومش به نوعي تو زندگي لازمه.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)