تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
تشکرشده 11 در 5 پست
سلام آقای ItsOver
مطمئنا اگر شما خودتون بخواید که زندگیتون رو بگیرید، من یا هر کس دیگه ای، از ورای این فضای مجازی قدرتی برای بازداشتن، شما یا هرکس دیگه ای با چنین قصدی، از این عمل نداره.
ولی من یک سوالی ازتون داشتم که ممنون می شم خوب بهش فکر کنید و با جدیت پاسخ بدید، راستش شاید یه جورایی به جوابش برای ارضای کنجکاوی شخصیم احتیاج دارم. البته امیدوار هم هستم که سعی در پیدا کردن جوابش شاید به شما هم کمک کنه.
سوالم اینه که اگر بتونید در زمانی در آینده، یک پنج هفت یا ده سال دیگه ...، آقای ItsOver ای رو تصور کنید که بر همه سختی ها، تلخی ها، موانع و نا به سامانی هایی که شما امروز در مقابل خودتون می بینید پیروز شده، بر همه ی این ها مسلط شده و با قدرت از همه ی این ها عبور کرده و بالا تر ایستاده ...، این چنین آقای ItsOver ای چه تفاوتی با کسی که امروز هستید و می شناسید داره؟ به نظرتون در شخصیت اون چه نیرویی می بینید که در کسی که امروز هستید نیست؟
ممنون
موفق باشید
تشکرشده 702 در 242 پست
سلام
برادر من مگه شما اون زوج خارجی رو ندیدید که با وجود سوختگی کامل بدن خانوم نامزدش نه تنها ازش جدا نشد بلکه کارش رو طوری تنظیم کرده که بیشتر اوقاتش رو با خانومش بگذرونه
یا اون اقایی که باز هم ایشون خارجی هستن که نه دست دارن و پاهاشون هم از زانو به پایین نیست
اما اونقدر انگیزه و انرژی داره که توی جلسات بزرگ این انرژی رو به دیگران هم منتقل میکنه،من کلیپی از ایشون رو دیدم که چطور حضار ایشون رو تشویق میکردن
و با این شرایطشون با یه دختر سالم ازدواج کرده و بچشون هم سالم بود
به نظرتون چه چیزی اون دختر رو جذب این اقا کرده،این اقایی که مشکلشون مادرزاد بوده و احتمال داشت بچشون ناقص باشه،
توی این دومورد که خدمتتون عرض کردم هر دو یکی از طرفین از نظر ظاهر مشکلاتی داشتن که واقعا به چشم میاد
اما تنها چیزی که طرف مقابل را برای زندگی با این افراد جذب کرده فقط و فقط ویژگی های خوب اخلاقی این افراد بوده
اعتماد به نفس و عزت نفسشون،نوع نگاهشون به زندگی
چند وقت پیش شبکه ی دو جانبازی رو نشون میداد که صورتشون در جنگ متلاشی شده بود و استایل صورت کامل به هم ریخته بود اما به خواست خدا ایشون زنده مونده بودن و طی بیش از سی بار عمل جراحی بازم صورتشون خوب نشده بود
و حتی بعد از این اتفاق بچه دار هم شده بودن
حتی نشون داد که چقدر نوه هاشون با اینکه بچه بودن ایشون رو با این وضعیت صورتشون دوست داشتن،و همش کنارشون بودن
صورت ایشون طوری بود که مردم بعد از دیدن ایشون در خیابان سریع نگاهشون رو از ایشون میگرفتن و میترسیدن
اما نوه های خودشون با وجود بچه بودن و سن کمشون نه تنها دور نمیشدن بلکه دوستشون داشتن
ما بچه هارو به صادق بودن میشناسیم،پس ببینید اخلاق خوب پدر بزرگشون بوده که اینارو جذب خودش کرده نه صورتشون
پیشنهاد میکنم قبل از هر تصمیمی به انجمنی برید که افراد با وضعیت مشابه خودتون رو ببینید،مطمئنا نگاهتون به زندگی بازتر میشه
از خدا میخوام ایمان واقعی و صبر به هممون بده
و روزای خوب هم به زودی از راه برسه
- - - Updated - - -
سلام
برادر من مگه شما اون زوج خارجی رو ندیدید که با وجود سوختگی کامل بدن خانوم نامزدش نه تنها ازش جدا نشد بلکه کارش رو طوری تنظیم کرده که بیشتر اوقاتش رو با خانومش بگذرونه
یا اون اقایی که باز هم ایشون خارجی هستن که نه دست دارن و پاهاشون هم از زانو به پایین نیست
اما اونقدر انگیزه و انرژی داره که توی جلسات بزرگ این انرژی رو به دیگران هم منتقل میکنه،من کلیپی از ایشون رو دیدم که چطور حضار ایشون رو تشویق میکردن
و با این شرایطشون با یه دختر سالم ازدواج کرده و بچشون هم سالم بود
به نظرتون چه چیزی اون دختر رو جذب این اقا کرده،این اقایی که مشکلشون مادرزاد بوده و احتمال داشت بچشون ناقص باشه،
توی این دومورد که خدمتتون عرض کردم هر دو یکی از طرفین از نظر ظاهر مشکلاتی داشتن که واقعا به چشم میاد
اما تنها چیزی که طرف مقابل را برای زندگی با این افراد جذب کرده فقط و فقط ویژگی های خوب اخلاقی این افراد بوده
اعتماد به نفس و عزت نفسشون،نوع نگاهشون به زندگی
چند وقت پیش شبکه ی دو جانبازی رو نشون میداد که صورتشون در جنگ متلاشی شده بود و استایل صورت کامل به هم ریخته بود اما به خواست خدا ایشون زنده مونده بودن و طی بیش از سی بار عمل جراحی بازم صورتشون خوب نشده بود
و حتی بعد از این اتفاق بچه دار هم شده بودن
حتی نشون داد که چقدر نوه هاشون با اینکه بچه بودن ایشون رو با این وضعیت صورتشون دوست داشتن،و همش کنارشون بودن
صورت ایشون طوری بود که مردم بعد از دیدن ایشون در خیابان سریع نگاهشون رو از ایشون میگرفتن و میترسیدن
اما نوه های خودشون با وجود بچه بودن و سن کمشون نه تنها دور نمیشدن بلکه دوستشون داشتن
ما بچه هارو به صادق بودن میشناسیم،پس ببینید اخلاق خوب پدر بزرگشون بوده که اینارو جذب خودش کرده نه صورتشون
پیشنهاد میکنم قبل از هر تصمیمی به انجمنی برید که افراد با وضعیت مشابه خودتون رو ببینید،مطمئنا نگاهتون به زندگی بازتر میشه
از خدا میخوام ایمان واقعی و صبر به هممون بده
و روزای خوب هم به زودی از راه برسه
تشکرشده 66 در 34 پست
دوست عزیز
هیچ وقت خودکشی نکن ، چون تا آخر عمرت از کاری که کردی پشیمون می شی!!
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلام
وقتی یه نفر سرش درد بکنه می تونه در فضای مجازی بپرسه چه قرصی برای سردرد خوبه و دکتر بهش جواب میده و او خود درمانی میکنه و احتمال زیاد بهتر میشه.
اما اگر آپاندیس داشته باشد ، دکتر در فضای مجازی درمان اصلی او را مراجعه به بیمارستان و جراحی آپاندیس پیشنهاد می دهد ، پس خوب نمیشه اما راهکار را می گیرد.
شما هم واقعا درد و رنج زیادی طی این سالها کشیدی ، برای حل مشکلتون هم باید حضوری به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید و طی جلساتی پله پله و قدم به قدم تغییرات را بر اساس آنچه دوست داری انجام دهی.
در اینجا آپاندیس شما با نسخه ما خوب نمشیه ، اما گفتیم راهکارت چیست.
...
مثلا من در پست قبلی ام واضح از شما سئوالاتی کردم. اما شما صریحا و دقیقا جواب ندادید و کلی گویی کردید.
شما دقیقا فهرست کن قصد داری به چه چیزی برسی. و برای آن چه چه کارهایی را لازم می دونی؟ و چه اقداماتی کردید.
================
پاورقی مهم:
پاسخ به این سئوالات و ادامه این تاپیک به این معنی نیست که شما نباید به روانشناس بالینی مراجعه کیند.
لذا اولین و تنها گزینه درمان قطعی مشکل فعلی شما مراجعه به روانشناس بالینی و انجام تمرین هایی هست که در جلسه رواندرمانی دارید.
danger (یکشنبه 26 مهر 94), ItsOver (یکشنبه 26 مهر 94), kimia fall (دوشنبه 27 مهر 94), میشل (یکشنبه 26 مهر 94), بالهای صداقت (شنبه 25 مهر 94), باغبان (شنبه 25 مهر 94), عشق آفرین (یکشنبه 26 مهر 94)
تشکرشده 51 در 25 پست
New - mahasal6 part3 (ghabile)
ميشه اين قسمت از برنامه ي ماه عسلو ببينين......
يه خواهر و برادرين كه صورت شون بخاطر مريضي خراب شده و با كلي مشكل دارن با اميد زندگي ميكنن....
حتما ببينينش....![]()
تشکرشده 51 در 25 پست
راستش من يه بار قصد خودكشي داشتم.......يه شب هر چي قرص خواب بود خوردم و اومدم تو اتاقم نشستم تا يواش يواش خوابم ببره و ديگه بيدار نشم.....
بخاطر مشكل جدي و حل نشدني اي كه تو زندگيم دارم....
از درسم افتادم....نميتونم ازدواج كنم.....نميتونم حتي كار كنم.....
ولي يكم كه گذشت به خودم اومدم و رفتم خونواده امو بيدار كردم تا نجاتم بدن....
ميدونين چرا؟
هيچ عذابي تو زندگي اين دنيا ارزش اينو نداره كه آدم خودشو بكشه.....در ضمن شايد اگه برادراي شما مشكل شمارو داشتن
خيلي ضعيفتر از شما برخورد ميكردن....
اگه خدا اين مشكلو به شما داده حتما قدرت چيزي در شما ديده......
اينو از سر راحتيه خودم نميگم....
سعي كن قهرمان زندگيت بشي.......بگي من با اين شرايطم اينكارو كردم.....قبولش كن......
اگه خواستي ميگم من چه مشكلي دارم و چقدر قرص اعصاب خوردم.....و گريه كردم...........
تقريبا از 16 -17 سالگي هم شروع شد......
خدا داره مارو ميبينه.....ما چرا فكر ميكنيم نميبينتمون.....
ببين الان كه اين مشكلو بهت داده و وايستاده داره نگات ميكنه كه چه ري اكشني نشون ميدي بازم دوستش داري و شكر ميكني يا نه خدارو فقط
تو شرايط ايده آل ميخواي؟
اگه خودتو بكشي يعني رسما به خدا گفتي من حاضر نيستم هر چي تو بگي رو قبول كنم......
خدارو درياب........شايد بقيه اين فرصت بهشون داده نميشه.....
و تا 60 -70 سالگي دور خودشون مييچرخن.......![]()
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلامی ، به آغشته با خون ِ دل
به آن خفته بی سر ، امامم رسان
به آن خفته بی سر ، امامم رسان
سلامِ خدا بر امامم حسین
سپهدار بی سر امامم حسین
............
چند کار را اگر دوست داشتی انجام بده :
- سوره الحدید را مطالعه کن - مخصوصا آیه مبارک 21 و 22
- داستان حضرت خضر (ع) و حضرت موسی (ع ) ............. داستانی که حضرت موسی (ع) مورد آزمایش قرار میگیره .
- در مورد عکس زیر هم فکر کن :
دو تا لیسانس داره - مربی روحیه در جهانه - و ......
یه مستند داره نه دستی - نه پایی نه غصه ای
آدم بسیار شاد !
دبستان که بود - می خواست خودکشی کنه - ولی یه شخصی بر میگرده بهش میگه تو میتونی ارزشمند بشی !
از آن روز تصمیم گرفت کمک کنه کسی افسرده نباشه !
..............................................
عزیزان و اساتید زیادی در تایپیک شما حضور دارنند
دیگه ییشتر از این بی ادبی نمی کنم - و مانند شما از این بزرگواران استفاده می کنم
مراقب خودت باش
..........................
تشکرشده 183 در 100 پست
ببین به ما میگی که مگه بهتر از خودت از آینده ات خبر داریم، نه ما خبر نداریم ولی تو بهتر از خدا از آینده خودت خبر داری مثل اینکه.
میگی همه راه ها رو رفتی ،ولی مطمئنم راه قانون جذب رو نرفتی ، اگه ذره ای از این قانون خبر داشتی ،هیچ وقت این حرفهارو نمیزدی.
گابریل گارسیا مارکز
باور نميكنم خدا به كسي بگويد:
" نه...! "
خدا فقط سه پاسخ دارد:
١- چشم....
٢- یه کم صبر کن....
٣- پيشنهاد بهتري برايت دارم....
همیشه در فشار زندگی اندوهگین مشو...
شاید خداست که در آغوشش می فشاردت
برای تمام رنجهایی که میبری صبر کن!
صبر اوج احترام به حکمت خداست . .
danger (یکشنبه 26 مهر 94)
تشکرشده 1,898 در 451 پست
سلام.
موندم تو کار آدما...
یکی خط شکن جبهه شد و اونجوری از جانش گذشته، یکی به خاطر صورتش اینجوری از جانش گذشته.
یکی امام حسین (ع) شد و جان بر کف واسه حفظ ارزش ها جنگید، یکی واسه حرف های بی ارزش مردم بی ارزش با خودش میجنگه.
میدونی...
جایی که شهدا هستند، جایی که پلیس های دایره جنایی و سرباز های مرزی و آتشنشان ها و .... هستند، آدم باید از مرگ طبیعی خودش هم خجالت بکشه. چه برسه خودکشی.
زیبایی و شغل و پول و شهرت و اینا رو نمیدونم. ولی مرگ چیزیه که قولش رو به همه دادن. نگران نباشید. سهمتون محفوظه. دیرش نمیشه.
لحظه ای که از خودکشی صرف نظر کردم، لحظه ای بود که عاشقانه زندگی کردن رو به هرچیزی تو این دنیا ترجیح دادم.
موفق باشید.
تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.
danger (یکشنبه 26 مهر 94)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)