به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 57
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    عزیزم منم پستتو دنبال می کردم ولی این اخریشو که خوندم دیدم اونقدم وحشتناک نیست..اخه پیاماش زیاد بوی احساسات نمی ده و تقریبا اینکار (هرچند جالب نیست)واسه شوهرت عادی

شده و میشه گفت بهش معتاد شده..حالا امیدوارم مشاورها بیان بگن راه ترکش چیه

اما یک نکته که می خواستم بهت بگم اینه که زیاد این حرفای شوهرت که تو محیط مجازی زده باور نکن..اخه اگه برداره بگه زندگیمو دوست دارم که دیگه دخترابهش پانمیدن..

تقریبا تمام کسانی که خیانت می کنن از همین راه وارد میشن..ولی وقتی زنشونم می فهمه به غلط کردن می افتن..چون ترس از دست رفتن زندگیشونو دارن

ولی باید رویتو عوض کنی شوهرت الان فهمیده که تا حدی می دونی و چیزی نمیگی دیگه خیلی عادی داره رفتار می کنه..فعلا کاری نکن تا مشاورها سر بزنن

2. کاربر روبرو از پست مفید SOGAND. تشکرکرده است .

رنگین (چهارشنبه 17 تیر 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 03 تیر 96 [ 07:33]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    343

تشکرشده 431 در 213 پست

Array
    سلام،اگه برنامه مسافرت و مهمونی بریزید تا سرتون شلوغ بشه؟ و هواتون عوض بشه بهتر میشه؟

4. کاربر روبرو از پست مفید آخیش تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    اما به نظرم هرچقدر سخت ادامه بده چیزی خلاف از خودت تو خونه نشونش بده حرف بانوی مهر راست بود اون تورو یه زن تو خونه میبینه که اخلاقش بده جذاب نیست شیرین نیست الان ادامه بده خودتو یه دختر مغرور جذاب شیرین نشون بده هرگز توی هویت مینا بهش ابراز علاقه نکن که مثل زنای دیگه بشی یه زن واقعی جذاب بشی اونو دمبال خودت بکشون جذبش کن شدیدا حالا حالاها ادامه بده وقتی به اوجش رسید بهش بگو کی هستی وقتی اومد خونه قافلگیرش کن بزار بفهمه میدونی چی میشه اولا میفهمه زنش چه وجهای دیگه ای داره چقدر خوبه میتونه دوستش باشه صمیمی باشن و دوم اینکه میترسه سرت تواناییاتو باور میکنه که میتونی جذاب باشی دلبر باشی وراحت محبت دریافت کنی اما نمیکنی
    عاشق خانواده نترس چیزی برای از دست دادن وجود نداره خودتو دوست داشته باش الان فقط خودت مهمی باید یکم به شوهرت ضربه بخوره باید یهو توی چشمش بیای چون توی چشمش نیستی نمیبینتت بزار یهو ببینتت

6. 2 کاربر از پست مفید دختر جوان تشکرکرده اند .

دختر بیخیال (پنجشنبه 18 تیر 94), رنگین (چهارشنبه 17 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 23 مهر 95 [ 01:57]
    سطح
    40
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    96

تشکرشده 225 در 103 پست

Array
    دوستان ممنون
    امروز ظهر دیدم همش تو گوشیه منم آومدم تو اتاق دیدم کلی پیام فرستاده منم جواب نداده بودم گفت بابا تو هم بی ذوقی و مندا از زنم میترسم تو از بابات

منم نوشتم من.از بابام نمیترسم خواب بودم دیشب بیدار بودم

با هم حرف زدیم باورم نمیشه کنار من نشسته اما با من نمی حرفه داره با مینا حرف میزنه

به خودمم حسودیم شد

یه ذره از خودش گفت ولی کفت نمیتونه خیلی بهم اعتماد کنه اول مدرکمو ببینه بعد

من بهش گفتم میتونم از استادام بعنوان مشاور بهش معرفی کنم

اون گفت نه حال داره نه وقت
    بعدش گفت قبلا یکی خودشو مشاور معرفی کرده بعد یه ترمم بیشتر نخونده بوده

خبر نداره من فقط چند واحد روانشناسی خوندم

ولی بهم گفت حرفات کارشناسیه

باور نمیکنید سمت راست بدنم درد عجیبی داشت میترسیدم

ازتون دعا میخوام لطفا راهنمایی هم بکنید. لطفا آگه متن زیبا و آموزنده هم داشتین بزارین
    ممنونم

8. کاربر روبرو از پست مفید عاشق خانواده تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    بچه ها تو رو خدا کسایی که می تونن تو تاپیک های احتیاج به کارشناس این تاپیکو بزارن ..ممنون به خاطر کمکتون

10. کاربر روبرو از پست مفید SOGAND. تشکرکرده است .

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 10:41]
    سطح
    46
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 247 در 126 پست

Array
    سلام
    خیلی باحال بود!
    ببین تو اولااین راه رو ادامه بده. بالاتر از سیاهی که رنگی نیست. بزار قشنگ بشناسیش. پیام ها رو هم پاک نکن به عنوان مدرک جرم به دردت میخوره.

تو نمیتونی شوهرتو تغییر بدی. اما میتونی این وسط شکست خورده نباشی. تا وقتی هیچی ندونی میتونه کارهاشو بکنه و اگه اعتراض کنی تورو به شکاک بودن متهم کنه. ولی وقتی بدونی واژ کارهاش مطمئن بشی و بهش ثابت کنی که میدونی, حداقل دیگه نمیتونه تورو مریض و شکمت نشون بده و شاید بخاطر خطر از دست رفت آبرو, تغییری بکنه

12. کاربر روبرو از پست مفید سوشیانت تشکرکرده است .

رنگین (پنجشنبه 18 تیر 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مرداد 00 [ 00:24]
    سطح
    65
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 208
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    819

تشکرشده 166 در 90 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوشیانت نمایش پست ها
    سلام
    خیلی باحال بود!
    ببین تو اولااین راه رو ادامه بده. بالاتر از سیاهی که رنگی نیست. بزار قشنگ بشناسیش. پیام ها رو هم پاک نکن به عنوان مدرک جرم به دردت میخوره.

تو نمیتونی شوهرتو تغییر بدی. اما میتونی این وسط شکست خورده نباشی. تا وقتی هیچی ندونی میتونه کارهاشو بکنه و اگه اعتراض کنی تورو به شکاک بودن متهم کنه. ولی وقتی بدونی واژ کارهاش مطمئن بشی و بهش ثابت کنی که میدونی, حداقل دیگه نمیتونه تورو مریض و شکمت نشون بده و شاید بخاطر خطر از دست رفت آبرو, تغییری بکنه
    آقای سوشینات این با حال بود یعنی چی!فیلم سینماییه نکنه
    حدس شما درست دراومدمنم الان دلم میخواد یه سیم کارت دیگه بگیرم ببینم شوهرم چکار میکنه

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام خانم عاشق خانواده

چه اسم قشنگی هم هست :)
    امیدوارکننده است تو زندگیتون هم سعی کنین همینطور امیدوار باشین

امشب رفتم حرم حتما براتون دعا میکنم و امیدوارم به آرزوتون برسین و زودتر به آرامشی که دوست دارین برسین.

واقعا در این مرحله سخته راهنمایی کردن، آدم میترسه یک چیزی بگه بدتر شه، کاش کارشناسان نظرشون و میگفتن
    کاش خودتون اگر میتوانستین عضو انجمن آزاد میشدین و راهنمایی میخواستین.

حالا من چند نکته به ذهنم رسید بهتون میگم

ببینین اولا من یکی میشناسم در مراحل آشنایی بود همینطوری شانسی هم مثله شما همچین اتفاقی براش افتاد، اون اینقدر اعتماد داشت و عصبانی بود که حالا شاید واقعا خودش و لو داده بود و طرف واقعا فهمیده بود اونطور که حالا خود آقا پسر میگفت ،ولی اینقدر حرف زدن که پسر یک قرار ملاقات خواست و عکس های دختر و خواست که براش بفرستد.

خب تو مرحله آشنایی بودن دختر هم میخواست همه چی و تموم کنه عکس خودش و فرستاد وقتی فرستاد طرف خندش گرفت و گفت فهمیده بودم و انکار کرد و....

درصورتی که سایتی که پسره عضو شده بود سایت دوست یابی بود و دختر اتفاقی اون سایت در ایمیل آقا دیده بود و کاملا اتفاقی و شانسی برای دختر اتفاق افتاد حتی وقتی پیام میداد با اینکه سایت دوست یابی هم بود ولی مطمعن بود که پسر جواب نمیده چه برسه که حرف بزنه و عکس بخواد و...

دیگه این مورد که من شنیده بودم اینطوری از آب در اومد آخرش پسره کاملا انکار کرد و گفت من اولش نفهمیده بودم ولی آخرش شباهت هایی و گفتی فهمیدم و...
    دیگه راست و دروغش با خود آقا پسر، (ازدواج نکردن)

اما شما دو نفر ازدواج کردین

بنظرم هرچند اصلا نمیدونم درسته یا غلط ولی حداقل اگر روزی فهمیدن از حربه مظلوم نمایی استفاده کن بیشتر جواب میده.

یعنی یهو نرو تو جایگاه دعوا و داد و بیداد و مچ گیری، یهو چهرت و مظلوم بگیر و با حالت بغض بگو آره خب من بودم.
    تو به مینا گفتی تنهایی و باعثش منم، ولی نمیدونی من خیلی تنهاترم.
    من همسری دارم که تنهاییش و با خیلیا پر میکنه حتی تنهایی اونا هم پر میکنه اما منو فراموش کرده

من تشنه ی محبتم تو هم همینطور ولی تو خودت و با دیگران ارضا میکنی ولی من چی؟ اگر اینکارو کنم که خیانت کردم.

این اتفاق، اتفاقی افتاد ولی وقتی کلمات محبت آمیزتو و توجهت و به مینا دیدم حسودیم شد، نتوسنتم این بازی و هرچند که اذیتم میکرد تموم کنم، گفتم من خیانت نمیکنم اما میتونم از این محبت ها سیراب بشم، با شخصیت مجهول سعی کردم محبت و غیر مستقیم از همسرم دریافت کنم.

احساس میکنم این دست جملات بیشتر عذاب وجدانشون و بیدار کنه و بیشتر تلنگر باشه تا داد و بیداد و مچ گیری.

بگو وقتی این کلمات محبت آمیز و پر مهر و نثار مینا شخصیت مجازیم کردی خیلی خوشحال شدم، حس خوبی بهم میداد ولی از طرفی ناراحت بودم که نمیدونستی اون شخص همسر خودته.

اگر انکار کردن که فهمیده بودن، اصرار نکن که دروغ میگند، بگو هرچی بود دوران خوبی بود هرچند خیلی اذیت شدم ولی دوران کوتاه و پر محبت و توجه خوبی بود.
    نمیدونم چی از شخصیت مجازیم کم داشتم که نتونستم اینطور جذبتون کنم ولی اون شخص منم، کاش باهم یک جلسه ای میذاشتیم و حرف میزدیم که من چی کم گذاشتم که زندگیم و به اینجا رسیده هم تو خیلی تنهایی هم من، در صورتی که در دنیای مجازی دوستی خوبی داشتیم.

بنظرم اینکه میگین اگر بلد بودین عاشقش کنین در دنیای واقعی میکردین حرف زیاد درستی نیست، همسر شما بطور پیش فرض در ذهنش حک شده شما رو همیشه داره و از دوست داشتنتون اطمینان کامل داره، پس میدونه هیچوقت از دستتون نمیده و شما همیشه در دسترس هستین.

از طرفی با شما زندگی کردن و از تمام نقطه ضعف هاتون اطلاع کامل داره ولی وقتی با آدم های جدید آشنا میشه، اینو یک تجربه جدید و آشنایی جدید میبینه، مثیکه از اینکار خوشش میاد و عادت کرده باشه.
    مثلا لذت ببره از دوستی با آدم های متفاوت و آشنا شدن باهاشون.

برای همین شمای واقعی براش ناشناخته نیستین، برای شناختتون هم به اندازه کافی فکر میکنه وقت داره.

ولی آدم های مجازی نه، هنوز براش ناشناخته هستن جالبند! دوست داره بیشتر باهاشون آشنا بشه.

همینکه میگند ببینم دوستیمون تا چه حد دوام داره مشخصه که پس دوستی های مجازیش فقط جهت سرگرمیه و زیاد دوامی نداره، فقط صرفا عادت کردن .

البته حق دارین اینها اذیت کننده است، ولی اگر بتونین شما هم در زندگیتون جالب باشین و سعی کنین کنجکاویشون و در خصوص خودتون بیشتر کنین شاید بتونین این حسشون و ارضا کنین.

گاهی جلساتی بذارین و باهم صحبت کنین، مثلا بگید هرکس حق داره یک سوال از طرف مقابل بکنه اون هم باید حقیقت و بگه اگر نخواست هم میتونه پاسخ نده ولی در عوض یکاری ازش میخوایم انجام بده، بازیه جالبیه از همدیگه سوال بپرسین و سعی کنین سوالات ناراحت کننده و تحریک کننده نپرسین، از سوالات جالب شروع کنین.

شما حتی ناشناخته هایی دارین که همسرتون بهش پی نبرده.سعی کنین ایشون نسبت به خودتون و شخصیتتون کنجکاو کنین.

درخصوص دوستی مجازیتون، نمیدونم درسته غلطه میگم اگر از کارشناس بپرسین خیلی بهتره بهرحال هرکسی زندگی خودش و بهتر میدونه، ولی اگر من جای شما بودم، خونسردی خودم و حفظ میکردم و سعی میکردم از این فرصت استفاده کنم و نظر واقعی همسرم در خصوص زندگیم بدونم، میدونم هیچ مردی وقتی خیانت میکنه راست نمیگه ولی خب این آقا نگفته میخواد طلاقتون بده و زندگیش و نابود کنه دوستی خارج محیط مجازی هم ندارن، شاید پس با دوستان مجازیشون راحت باشند و حرف دلشون و بزنند.ولی اینکار روحیه قوی ای میخواد خودت نباید نابود کنی و اذیت کنی.یادت باشه اولویت اول باید خودت و سلامتی جسم و روحت باشه.

ولی اگر میتونی سعی کن خیلی آرام و با سیاست نظرشو در مورد خودت و زندگیت و مشکلاتتون بدونی، حتی میتونی یسوال بپرسی که همسرت اگر چطوری بود راضی میشدین و دیگه سمت دوستان مجازی نمیرفتین، ؟

ولی باید زیرکانه باشه وگرنه زود متوجه میشوند و مشکوک میشند.

حتی میتونین از این طریق کمی وجدانشون و بیدار کنین.
    مثلا بگین من مجردم ولی یک روزی ازدواج خواهم کرد اصلا دوست ندارم همسرم مانند شما بجاییکه وقت باارزششو با من صرف کنه و تنهایی منو پر کنه تنهایی دختران دیگه و پر کنه، میخواستم راهنماییم کنیم در زندگیم چکار کنم که همسرم اینگونه نشود .
    همسر شما چه کوتاهی کردن که شما به این سمت کشیده شدین؟
    البته سعی کن جمله بندیشو کمی درست کنی و خودت ملایم تر بپرسی که یهو بهشون برنخوره، ولی تو همین مایه ها سعی کن سوال کنی، ولی سعی کن کل سوالاتتو یک جا نپرسی، چون زود مشکوک میشند.

بازهم نمیدونم پیشنهاداتم چقدر درست هست بنظرم از یک مشاور حضوری کمک بگیرین حتما.
    ولی فکر کنم اگر متوجه شدن، از داد و بیداد استفاده نکنین چون قبلا استفاده کردین نتیجه نداده و پنهانکاری بیشتر شده سعی کنین عذاب وجدان بهشون تزریق کنین

سعی کنین وجدانشون و بیدار کنین، ایشون میدونن شما میدونین، بهشون بگین من زندگیم دوست داشتم و هرکاری براش کردم این آخرین تیرم بود وقتی دیدم چقدر همسرم خوب بلدن حرف بزنند و محبت کنند خوشم آمد و نتونستم بگم منم، ورگرنه قصد فریب نداشتم.

سعی کنجکاوشون کنی بهشون بگو ببین من همسرت بودم هروز و هرشی کنارت بودم تو همیشه منو داشتی فقط کافی بود بگی منو میخوای میامدم باهات حرف مزدم، ولی عاشق شخصیت مجازیم شدی شخصیتی که هر زمان پیششت نبود، تازه بهش اعتراض کردی چرا زود به زود پاسخت و نمیده .
    یکم فکر کن واقعا چرا؟ خیلی آدم های مجازی دیگه ای هم که باهاشون صحبت میکنی همینطورین خود واقعیشون و مخفی میکنند واقعا اونی نیستن که فکر میکنی، اصلا اگر آدم خوبی بودن با مرد متاهل که حرف نمیزدند پس معلوم میشه خوب نیستن، چرا باید وقت باارزششتو صرف این آدم ها بکنی، آدم های دورو و فریبکار، چرا واقعا؟ حتی بگو بمن پاسخ نده به خودت جواب بده! حداقل برای خودت این مسله سوال برانگیزنباشه.

واقعا گاهی ما آدم ها کارهایی میکنیم که حتی دلیل انجام دادنش هم نمیدونیم حتی لحظه ای فکر نمیکنیم که چرا من دارم اینکارو میکنم! واقعا چرا!

امیدوارم به حق این شب های عزیز، آرامش به زندگیتون برگرده
    همسرتون خیلی زود متوجه شخصیت واقعی و خوب همسر عزیزش بشه و قدردانش باشه:)

- - - Updated - - -

من بهش گفتم میتونم از استادام بعنوان مشاور بهش معرفی کنم

اون گفت نه حال داره نه وقت
    کاش اینجا بهشون میگفتین، شما وقتی ماشینتون خراب میشه برای اینکه زندگیتون لنگ نمونه حتما سریعا درستش میکنین میبرنیش تعمیرگاه و انواع هزینه ها و میکنین تا سریعا درستش کنین .

اگر وسایل سرمایشی یا گرمایشی خونتون خراب بشه سریعا تعمیرش میکنین.

اگر بیمار بشین میرین دکتر، نمیگین وقت ندارم حال ندارم

حالا هم زندگیتون مریضه مشکل داره نیاز به تعمیرات اساسی داره، چرا میگین وقت ندارم حال ندارم، حتما همسرتون هم مانند شما تنها هستن، یا دارند غصه میخورند یا مانند شما از راه های دیگر خودشون ارضا میکنند، ولی بنظرتون بهتر نیست در جهت بهبود زندگیتون تلاش کنین؟ حداقل چند جلسه مشاوره برین، یعنی واقعا از این وضعیت راضی هستین؟

مشخصه مرد خوبی هستین و بفکر زندگیتون هستین همینکه میگین بفکر طلاق نیستید خیلیا تا به مشکل میخورند سریع راه طلاق و پیش میگیرند، ولی شما نه اینگونه نیستین فقط کمی بی راهه رفتین، بهتره بفکر اصلاح باشین و از یک مشاور کمک بگیرین حتی خانمتون هم اگر راضی نیستن تشویق کنین که برای ارتقا کیفیت زندگیتون واقعا لازمه و ایشون هم ترغیب به مشاوره رفتن کنین.

اینطوری مطمعن هم میشوند شما واقعا یک مشاور هستین.حتی اگر گفتن مثیکه شما خیلی بفکر زندگی آدم ها هستین بگین بله خب این شغله منه! وظیفه امه در جهت بهبود زندگی آدم ها تلاش کنم نه فروپاشیشون
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : پنجشنبه 18 تیر 94 در ساعت 09:57

15. کاربر روبرو از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 23 مهر 95 [ 01:57]
    سطح
    40
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    96

تشکرشده 225 در 103 پست

Array
    سلام دوستان ممنون
    مخصوصا دختر بیخیال عزیزم واقعا حرف دلمو زدی خواهش میکنم برام دعا کن وقتی حرفای شما رو خوندم اشک ریختم واقعا دلم بذا شوهرم تنگ شده دلم میخواد برا همیشه مینا باشم

ولی فکر کنم من واقعا جذابیتی برا همسرم ندارم حتی در مقام مینا فکر کنم شک کرده

اخه از دیشب تا الان پیام نداده فقط جواب پیامهای منو داده

دیشب افطار منزل خواهرم بودیم اونجا نت خوب جواب نمیده

بعد از افطار رفتیم منزل مادرش من خواستم که بریم برادر و داییش که همسن خودش بودن اونجا بودن من میدونستم خواستم که وقتشو پر کنم

بچه ها رو اقایون بردن پارک بعد از رفتنشون من پیام دادم که کم پیدا شدین و دیگه متن نمیفرصتین
    گفت ببخشید نت قطع بود و انگار خوشت اومده

منم گفتم متنات قشنگ بود. گفت تو خودت دکتری متن بساز

من گفتم شاعر که نیستم بعدشم تو که منو قبول نداری
    گفت اخه تو پیام نوری کی با تست زدن دکتر شده

منم عکس عصبانیت فرستادم

گفت قهر کردی میخواستم جنبتو بسنجم که دیدم نداری
    منم خندیدم و
    و بعد شب خوش

صبح بعد از رفتنش تقریبا
    یه نیم ساعت بعد من براش متن فرستادم و گفتم برا خانمت بفرس و برا خودشم فرستادم
    از این متنای مشاوره ای
    بعد از ظهر پیام داد آفرین از اینا در زندگی آینده استفاده کن و گفت دکتر پیشرفت کردی ولی من خودم اینا رو بلدم
    من گفتم آگه خواستی بازم برات بفرستم
    گفت حوصله متن طولانی ندارم
    فهمیدم حوصله نداره خداحافظی کردم
    از اون وقت دیگه پیام نداد

در ضمن تو واتس نمیدونم چکار کرده دیگه زمان آنلاینشو نمیتونم ببینم خیلی زرنگ
    فکر کنم فهمیده
    شوهرم حتی از مجازی منم خوشش نیومد

ولی واقعن با اینکه کوتاه بود لذت بخش بود کاش اصلا در مورد زنش باهاش حرف نمیزدم اصلا به من چه. کاش با خودش دوست میشدم.

من میدیدم که دیشب داشت با گوشیش چیزی مینوشت ولی اینبار برا مینا نبود

چیزایی که من از متناش فهمیدم اینکه فکر میکنه حیف شده و تنهاس و بیشتر از ظرفیت بقیه خوبی کرده و میخواد آزاد باشه

ببخشید پر حرفی کردم ولی ازتون التماس دعا دارم واقعن تنها چیزی که میتونه منو اروم کنه دعای شماس
    ممنون

اینا چیزایی هست که فرستاده[۷/۸،‏ ۱:۴۹ بعدازظهر] رایتل همسرم: واقعا اگه کسی خاص بودنه شما رو حس کرد
    و فهمید که با بقیه فرق دارید هیچ وقت از دستش ندید چون اون تنها کسیه که شمارو درک میکنه
    کسی،که شما رو با دیگران مقایسه کند و به شما قوت قلب دهد بهترین دوست است
    چون از ته قلب آرزوی موفقیت شما را دارد
    اکثراً اینجور آدما سینه سوختن پس اونارو نرنجونید که هیچ وقت همچین دوستی پیدا نمیشه.......
    [۷/۸،‏ ۱:۵۳ بعدازظهر] رایتل همسرم: ﻣﺮﺩﯼ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﭼﺎﻩ ﺯﻧﯽ ﺯﯾﺒﺎ ﺩﯾﺪ ، ﺍﺯ ﺍﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﻣﮑﺮ ﺯﻧﺎﻥ ﭼﯿﺴﺖ؟ ﺯﻥ ﺩﺍﺩ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ
    ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻧﺪ ،ﻣﺮﺩ
    ﮐﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻭﺣﺸﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﭼﺮﺍ ﭼﻨﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟ ﻣﻦ ﮐﻪ ﻗﺼﺪ ﺍﺫﯾﺖ ﮐﺮﺩﻥ
    ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ،ﺩﯾﺪﻡ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﺭﻭﯼ ﻫﺴﺘﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺳﻮﺍﻟﯽ
    ﺑﭙﺮﺳﻢ ، ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺯﻥ ﺳﻄﻞ ﺁﺑﯽ ﺍﺯ ﭼﺎﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﮐﺸﯿﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺳﺮ ﺧﻮﺩ
    ﺭﯾﺨﺖ ،ﻣﺮﺩ ﺑﺎﺗﻌﺠﺐ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﭼﺮﺍ ﭼﻨﯿﻦ ﮐﺮﺩﯼ؟ ﺯﻥ ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﮏ
    ﺁﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮔﻔﺖ: ﺍﯼ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻦ ﺩﺭ ﭼﺎﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩ ﺟﺎﻥ ﻣﺮﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﺍﺩ
    ، ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻣﺮﺩ ﺗﺸﮑﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺘﻔﺮﻕ ﺷﺪﻧﺪ . ﺩﺭﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺯﻥ ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﻣﺮﺩ
    ﮔﻔﺖ : ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﻣﮑﺮ ﺯﻧﺎﻥ ،ﺍﮔﺮ ﺍﺫﯾﺘﺸﺎﻥ ﮐﻨﯽ ﺗﻮﺭﺍ ﻣﯿﮑﺸﻨﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﺣﺘﺮﺍﻣﺸﺎﻥ ﮐﻨﯽ
    ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺖ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ .
    ﺷﯿﻄﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﻧﻈﺎﺭﻩ ﮔﺮ ﻣﺎﺟﺮﺍ ﺑﻮﺩ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭﺵ ﺭﺍ ﻣﯿﺘﮑﺎﻧﺪ ﺑﻪ
    ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﮔﻔﺖ : ﺧﺮﻩ ، ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮ
    [۷/۸،‏ ۲:۲۸ بعدازظهر] رایتل همسرم: ﻣﮕﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ،
    ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﺭﻭﺡ ﻭ ﻗﻠﺐ
    ﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻭ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﯾﮏ ﺍﻧﺴﺎﻥ ،
    ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﺑﮕﻮﯾﯿﻢ :
    " ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ "
    ﻣﮕﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ،
    ﻋﻤﺮﯼ ﺭﺍ ﻫﺪﺭ ﺩﺍﺩ
    ﻭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ
    ﻭ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﮔﻔﺖ :
    " ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﯿﮑﻨﻢ "
    ﻣﮕﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ،
    ﻏﺮﻭﺭ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺟﻠﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ
    ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ " ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ "
    ﻏﺮﻭﺭ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺵ ﺭﺍ ﭘﯿﻮﻧﺪ ﺑﺰﻧﯽ
    ﻣﮕﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ ،
    ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﺴﯽ ﺯﻭﺩ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﮐﺮﺩ
    ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺧﻮﺩ ﻣﯿﺸﻮﯼ
    ﺑﮕﻮﺋﯽ :
    " ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ "
    ﺑﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ،
    ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﺮﺩ ؟
    ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑﺨﺸﯿﺪ ؟
    ﮔﺎﻫﯽ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻧﯿﺴﺖ ...
    ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﺍﻧﺪ ﺍﻧﺪﮐﯽ ﻣﺮﻫﻢ ﺩﺭﺩ ﺑﺎﺷﺪ ،
    ﻧﯿﺴﺖ .
    ﮔﺬﺷﺖ ﻫﻢ ﺟﺎﯾﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ...
    ﻭﻗﺘﯽ ﺁﮔﺎﻫﺎﻧﻪ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﻢ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﺸﺘﺎﺭ ﻫﻮﯾﺖ ﻭ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ...
    ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﻢ ﻧﺎﺑﺠﺎﺳﺖ ...
    ﺷﺨﺼﯿﺖ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ
    ﺑﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺗﻮﻫﯿﻦ ﺑﻪ ﺁﺷﻮﺏ ﮐﺸﯿﺪﯼ ،
    ﺑﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺁﺭﺍﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ...
    آدم ها, بفهمید ...
    دل آلزایمر نمی گیرد.

[۷/۹،‏ ۱۲:۲۲ قبل‌ازظهر] رایتل همسرم: آدمها شبیه لیوانند
    ظرفیتهایی مشخص دارند.....
    بعضی به اندازه استکان،
    بعضی فنجان ،
    بعضی هم یک پارچ بزرگ,,,,,
    وقتی بیش از ظرفیت لیوان در آن آب بریزی، سر ریز میشود،
    خیس میشوی،
    حتی گاهی که در اوج بدشانسی باشی
    و در لیوان به جای آب ،
    شربتی چیزی را زیادی ریخته باشی
    وسرریز شده باشد ،
    لکه ش تا ابد بر روی لباست میماند.....
    آدمها مثل لیوان میمانند .....
    ظرفیت هایی مشخص دارند..... لطفا" قبل از ریختن مهر و عطوفت در پیمانه های وجودیشان ،
    ظرفیتشان را بسنج.....
    به اندازه محبت کن.....
    اگر اینکار را نکنی ،
    اگر زیادی محبت کنی
    اگر سر ریز شدند و محبت بالا آوردند ،
    باد الکی به غبغب انداختند
    و پیراهن احساست را لکه دار کردند ،
    فقط از خودت
    و عملکرد خودت عصبانی باش،
    نه از آدمها که شبیه لیوانند.....🐾

- - - Updated - - -

اینم پیامهامون از صبح
    الان دیدم من تو واتس با اسم نازنین ثبت نام کردم

[۷/۹،‏ ۸:۱۸ قبل‌ازظهر]
    nazanin a: , سرمايه تو فقط خودت هستي

حال خوبت را به آدمها گره نزن، دانا یا نادان آنها از زاویه دید خودشان دنیا را می بینند. خودت را بشناس و باور کن که تو تنها سرمایه خودت هستی. اگر کسی آزارت داده به سالهای بعد نگاه کن به ده سال بعد، بیست سال بعد، آنکس که آزارت داده در لحظه تو بوده و با تو در آینده نخواهد بود مگر خودت بخواهی پس همان جا رهایش کن، نه آسان نیست شبیه یک شعار قشنگ است اما مجبوری و این از آن اجبارهای زندگی است که به نفع توست. به نفع توست که باور کنی آدمها هم نمیدانند چه می خواهند و این از روی بد طینتی آنها نیست، آنها هم به اندازه تو در این زندگی بی تجربه اند به توصیه های بی پایه گوش نکن، تو خودت باش همانگونه که آرام میگیری. خودت را شماتت نکن اگر بد کردی دیگر نکن و اگر بی تقصیری سرت را بالا بگیر بگذار شرم از آن دیگرانی باشد که توهین میکنند، دروغ میگویند، پنهان کاری میکنند.
    خدایت را باور کن او پدر توست، او مادر توست، او پناهت است. او تنهایت نمیگذارد، به بدی باور نیاور، خودت را نباز، اگر باید گریه کنی اگر باید فریاد بزنی تا آرام بگیری بی ترس از قضاوت گریه کن، فریاد بزن اما بعد، وقتی از گریه و فریاد آرام شدی یاد خودت بیاور که تنها نیستی خدا هست و او برادر تو، خواهر تو و دوست توست. قلبت را شکسته اند؟ نادانند، همانند تمام زمانهایی که تو نادان بودی. چه کسی می تواند ادعا کند عاقلانه زندگی کرده است؟ عاقلانه زندگی کردن حاصل خطاست و خطا حاصل حماقت.
    اگر می گویند ببخش و نخواستی ببخشی، نبخش تا زمانت برسد، آنزمان که از کینه خسته شوی و خودت بخواهی که ببخشی خودت بخواهی که آرام شوی. عزیز ! پندها و نصیحت ها برای روحهایی است که حداقل آرامش را برای شنیدن دارند وقتی از قلبت خون می چکد اول به دنبال پانسمان برو اما خودت را نشکن، خودت را نابود نکن، باور بیاور به روز جزا به روزی که همه عریان در برابر هم می ایستیم. هر کاری که باید برای خودت بکن! کتاب بخوان، موسیقی خوب گوش بده و بعد یکپارچه برخیز تا ده سال، بیست سال بعد را زندگی کنی اینبار بی خطا تر. خدایت را باور کن که او استاد تو، راهنمای تو و آغوش بی منت توست.
    اوست که می بیند، میشنود و پناهت می دهد و اوست که تو را به تو هدیه داده است پس سرمایه ات را حرام دیگری نکن چراکه تو و فقط تو، سرمایه خودت هستی.

[۷/۹،‏ ۸:۱۹ قبل‌ازظهر] nazanin a: ببخشید طولانی بود ولی ارزش خوندن داره

[۷/۹،‏ ۸:۲۱ قبل‌ازظهر] nazanin a: ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ،
    ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺻﺒﺢ،
    ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ ﻃﻠﻮﻉ ﻣﻴﮑﻨﺪ !
    ﻫﺮﮔﺰ، ﻣﻨﺘﻈﺮ " ﻓﺮﺩﺍﻯ ﺧﻴﺎﻟﻰ" ﻧﺒﺎﺵ.
    ﺳﻬﻤﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ " ﺷﺎﺩﻯ ﺯﻧﺪﮔﻰ "، ﻫﻤﻴﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﮕﻴﺮ .
    ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ "ﻣﻘﺼﺪ "، ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺟﺎﻳﻰ ﺩﺭ " ﺍﻧﺘﻬﺎﻯ
    ﻣﺴﻴﺮ" ﻧﻴﺴﺖ !"ﻣﻘﺼﺪ " ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﻗﺪﻣﻬﺎﻳﯿﺴﺖ، ﮐﻪ ﺑﺮﻣﻰ
    ﺩﺍﺭﻳﻢ

[۷/۹،‏ ۸:۳۱ قبل‌ازظهر] nazanin a: جناب مهندس کم پیدایی؟
    اها یادم نبود گوشیت خاموشه خخخ

[۷/۹،‏ ۸:۳۲ قبل‌ازظهر] nazanin a: این متنو بخون آگه موافق بودی برا خانم بفرس بزا بخونه

[۷/۹،‏ ۸:۳۲ قبل‌ازظهر] nazanin a: همیشه اینو به یادداشته باشید: زن مطیع، فرمانرواى قلب شوهر است

امروزه بسیاری از همسران با هم مشکل دارند و یا بسیاری از دوستی ها به ازدواج ختم نمی شود ...

بیشتر مشکلات خانواده ها در این است که مردان را نمی شناسند...برای بدست آوردن دل مردان باید خصوصیات اخلاقی آنها را بشناسید.

· مردان را کنترل نکنید ...اگر همسر خود را خیلی کترل کنید شما بیشتر فاصله میگیرد.مردان دوست دارند آزاد باشند.

· مردان به تنهایی نیاز دارند بگذارید هفته ای یک روز با خودشان تنها باشند.

· مردان نیاز به قدرت وتحسین دارند از آنها تعریف کنید .مردان احساساتشان را بروز نمی دهند ولی در دل خود جشن میگیرند..

· قدرت مردان را زیر سوال نبرید.مثلاً نگویید فلانی از شما بهتره یا بگویی تو این آدرس را بلد نیستی...به رویتان نمی آورد ولی تا یک هفته حالش خراب است

· مردان در تنهایی باطریشان شارژ میشود پس بگذارید بعضی مواقع تنها باشند.

· مردها از رفتار مردانه زنان خوششان نمی آید..اگر رفتارتان مردانه است ،رفتارتان راتغییر دهید

· به او احترام بگذارید،از او حرف شنوی داشته باشید،نه اینکه رامش باشید.فقط خود رای ویک دنده نباشید

· مردها دوست دارند مدیریت داشته باشند.

· یکی از مهمترین علاقه مندی های مردان شغلشان است.پس شغلشان رازیر سوال نبرید...

· به قول یکی از روانشناسان معروف دکتر احمد حلت :مردان دارای شخصیت آناناسی هستند.ظاهرشون خوشک وظمخت است ولی در درون بچه وکوچولو و مهربانند.مردان کودکی با سبیل و قامتی بزرگ هستند.

· اکثر آقایون عاشق همسرشون هستند ولی به روی خودشان نمی آورند.

· آقایون ظاهر بی احساسی دارند ولی سرشار از احساسند ولی احساساتشان را بروز نمی دهند.

· با مردان خلاصه حرف بزنید ،مردان عاشق سکوتند.

· به مردان اگر زیاد محبت کنید دلزده می شوند...پس محبت کنید اگر جواب گرفتید باز محبت کنید ...اگر مدام شما محبت کنید خسته اش میکنید.

· خیلی به او وابسطه نباشید..همیشه در دسترس او نباشید .از او فاصله بگیرید بگذارید دلش برای شما تنگ شود.

· خانمها اگر مستقل باشید برای خودتان بهتر است پس به همسرتان زیاد وابسطه نباشید

· به او اطمینان کنید چون هم رفتار خودتان با او بهتر است و هم او با شما راحتتر است

· یکنواختی در زندگی را تغییر دهید.مردان از یکنواختی خسته می شوند ...ظاهر خود،آرایش و یا حتی حیط اطرافتان را تغییر دهید

· این نکات رازهایی درباره مردان است که شما با استفاده از این نکات میتوانید خودتان را در دل همسرتان جا کنید.

[۷/۹،‏ ۸:۴۵ قبل‌ازظهر] nazanin a: اینم واسه خودت مهندس. بخون تو خونه عمل کن باشد که رستگار شوید

[۷/۹،‏ ۸:۴۶ قبل‌ازظهر] nazanin a: مردهای عزیز!
    خوشبخت کردن ما زنها واقعاً ساده اس!
    چون رفتارهای کوچیکی هستن که برای ما خیلی مهم ان.
    اینها پنج تا از مهمترین خواسته های ما از شمان ( البته توقع نداریم که perfect باشین ): • • • •
    ١.مارو بخندونین!
    تقریباً ٨٠٪ زنها از مردهای شوخ طبع خوششون میاد. شوخی آدمها رو به هم نزدیک میکنه، استرس رو کم میکنه و باعث میشه احساس خوبی در رابطه داشته باشیم. تازه با شوخی هر دعوایی کمرنگ میشه!

٢.چیزهای کوچیک در زندگی
    کیف مارکدار و انگشتر برلیان؟ ( همیشه ) چیزهای گرون نیستن که مارو خوشحال میکنن. هر زنی مسلماً از گرفتن هدیه های کوچیک هم خوشحال میشه. مثلاً گاهی یه شاخه رز ( میتونه حتی از حیاط خونه چیده شده باشه ) یا شکلات مورد علاقه مون رو با خودتون بیارین.

٣.تغییرات روحی ما رو درک کنین!
    هر زنی، حداقل هر چهار هفته یه بار دچار تغییرات شدید هورمونی میشه. این تغییرات گاهی به شدت ما رو به هم میریزه و از اونجایی که ما خودمون گاهی متوجه این حالات نمیشیم، نیاز داریم شما با درک و توجه باهامون رفتار کنین.

٤.اَزمون تعریف کنین!
    همه زنها دوست دارن که ازشون تمجید بشه. همه! یه جمله تحسین برانگیز اولین قدمه. و وقتی این جمله رو دیگران هم بشنون ( دوستان یا خانواده ) تاثیرش دوبرابر میشه! پس لطفاً در تحسین کردن خساست به خرج ندین!

٥.به اندازه کافی بهمون توجه کنین!
    وقتی برامون وقت میذارین و بهمون توجه میکنین، احساس عشق و امنیت میکنیم. و از همه مهمتر، این اعتماد رو به وجود میارین که توی رابطه مون همه چی داره خوب پیش میره. از قدیم گفتن: "زنِ خوشبخت... مردِ خوشبخت!"

[۷/۹،‏ ۸:۵۴ قبل‌ازظهر] nazanin a: باز بگو پیام نوری تست زدی

[۷/۹،‏ ۴:۲۰ بعدازظهر] رایتل همسرم: افرین .
    [۷/۹،‏ ۴:۲۰ بعدازظهر] رایتل همسرم: اشالله تو زندگی ایندت استفادع کنی

[۷/۹،‏ ۴:۲۶ بعدازظهر] nazanin a: سلام

[۷/۹،‏ ۴:۲۷ بعدازظهر] رایتل همسرم: سلام دکتر
    [۷/۹،‏ ۴:۲۷ بعدازظهر] رایتل همسرم: پیشترفت کردی
    [۷/۹،‏ ۴:۲۸ بعدازظهر] nazanin a: اره بخاطر شما
    [۷/۹،‏ ۴:۲۸ بعدازظهر] nazanin a: قراره پروژه بدم
    [۷/۹،‏ ۴:۲۹ بعدازظهر] رایتل همسرم: خوبه حتما 20 میشی
    [۷/۹،‏ ۴:۲۹ بعدازظهر] nazanin a: آگه خواستی متن بازم دارم
    [۷/۹،‏ ۴:۳۰ بعدازظهر] رایتل همسرم: من حوصله متنای طولانی رو ندارم
    [۷/۹،‏ ۴:۳۰ بعدازظهر] nazanin a: ای بابا
    [۷/۹،‏ ۴:۳۱ بعدازظهر] رایتل همسرم: همه اینا هم حرفای خودمه
    [۷/۹،‏ ۴:۳۱ بعدازظهر] رایتل همسرم: خواستی بیشتر بهت یاد بدم

[۷/۹،‏ ۴:۳۱ بعدازظهر] nazanin a: باشه مزاحمم?
    [۷/۹،‏ ۴:۳۲ بعدازظهر] رایتل همسرم: رانندگی میکنم شرمنده
    [۷/۹،‏ ۴:۳۳ بعدازظهر] nazanin a: پس فعلا
    [۷/۹،‏ ۴:۳۳ بعدازظهر] nazanin a: بای
    [۷/۹،‏ ۴:۳۳ بعدازظهر] رایتل همسرم: بای

17. کاربر روبرو از پست مفید عاشق خانواده تشکرکرده است .

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 27 تیر 94 [ 02:26]
    سطح
    53
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 99.9%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class31 days registered5000 Experience Points
    تشکرها
    354

تشکرشده 728 در 228 پست

Array
    عاشق خانواده مینا جون :) همسرت آدم بدی نیست با توجه به پیام هاش اینو می گم...خیلی هم ساده ست وگرنه چرا باید زودی گولتو بخوره ؟! زود هم از رابطه ها خسته می شه و دلشو می زنند اصلا راضی نمی شه

کاش می تونستی خودت باشی !! این جوری همسرت مینا رو دوست می داره مینایی که دکتر روانشناس هست :)

یه چیز دیگه هم بگم همسر من هم تو شبکه های اجتماعی با دخترا حرف می زنه و خیلی هم طرفدار داره :) ولی من اصلا واسم مهم نیست چون کاملا بهش اعتماد دارم...

اصلا بیا یه کاری کن عاشق خانواده عزیزم نمی شه با سیم کارت خودت به همسرت پیام بدی پیام های عاشقونه اصلا یه مدت بدون اینکه ازش انتظاری داشته باشی فقط و فقط محبت کن اصلا هم کنکاش نکن که چی کار می کنه با کی هست
    عزیزم می تونی دوباره همسرتو عاشق خودت کنیش...این بازی رو ادامه نده عزیزم بیشتر به خودت آسیب می زنی ...خودت باش و زبونی نمی تونی محبت کنی تو واتس آپش بهش پیام بده اگرم جوابتو نداد خسته نشو تو به محبت کردنت ادامه بده
    ویرایش توسط بانوى مهر : پنجشنبه 18 تیر 94 در ساعت 20:00

19. کاربر روبرو از پست مفید بانوى مهر تشکرکرده است .

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)