به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 60
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 09 آبان 99 [ 11:16]
    سطح
    74
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 547 در 219 پست

Array
    سلام خانوماي عزيز

منم يه نفر با مشكلات شما ، كه همينطوري با صبوري و گذشت زندگيمو دارم از دست ميدم

همسر من با يه خانوم دوست بودن و من فهميدم ولي به روش نياوردم اين حرف مشاورينه البته خودمم به اين اعتقاد دارم

حتي براش گوشي يك ميليونو پونصدي خريده بود

تمام مدت گوشيش قفل
    تمام مدت در حال اس بازي
    تلفناي مشكوك
    پيچوندن من فرار كردن
    پشت خط موندن

اينا يعني دوست دختر داره منم خودمو راضي ميكردم كه نه چيزي نيست دروغاشو باور ميكردم البته خودمو ميزدم به ببخشيد خرييت ، اخه جعبه كادو تو ماشين يعني چي مگه ميخايم خودمونو گول بزنيم مگه خيانت يعني چي ؟؟؟؟؟ بعدش به كجاها ختم ميشه ؟؟؟ فقط با يه اس ام اس كه نميمونه بعدش ديدار قرار و ...

خانوما ترخدا گذشت زيادي نكنيد من ٢ ساااال گذشت كردم حالا رفته با اونو ديگه به هيچ عنوان منو نميخاد

نميخام از خودم تعريف كنم من از نظر قيافه هيكل تيپ تحصيلات محل كار هيچي كم ندارم فوق العاده صبور باگذشت اروم مهربون به فكر زندگي ... همه تعجب ميكنن و ميگن تو چي كم داشتي كه اين رفت

فقط من گذشت و صبوريم زياد بود تا اينكه اين مطلبو تو نت خوندم :

(((((گذشت هميشه باعث محكم شدن رابطه نميشود گذشت بيجا گاهي راه را براي خيانت هموار ميسازد )))))

اينم بگم اگه قضيه رو به روي شوهرتون بيارين بعد از چند بار پافشاري شك نكنيد اينو جواب ميده

اصاً دوس دارم ولم كن دلم ميخاد

نذاريد حرمتا شكسته شه نذاريد ترسش بريزه الان ازتون ميترسه ولي وقتي قبح قضيه بشكنه

دختر جوان عزيز من همسرم ٥ ماهه ولم كرده خيلي برام سخته ازين كلمه استفاده كنم ولي اين واقعيت داره
    ولي وقتي بعد از سه ماه ديدمش با من رابطه جنسي عاشقانه برقرار كرد در صورتي كه منو نميخاد و بهم ثابت شده و به مشاورمون هم گفته

من اونجا ياد حرف اقاي دكتر حبشي افتادم كه اگه دوست نداره نمياد رابطه باهات برقرار كنه من خوشحال شدم و اميدوار كه دوسم داااره
    ولي نداااااااشت بخدا نداشت

اميدوارم همسر شما دوستون داشته باشه و از صميم قلب ارزوي خوشبختي دارم براتون

2. 2 کاربر از پست مفید Sahar51 تشکرکرده اند .

گیسو کمند (یکشنبه 24 خرداد 94), رنگین (جمعه 08 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 21 اسفند 94 [ 02:00]
    سطح
    30
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 124 در 73 پست

Array
    ابی اسمان ممنونم...امروز تایپیکت رو خوندم..چیزی که واسه جفتمون باید در الویت باشه اینه که باااااید مهارتهایی رو یاد بگیریم...چون کسی که ضرر میکنه در نهایت خودمونیم...ممنونم که بهم سر میرنی
    دختر جوان عزیز بسیار ازت سپاسگذارم....چقدر حرفات منو اروم میکنه.....عزیز دلم شوهرم با بچه دوم مخالفه...یه بار سرکارش گذاشتم عصبانی شد...گفت ما حرفامون رو با هم زدیم...هر کار میکنیم..باید واسه دخترمون کنیم....باید همین یکی رو به یه جایی برسونیم....بخدا قسم خیلی خیلی بهش گفتم...اما گوش نمیکنه...گر چه خودمم اعصاب بچه کوچیک رو دیگه ندارم....اما دلم واسه دخترم میسوزه که تنهاست....بزرگ بشه باید چکار کنه..در مورد رفتن به سفر ...اونم مشهد....دلم خیلی هوای امام رضا رو کرده....من دولار بیشتر نرفتم پابوسش.....دلم هواشو کرده..خیلی زیاد...با پیشنهاد دومت خیلی موافقم....!!
    در مورد چگونگی پیشنهاد رابطه جنسی...معمولا مشکلی نداریم خداروشکر....معذرت میخوام ولی خیلی راضی هستیم از هم.....چون من تمام انتظاراتش رو رفع کردم.....
    سحر 51 ممنونم که اومدی اینجا....عزیزم به نظر من فکر به نفر سوم خودش کلی خیانته..چه رسه به انجام کارهایی که مثال زدی...میدونی دردم چیه...اگه میدونستم واقعا داره خیانت میکنه....انقده عذاب نمیکشیدم....همین که با رفتارا ش منو توی برزخ نگه داشته.....من دارم ذره ذره اب میشم....قبلا هم گفتم انقده شوهرم رو دوست دارم..که اگه اون خانوم مجرد بود...خودم میرفتم خواستگاریش....چون خوشی و خوشبختی شوهرم برام مهمه...حتی اگه با من نباشه و باکسی دیگه اروم بشه..

4. 2 کاربر از پست مفید خورشید30 تشکرکرده اند .

آبی آسمان (شنبه 09 خرداد 94), رنگین (دوشنبه 11 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    عزیزم خیلی برا شما و دیگر خانوما ناراحت شدم شما دهه شصتی ها و دهه پنجاهی ها واقا ساده و به اصطلاح بساز هستید.
    .
    عزیزم این راهکار برای تمامی دخترای دنیا کاربرد داره: اونم اینه که یک زن تنها و فقط رو پای خودش باشه ( تا اونجا که ممکنه باید تلاش کنی ، چه مالی ، چه احساسی ، چه فکری و... )
    وقتی اینطوری وابسته به کسی نباشه مردش ترس از دست دادنش میفته به جونش چون خطر رو احساس میکنه پیش خودش میگه اون بدون منم دووم میاره و اینجاس که ته دلش تازه شروع میکنه به قدر دونستن و تلاش برای نگه داریش
    .
    اولا شما باید تنها برا خودت ارزش قائل بشی ، واقا جواب میده !!!
    اول از همه اینکه دنیاتو وسیع کن ، این خود بخود باعث میشه کم کم خود شوهرت هم به چشم نیاد وای به حال کاراش ، پس اول از همه یه کار پیدا کن ( با اخلاقی که ازش گفتی فکنم نزاره اما ازش خواهش کن )
    اگه رشته خاصی تخصص داری حتما اون رشتهر و پیگیر شو
    و اگه همه اینا نشد چند تا کلاس که تحصیلات مقطعی و اکادمیک داشته باشه انتخاب کن که توش بتونی هم دنیای جدید و هم دوستای جدید پیدا کنی
    مطمئنم شوهرت کمکت میکنه چون اونم دلش میخواد تو خیلی به اصطلاح سر باشی پس شدید تلاش کن اما یه چیزی هم فراموش نکن ، برا شوهرت هم باید حد مرز بزاری یعنی رفتارت باید طوری باشه که همیشه ترس از دست دادنت رو داشته باشه
    .
    مطمئن باش وقتی خودت باشی رو پای خودت استقلال فکری و احساسی داشته باشی کم کم جذبت میشه ، شاید باورت نشه اما من اینو خیلی جاها با خیلی اشخاص امتحان کردم واقا جواب میده
    .
    شاید همه این کارا برات سخت یا غیر ممکن باشه و اونم دلیل اصلیش همون نبود حامی برات بوده ، الهی قربونت برم اما مطمئن باش خودت بخوای میتونی یا حداقل چند تا پله رو بری بالا

6. کاربر روبرو از پست مفید Elena1994 تشکرکرده است .

گیسو کمند (یکشنبه 24 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    ماندگار میزنمتااااااااا یعنی چی اگه اون خانم مجرد بود میرفتم واسه شوهرم خواستگاری ماندگار بکشمت؟نگفتم انقدر شوهرت از خودت بالاتر ندون فقط در ظاهر ظاهر ظاهر ارزش شوهرت نگه دار نگه داشتن ارزشش به معنی پایین اوردن ارزش خودت نیست نیست نیست
    مگه تو چی کم داری؟چته ماندگار به خودت بیا خواهش میکنم؟تو هیچی کم نداری بلکه بیشترم داری چرا شوهر داشتن اون باعث بشه که شوهرت به اون برسه تو توباید نظر شوهرت برگردونی تو واقعا میتونستی طاقت بیاری که شوهرت با اون ازدواج کنه اون بشه سوگولیش ودیگه بهت همین توجهم نداشته باشه وبا اون خوش باشه؟نه پس شعار نده این فکرارو توی ذهنت نیار چرا ما زنا فکرمیکنیم فداکاری هامون دل وچشم شوهرمونو میبره؟چرا فکرمیکنیم مظلوم بودن وحیف شدن ومظلوم نمایی کردن کارمون راه میندازه کی گفته زن مظلوم وفدایی شوهر بهترین زنه؟چرا فکر میکنی یروزی شوهرت قدر این مظلومیتت میدونه ومیگه ماندگار غلط کردم حتی بگه بعدا دیگه چه فایده ای داره ماندگار چشم باز کن وببین گوش باز کن وبشنو تو این تالار زنایی که بدی شوهرشون تحمل کردن حالا که شوهرشون خوب شده دیگه بریدن دیگه کوه یخن زندگی نهایتش صد ساله بیشتر که دیگه تو این زمونه نیست زندگیت که رفت وحروم شد توی پیری وقتی گذشته رو نگاه کردی میگی کاش دیگه این پیشنهادهارو نمیدادم کاش انقدر بهش نمیرسیدم وفدا نمیشدم کاش خودمم زندگی میکردم اگه میخوای به این رویه ات ادامه بدی اون روزی که که موهای سفید وچروک وسختی دیدی اولین اهی که کشیدی واولین ای کاشی که گفتی یاد من بیفت بزار نشونت بدم مادر من دبیر خودش حقوق داره با پدرم از صفر که نه از منفی شروع کردن الان باهم خوبن همو دوست دارن ومشکلات خیانت واینا نیست اصلا وهردو خدارو شکر پاک ودرستن مادر من که اولین حقوقشو واسه زندگی وپدرم داد الان یه طلا نداره یه چیزی به نام خودش نداره تویه شهر غریب من وداداشم بزرگ کرد ومادر وخواهرش هم پیشش نبودن تا یکم کمکش کنند بخاطر هر مریضی بابام واقعا زجر کشید اما زن دوست پدرم نه زیباست نه اخلاقش خوبه نه این کارارو کرد ده تا خواهر وبرادر داره وهیچ کارم نکرده از مچ دست تا شونه طلاست وهمیشه هم شوهرش میگه من مدیونشم واینا مردا همینن نه فقط شوهرتو باید واسه مرد اسانسور باشی وباهاش بالا بری دیدی اینایی که بدبختن بعد بیست وسی سال که پولدار میشن زن حروم شده مرده تازه میره دختر بازی پولشم که داره ماندگار جون بچت بفهم اول خودت خودت خودت ولش کن کار به کارش نداشته باش به خودت برسی بهتر از اینکه بدبختی بهت برسه ببخشید اگه ناراحتت میکنم پیشنهاد مشهد به شوهرت بده اما قبلش کلید مرد گوش کن وبهش اینطوری بگو خیلی دلم میخواد بریم مشهد این کلیپو گوش کن میفهمی چطور بگی

8. کاربر روبرو از پست مفید دختر جوان تشکرکرده است .

رنگین (دوشنبه 11 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 124 در 73 پست

Array
    النا و دختر جوان ممنون......دارم سعی خودمو میکنم....خیلی سخته....بخدا خیلی سخته
    بچه ها توی این هفته واسه چهارمین بار شماره سیو شده اون خانم رو دیدم......واتس اپش رو چک میکنه...اون خانوم عکس از خودش نمیزاره...عکس پروفایلش اصلن از خودش نیست....منظور شوهرم اخه چیه؟؟؟؟ دلیل این کارش چیه؟؟؟ ته ته قضیه رو مثبت میگیرم و میگم هیچ گفتگویی بینشون نیست...پس دلیل این کارش چیه......اگه به روی شوهرم نیارم...خودخوری میکنم...نگین اینکار رو نکن...چون خودتون میدونین نمیتونم بی خیال باشم....اگه به روش بیارم..دعوا راه میندازه.....چطور بهش بفهمونم کارش اشتباهه...چی بهش بگم؟؟؟تازه قیافه حق به جانب هم میگیره.....انگار من خطا کارم.....اگه خودش جای من بود چکار میکرد.....بچه ها من خیلی ضعیفم....اصلن وقتی میخوام باهاش حرف بزنم..زبونم قفل میشه...انقدر که اخر بحث همیشه اون با حرفاش و مغلطه بازی برنده میشه...و اخر سر من متهم میشم به اینکه زندگی رو به کامش تلخ کردم...
    دختر جوان کلید مرد رو گشتم پیدا نکردم....واسه سرچش باید چکار کنم؟؟....باید بزنم دانلود کلید مرد؟؟؟؟؟؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    بزن کلیپ کلید مرد استاد حبشی بقیه کلیپ های صوتی ایشونم میتونی گوش بدی حداقل برای روحیت خوبه بشین جلوی شوهرت گوش کن عزیزم ماندگار خانومی از همین دورلپتو بوس میکنم میدونم سخته وقتی دلیل کارشو نمیدونی
    وقتی میبینی نقصی نداری ولی شوهرت پیشت نیست اره زجر ومرگه واسه یه زن اگر خیانت میکرد ازش طلاق میگرفتی وتکلیفت با دلت مشخص بود ولی الان تو شبهه ای توی گمان ماندگارجونم نزار این شک روت رسوب کنه سنگینت کنه وخفت کنه نزار باتلاق بدگمانی تورو تو خودش غرق کنه تو مهربونی شوهرت میخوای میترسم این نگرانیا ماندگار دوست گل من یخ کنه بکشه انقدر غصه نخور تروخدا خواهش میکنم میام میبینم غصه میخوری دلم میگیره غصه خوردنت یخ اونو اب نمیکنه تورو اب میکنه عزیزم کلاسات چیکار کردی؟کاری به کار گوشیش نداشته باش نزار گوشیشو چک کنی میخوای داغون کنی خودتو سرت به کار خودت باشه قبول؟نمیگم این شوهر دیگه برات شوهر نمیشه نه ولی میگم ازش ببر راه بدیه ولی فعلا واسه کنترل احساست بهتره بخودت بگو میخوام دیگه دوسش نداشته باشم اگه نظرم اشتباهه ببخشم چون نمیخوام بیشتر ناراحتیت رو ببینم به خودت بگو به من چه چیکار میکنه بزار دلش با من نباشه دیگه چیکارش کنم وقتی اونو میخواد بزار بخواد بخودت بگو دیگه فقط پیشش میمونم وباهاش مهربونی میکنم اما به جهنم که هرکسیو میخواد ماندگار قضیه مشهدم بعد از شنیدن این کلیپ به شوهرت بگو چندروز دوری ازهمدیگه به جفتتون یه تفکرجدید میده

11. کاربر روبرو از پست مفید دختر جوان تشکرکرده است .

آبی آسمان (دوشنبه 11 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 12 مهر 98 [ 23:18]
    سطح
    56
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    411

تشکرشده 310 در 114 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماندگار63 نمایش پست ها
    بچه ها توی این هفته واسه چهارمین بار شماره سیو شده اون خانم رو دیدم......واتس اپش رو چک میکنه...اون خانوم عکس از خودش نمیزاره...عکس پروفایلش اصلن از خودش نیست....منظور شوهرم اخه چیه؟؟؟؟ دلیل این کارش چیه؟؟؟ ته ته قضیه رو مثبت میگیرم و میگم هیچ گفتگویی بینشون نیست...پس دلیل این کارش چیه......اگه به روی شوهرم نیارم...خودخوری میکنم...نگین اینکار رو نکن...چون خودتون میدونین نمیتونم بی خیال باشم....اگه به روش بیارم..دعوا راه میندازه.....چطور بهش بفهمونم کارش اشتباهه...چی بهش بگم؟؟؟تازه قیافه حق به جانب هم میگیره.....انگار من خطا کارم.....اگه خودش جای من بود چکار میکرد.....بچه ها من خیلی ضعیفم....اصلن وقتی میخوام باهاش حرف بزنم..زبونم قفل میشه...انقدر که اخر بحث همیشه اون با حرفاش و مغلطه بازی برنده میشه...و اخر سر من متهم میشم به اینکه زندگی رو به کامش تلخ کردم...
    ماندگار جان سلام.
    ببین این چیزی که گفتی و این که میره واتس اپش رو چک میکنه خیلی دلیل محکمی بر رابطه دیگه ای داشتن نیست.من خودم زمان دانشجویی از یکی از همکلاسیا خوشم میومد.روم نشد به خودش چیزی بگم ولی دنبال کاراش بودم که چیکار کرده و چیکار نکرده.الانم که ازدواج کردم با این که برام اصلا مهم نیست ولی از سر عادت همچنان اینکارمو دارم انجام میدم.نه به شدت قبل ولی میپرسم ازش. شمارشم اگه از همون زمان میداشتم راستش فکر نمیکنم بعد از ازدواج حذفش میکردم. پس به این موضوع زیاد دقیق نشو شاید واقعا بدون دلیل و از سر عادت داره اینکارو میکنه...

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 124 در 73 پست

Array
    دخترجوان و دنیای عزیز ممنون...
    دختر جوان خوبم....من از حرفات ناراحت نمیشم..انقدر که راهنمایی هایی که در جهت بهتر شدن زندگیم میکنی روی من تاثیر گذاشته که فکر نکنم هیچ مشاوری میتونست کمکم کنه...ببین کل بچه های تالار حرفات رو دوست دارن......دنیا جان ممنون.....عزیزم فکر اینکه بخواد بهم خیانت کنه..هیچوقت توی مخم نمیره...اما این کاراش اذیتم میکنه...حداقل وقتی واتس اپش رو چک میکنه..میتونه شمارش رو پاک کنه که من نبینم....اما اون این کار رو نمیکنه.....بچه ها من نه پدر دارم..نه مادر..نه خواهر..نه برادر.......با هیچکدوم از خاله ها و عموها هم رابطه ندارم...بچه های عمو هام ...الان منو توی خیابون ببینن اصلن منو نمیشناسن...یه روز دخترم رو برده بودم پارک....با یه پسر بچه سر تاب بازی دعواشون شد....چند ماه بعد رفته بودم جایی مراسم....اخرش متوجه شدم اون پسر بچه....نوه عموم بوده.....هم متاسف شدم..هم خندم گرفته بود....لحظه دعوای بچه ها اصلن نمیدونستم که فامیل از اب در میاییم....لپ مطلب اینه که...خیلی تنهام..جز شوهرم کسی رو ندارم....تمام زندگیم شوهرمه..پشت و پناهمه...اگه اون خانوم وجود نداشت...من بهترین و خوشبخت ترین زن دنیا بودم....اما این کاراش اذیتم میکنه.....دارم روی قوی شدن خودم کارمیکنم.....من متاسفانه خیلی ضعیفم........

14. کاربر روبرو از پست مفید خورشید30 تشکرکرده است .

آبی آسمان (دوشنبه 11 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    فکرنمیکنی همین وابستگی زیادت بهش این اجازه رو داده که هر اذیتی تورو بکنه چون ماندگار نه کسیرو داره نه جایی رو ماندگار مجبوره وانقدر وابستست که هربلایی سرش بیادم کاری نمیکنه ماندگار تو زیادی شوهر ذلیلی ومردا اصلا از زن شوهر ذلیل خوششون نمیاد حس میکنن ازادگیشون رفته کی از یه زن مظلوم ضعیف وابسته وبدبخت خوشش میاد؟ از اونطرف وابستگیت باعث رفتار مادرانه فداکارانه شده کلاسات چیکار کردی؟پشت وپناهت خدا باشه ماندگاردنیات کوچیک کردی محدودش کردی به شوهرت شدی عین زنای صدسال پیش دنیات بزرگ کن تا رفتار شوهرت کمرنگ تر شه

16. 3 کاربر از پست مفید دختر جوان تشکرکرده اند .

آبی آسمان (سه شنبه 12 خرداد 94), رنگین (سه شنبه 12 خرداد 94), سوده 82 (سه شنبه 26 خرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 124 در 73 پست

Array
    سلام.....ممنونم از اینکه میایی به تایپیکم دختر جوان......اما دوستان دیگه دارن کم لطفی میکنن.....خیلی داغونم......دیشب بعد از مدتها نشستم کنارش....دخترم خواب بود.....سر حرف کشیده شد به اینکه از چه اسمی خوشمون میاد...واسه اسم پسر نظرش رو گفت...منم گفتم...واسه اسم دختر منم نظرمو گفتم....نوبت اون که شد.....اول چهرشو کلی ذوق زده کرد...و بعد سه بار حالت آهنگین اسم اون خانوم رو به زبون اورد.....من اول به روی خودم نیاوردم..اما این به روی خود نیاوردن ده ثانیه بیشتر طول نکشید...نمیدونستم چطور از کنارش بلند شم و خودمو به اتاق خوابمون برسونم......میخکوب زمین شده بودم و دستم رو روی چشام گذاشته بودم....نمیدونم اون اشکا گلوله گلوله چطوری از چشام میومد......بی صدا جلوش اشک ریختم..حتی صدای هق هقم رو هم بیرون ندادم....و اون انگار نه انگار ...یه لحظه دید خیلی بد شده...زد به شوخی و شروع کرد به اهنگ خوندن...که من پا شدم....خدای من.....خدای من...من هنوز توی بهتم...!!!!

18. 2 کاربر از پست مفید خورشید30 تشکرکرده اند .

آبی آسمان (پنجشنبه 14 خرداد 94), رنگین (پنجشنبه 14 خرداد 94)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)