فاطمه جان نظر شخصی من این هست که نگذارید همسرتون به خاطر این اتفاق همه زندگیش رو زیر و رو کنه . یعنی خونه رو عوض کنه و وسایل رو عوض کنه و شغل مورد علاقه اش رو عوض کنه . این همه زیاده روی اصلا منطقی نیست . حالا که ایشون همه هم و غمش راضی کردن شما و به دست اوردن دلتون هست ممکنه با رضایت اینکار رو بکنه ولی بعدها ممکنه متوجه بشه این کارها زیاده روی بوده و توی دلش شما مسبب این کار بدونه . مثلا اگر الان ایشون شغل مورد علاقه اش رو از دست بده ممکنه بعدها غصه اینو بخوره . پس شما مانع این کارها بشید . به نظر خود من این همه زیاده روی لازم نیست همینکه اون زن دیگه اونجا کار نکنه و با همسرتون در ارتباط نباشه کافیه . ولی اگر خودش هم گفته قسمتی از داراییش رو به نامتون کنه حتما اینکار رو بکنید . این موجب اعتماد بیشتر شما میشه . و راحت تر مرحله بحران رو طی میکنید . و البته شاید این همه زیاده روی هم از وسواس شما ناشی میشه . وسواستون رو حتما و حتما درمان کنید . وسواس علاوه بر رنج و عذابی که برای خودتون ایجاد میکنه . اطرافیانتون بخصوص همسرتون رو هم به شدت عذاب میده . هر وقت وسواس به سراغتون میاد حتما خلاف اون وسواستون یعنی برخلاف وسوسه شیطان عمل کنید . مثلا اگر به خودتون میگید که ممکنه دختره از این فروشگاه خرید کرده باشه و دیگه شما نمیتونید خرید کنید . به خودتون بگید به جهنم که خرید کرده من خرید خودم رو میکنم .
به همسرتون بگید که شما دارید با خودتون میجنگید که اون اتفاق رو فراموش کنید . این زمان لازم داره و ازش انتظار دارید که درکتون کنه . بهش بگید که نمیخواهید به خاطر این اتفاق کل زندگیتون رو زیر و رو کنید همین که اون زن رو از زندگیش و از ذهنش بیرون کرده براتون کافیه . شما هم سعی دارید همین کار رو بکنید ولی به زمان نیاز دارید . به لحاظ جسمی و جنسی سعی کنید به همسرتون نزدیکتر بشید . ایشون هم مثل شما اسیب دیدند و به شما نیاز دارند . فکر کنید ایشون سرش به سنگ خورده سر شکسته هم به مراقبت نیاز داره .

علاقه مندی ها (Bookmarks)