به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17
    عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 آذر 87 [ 11:59]
    سطح
    40
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

RE: شما بگین چیکار کنم

خواهر من سلام
    من با نظر مهاجر عزیز کاملاً موافقم ولی با اجازه ایشون یک مقدار این نظریه را تکمیلتر میکنم.
    من هم در زمینه ای شبیه به این تجربه داشته ام و از درد شما آگاهم و بهتر دونستم که تجربه خودم را نیز در اختیار شما قرار دهم، امیدوارم که برای شما مفید باشه.
    بهترین را ه برای از بردن یک اعتیاد جایگزینی عادتی بهتر میباشد. یعنی شما به جای این که علاقه مند به فردی شوید که از شما دور است و عشق شما یک طرفه است بهتره علاقه مند به کسی یا چیزی شوید که هم به شما نزدیک بوده و هم او نیز شما را دوست داشته باشد.
    بهترین کسی که میتوان عاشق او شد خداست چرا که هم در همه جا وجود دارد و همچنین همه ما انسانها را دوست دارد اما تنها مشکل این است که ما انسانها بیشتر به کسی علاقه مند میشویم که بتوانیم او را ببینیم و با آینه های کوچک دل خود نمیتوانیم خدای به اون بزرگی را ببینیم.
    و فقط کافیست تا گامی به سوی خدا برداریم...
    به هر حال به شما پیشنهاد میکنم که عشق به یکی از نزدیکانتان را جایگزین این عشق بکنید.

آمیرزا (ح.ق)
    به ثانیه های رفته نمی توان رسید، با ثانیه های در حال گذر همراه شو و به فکر ثانیه هایی باش که خواهند آمد....
    آمیرزا

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 مرداد 90 [ 22:24]
    سطح
    51
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    82

تشکرشده 85 در 57 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط HGH

بهترین را ه برای از بردن یک اعتیاد جایگزینی عادتی بهتر میباشد. یعنی شما به جای این که علاقه مند به فردی شوید که از شما دور است و عشق شما یک طرفه است بهتره علاقه مند به کسی یا چیزی شوید که هم به شما نزدیک بوده و هم او نیز شما را دوست داشته باشد.
    بهترین کسی که میتوان عاشق او شد خداست چرا که هم در همه جا وجود دارد و همچنین همه ما انسانها را دوست دارد اما تنها مشکل این است که ما انسانها بیشتر به کسی علاقه مند میشویم که بتوانیم او را ببینیم و با آینه های کوچک دل خود نمیتوانیم خدای به اون بزرگی را ببینیم.
    و فقط کافیست تا گامی به سوی خدا برداریم...
    پاسخ بسیار کامل و مفیدی بود . منم با نظر ایشون کاملاً موافقم دوست عزیز.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 آبان 87 [ 00:57]
    سطح
    36
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 120
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

حقیقتا به حرفتون ایمان دارم ! یک جایی خواندم حدیثی بود از پیامبر (ص) یا امام علی دقیقا خاطرم نیست در تعریف عشق فرموده بودند هر کس به هر اندازه که دلش از ووجود محبت خدا خالی بشه به همون اندازه پیمانه دلش از عشق به غیر خدا پر میشه !

خودم میدونم اما ادما حداقل من نیاز به ابراز محبت و مورد محبت واقع شدن از طرف یک شخص زمینی رو نیاز دارن
    چند روزیه که ازش بیخبرم
    و کم مونده برم دوباره منت کشی اما جلوی خودمو گرفتم اونم دیگه به تلفنام جواب نمیده !

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 مهر 87 [ 14:11]
    سطح
    38
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 12 در 11 پست

Array

سلام عزیزم
    تو چرا با منفی بافی این قدر خودتو عذاب می دی خوب وقتی تو اعتقاد داری رابطه اینترنتی پوچ هست چرا وابسته شدی ؟ من نمی دونم احساس این آقا نسبت به تو چه طوری هست؟ ولی قرار نیست هر دختر یا پسری که با هم آشنا شدن به هم برسن یا ازدواج کنن یا اینکه از تمام اسرار هم با خبر باشن. مگه یک دختر یا پسر نمی تونن برای هم دو دوست خوب باشن. بهش به عنوان یک دوست نگاه کن که ماهی یکبار احوالتو می پرسه . خودت رو مشغول کارهای دیگه کن و توی زنگیت تنوع ایجاد کن. خوش بینانه تر با این موضوع برخورد کن. اون قرار نیست شوهر تو بشه فقط یک دوست اینترنتی هست و اگر هم زمان احساس کردی مرد زندگی هست با خانوادش بیاد به شهرتون تا بیشتر با هم آشنا بشید و بعد برای زندگی تصیم بگیر. سعی نکن شبانه روز بهش فکر کنی . برای خودت و زندگی خودت ارزش قائل باش و بزار اون هم از زندگیش لذت ببره. دیگه بهش زنگ نزن . فکر کن یه خواب بوده و تمام شده رفته. احساساتتو کنترل کن و کم نیار. ولی اگر تماس گرفت خیلی عادی برخورد کن مثل اینکه صدای یک دوست قدیمی رو می شنوی. تو دیگه تماس نگیر. تو می تونی به خودت ثابت کن که می تونی. از خدا کمک بگیر

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 آذر 87 [ 10:03]
    سطح
    41
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

سلام سميه
    عزيزم من هم با گل بن وبقيه دوستان موافقم اينقدر خودتو وتواناييهاتو در مقابله با مشكلات كم نگير من هم در طول 6ماه گذشته با كسي ارتباط تلفني داشتم منم بعد از اينكه با توافق 2نفرمون رابطمون تموم شد فكر ميكردم با وابستگي شديدي كه به اون دارم نمي تونم اين ضربه بزرگ رو تحمل كنم(ولي 100درصد اشتباه فكر مي كردم ) در طول اين 1ماه اصلا نمي تونستم احساسات خودمو كنترل كنم در طول روز همش به اون فكر مي كردم ولي خانمي با توكل به خدا واينكه رابطه بيشتري باهاش برقرار كردم خودمو به اون سپردم مي دونستم كه الان اون فقط ميتونه كمكم كنه بعد از اون آنچنان احساس آرامش ميكنم كه ميدونم با وجود خدا وپررنگتر كردن تاثير خدا توي زندگيم ديگه كمتر به ياد اون هستم
    به نظر من الان با هر كاري كه ميتوني سر خودتو گرم كن اگه درس ميخوني با توجه بيشتر به درسات كتاب خوندن با دوستات بيرون رفتن قرآن خوندن (اين رو خودم انجام ميدم خيلي روحيم بهتر شده.) از اين به بعد هم در صورت روبه رو شدن با پسري مثل هر دوست ديگه اي برخورد كن
    و هيچ وقت خودتو وابسته به كسي نكن.
    مطمين باش اگه وقتش برسه به عشق زميني كه لايق تو هم باشه پيدا ميشه من مطمينم زودتر از اوني كه خودت فكر ميكني فراموشش ميكني نه بهش زنگ بزن ونه چت كن بذار خودت واون راحت باشين واينقدر اذيت نشيتن .
    توكل به خدا
    موفق باشي

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 آبان 87 [ 00:57]
    سطح
    36
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 120
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

به لطف خدا سعی کردم حضورشو در ذهنم کمتر کنم و کمی موفق بودم
    گاهی که بشدت دلم میگره زنگ میزنم کلی میزنه تو ذوقم و همین باعث میشه بیشتر سعی کنم
    البته اون بیچاه حق داره خودم ازش خواستم تحویلم نگیره تا رابطمون عادی بشه !
    احساس گناه میکنمم با اینکه میخواستم و بهش گفته بودم همیشه دوستت میمونم البته دوست نتی ! حالا خودممو مجبور میکنم کنار بکشم بلاخره اونم از سنگ نیست که !

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 88 [ 16:20]
    سطح
    39
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

سلام عزیزم
    منم مثل تو با یکی توی چت اشنا شدم ولی با این تفاوت که اون دوسم داشت نه من نزدیک ماه با هم صحبت می کردیم ولی من هر کاری که کردم نتونستم دوستش داشته باشم ولی از یه طرف بهش خیلی عادت کرده بودم وقتی می دیدم که نمی تونیم با هم باشیم ازش خداحافظی می کردم ولی فایده ای نداشت باز بر می گشت از اونجایی کهمنم بهش عادت کرده بودم یه چیزی تو وجودم قلقلکم می داد که جوابشو بدم وقتی هم که من جوابشو می دادم اون بیشتر امیدوار می شد ولی بالاخره تونستم جلوی خودمو بگیرم اینجوری هم من داشتم داغون میشدم هم اون چون باور نمی کرد که دوسش ندارم حالا نمی خوام بیشتر از این از بحث منحرف شیم
    نگاه کن عزیزم
    گاهی اوقات ادم به کسایی علاقه پیدا میکنه که این علاقه از اصول اشتباهه حتی اگر من اون رو دوست داشتم باز هم بهم نمیرسیدیم یعنی من نمیذاشتم رابطه ما از اصول غلط بود اون خیلی اصرار می کرد که بیاد و هم دیگر رو ببینیم ولی من نمیذاشتم اشنایی من و اون از طریق اینترنت بود می خواست به خونوادهاش بگه کجا منو اون هم دیگر رو دیدیم بعدش می دونی اگر من عروس اون خونواده می شدم بعد ها چه مشکلاتی برامون پش می اومد ...
    باور کن برای منم خیلی سخت بود ازش جدا شم به این شک ندارم که اگر اون توی این چند وقت زجر کشیده باشه منم کمتر از اون نکشیده ام مخصوصا این که من دختر خیلی حساسی هستم و خیلی زود به دیگران وابسته میشم
    الان هم به تو میگم که این زجر ها رو تحمل کن و توی قلبت ازش ممنون باش که باعث شد بتونی ازش دل بکنی شاید باورت نشه ولی من برای اینکه بتونه منو فراموش کنه چقدر خودمو تحقیر کردم ولی اون نمیفهمید که من چرا این کار رو می کنم و فکر می کرد که من چقدر سنگ دلم این رو بدون که اگر محلت نمی ذاره به خاطره خودته من جای تو بودم ازش فوقالعاده ممنون می شدم واگر یه روزی میدیدمش ازش تشکر می کردم
    بدون همیشه اون چیزی که تو فکر می کنی به صلاحته به صلاحت نیست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)