به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 37
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 آبان 97 [ 09:43]
    سطح
    63
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,224

تشکرشده 1,090 در 430 پست

Array
    من دارم خودمو با این دنیا وفق میدم .
    از روزی که این تصمیمو گرفتم حالم بهتر شده .
    بیشتر به خودم اهمیت میدم .
    تلاش میکنم برای زندگی بهتر و از تلاشهای بیهوده دست برداشتم .
    به ادما کاراشون اهمیتی نمیدم .
    احساسات جزیی از وجودم شده نه همه ی وجودم که نباید زود بهش پر و بال بدم .
    صبر
    صبر
    صبر
    راز موفقیته ...

- - - Updated - - -

صبر
    صبر
    صبر
    راز موفقیته ...

- - - Updated - - -

صبر
    صبر
    صبر
    راز موفقیته ...
    همیشه لبخند بزن......
    برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید را باز گرداند....
    گاهی قوسی کوچک میتواند معماری یک سازه را عوض کند..

2. 3 کاربر از پست مفید anisa تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 27 مرداد 93), Dreams end (دوشنبه 27 مرداد 93), paiize (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام Dreams end عزیز.

من به این نتیجه رسیدم وقتی استرس دارم میام این تالار و شروع میکنم به خوندن دو یا سه تا تایپیک شاید آروم بشم ولی نه تنها آروم نمیشم هیچ بدترم میشم و بعضی موقع ها اونقدر ناراحت میشم که نمیتونم بگم.

شما منو خیلی عصبانی کردید.

با خوندن تایپیک شما به این نتیجه رسیدم که متاسفانه فکر محدودی دارید. یا شایدم اصلا فکر نمیکنید. این احتمال رو بیشتر میدم که فکر نمیکنید. چقدر لووووس!!!

شایدم نه اونقدر خدا و امام رضا نازتون رو کشیدن و بهتون توجه کردن که دارید با پر رویی تمام همچین آرزویی میکنید. گفتید فقط 26 سال دارید. عجیبه!!!

من فکر میکنم شما شاید بیشتر از 90 سال داشته باشید. نه 90 ساله ای دیدم که از خدا عمر میخواست. شما کجایید. تو کدوم باغ به سر میبرید!!! زندگی تون تو کره ی زمینه آیا؟ چقدر

خونه تون از من فاصله داره که این قدر غریب فکر می کنید.!!! چقدر دور!!! آرزوی مرگ!!! نمیفهمم.

عاشق شدید یا دیوانه؟ من تا حالا عاشق نشدم اما زیاد شکست خوردم. زیاد بی محلی دیدم . اونقدر آدمای نامرد دیدم که باور نمیکنم آدما رو.!!!

اونقدر منو آزار دادن که ... . فقط به این دلیل که ارزش خودم رو نمیدونم. اما با جرات میگم خدایا شکرت حداقل من میدونم که اونقدر ارزش دارم که باید زندگی کنم.

من وسط هزار تا بدبختی دارم زندگی میکنم و هزار تا درگیری دارم شاید با خدا دعوا کنم شاید بشینمو از خدا گلایه کنم که چرا اینو چرا اون... اما خدا شاهده همیشه پشیمون میشم که چرا گلایه میکنم.

اما .... اما به وجود مقدس خود خدا قسم هیچوقت هیچوقت به خودم این اجازه رو نمیدم که ازش مرگ بخوام.

یک بار باد شدیدی اومد و سقف خونه ی مارو کند از این سفالای سبک بود و با پیچ به هم وصل شده بودن. هیچوقت یادم نمیره... خیلی کوچیک بودم. میترسیدم برم حیاط و بمیرم از

طرفی اگه نمیرفتم یک نفر قطعا میمرد. باید میرفتم بالای پشت بوم و یه چیز سنگین رو پیدا میکردم و مینداختم رو سقف تا بلند نشه ....

تو خونه تنها بودمو داد میزدم و خدا رو صدا میکردم. اونقدر با صدای بلند و از ته دلم صداش میکردم که یک لحظه احساس کردم قلبم وایساد و از وسط دو تا شد.

باد همچنان میمود و من همچنان امید داشتم به خدا. مثل کبکی که سرشو کرده زیر برف و بقیه چیزها رو نمیبینه.

خدا رو شکر کسی تو اون قضیه اتفاقی براش نیوفتاد ولی به من یه درس داد که فراموشش کرده بودم یادم انداختید.

من حتی تو اون لحظه های سخت مرگ نخواستم از خدا زندگی خودمو همسایه ها رو میخواستم. شما پا شدی شال و کلاه کردی میری پیش امام رضا که چی؟

خدایا من از تو مرگ میخوام.... این نشون مییده شما حتی نمیدونید مرگ یعنی چی؟ 26 سال سن دارید و حسابی بهتون خوش گذشته . یه اتفاق کوچیک براتون افتاده حالا برای فرار یه سره رفتید سراغ مرگ؟

که چی ؟ خلاص شید یا فرار کنید؟ آره راه ترین راهه. مردن این که کسی دیگه شما رو نبینه. این که دیگه خودتون خودتون رو نبینید. اما این راه، راه خوبی نیست.

چرا انتخاب نمیکنید که مثل یه مرد باشید؟

چقدر من ابلهم خدا.

چند وقت بود به خدا میگفتم چرا منو دختر آفریدی؟ چرا من نباید یه پسر باشم؟ مرد باشم و از مشکلاتم خلاص بشم؟

ولی مثل اینکه فرق نمیکنه مرد باشی یا زن همه به جای اینکه عواقب کارشون رو قبول کنن گیر میدن به خودشون. فقط فرار.

از این به بعد اگه قرار باشه از خدا چیزی بخوام میگم خدایا بهم توانایی بده که قبول کنم که تقصیر خودم بود و بهم دوباره توان بده که پاشم و از اول شروع کنم و این فرصت رو بده که ناشکری هامو جبران کنم .

آرزوی مرگ نکنید. با دنیا یه صدا باشید و خودتون رو در خلاف روال دنیا قرار ندید. یک روزی واقعا لحظه ی مرگتون میرسه. قسم میخورم اون روز به دامن همین امام رضا چنگ می ندازید که فقط یک لحظه فقط یه نفس دیگه به عمرتون اضافه بشه.

هنوز مرگتون نرسیده پس کلی از این لحظه ها دارید که استفاده کنید.

موفق باشید.

4. کاربر روبرو از پست مفید تیام تشکرکرده است .

Dreams end (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 فروردین 94 [ 15:52]
    سطح
    29
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    آرزوی مرگ نکنید. با دنیا یه صدا باشید و خودتون رو در خلاف روال دنیا قرار ندید. یک روزی واقعا لحظه ی مرگتون میرسه. قسم میخورم اون روز به دامن همین امام رضا چنگ می ندازید که فقط یک لحظه فقط یه نفس دیگه به عمرتون اضافه بشه.

هنوز مرگتون نرسیده پس کلی از این لحظه ها دارید که استفاده کنید.
    با خوندن تایپیک شما به این نتیجه رسیدم که متاسفانه فکر محدودی دارید. یا شایدم اصلا فکر نمیکنید. این احتمال رو بیشتر میدم که فکر نمیکنید. چقدر لووووس!!!
    مرگ چیز ترسناکی نیست،این دنیا هم جای قشنگی نیست.این دنیا از جهنم قیامت هم بدتره به قدری وحشتناک و بی در و پیکر و رها شده است که اندازه نداره . به قولی مرگ نوش داروی ماتم زدگی و نا امیدی ست.
    نمی گم کار خدا پوچ و بیهوده است اما موندن من بی فایده است
    هیچ خوابی برای من به اندازه خواب قبر شیرین نیست.
    دوست دارم شب بخوابم و دیگه هیچ وقت بیدار نشم.
    کاش امام رضا واسطه مرگ من میشد
    مرگ مادر مهربانی است که بچه خود را پس از یک روز طوفانی در اغوش کشیده نوازش می کند و می خواباند.

6. کاربر روبرو از پست مفید Dreams end تشکرکرده است .

تیام (سه شنبه 28 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    Dreams end عزیز من سر حرفم هستم. امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم اگه بهتون برخورده که گفتم لوس.

این دنیا از جهنم قیامت هم بدتره به قدری وحشتناک و بی در و پیکر و رها شده است که اندازه نداره
    این دنیا جهنم نیست. ما جهنمش میکنیم. زندگی تو این دنیا فقط سخته. همین !!!

سخته و واقعا سخته. همه به غیر از بچه ها میدونن سخته. این که زندگی هم روی سختش رو به شما نشون داده یعنی شما یک انسان بالغ هستید و فهم دارید.

کی گفته قراره تو قبر بخوابید؟

نمیدونم چقدر اهل مطالعه علمی هستید بدون هیچ تعصبی نسبت به دین.

فکر میکنید علم هم به مرگ این جوری نگاه میکنه.!!! خوابیدن توی قبر و بیدار نشدن.

مرگ خواب نیست. مرگ تموم شدن نیست. مرگ راهی برای فرار نیست.

فرار از جهنمی که خودتون ساختید. فرار از جهنمی که دیگران برای ما ساختن.

از قول کی این حرف رو میزنید که مرگ نوش داروی نا امیدیه؟

شما یک مرد هستید. یک انسان بالغ هستید چی شده که این جور فرار میکنید؟

شما مرگ عزیز ندیدین. تجربه ندارین . من دارم. من دیدم من دردشو کشیدم.

چرا وقتی عزیزی میمیره بارها میاد تو خواب آدم؟ میگه زندگی من کوتاه بود. میاد و برات شعر میخونه. سر قبر خودش وای میسه و برات شعر میخونه !!!

توی جهنم می پرسن سخت ترین عذاب چیه؟ جهنمی ها میگن این که خدا ما رو فراموش کرده.

خدا تو این دنیا به ما آدما وقت داده که تا میتونیم توجه خدا رو به خودمون جلب کنیم تا تو اون دنیا پاداش بگیریم و پاداشمون چیزی نیست به جز توجه خدا و اگه توکارمون کوتاهی کنیم عذاب می بینیم و عذاب هم چیزی نیست جز بی توجه ای خدا.

خدا کسی رو که به خاطر شهادت میخواد بمیره و آرزوی مرگ میکنه رو دوست داره . چون این مرگ مرگ بیخود نیست. با هدفه. این مرگ خوبه چون زندگی میسازه.

وقتی کسی شهید میشه به خاطر خون اون فردی دیگه تو راحتی زندگی میکنه و ناموسی از خطر حفظ میشه.

شما به من بگید اگه بمیرید چه اتفاقی قراره بی افته که زندگی راحتی توی دنیای برزخ داشته باشید و دلیل اینکه خدا بخواد شما رو به بهشت ببره چیه؟

میشه لطفا در مورد تحصیلاتتون بگید. من فقط میدونم شما تنها زندگی میکنید نمیدونم چرا؟ آیا خانواده ای ندارید؟

8. 2 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 27 مرداد 93), Dreams end (دوشنبه 27 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    فکر میکنید علم هم به مرگ این جوری نگاه میکنه.!!! خوابیدن توی قبر و بیدار نشدن.مرگ خواب نیست. مرگ تموم شدن نیست. مرگ راهی برای فرار نیست.
    میدونم که مرگ به معنای تموم شدن نیست،انسان موجودیست فنا نا پذیر که هیچ وقت از بین نمیرود.اما مرگ ما را از شر و سختی این دنیا نجات میدهد چون بعد از مرگ به این دنیا باز نمیگردیم و برای همیشه از اینجا میریم.این یعنی تمام شدن، تمام شدن از اتفاقات این دنیا .
    از قول کی این حرف رو میزنید که مرگ نوش داروی نا امیدیه؟
    این حرف از صادق هدایت هست

شما یک مرد هستید. یک انسان بالغ هستید چی شده که این جور فرار میکنید؟
    من فرار نمیکنم دارم خودم رو از این دنیای بی قانون و رها شده نجات میدم.
    شما به من بگید اگه بمیرید چه اتفاقی قراره بی افته که زندگی راحتی توی دنیای برزخ داشته باشید و دلیل اینکه خدا بخواد شما رو به بهشت ببره چیه؟
    من بعد از مرگم وارد دنیای برزخ میشم و روحم وارد جسم مثالی برزخ خواهد شد و زندگی جدیدی برایم شروع خواهد شد. ،اولش کمی سخت خواهد بود اما به مرور زمان عادت خواهم کرد
    فکر کنم موقع جون کندن و قبض روحم و موقع شب اول قبرم سختی خواهم کشید خصوصا فشار شب اول قبر اما این سختی به مدت زیادی نخواهد بود چون کافر نیستم و خدا هم ستم نمیکند به خاطر اعمالم عذاب خواهم شد اما این عذاب هم همیشگی نیست.بعد از عذاب به مقدار گناهانم من رو رها خواهند کرد.
    من کافر مطلق نیستم پس برای همیشه در جهنم نخواهم بود بعد از عذاب به مقدار گناهانم رهام میکنند و در جایی از بهشت بهم جا میدن.البته امیدوارم این طوری باشه
    میشه لطفا در مورد تحصیلاتتون بگید. من فقط میدونم شما تنها زندگی میکنید نمیدونم چرا؟ آیا خانواده ای ندارید؟
    من مدرک پایه اول نرم افزاری انو رو دارم.خانواده که دارم برادرام ازدواج کردند خواهرام هم همینطور اونا رفتن سراغ زندگی خودشون پدر و مادرم هم تو یه جای دیگه زندگی میکنند
    مرگ مادر مهربانی است که بچه خود را پس از یک روز طوفانی در اغوش کشیده نوازش می کند و می خواباند.

10. کاربر روبرو از پست مفید Dreams end تشکرکرده است .

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    مردن که نیاز به دعا نداره چون بالاخره ادم می میره این یک تقدیر نوشته شده برای همه ادم هاست. اما اگر می خواهید این دعا رو بکنید تا اینبار خیالتون راحت باشه که دعایی کردید که اجابت میشه ( و در واقع مشکلتون رو با مقوله دعا حل کنید) اون یک حرف دیگه است.
    نمی دونم شما که می گید دعا با تلاش مغایر نیست پس می تونید دعاهای بهتری هم بکنید مثل خوب مردن، خوب بودن (خوب زندگی کردن)، و خیلی دعاهای با ارزش تر، اما همونطور که گفتم فکر می کنم مشکلتون هنوز با خود دعا است و سعی در حل اون مشکل دارید.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

12. 3 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 27 مرداد 93), meinoush (سه شنبه 28 مرداد 93), تیام (سه شنبه 28 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    دوست عزیزم گفتی

این یعنی تمام شدن، تمام شدن از اتفاقات این دنیا .
    اشتباه شما اینجاست. مرگ خلاص شدن از شر اتفاقات این دنیا نیست مرگ اتفاقیه که طی اون من و شما چیزی رو از دست میدیم که مایه ی برتری ما از موجودات دیگه اس.

ما بزرگترین موهبت خدا یعنی اختیار رو از دست میدیم. بله ... وقتی من و شما اختیار رو از دست بدیم و خدا اون رو از ما بگیره اونوقته که مردیم. نه وقتی که نفس نمیکشیم.

خیلی هستند که فکر میکنند زتده اند ولی همه میدونیم که مردن. سال هاست که مردن فقط تو این دنیا موندن که اکسیژن رو هدر بدن. ولی خیلی ها هستند که سالهاست که مردند و

تنشون زیر خاکه اما زنده ان. اعمال و کارهاشون اون ها رو زنده نگه میداره. کسی که دست بچه یتیمی رو میگیره و به اون زندگی میده اون آدم نمیمیره چون به دیگران زندگی داده یا

شهیدای واقعی با انتخاب خودشون به سمت مرگ رفتن اما همون جور که خدا گفته اونها زنده ان. درسته خودشون نفس نمیکشن اما یه عده دارن به خاطر فدا کاری اونا نفس میکشن.

من فرار نمیکنم دارم خودم رو از این دنیای بی قانون و رها شده نجات میدم.
    منظورتون رو از قانون نمیفهمم. توضیح بدین. من تو ذهن خودم سختی ها ی زندگی رو عامل این خواست شما میدونم. اگه فکر دیگه ای دارید بگید.

من زیاد اهل مطالعه و توجه به آخرت نیستم. نمیدونم این چیزایی که میگید در مورد اون دنیا راسته یا نه.

دوست من کافر بودن به معنی کفر نعمته. یکی از بزرگترین نعمت های خدا زندگیه. زندگی رو خدا به ما همه ی انسان ها هدیه داده زمین و آسمون رو برای ما مسخر کرده. بهمون نعمت

اختیار رو داده و حالا اگه ما نه فقط شما بلکه من هم مثل شما هر روز و هر لحظه داریم نعمت های خدا رو به هدر میدیم قطعا باید جوابگوی خدا باشم.

من و شما اون دنیا رو ندیدیم و فقط توصیفاتی از اون رو شتیدیم. شما اگه بخواید به یک انسان کور بفهمونید قرمز جه رنگیه چطور بهش توضیح میدید؟ اون فقط یک حس لامسه داره.

من شنیدم که دست اون فرد رو میسوزونن و میگن این قرمزه یعنی آتیش.

حالا وقتی من و شما دنیای آخرت رو ندیدیم و نمیدونیم چه احوالاتی داره مثل اون فرد کور هستیم. چه جور میتونن به ما توضیح بدن که دنیای آخرت چه شکلیه به جز آوردن مثال هایی

که برای ما و احساسات کنونی ما قابل درک باشه؟ میگن جهنم بهشت آتیش. عذاب و خوشی و ... اما اینها فقط چیزیه که ما با درک کنونی خودمون میفهمیم و با این جسممون.

اما دوست من همه ی افرادی که میمیرن حتی اون بزرگان آرزو داشتن که دوباره بتونن به این دنیا بیان حتی برای یک لحظه. اونها اون دنیا رو دیدن و دوست دارن که دوباره بیان اما مسئلت خدا این اجازه رو نمیده.

ولی من و شما هنوز این فرصت رو داریم و هنوز قدم هایی از اون افراد چه بهشتی و چه جهنمی عقب تریم.

برادر من بیا و ریشه ی مشکلت رو پیدا کن

دوست عزیز من و شما گیاه یا سنگ یا هر شی و موجد دیگه ای نیستیم. ما انسان هستیم.

این کلمه ی بزرگیه. انسان . فراموش نکن تو به خاطر اختیارت موجودی برتر هستی و لایق جانشینی خدا روی زمین.

14. کاربر روبرو از پست مفید تیام تشکرکرده است .

meinoush (سه شنبه 28 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    ما بزرگترین موهبت خدا یعنی اختیار رو از دست میدیم. بله ... وقتی من و شما اختیار رو از دست بدیم و خدا اون رو از ما بگیره اونوقته که مردیم
    من این اختیار رو نمیخوام،این محبت رو هم نمیخوام ، جانشینی خدا رو هم نمیخوام،خدایا این اختیار رو از من بگیر،این اختیار به هیچ دردی نمیخورد جز فلاکت و بدبختی چیزی ندارد.
    منظورتون رو از قانون نمیفهمم. توضیح بدین
    دنیای امروزی ما شبیه جنگل است ، بدون قانون و رها شده ، هر کس هر کاری میخواهد میکند،به کودکان قطعه قطغه شده غزه نگاه کن ، به خون انسان های بی گناه نگاه کن،فریاد افراد مظلوم و بی کس را بشنو،گریه های زنان و افراد بی کس را گوش کن ، ببین چطور هم نوعانت قتل و عام میشن.
    چرا دنیای ما اینقدر بی قانون است ، کودکان به چه جرمی کشته میشن،به زنان به چه جرمی تجاوز میکنند،این دنیا نفرین شده است . اختیار بلای جان انسان شده ،
    یک ساعت میخندیم ده ها ساعت گریه میکنیم ، مرگ عزیزانمان را می بینیم تکه تکه شدن کودکان را می بینیم ،از صبح تا شب مثل سگ جون میکنیم
    خدا به 8 میلیارد انسان اختیار داده و این جمعیت با اختیارشان هر غلطی میتوانند بکنند، میکشند،تجاوز میکنند، سر میبرند، خیانت میکنند،کیست که این اختیار را از ما بگیرد.

یکی از بزرگترین نعمت های خدا زندگیه.
    من این نعمت رو نمیخوام،نه با خدا مشکل دارم و نه با دینش و نه با هیچ کس دیگر،من فقط نمیخوام تو این دنیا باشم ، دیگه کافیه .از بس قتل و جنایت دیدیم سیر شدیم
    خدایا تو رو به حرمت سر بریده حسین قسم میدم این اختیار و این نعمت را از من بگیر ، خدایا تو صبرت زیاد و به دیدن این جنایت ها عادت داری ولی من این طور نیستم.
    به اندازه گناهانم عذابم کن و بعد راحتم کن.

به من میگن این دنیا برای رشد و کامل شدن هست،من تو بین این همه جنایت نمی تونم رشد کنم،من نمی تونم با دل شکسته رشد کنم،من بهشت را به هر قیمتی نمیخوام،رشد و تکامل به چه قیمتی؟بهشت به چه قیمتی؟رضایت تو به چه قیمتی؟اختیار به چه قیمتی؟من درد و رنج روانیم رو با بهشت معامله نمیکنم
    من خدا رو دوست دارم چون خالق زیبایی هاست اما نمی تونم تو دنیاش زندگی کنم،متاسفم

من و شما اون دنیا رو ندیدیم و فقط توصیفاتی از اون رو شتیدیم
    اون دنیا هر چه قدر هم وحشتناک باشد ، بهتر از اینجاست.شکنجه و عذاب تو هر سه دنیا هست ، بهتره تو برزخ شکنجه بشم.خدا زیر قولش نمی زند ، خدا یه قول هایی رو داده و طبق قول هایش عمل میکند ،خدا گفته به شما ستم نمیشه به اندازه گناهانتان شکنجه میشوید اما تو این دنیا تا بی نهایت شکنجه میشویم.
    فرشته مرگ فرشته نجات من است هر روز انتظارش را میکشم حتما می اید.
    دلم هوای فرشته های دوزخ و فرشته های عذاب را کرده،هر چه قدر هم عذابم کنند با جان و دلم قبول میکنم
    درود به فرشته مرگ
    ویرایش توسط Dreams end : سه شنبه 28 مرداد 93 در ساعت 00:52

16. کاربر روبرو از پست مفید Dreams end تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    14
    دستاوردها:
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    دوست عزیز و سرشار از احساس من دوباره سلام.

چه آدم بزرگی هستی. اینبار فهمیدم چی میگی و درکت میکنم که چقدر ناراحتی .

چقدر دوست داشتم که بدونم چی بگم که تو هم منو درک کنی و بفهمی چقدر دوست دارم که به زندگی برگردی. متاسفم که تو قدم اول یک مقدار با عصبانیت با تو برخورد کردم و درکت نکردم.

من زندگی تو رو با خودم و دردهای خودم مقایسه کردم. این یک امر طبیعیه.

آخه من تو زندگیم مرگ عزیز دیدم تنهایی دیدم استرس و نگرانی و ... خیلی کشیدم و واقعا کلکسیونی از درد بودم ولی هیچ وقت همچین آرزویی نکردم.

تو به خاطر درد دیگران داری این این آرزو رو میکنی. تو کاری نکردی. هیچ اشتباهی مرتکب نشدی.

دوست عزیزم این جنایت ها تقصیر تو نیست.

این نامردی ها تقصیر تو نیست.

این دنیا با قانون جنگلش تقصیر تو نیست.

تو یک آدم بی گناهی. تو کسی رو آزار ندادی.

تو هم اختیار داری ولی هیچ کدوم از این کارها رو انجام ندادی. مگه نه؟

تو دوست داری همه شاد باشن و اگه نه پس تو هم نباید باشی.

اینو یادت بمونه که هیچ کدوم از این اتفاقاتی که بابتش ناراحتی تقصیر تو نیست.

باید فک کنم در مورد حرفی که زدی. خوشحالم که آدم اهل بحثی هستی. دوباره به تایپیکت یر میزنم.

شبت خوش .

18. 2 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

Dreams end (سه شنبه 28 مرداد 93), مدیرهمدردی (سه شنبه 28 مرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    تو به خاطر درد دیگران داری این این آرزو رو میکنی. تو کاری نکردی. هیچ اشتباهی مرتکب نشدی.
    نه من اشتباهات بزرگی رو مرتکب شدم،البته من تا حالا به هیچ کسی ظلم نکردم.خیلی سخته ببینی کودکان و افراد بی گناه را قتل عام میکنند و تو هیچ کاری نمی تونی براشون بکنی چون ضعیف هستی.
    من چیزهای عجیبی رو تو این دنیا دیدم و شنیدم چیزهای وحشتناک،دختر سه ساله ای رو دیدم که به زنجیر کشیده بودنش و جلوی چشماش پدر و مادرش رو کشتند،کودکانی رو دیدم که به خون غلطیده بودند و دست و پا نداشتند،زنانی رو دیدم که جنازه کودک چند ماهه اش رو تو دستاش گرفته بود و شیون میکرد،دختر بچه ای رو دیدم که بهش تجاوز شده بود ،دختری رو دیدم که چندین مرد بهش تجاوز کرده بود،انگار که زمین صاحبی ندارد ،چقدر حوادث زمین دردناک و وحشتناک است . دل شیر میخواهد و صبر ایوب.
    به تاریخ ما انسانها نگاه کن خیلی خون میریزیم و خیلی جنایت میکنیم و هیچ موجودی هم جلوی ما را نمیگیرد، چون میگویند ما انسانها اختیار داریم.
    عده ای با اختیارشان دنیا را چپاول میکنند چون قدرت دارند.
    دلم میخواهد بگویم خدایا تو کجایی ، کجای قصه غمنگیز ما ادمها هستی من که قدرتی ندارم تو که داری چرا کاری نمیکنی، این همه جنایت کافی نیست،اختیاری که به این انسان دادی چه ثمری داشت به جز ویرانی چه نتیجه ای داشت،عجب صبری خدا دارد
    ملایک به هنگام خلقت انسان گفتند خدایا ایا میخواهی موجودی خلق کنی که در زمین خون بریزد و فساد کند،ملایک میدانستند ما چه کارها خواهیم کرد.خوش به حال ملایک که اختیار ندارند خوش به حالشان.
    آخه من تو زندگیم مرگ عزیز دیدم تنهایی دیدم استرس و نگرانی و ... خیلی کشیدم و واقعا کلکسیونی از درد بودم ولی هیچ وقت همچین آرزویی نکردم.
    زندگی من پر بوده از درد های مختلف،من 5 سال هر شب گریه میکردم به قدری اظطراب و ناراحتی داشتم که حد ندارد.
    نمی دونم چرا خدا با افریده هایش چنین برخوردی میکند،نمی دونم چرا خدا به خاطر بهشت این قدر سخت میگیرد،نمی دونم چرا ما رو به حال خودمون رها کرده و خیلی سخت اجابتمان میکند.ای کاش خدا این طوری نبود،ای کاش خدا همیشه در صحنه حضور داشت،ای کاش خدا لا اقل کودکان مظلوم را یاری میکرد،ای کاش خدا جلوی جنایت های هولناک را میگرفت و ای کاش خدا یک جور دیگر بود.
    تو هم اختیار داری ولی هیچ کدوم از این کارها رو انجام ندادی. مگه نه؟
    نه من هیچ وقت به خودم این اجازه رو نمیدم که کسی رو اذیت کنم
    تو دوست داری همه شاد باشن و اگه نه پس تو هم نباید باشی.
    اره من دوست دارم همه شاد باشن نه کودکی به قتل برسه و نه به زنی تجاوز شه ،سختی باشه رنج باشه ،اما جنایت نباشه،تو دنیا به حد و اندازه خودش رنج و درد هست دیگه جایی برای جنایت نیست.چطور شاد زندگی کنم وقتی دیگر هم نوعان من در رنج و عذاب باشند.من سیر بخوابم و انها گرسنه ، من خوشحال باشم و انها غمگین من در امنیت باشم و انها در خطر.
    زمین جای عجیبیست.
    اینو یادت بمونه که هیچ کدوم از این اتفاقاتی که بابتش ناراحتی تقصیر تو نیست.
    درسته تقصیر من نیست،اما اونا هم نوعان من هستند،هر چه قدر هم بد باشند انسان هستند ، درد را می فهمند ،گریه میکنند،زجر میکشند،شکنجه میشوند و گناهی هم ندارند
    من شکست عشقی خوردم و درد روحی شدیدی داشتم فکر میکردم هیچ کس به اندازه من درد ندارد ولی دیدم درد من در مقابل درد انها هیچی نیست.
    من تو ماه رمضان پارسال خیلی تشنه ام شد به قدری که توانم رو ازم گرفت ، اون موقع بود که تنها یک ذره فهمیدم در کربلا چه گذشته .
    هر چه قدر بیشتر میفهمی بیشتر درد میکشی.
    من عاشقی رو تجربه کردم و یه جورایی میفهمم چیست . امام علی هم عاشق حضرت فاطمه بوده اما تو خونه خودش عشقش رو بین در و دیوار گذاشتند و بچه به دنیا نیامده اش رو شهید کردند ، چقدر دردناک است جلوی چشمات عشقت رو شکنجه کنند ، نمی تونم تصور کنم سخته، خیلی سخته این دنیا جای قشنگی نیست.
    من اینجا رو دوست ندارم

20. کاربر روبرو از پست مفید Dreams end تشکرکرده است .

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)