به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 28
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 آبان 95 [ 01:43]
    سطح
    40
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,507

تشکرشده 858 در 268 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadarian88 نمایش پست ها

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم تا دوباره به من حس پیدا کنه و روم غیرت داشته باشه مثل قبل!
    سلام
    کاش یکم خودتون غیرت در وجودتون گل میکرد.

به نظر خودتون دختری که آدمهای زندگیشو مثل لباس تنش عوض میکنه زن زندگی میشه ؟؟؟ اصلا معنی تعهد رو میدونه؟البته شما هم نمیدونی .امیدوارم ناراحت نشی ولی وقتی درگیر یه نفر دیگه ای با دخترهای دیگه هم دوست میشی پس واژه تعهد براتون بی معنیه.

این روابطتون از اساس ویرانه است و دوست دختربازی شما چه با این دختر چه با دخترهای دیگه هیچ نتیجه ی مثبتی نخواهد داشت.

2. 3 کاربر از پست مفید asemaneabi222 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 05 تیر 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 06 تیر 93), خیال تو (پنجشنبه 05 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 شهریور 93 [ 12:47]
    سطح
    2
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahasty نمایش پست ها
    سلام.

به نظرتون آدمی که به همین راحتی غرور شما رو نادیده میگیره و شخصیتتون رو له می کنه چقدر ارزش داره؟

حس بدی بهتون دست نمیده از اینکه می دونید آعوشی که شما رو در برگرفته یه ساعت پیش جای کس دیگه ای بوده و یک ساعت دیگه برای دیگری؟

ناراحت نمیشید که با دوست پسر (فاسق!) معشوقتون هم کلام بشید و در مورد روابطتتون باهاش صحبت کنید؟

این دختر فقط نوزده سالشه و تو همچین منجلابی گرفتار شده. یا این راهو تا ته میره که... یا چند سال دیگه پشیمون میشه و از هرچی به این روزها -منجمله شما- مربوطه متنفر. در ضمن شما هم قرار نیست به تمام دخترای عالم "حس" داشته باشید.
    مهستی حق با توئه ولی اون داره بچه بازی در میاره چون میدونه من واسش میمیرم خیالش راحت شده میخواد عشق و حالش و بکنه بعد اگه مورد بهتریم بود با اون ازدواج کنه اگه نشد با من ازدواج کنه!البته فک میکنم اینطوری باشه ها!!.یه احساسی بهم میگه دوسم داره چون بعضی وقتا یه کارای عجیب میکنه مثلا میدونست مامانم اینا رفتن مسافرت اومد واسم غذا درس کرد در حد لالیگا گفت این غذار و واس شوهرمم درست نمیکنم،ما از همه لحاظ به هم میخوریم و فک میکنم واس اون بهترین باشم(از لحاظ مالی و ظاهری و سنی و شرایط خونوادگی بهم میخوریم)!من باید نذارم که اون اینکارارو بکنه و دیگران براحتی از سادگیش سو استفاده کنن!اون یه بار بهم گفت تو منو خیلی دوس داری بهت اطمینان دارم با هر کی دوی داری باش میدونم که روشون حسی نداری.ویه بارم گفت تو منو دوس داری پس باید با همه چیم بسازیو اگه با کسی دوس شدم یا ازدواج کردم پام وایسی تا از طرف جدا شم!
    اینجا بود که زدم تو دهنش! :-)
    من باید هر طور شده اینو از این منجلاب نجات بدم و یه طوری بهش بفهمونم که اینکارارو نکنه چون میدونم اگه بخواد ادامه بده غرورم اجازه نمیده پاش وایسم! امممم البته شایدم بازم پاش وایسم :-(
    واقعا نمیدونم . کمکم کنید
    فعلا که منو پس میزنه
    با توجه به اینکه ۳ تا پیام بیشتر نمیشه گذاشت جواب بقیه دوستانو اینجا میدم!
    من قبل اشنایی با این دختر با هیچکس رابطه ی جدی نداشتم و اصلا اهل این کارا نبودم اگرم با چنتا دختر دیگه دوس شدم واس این بود که بتونم توجهشو جلب کنم،و اصلا اهل کثافت کاری نیستم!
    یه خواهشی ازتون دارم اگه میشه منو پشیمون نکنید که ازش دست بکشم یه چیزی بگین تا بتونم هم به اون کمک کنم هم به خودم،یعنی یه جورایی دوباره پایبندش کنم مثل چند ماه اول رابطمون!
    مرسی دوستون دارم
    من فقط این مشکلمو میتونم اینجا مطرح کنم چون میدونم اگه دوستام بفهمن یه دختر انقد روانیم کرده اول کلی مسخره میکنن بعد میکشن منو!اخه همیشه من تو این زمینه ها راهنماییشون میکنم،اما الان خودم...
    اگه این پستو بستن لطفا راهنماییاتونو بم میل کنید
    Mohammadarian88@yahoo.com

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 23 تیر 03 [ 15:03]
    سطح
    77
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 271
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,639

تشکرشده 1,769 در 422 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    جالبه ... پدر مادرت رفتن مسافرت بعد دوست دخترت اومده برات غذا درست کرده ؟؟؟؟؟؟؟ (هیچ معلوم نیست بین جوونامون چی میگذره .. خوب شد ما پیر شدیم )
    اون با چند نفر در ارتباطه فقط بخاطر اینکه برای شما هم باشه بهش چیزی نمیگی؟ یعنی بهش تعصب نداری ؟
    میخوای با دختری که میدونی داره خوش گذرونی میکنه به عنوان زن زندگی روش حساب کنی ؟

دوست من .... زندگی این چیزایی که شما فکر میکنی نیست ... ایشالله ازدواج میکنی و به افکاری که الان داری میخندی ...
    ارتباط تو با این دختر خانوم از ریشه اشتباهه ... اینکه وقت و انرژیتو بذاری برای اینکه بتونی به روزای اول برگردونیش بی فایده س ... اصلا برگرده یا برنگرده مهم نیست ... مهم اینه که راهی که در پیش گرفتی اشتباهه ...
    الان به قول معروف داغی و هر چی ما بهت بگیم شاید تاثیر نداشته باشه ... ولی بهر حال اگه آخرش به ازدواجم ختم بشه به اندازه یکی دوماه اون زندگی برات قشنگه ... و بعد از ماه عسل زندگی چهره اصلی خودشو بهت نشون میده
    امیدوارم بتونی با اراده قوی یه راه درست رو بری ...
    آدمک آخر دنیاست بخند
    آدمک مرگ همین جاست بخند
    دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
    آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...

5. 3 کاربر از پست مفید terme00 تشکرکرده اند .

pasta (پنجشنبه 05 تیر 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 05 تیر 93), فرشته اردیبهشت (جمعه 06 تیر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    باز یه عزیزی از رابطش گفت و باز با رگباری از گلوله ها مواجه شد.

دوست خوبم سلام.
    ورودت به همدردی رو خوش آمد می گم و مطمئن باش جای خوبی اومدی واسه بیان مشکللاتت.
    دوستان یکم در حق یه پسر آسیب پذیر که در اوج هیجانات احساسی اش قرار داره کم لطفی می کنن.اما به دل نگیر.
    منم تو موقعیت و شرایط خودت بودم و این دوران و گذروندم و می دونم الان چه حالی داری.
    می دونم صبح تا شبت رو داری به اون دختر فکر می کنی.
    می دونم تمام هدف و آیندتو بر اساس ایشون تنظیم کردی.
    می دونم خیانت چقدر برات سخت بوده چون خودمم تو یک رابطه ام دقیقا همین حالت تلفن پیش اومد و پسره با خط طرفم به من زنگ زد و می دونی چه حالی شدم.
    می دونم حتی فکر کردن به جدایی از این دختر واست سخته و می دونم کلا زندگی ات پیچیده به هم.
    منو ببین.منم یه زمان عین خودت بودم.اما الانمو ببین.
    یه آدم خوشحالم.

یه زمان افسرده بودم بابت اینکه از یه نفر بدون اراده و خواست خودم جدا شده بودم.اما الان چی ؟ الان هم ناراحتم ؟
    نه عزیز کاملا برعکس.
    خیلی راضیم.
    و الان اگه اون دختر بیاد بگه عاشقتم می خوامت اصلا جواب سلامشم نمی دم.نه اینکه ازش بدم بیاد.اما ارزش واقعی آدمها دستم اومده.
    یاد گرفتم که چشممو باز کنم.کور نباشم.تا چند تا دلبری و آغوش باز دیدم خر نشم و دلمو به این چیزا خوش نکنم.
    حواسم باشه معیارهای واقعی واسه انتخاب افراد داشته باشم.
    اولش جدایی خیلی سخت بود.اما بعد از مدتی .شاید بعد یکی دو سال متوجه غلط بودن اون رابطه شدم.
    می فهممت که می خوایش.می فهممت اما باهاش قطع رابطه کن.اگه 3 سال دیگه اومدی اینجا و گفتی ناراضی هستی از اون قطع رابطه اونوقت هرچی بگی می پذیرم.
    اونوقت خودم کمکت می کنم به اون دختر برسی.
    میدونی چرا اینو می گم ؟ چون مطمئنم هیچوقت دیگه دلت نمی خواد چنین فردی رو در کنارت داشته باشی.مطمئنم.
    چشمات بعد از این رابطه باز میشه.
    کم کم متوجه میشی فقط این دختر زیبا نیست.فقط این دختر با نمک نیست.بلکه همه ی دخترا در نوع خودشون زیبا و با نمک هستن.
    و همه می تونن واست غذاهای خوشمزه درست کنن.اونوقته که دیگه میری سمت دختری که تا آخر عمر فقط واسه تو غذا درست کنه.نه دختریکه راه به راه پسرا بهش زنگ بزنن و معلوم نیست غیر از تو خونه چند نفر رفته.

سعی کردم طوری صحبت کنم که بدونی می فهممت. و بدونی منم تو شرایطت بودم. و بدونی چقدر راضی ام که رابطه ام به ازدواج نکشید.

راستی می دونی الان بعد از این چند سال اون دختر چجور آدمیه ؟
    اون دختر الان متاسفانه سیگار رو با سیگار روشن می کنه.
    با یه پسر مدت زیادی هم خونه بود.با دوستاش پارتی می گیرین مشروب مصرف می کنن.
    این آخر و عاقبت اون دختر شد.
    من هم آدمی که پله های ترقی رو یکی پس از دیگری طی کردم و می کنم و اصلا حتی اگه اون دختر رو در حد خودم نمی بینم.حتی قدیمش.
    از دورانی که آخرین بار دختری رو ملاقات کردم هم خیلی خیلی می گذره.
    تو می دونی دوست دختر الانت تو چنین مسیریه.اما دلت یه جورایی نمی خواد اینو باور کنه.
    من بهت می گم باور کن.حق تو به عنوان یه پسر ساده و پاک دل چنین دختری نیست عزیز.
    ویرایش توسط pasta : پنجشنبه 05 تیر 93 در ساعت 16:11

7. کاربر روبرو از پست مفید pasta تشکرکرده است .

فرشته اردیبهشت (جمعه 06 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    من خیلی دوسش دارم نمیخوام این بلاها سرش بیاد!!من ادمیم که تو زندگیم پر توقع نیستم و خیلی منطقی ام!ولی اگه چیزیو بخوام واس رسیدن بهش تمام تلاشمو میکنم و با چنگ ودندون حفظش میکنم!
    و تا الان به هر چی که میخواستم بهش رسیدم،اما این دختر تمام معادلاتو بهم زد!
    میدونم اگه بش نرسم شاید یکی بهتر پیدا کنم که واقعا میکنم!ولی احساس شکست تو زندگی میکنم و ارامش ندارم!
    بهتون پیشنهاد میکنم اگه کسیو دوس دارین واس رسیدن بهش تلاش کنید!
    شاید اون طرف منتظر تلاشتون باشه!و شاید اگه تلاش کنید بهش برسین!
    داداش من یه راهنمایی میخوام به نظرت اگه من به کل دیگه فراموشش کنم امکان داره درست شه!؟
    چند بار خواستم اینکارو بکنم مثلا یه بار بهش گفتم دیگه بم اصلا نزنگ دارم فراموشت میکنم!یهو ۱۲ شب یه تک زنگ زد و قطع کرد
    بعدشم میترسم اگه بخوام خیلی طولانی باش کات کنم!اخه اون خیلی پیشنهاد داره!
    اما خیلی پیشنهادای بهتر از من داشته مثلا طرف سوناتا داشته ولی قبول نکرده!
    ۲ دقیقه دیر برسم سر قرار میبینم واسش بوق میزنن همه!
    به پوششش گیر دادم که یکم خودشو بپوشونه!هر وقت بهش گیر میدم زودی خودشو جمع میکنه!
    الان رابطمون اینطوریه که میگه هر وقت کار داشتی بم بزنگ الان داییش اینا اومدن مهمونی خونشون ۳روزه باش کار ندارم!فقط یه بار زنگ زدم گفت خونس و بعدشم گفت اه چقد مزاحم میشی تو!
    منم با پررویی بهش بد و بیراه گفتم ولی میدونه ته دلم هیچی نیس!
    به نظر شما باید چند وقت اصلا بش محل نذارم؟؟؟
    یعنی جواب میده؟

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    اگر فکر می کنی باید برای رسیدن به این دختر تلاش کنی راه درست را انتخاب کن آقای محترم. شما تا وقتی با هم دوست هستید مطمئن باش او تعهدی به شما نخواهد داشت و وضع همین است که می گویی و این اتفاق ها که گفتی دائما تکرار می شود. می دانی چرا ؟ چون این رابطه خاصیتش همین است. اصلا برای همین طراحی شده است.
    اما اگر می خواهی ازدواج کنی و می خواهی تلاشت را برای ازدواج بکنی خوب بسم الله . با خانواده ات صحبت کن و بگو می خواهی به خواستگاری یک دختر با این مشخصات بروی. بعدش هم به دختره بگو می خواهم بیایم خواستگاری تو و رسما نامزد کنیم. ببین چه می گوید. بله . جدی باش مرد باش و رابطه را جدی کن ببین او چکار می کند.
    تا وقتی این بازی موش و گربه ادامه داشته باشد تکلیفت مشخص نیست .

10. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

pasta (پنجشنبه 05 تیر 93)

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دوست من شما چرا می خوای چنین فردی رو واسه خودت جور کنی ؟
    ببین دوست خوبم... شما درمانگر ایشون نیستی. این رو بپذیر که شما هیچ مسئولیتی در قبال ایشون نداری.
    ایشون خودش مسبب اعمال خودشه و بس.
    تنها خانواده ی ایشون باید به فکرش باشن و در نهایت یک مشاور درمانگر ایشون هست نه شما.
    چرا فکر می کنی پیشنهاد بهتر یعنی سوناتا ؟ چرا خوشبختی رو توی سوناتا می بینی.
    اونهایی که سوناتا دارن و پیشنهاد می دن آدمهایی هستن که به فکر لذت خودشون هستن.آدمهایی هستن که واسه طرف پشیزی ارزش قائل نیست.
    سوناتاشون هم مال خودشنونه و قرار نیست اونو هدیه کنن به دختر.
    پس چرا فکر می کنی چنین آدمهایی ارزششون بالاست و از تو بالاترن ؟
    این آدمها پولشون بالاست.نه ارزششون.پول ارزش نیست.

مگه من طرفمو دوست نداشتم ؟ مگه من می خواستم این بلاها سرش بیاد ؟ اما وقتی طرف مقابل درست تربیت نشده و از نظر خانوادگی روش نظارت درستی نشده شما چه کاری از دستت بر میاد ؟ مگه می تونی نقش پدر یا برادرشو بازی کنی و از خطرات حفظش کنی ؟
    همینکه شما خودتو از خطر حفظ کنی خودش بسه دوست من.شما حواست باشه خودت تو چاه نیفتی.لازم نیست ایشون رو از تو چاه افتادن نجات بدی.

اون احساس شکستی که ازش حرف می زنی موقتیه.من مگه احساس شکست نمی کردم ؟ اما الان 100% با اطمینان می گم من پیروزم.

گفتی ایشون پیشنهاد زیاد داره.بهتره بگی ایشون پیشنهاد سکس زیاد داره. غیر از اینه ؟ نه.
    چنین پیشنهادی هیچ ارزشی نداره دوست من.

دوست من آخه دوست داشتن باید بر پایه ی دلیلی باشه.دلیل هم باید درست باشه و پشتوانه ی عقلی داشته باشه.
    گرچه من اینقدر نایبنا نبودم و طرف مقابلم خیلی بیشتر از طرف مقابل شما فکر و ارزش و درایت داشت.اما دیدی که به هر حال روابط اونو به کجا کشوند.

گیریم چند وقت بهش محل نذاشتی. و گیریم ایشون برگشت.گیریم دو سال دوست بودین و گیریم بعدش ازدواج کردین.
    بعدش چی ؟ می خوای بابت پوشش ایشون تو یک عروسی بهش گیر بدی و شبتونو خراب کنی ؟
    آخه وقتی ایشون رفتارهایی متفاوت با خواسته های شما انجام میده چرا می خوایش ؟
    چرا علاقه داری طرف مقابل رو تغییر بدی ؟ فکر می کنی قدرت تغییر دادن طرف مقابل رو داری ؟
    شما واسه ازدواج باید به دنبال شخصی باشی که نیاز به کمترین تغییر برای تطابق با معیارهای شما داشته باشه.نه فردی که هر روز باهاش جنگ داری.
    هنوز خیلی چیزها هست باید در مورد ازدواج یاد بگیری دوست من.
    هنوز خیلی ساده و بی تجربه ای.
    از تجارب من و بقیه ی دوستان اینجا که این راه ها رو رفتیم استفاده کن.
    ویرایش توسط pasta : پنجشنبه 05 تیر 93 در ساعت 17:03

12. کاربر روبرو از پست مفید pasta تشکرکرده است .

فرشته اردیبهشت (جمعه 06 تیر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 خرداد 94 [ 14:17]
    سطح
    28
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    262

تشکرشده 312 در 141 پست

Array
    سلام.آدم این تاپیکای محمدو می خونه یاد فیلم سینمایی می افته.خونوادم مسافرت بودن برام غذا درست کرد آورد.به پوشش گیر میدم خودشو می پوشونه.ول کن برادر من.فکر کردی زندگی اینه؟همش عشق و عشق بازی.نخیر تو زندگی عشق نتیجه غیرت مردو عفت زنه.نتیجه غرور مردو حیای زنه .که اینا تو رابطه شما گمه.زن مرد می خواد که بهش تکیه کنه.فکر می کنی تکیه گاه خوبی براش هستی؟من فکر نمی کنم.من نامزد دارم .رفتم خواستگاریش.بعض دوست دختر شما نباشه خیلی هم خوشکله.اگه دوست دختر تو واست غذا درست کرده اونم یه بار و عشقی،نامزد من لباسامو اطو می کنه.حجابشم کامل رعایت میکنه.عشق منه وتا آخر عمر نوکرشم.نمی زارم خار تو دستش بره.اینا رو بخون ببین مشکل کارت کجاست.الآن اینجا که دارم تاپیک می زنم یه ذره هم بهش شک ندارم تو هم به دوست دخترت شک نداری؟. الآن خیالت راحته از این که پیش کس دیگه نیست.واقعا که.من اگه نامزدم فقط یه بار یه همچین رابطه هایی داشته باشه دیگه طرفش نمی رم. مشکل کارت اینه که فکر می کنی خیلی منطقی هسی و عقل کلی.مشکلت اینجاست که نماز نمی خونی.مشکل از بیخه برادر از بیخ.نرود میخ آهنین در سنگ

- - - Updated - - -

بازم محمد خان خودت می دونی.این نظر شخصی من بود با توجه به این اطلاعات اجمالی.پس فردا نیای بگی تو گفتی اله تو گفتی بله.امیدوارم خوشبخت شی.منم خوشبخت شم.از صمیم دل آرزوو موفقیت برات دارم رفیق.یا علی

14. کاربر روبرو از پست مفید سعیداطی تشکرکرده است .

terme00 (شنبه 07 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    یعنی واقعا باید فراموشش کنم؟ :-(
    چنبار خواستم اینکارو بکنم ولی نتونستم :-(
    چطوری باید اینکارو بکنم؟
    من پیشنهاد زیادی دارم از دخترای دیگه ولی واقعا رو هیچکدوم حس ندارم :-( :-(
    خیلیا بم ابراز علاقه میکنن ولی من ابراز علاقه اونو میخوام :-(

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 مهر 93 [ 23:35]
    سطح
    5
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    به قول دوستان این ره که تو میری به ترکستان است ...

دوست من چیزای اصلی تو زندگی شما کمه ... من خودم عاشق کسی بودم اما یه مدت ازش دور شدم فهمیدم با یه پسری از اونبر ایران با 2000کیلومتر فاصله فقط ارتباط چتی داره حتی شماره هم نداشت ... هیمن موضوع مثل خوره داشت منو میخورد نمیتوستم تحمل کنم اینو و همونم شد و فراموشش کردم

ببین من شخصا به یه نتیجه رسیدم ... هیچ زندگی ای به خوشی زندگی با ازدواج سنتی نیست ... اون دختر خوبی که پدر و مادرت برات در نظر میگیرن و تو میپسندی و ازدواج میکنی ... چون تجربه پدر و مادر خیلی بیشتر از توه ... البته نه اونقد سنتی ولی به نظر من نهایتا تو یه مورد رو پیشنهاد میدی به مامان بابات و اگه توی محدوده ی انتخابی پدر و مادرت باشه اونم به عنوان یکی از گزینه ها انتخاب میکنن ... انتخاب اینجوری مخصوصا این مورد مثل تو به نظر شخص بنده اشتباه محضه
    نزار مثل همه آدمایی که تو دوران عقد طلاق میگیرن زندگیت تباه بشه

همین الان من خودم چندتا دخترو میشناسم که عروسی نکرده مهر طلاق تو شناسنامشون هست و همینور بیشتر از ده تا مورد پسر اینجوری میشناسم ....

بی رو درواسی دوست خوبم اگه عشق تو عشق بود غیرتت نمیذاشت خیلی از این اتفاقا بیفته ... عشقی که بگی چون دوسش دارم پس بزار با هرکی میخاد باشه میخام صد سال نباشه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)