به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13
    عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 اسفند 95 [ 00:12]
    سطح
    40
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 63.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    223

تشکرشده 333 در 122 پست

Array
    سلام دوست عزیز نیاز به این همه نگرانی نیست شما هر کیس مناسبی که پیدا شد برین خاستگاری و بیماریتونو عنوان کنید هرکسی تو زندگی اولویتی داره برای ازدواج پس شاید بیماریتون براش چیز مهمی نباشه اگر از نظرش بقیه اولویتارو داشته باشی. با پزشکم میتونی مشورت کنی.شما چند سالته و چه شرایطی برای ازدواج داری؟زیاد نگران نباش در نهایت اونچه که خدا برات مقدر کرده اتفاق میوفته.امامیدوارم بهترینها برات رقم بخوره دوست عزیزم

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    اینکه چگونه باید به دخترخانمی پیشنهاد ازدواج دهید بستگی به نظر خانواده شما و عرف شهری که در آن زندگی می کنید دارد. در این باره باید با خانواده مشورت کنید و به توافق برسید.
    یک نکته ای هم به نظرم رسید. شما باید به جای اینکه اینقدر روی این مساله فکر کنید به امتیازها و محاسنی که دارید فکر کنید. حالا چه مادی چه معنوی. باید ببینید چه چیزی برای ارائه به یک دختر دارید. چه امتیاز خوبی دارید که دختر به خاطر آن به شما علاقه مند شود.
    بعضی ها شرایط شغلی خوب دارند. بعضی آقایان چشم پاک و مورد اعتماد هستند. بعضی ها خیلی خوب می توانند همسرداری کنند و یک دختر با بودن کنار آنها احساس امنیت خواهد کرد و نیازهای روحی اش تامین می شود و الی آخر.
    یک راهش این است که در این تالار کمی بگردید و ببینید که دخترخانم ها بعد از ازدواج چه مشکلاتی دارند. حالا من یک مثال برای شما می زنم . همان قصه قدیمی عروس و مادر شوهر. مادرها بعد از ازدواج پسرشان احساس خلاء می کنند و حس می کنند فرزندشان را از دست داده اند یا حس می کنند محبت فرزندشان کم شده است. از طرف دیگر دخترها دوست دارند همسرشان به آنها محبت کند و نزد خانواده شوهر احترام داشته باشند و با آنها به خوبی رفتار شود. دوست دارند مرد از نظر احساسی و تصمیم گیری وابسته به مادرش نباشد و مجبور نباشند هر کاری مادرشوهرشان می گوید انجام دهند. متاسفانه بسیاری از پسرهای ایرانی نمی توانند این اوضاع را مدیریت کنند. خیلی ها نمی توانند قبول کنند که ازدواج کرده اند و باید مستقل باشند. خیلی ها هم احساس عذاب وجدان در قبال مادرشان می کنند و سعی می کنند با کم گذاشتن برای همسرشان این موضوع را حل کنند. حالا توضیحش شاید چندین صفحه بشود اما واقعیت این است که مدیریت این اوضاع و حفظ حریم و احترام همسر و برقراری روابط خوب بین مادر و همسر بر عهده مردان است. اگر مردی واقعا بتواند به دختر مورد علاقه اش اطمینان دهد که مستقل است ، مدیریت بلد است و احترام همسرش نزد خانواده حفظ خواهد شد و واقعا این کار را انجام دهد امتیاز بسیار بزرگی دارد که قابل چشم پوشی نیست. حالا به شما پیشنهاد می کنم کمی راجع به این موضوع توی تاپیک های اینجا و نیز توی وبلاگ های خانم ها بگردید تا به طور ملموس منظور را من را درک کنید.
    حالا این یک مثال است . کارهای دیگری هم می توانید انجام دهید. اما کلا اگر یک مشکلی که خیلی شایع است و نگرانی زیادی ایجاد کرده است شما نداشته باشید هم اعتماد به نفس تان بالا خواهد رفت و هم راحت تر ازدواج می کنید. برای این کار باید دقیقا بدانید مشکلات عمده ای که دخترها بعد از ازدواج نگران آن هستند چیست. البته منظورم دخترهای اهل زندگی است نه کسانی که فقط دنبال ویلا و ماشین و پول و طلا هستند.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 آبان 93 [ 00:08]
    سطح
    7
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    ممنون نوپوی عزیز راهنمایی هات خیلی حیلی به دل میشینه
    نظرم از طرح این سوال این بود که اگه پسر ها خودشونو جای من بزارن چه تصمیمی میگرین و اگه دختر ها با موردی مثل من برخورد کنن چه تصمیمی میگرن
    کلا من خونواده ای دارم تا جایی که بتونن ساپورتم میکنن وضعمون در حد مهمول جامعه هست مشکلی از نظر خونه و این حرف ها ندارم ولی فوق العاده به مادرم وابسته هستم شاید دلیلش تک فرزندی بوده باشه هیچ وقت اهل دوسن دختر نبودم اینم دلیل خودمو دارم که دوست دارم در اینده با دختری اشنا بشم که مثل خودم باشه و اهل رفیق بازی نباشه بازم ممنون از مشاوره ی جامعی که میدی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)