نوشته اصلی توسط
gol_pesar
درست حدس زدید. همانطور که طور که توی سرم پر از فکر متفاوته موقع نوشتن هم ضد و نقیض مینویسم.
نمی دونم شما و کلا بچه های گروه چند ساله هستید و چطور با مسائل اطرافتون برخورد میکنید اما من به غیر از دوست داشتن به خیلی چیزای دیگه باید توجه کنم.
از تفاوتهایی که وجود داره تا مشکلات شخصی و خانوادگی خودم. من باید قسمتی از هزینه های خونه رو تامین کنم و این از نظر دخترا برای کسی که به عنوان همسر انتخاب میکنند شاید خیلی مقبول نباشه.
از اون طرف درآمدم انقدر نیست که بتونم هزینه دوتا زندگی رو بدم در حالی که هیچ پشتوانه مالی هم ندارم. همه دوستام که ازدواج کردند اگه یه خونه از پدر گرامشون هدیه نگرفتن لااقل یه مقدار هزینه رهن و اجاره رو قرض کردند.
منی که هر چی در میارم خرج میکنم مسلما پس اندازیم ندارم تا بتونم به پشتوانه اون یه زندگی خوب رو بسازم.
حلا با این شرایطم کسی رو میخوام که منو همینطوری و با تمام نداشته هام بخواد و ایشون اگر هم بر فرض مثال بر اثر این سطح روابط نظرشون نسبت به من عوض
شده باشه نمیدونم چقدر میتونه در طول زندگی آینده با این شرایط کنار بیاد.
ولی در کل من نظرم عوض نشده
گل پسر عزیز،
من با پست آخرتون یه کم تردید را در کلیت موضوع دیدم.
به نظرم شما دوست دارید ازدواج کنید، ولی به شخصه فکر می کنید آمادگیش را ندارید.
برای همین دو دل و مردد هستید. گاهی قدمی به جلو برمی دارید و بعد متوقف می شید.
خودتون هم خیلی مطمئن نیستید که می خواهید ازدواج کنید یا نه.
این که شما هزینه های زندگی خانواده تون را تامین می کنید به قول آقای توجیه، می تونه سرعت گیر باشه.
چرا؟
تا چه مقداری؟
تا چه زمانی؟
هزینه های چه کسانی؟ پدر و مادر یا خواهر و برادر؟
این موضوع در تصمیم گیری دختر برای جواب، مهم هست.
از این که بگذریم،
شاید اون خانم هم غیرمستقیم متوجه جدی نبودن پیشنهاد شما شدن و برای همین نه گفتند یا تردید دارند.
حس مطمئن نبودنتان در پیشنهادتون بهش منتقل کردید و بلافاصله هم با اولین ناز کردنهای ایشون، کشیدید عقب. الان هم بهتون گفته، اگر کسی پیشنهادش جدی باشه، اینقدر سریع عقب نمی کشه. داره بهتون می گه، اشتباه نکردم، پیشنهادت الکی بود.
منم می گم همینطوره.
هنوز مطمئن نیستی که می تونی ازدواج کنی.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : پنجشنبه 25 اردیبهشت 93 در ساعت 13:56
علاقه مندی ها (Bookmarks)