به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 95
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام آقای 1234567 گرامی
    شما به بنده خیلی لطف دارین.خجالت زده شدم.
    من هم برای شما آرزو می کنم همسری شایسته نصیبتان شود.
    این مساله دروغ گویی را راست می گین که باید حواسم را جمع کنم.خودم هم یک بار با دروغ خواستگار مواجه شدم.البته معرف که طرف را بشناسه خیلی مهمه.و از تحقیق نباید به هیچ عنوان کوتاه اومد.
    بازم ممنون بابت یاداوری و تاکیدتون

می خوام برای همه دخترایی که چه الان و چه در آینده این تاپیک را می خونن؛توصیه خواهرانه داشته باشم:

ببین خواهر خوبم مادیات را میشه به دست آورد اما شخصیت مورد نظر به راحتی نمی شه.
    من اوایل که تصمیم به ازدواج گرفتم دقیقا یک نفر مطابق معیارهام بود.از همه جهت.
    می تونم بگم از من هم خیلی بهتر بود.اما پدرم با او مخالفت کرد.به دلیل مادیات !
    حتی به من می گفتند ایشون قدشون کوتاهه.لاغره و... شهر ....
    این ها برای من اصلا مهم نبود.اما به دلیل احترام به پدرم قبول کردم.(اما الان پدرم خودشون به این نتیجه رسیدن که نباید سخت گرفت و گفتن دیگه ما نظر تو برامون مهمه.اما هنوز شغل برای پدرم مهمه)
    الان این همه از اون وقت گذشته ،خواستگارهای پولدارتر،بالاشهرنشین و... اومد.معیار پول تکرار شد.معیار تحصیلات تکرار شد.معیار تهرانی بودن تکرار شد .معیار داشتن کار با درامد خوب تکرار شد.خوش تیپی ؛هیکل خوب و....
    اما به سختی معیار ایمان و حیا تکرار شدند.معیار شخصیتی که من می خواستم به سختی تکرار شد.این معیارها خیلی سخته که در یک نفر جمع بشه.
    بعد از مدتی هم که دوباره یک نفر شاید 9 معیار منو با هم داشت(البته نه بااطمینان.در کل و در حد همون جلسه اول) او منو نپسندید.
    یعنی این طور هم نیست که صبر کنی همون معیارها در یکی پیدا بشه و حتما او هم تو را بپسنده.
    پس اگر خواستگاری برات اومد که معیارهای شخصیتی و اخلاقی تو را داشت؛به خاطر مادیات جواب منفی نده!
    باور کن اگه پسر با جنم و باتلاشی باشه؛پول بدست میاد.چقدر افراد بودن که اول فقیر بودن و بعد با تلاش زندگیشون را ساختند.اما شخصیت 30 ساله را چه طور می تونی تغییر بدی؟
    اما حتما از جنم و عرضه کار کردنش مطمئن بشی ها!

توصیه دیگر هم دارم که مدام در ذهنتون مردی را تصور نکنید که برد پیت باشه!
    کار خودتون را سخت می کنید.بعدا ممکنه یکی باشه که همه معیارهاتون را داشته باشه اما چون مدام تو ذهنتون یک سری ملاکهای ظاهری را تکرار کردین،به دلتون نشینه.مثلا ممکنه همسر آیندتون قدش بلند نباشه یا...
    من خودم سعی می کنم هر وقت تو ذهنم بیاد که همسرم فلان قد را داشته باشه،به ذهنم ایست بدم.به خودم می گم از کجا معلوم.مگه قد چیه و...
    ظاهر همین به دل نشستن کفایت می کنه.تازه اگر همسرتون مهربون باشه بعد مدتی (اگه البته به دلتون نشسته باشه ها!!!) ظاهرش براتون از برد پیت هم زیبا تر می شه.چون ما خانوما خیلی عاطفی هستیم.اما اگر آدم عصبی باشه وقتی دلت را بشکنه زشت ترین مرد دنیا میشه واست!
    من اینو از خیلی ها شنیدم که تجربه کردن.

در کل تجربه را تجربه کردن خطاست.امیدوارم این تجربه من به درد شما هم بخوره!

برای تمام دختران و پسران به خصوص دوستان خوب همدردی آرزوی خوشبختی دارم

باز هم اگر توصیه ای دارید از خوندنش خوشحال میشم

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 8 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

1234567 (دوشنبه 05 اسفند 92), ayda86 (سه شنبه 06 اسفند 92), khaleghezey (سه شنبه 06 اسفند 92), mehdi1392 (دوشنبه 05 اسفند 92), shabnam z (سه شنبه 06 اسفند 92), toojih (سه شنبه 06 اسفند 92), فدایی یار (دوشنبه 28 اردیبهشت 94), میشل (شنبه 17 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 اسفند 94 [ 22:55]
    سطح
    27
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    120

تشکرشده 214 در 50 پست

Array
    سلام خانم مصباح الهدی

به نظر من هم معیاراتون منطقی هستند و شما حق دارید توقع همچین شخصیتی داشته باشید ، همین که مادیات و ظاهر طرف جز معیاراتون نیست یعنی پرتوقع نیستید .

من هم معتقدم این صفاتی که برشمردید شاخه های یک درخت هستند .

شخصیت مورد نظر شما به طور خلاصه شخص دینداری است که غیر از نماز و واجبات دین ، اخلاق دینی هم داشته باشه .

البته من نمی گم کسانی که دیندار نیستند این خصوصیات را ندارند ، فقط می خوام بگم که دین ما همه این صفات را توصیه کرده و انسان می تونه با اتکا به دستورات دینی این صفات را کسب کند .

در مورد تحصیلات به نظر من لیسانس هم قبول کنید .

امام جواد (ع ) می فرمایند :
    سه چیز است که هر کس آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت کردن ، 3 - و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری .

شما تا اینجا صبر کردید ، بازم صبر کنید تا کسی که واقعا می تونید دوستش داشته باشید پیدا بشه ، به اندازه کافی هم که مشورت کردید بقیه اش هم به خدا توکل کنید .

آرزو می کنم بزودی خداوند خواسته دلتونو قسمتتون کنه .

موفق باشید .

4. 5 کاربر از پست مفید mehdi1392 تشکرکرده اند .

ayda86 (سه شنبه 06 اسفند 92), khaleghezey (سه شنبه 06 اسفند 92), toojih (سه شنبه 06 اسفند 92), میشل (شنبه 17 اسفند 92), مصباح الهدی (سه شنبه 06 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    اول صبحی یه جمله به نوشتتون اضافه کنم

توصیه دیگر هم دارم که مدام در ذهنتون مردی را تصور نکنید که برد پیت باشه! چون امکان داره درپیتش نصیبتون بشه

ولی درکل با نوشته هاتون خیلی موفقم مخصوصا اونجاش که در مورد شخصیت فرد مقابل بودش توی 30 سال شکل گرفته

راستی چی شد اومد نیومد چه خبر؟

6. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

toojih (سه شنبه 06 اسفند 92), مصباح الهدی (سه شنبه 06 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 17 مهر 93 [ 19:20]
    سطح
    13
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 20
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    390

تشکرشده 100 در 27 پست

Array
    سلام مصباح الهدی عزیز

فرصت نشد همه ی جوابارو بخونم ، پیشاپیش ببخشید اگه تکراری می نویسم. در مورد معیار ادامه تحصیل و اشتغال به نظرم بیشتر از اینکه دنبال کسی باشی که قبولشون کنه ، ببین چقدر انعطاف پذیری داره در مورد این دوتا.یعنی اگه یه روزی ( به هر دلیلی) تصمیمت عوض شد در مورد اشتغال یا ادامه تحصیل چیزی از ارزشهای تو کم نشه در نظرش. هستن اقایونی که معیار ادامه تحصیل و اشتغال از نظرشون یه ارزشه و کنا ر گذاشتنش برابره با پایین اومدن ارزش طرف.

چیزی که من از زندگی اطرافیانم دیدم اینه که اقایونهرچقدرم که بخوان تو کارای خونه و بچه داری به همسرشون کمک کنن بازم به خاطر مسئولیت های کاریشون واسه تامین زندگی ، نمی تونن اونقدری که خانم انتظار داره کمک کنن بخصوص تو بچه داری. اینجا نظر شخصیمه ، این دو تا معیارو اینقدر واسه خودتون پر رنگ نکن که تو زندگی مجبور بشی از بنیه ی خودت مایه بزاری تا زندگیتو پیش ببری. اداره ی زندگی در عمل با تصورات ما تو دوره ی مجردی فرق داره ، حتی با چیزی که از زندگی پدرومادرامونم دیدیم فرق داره . ما زندگی پدرومادر هامونو بعد از سالها زندگی مشترک دیدیم .

امیدوارم همیشه موفق باشی

- - - Updated - - -

یه چیزیو فراموش کردم بگم . به نظر من ایمان یه باور قلبیه که وقتی تجلی پیدا میکنه انسانیت رو تو رفتار و عمل اون ادم میشه دید. فقط باور داشتن به دین و دستورات اون کافی نیست . چون هر چیزی که به شکل یه مجموعه قوانین باشه ، راه پیچوندنم داره. ببینین اون ادم فارغ ( فارق D:) از نگرش دینی ، چقدر انسانیت داره .

8. 9 کاربر از پست مفید ayda86 تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 06 اسفند 92), mehdi1392 (سه شنبه 06 اسفند 92), meinoush (سه شنبه 06 اسفند 92), shabnam z (سه شنبه 06 اسفند 92), toojih (سه شنبه 06 اسفند 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 06 اسفند 92), میشل (شنبه 17 اسفند 92), مصباح الهدی (سه شنبه 06 اسفند 92), خوشبختی (چهارشنبه 07 اسفند 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    اول صبحی یه جمله به نوشتتون اضافه کنم

توصیه دیگر هم دارم که مدام در ذهنتون مردی را تصور نکنید که برد پیت باشه! چون امکان داره درپیتش نصیبتون بشه

ولی درکل با نوشته هاتون خیلی موفقم مخصوصا اونجاش که در مورد شخصیت فرد مقابل بودش توی 30 سال شکل گرفته

راستی چی شد اومد نیومد چه خبر؟
    ممنون از همگی.
    قراره هر دو خواستگار هفته بعد بیان.چون ما فعلا به دلایلی نمی تونیم پذیرا باشیم.
    هروقت خبر جدیدی شد حتما میام اینجا می گم.
    بازم ممنون که بهم کمک کردین که احساساتم را تعدیل کنم.الان فکر می کنم می تونم دوباره روی طرف مقابلم منطقی فکر کنم و البته متعادل تر.الان دیگه از اون احساس عجله خبری نیست.الان دیگه برام مهم نیست بقیه منو چه طور قضاوت می کنن.چون به قول ترانه جان:
    این دیگرانی که هی میگن سخت نگیر بعد از ازدواجت میرن دنبال زندگیشون و اگه تو انتخابت اشتباه کرده باشی عملا کسی کاری از دستش برنمیاد و این تویی که باید مشکلات رو حل کنی!!به حرف دیگران و اصرارشون برای ازدواج زودتر ,توجهی نکن.
    دیگه بقیش توکل بر خدا.هر چی خیره.
    برام دعا کنید

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

10. 4 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ayda86 (سه شنبه 06 اسفند 92), khaleghezey (سه شنبه 06 اسفند 92), toojih (سه شنبه 06 اسفند 92), میشل (شنبه 17 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 13 دی 04 [ 01:12]
    سطح
    66
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    80

تشکرشده 113 در 52 پست

Array
    سلام خانم مصباح

مگه قرار نبود دیگه تو تالار پیداتون نشه؟؟

برو به پایان نامت برس که مثل من 6 ترمه نشی. اینقدر هم این خواستگارای بیچارت رو دق مرگ نکن. (دعوات کردم)

12. کاربر روبرو از پست مفید mansor تشکرکرده است .

khaleghezey (چهارشنبه 07 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 تیر 96 [ 15:40]
    سطح
    32
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1

تشکرشده 37 در 17 پست

Array
    من قبل از خداحافظیتون پست های قبلی شما رو کم و بیش میخوندم
    فکر کنم تعداد خواستگارهای شما از تعداد کل خواستگارهای دخترهای این سایت بیشتر شده باشه :d
    امیدوارم بالاخره یه روز شخص ایده آل رو پیدا کنی هم خیال خودتو راحت کنی هم خیال ما

14. کاربر روبرو از پست مفید saeed1365 تشکرکرده است .

khaleghezey (چهارشنبه 07 اسفند 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array

Gadid

سلام دوستان

جهت اطلاع آقای منصور که من دیگه ارشدم تموم شده و پایان نامه ندارم.خدا را شکر!

گفتم بیام تجربه جدیدم را اینجا بذارم تا اگه کسی طرز فکر من را داشت،هدایت بشه!!!

امروز خواستگار لیسانسم که 6 سال بزرگتر بود اومد.

قبلش اصلا رغبتی نداشتم.همش تو ذهنم این بود که دانشگاه آزادیه.لیسانسه و...

وقتی هم اومد اول زیاد ازش خوشم نیومد.اما وقتی برایش چایی تعارف می کردم یا هر چی،رفتارش را زیر نظر گرفتم.واقعا خیلی با شخصیت و مودب بود.خیلی خیلی...

موقعی که پدرم صحبت می کرد ،خیلی متین گوش می داد.وسط حرف پدرم اصلا نپرید.از این نظرات موجه بود.اصلا مثل اون خواستگار لیسانس دیگم بی شخصیت نبود.

وقتی رفتم باهاش صحبت کردم،یک دفترچه از جیبش درآورد (تو کل خواستگارام فقط یکی روی کاغذ سوالاش را نوشته بود.این دومین مورد بود!)

خلاصه فکر کنم 20 تا 30 تا سوال ازم پرسید.هر چند همه اش را هم فکر کنم از اینترنت درآورده بود!!!

قابل توجه آقایون و خانم ها این اصلا خوب نیست که طرف را در جلسه اول مورد بمباران سوال قرار بدیم!!! من تازه فهمیدم که بعضی از خواستگارای قبلیم چه حسی داشتن بیچاره ها!!!

مامانم به بهانه های مختلف از کنار اتاق رد می شد و یواشکی بهم اشاره می کرد که تمومش کن.فکر می کرد من دارم سوالات را می پرسم.نمی دونست یکی جلوی دخترش دراومده!!!.ولی این آقا باز هم سوال می پرسید و من هم جواب!

البته سوالاش خوب بودها!

خلاصه اینکه خودش گفت من به دلیل مشکلاتی نتونستم ادامه تحصیل بدم و...

ولی اصلا با ادامه تحصیل من مشکلی نداشت و حتی دوست هم داشت.حتی با اشتغال من هم مشکلی نداشت.

در کل آدمی بود که خیلی منطقی صحبت می کرد.اختلافاتی هم داشتیم البته.مثلا من از ایشون خیلی صبورترم.و آرامش بیشتری دارم.

ولی از نظر شخصیتی و ... معیارهای کلی شخصیتی منو که فکر می کردم یک شخص تحصیل کرده داره؛این آقا بدون فوق لیسانس داشت! یعنی مدرک تاثیری نداشت.

اتفاقا خیلی اهل مطالعه بود و...

از نظر مذهبی هم مثل من بود.

پس نظرم راجع به معیار تحصیلاتم به کل تغییر کرد.

اینجا به هر کسی که این پست را می خونه می گم که اگر تحصیلات براتون مهمه ببینید اول چرا فکر می کنید براتون این موضوع مهمه!اگه اون دلایل را طرفتون بدون تحصیلات هم داشت،سخت نگیرید.

ولی حالا برسیم به نتیجه!!!

من خودم با جلسه بعد مشکلی ندارم.ولی یک مثلی هست که می گن:شاه عباس می بخشه،دربان شاه عباس نمی بخشه!!!

الان پدر و مادرم کاملا مخالفن!!!!

اونم دقیقا به خاطر قیافه(که برای من مشکلی نیست) و مادیات!!!

می گن شغلش اعتباری بهش نیست،خانه مستقل نداره و ....

من گفتم که من با قیافه مشکلی ندارم.به نظرم شغلشون هم بد نیست .بابام می گن شغلشون با تحصیلش مرتبط نیست.پیش فامیلشون کار می کنه و هزار تا بهانه دیگه....

من گفتم اگه واقعا این مسائل براتون مهم بود ،ای کاش همون اول جوان مردم را راه نمی دادین!

حداقل ای کاش این قدر از من تعریف نمی کردین که الان اون بنده خدا فکر می کنه چه مورد خوبی را از دست می ده و بعد ممکنه اعتماد به نفسش بیاد پایین که دخترای خوب منو نمی پسندن! (پدرم خیلی از من راضیه و این قدر تعریف می کنه که پسر بیچاره فکر می کنه دیگه از من بهتر تو این دنیا پیدا نمی شه!)

کلا به دل پدر مادرم ننشست!!!

و من می دونم با علاقه ای که پدرم بهم داره اگه اجازه جلسات بعد را بدم پدرم دنبال بهانه های مختلف خواهد گشت و آخرش متقاعد به جواب منفی می کند.و برای خود آقای خواستگار اصلا خوب نیست.چون من تجربه کردم.و دوست ندارم دیگه دل کسی بشکنه.

همین الانشم براش ناراحتم که با این دلایل داره جواب رد می شنوه!

پسر واقعا خوبی بود.و من واقعا از ته دلم دعا می کنم که همسری پیدا کنه که شایسته اش باشه.یک همسر پاک و نجیب و دقیقا مثل معیارهاش.

هر چند تو دلم الان خیلی ناراحتم.واقعا نمی دونم کسانی که مسئول این وضعیت فعلی جامعه هستند،در اون دنیا می خوان جواب خدا را چی بدن!!!؟؟؟؟

اما الان فهمیدم چقدر من بیشتر به دعا نیاز دارم!!!

چون باید یکی پیدا بشه که هم معیارهای منو داشته باشه و هم همزمان معیارهای پدر محترمم را!!! یعنی همچین کسی وجود خارجی داره عایا؟ : (

یعنی یکی که هم به دل پدرم بشینه و هم من!!!

حالا آقایون لطفا بهم بگید،پای تلفن چه طور جواب منفی بدم که دل این آقا کمتر بشکنه؟یا اعتماد به نفسش کمتر پایین بیاد؟

آخه پیش خودش نمی گه این همه تفاهم بود،چرا منو نپسندید؟نکنه قیافم بد بوده یا ...

آخه چه دلیلی بگیم؟ (اصلا من نمی دونم تازگی چرا این قدر دل رحم شدم؟!!!)

- - - Updated - - -

راستی یادم رفت از کسانی که منو به درستی راهنمایی کردند که الزاما تحصیلات شخصیت و منطق نمیاره؛تشکر کنم!ازتون ممنونم.

(اینو هم بگم پدرم ادعا می کنند که منظورشون این نیست که طرف مقابلم پولدار باشه.یا خانه داشته باشه.

ولی می گن حتما باید به شغلش مطمئن بود.درامد مشخص باشد و مطمئن بود که محل زندگی مستقل هست .حداقل بتونه به طور مستقل خونه اجاره کنه)

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

ویرایش توسط مصباح الهدی : شنبه 17 اسفند 92 در ساعت 02:47

16. 6 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

1234567 (شنبه 17 اسفند 92), toojih (شنبه 17 اسفند 92), فدایی یار (دوشنبه 28 اردیبهشت 94), ژینا (چهارشنبه 21 اسفند 92), میشل (شنبه 17 اسفند 92), ستیلا (شنبه 17 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو مصباح

خوب حق داره ایشون شما توی شهر تهران زندگی میکنین واسه همین خرجا زیاده چون فکر کنم گفتین وضع مالیتون تا حدودی هم خوبه یکم نگران هستن.

حالا شغل ایشون چی هستش؟درآمدش ماهی چقدره؟ساکن تهران هستین شما؟

در مورد خونه خوب منم نداشتم ولی خریدیم بعد دوسال بستگی داره ببینی اولا جربزش چجوریه دوما پس اندازی داره این بنده خدا یا نه آس و پاس هستش

ولی در کل خود من توی فکرم هست خدا بخواد بتونم از همین الان یه دوطبقه مسکونی پولام رو جمع کنم بتونم بخرم یکی که دختره بعدی هم ایشالله پسره جفتمون جور شه.دخترم باشه که چه بهتره جبهم توی خونه تقویت میشه از همون اول خیال دخترا رو راحت کنم بگم فقط به اخلاق و شخصیتش توجه کنین خونه هم نداشت مهم نیتس خیلی واسه شماهاست.یه پدر مگه بجز خوشبختی بچه هاش چی میخوادش؟فکر کنم پدرتون یکم نسبت به شما حساس شدن.

اگه فکر میکنی پسر خوبیه از من میشنوی بزار یکبار دیگه بیاد شاید اونقدر ارزشش رو داشته باشه که بتونی بخاطرش جلوی مادر و پدرت ازش یه دفاع جانانه کنی.درضمن نگران روحیش نباش (چرا درست نمیشی تو) این دفعه دومته اینارو میگی.پسرا اینقدی خواستگاری رفتن پوستشون کلفته نگران روحیه حساسشونم نباش.دیدی هم خیلی باب میلتون نیست به دردسرش نمی ارزه خوب منفی میدی.

پ.ن: طرز فکر من اینه نمیدونم هرچی دوس دارین میتونین اسمشو بزارین خیلی واسم مهم نیست.من فقط اینو میگم وظیفه صلی یه مرد بعنوان شووووهر خوشبختی همسرشه یه پدر بجز این چیزی از دومادش نمیخواد.یعنی حداقلش پدرخانوم من یکی اینو توی مراسم عقدمون گفتش مراقبش باش بنده خدا یادش بخیر گریش گرفته بود منم گریم انداخت خود من نظرم اینه یه درآمد متوسط خونه باشه چه بهتر نبود یه نقلیشم خوبه یا مستاجری لازم نیست به این فکر کنیم که از الان واسه بچه هامون پول جمع کنیم و درآمدش خیلی خوب باشه و بشینیم واسه آینده غصه بخوریم.
    نمیدونم منظورمو کامل متوجه شدین یا نه فقط اینو بگم میبینی خوبه با پدر مادرت بیشتر حرف بزن هیچ پدری بد بچشو نمیخواد اگه باب میلتون باشه واقعا هم خوب باشه خوب خونه نداره خوب نداشته باشه.یه دوماد خوب بنظرم ارزشش رو داره که آدم شده از شیکمش بزنه بچشو کمک کنه.البته این بستگی داره یک ایشون واقعا انسان خوب و بامنظور و بامعرفتی باشن و شماره دو طرز فکر پدر گرامی و وضع مالی ایشون
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

18. 4 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

toojih (شنبه 17 اسفند 92), میشل (شنبه 17 اسفند 92), مصباح الهدی (شنبه 17 اسفند 92), ستیلا (شنبه 17 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 خرداد 99 [ 20:21]
    سطح
    66
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,128

تشکرشده 851 در 242 پست

Array
    سلام مصباح الهدی جان. امیدوارم حالتون خوب باشه.

اخه دختر خوب من به شما چی بگم.شما دیگه دست منو از پشت بستیاااااااااا...

عزیزم یه چیزی میگم امیدوارم برداشت بد نکنید.مصباح جان هیچ وقت نمیتونید فردی رو پیدا کنید که از همه لحاظ کامل باشه.

بابت تمام شدن پایان نامه بهتون تبریک میگم انشالله خیر قبولی دکترا رو بهمون بدید.(ولی خیلی سخته پایان نامه ما که تازه اول راهش هستیم)

حالا دلمون خوش بود به جز من یکی دیگه از دخترهای تالار داره یه تصمیمی میگیره ...حالا که اینجور شد شاید منم جواب رد دادم البته شایدااااااااا....
    فرو افتادن در مقابلِ خدا ؛ تنها راه برخاستن است …

20. 4 کاربر از پست مفید ستیلا تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 17 اسفند 92), toojih (شنبه 17 اسفند 92), میشل (شنبه 17 اسفند 92), مصباح الهدی (شنبه 17 اسفند 92)

صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)