به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    عصبانی نشدم ، لازم نبود ویکیپدیا رو بگردید دی: ... نظر شما محترمه :)

تو این مورد عشق(البته هوس بود پس بهتره با این خانوم مقایسه نشه!!)ابراز شد یا نه!؟
    حتما داستان زلیخا رو هم میدونین دیگه من که فیلمشم دیدم!زلیخا عشقش ابراز کرد یا نه!؟

من حرفی در مورد ابراز کردن یا نکردنش نزدم دقت کنید دوباره ی بار پست خودتون و من رو بخونید ، حرفا من خطاب به اون قسمتی بود که میگفتید این احساسات بی پایه و پوچه !!! چنین نیست
    الان بحث الان سر این بود که این احساس شاید خیلی قوی تر از اون احساسات تظاهری دو طرفه باشه چون شما گفتی عشق یکطرفه وجود نداره !!! ،

درضمن برای ی دختر خیلی سنگینه که بخواد ابراز کنه ( حتی تو فرهنگ های دیگه هم همینطوره ) و اگه اینکارو کنه میگن خیلی شجاع یا به اصلاح خارجیا (Fearless) بی باکه چون خیلی بدبختیای بعد از اون رو ب جون میخره !!!
    ابراز کردنش اصلا کار خوبی نیست چ به واسطه چ بی واسطه در کل اگه پسر بفهمه این دختر نسبت بهش احساس داره برخورد خوبی ( چه تو ذهنش چه تو رفتارش ) نمیکنه و خیلی خیلی کم هستند کسانی که بتونن خوب این موضوع رو تحلیل کنن ! حداقل تجربیات که اینو ثابت کرده!!

بهتره این بحث رو ادامه ندیم صاحب تاپیک دوست نداره بحث به انحراف کشیده بشه
    ویرایش توسط Elena1994 : دوشنبه 28 بهمن 92 در ساعت 00:23

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    چون شما اول شروع کردید بحثو به نظرم باید اجازه بدید من تمومش کنم
    بهتر بود این جمله(لازم نبود ویکی پیدا رو بگردی) رو نمی نوشتید من میزارم رو حساب خنده ای که بعدش گزاشتید وگرنه یه جورایی توهین به من حساب میشه چون مثلا خواستید بگید که من اصن این داستانو نمیدونستم که در اینصورت باید بگم همه ی ما دبیرستان رفتیم که اگه یادتون باشه تو کتاب ادبیات همه این درس به نام سوگ سیاوش هست و انتظار نداشتی که من از کتابش عکس بگیرم بزارم رو سایت!!
    منم برا همین گفتم که همه ی متن رو کنار هم معنا کنید که نگید بحث سر یه چیز دیگه بود(چیزایی که در جواب من نوشتید دقیقا رد چیزایی بود که من گفتم که بحث منم سر چیزی که الان میگید نبود!)
    اما اینکه میگید برای یه دختر سخته منم تو متن اولم گفتم اینو که امکان داره چی بشه اگه این کارو بکنه!!ا در مورد ابراز علاقه ی دختر خانوما یه تاپیک دیگه بود که تو اون من نظرامو نوشتم و یه جورایی در مقابل نظر شمام در اون مورد
    بعدم به نظرم خب خوب شد دیگه شاید این چیزایی که شما نوشتین به فکر اون خانوم هم رسیده باشه!ایشالا ناراحت نمیشه
    من همینجا اعلام صلح میکنم :))
    ویرایش توسط reza 12 : دوشنبه 28 بهمن 92 در ساعت 00:37

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 10:10]
    سطح
    31
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array
    سلام والا من نمی فهمم مشکل شما دقیقاچیه؟
    هم به طرف نزدیک نمی شی که به دستش بیاری
    هم عاشقانه دوسش داری و از این که با کس دیگست ناراحت نمی شی
    پس موضوع چیه؟
    چه راهکاری می خوای؟

4. کاربر روبرو از پست مفید کاغذ بی خط تشکرکرده است .

میشل (دوشنبه 28 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 اردیبهشت 93 [ 23:05]
    سطح
    1
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza 12 نمایش پست ها
    اول اینکه چطوری نوشتی اینجوری شده متنت!!! ببببببfffبب

یه جمله میگم باید بهش اعتقاد داشته باشی:عشق یک طرفه وجود نداره!!
    یعنی وقتی کلمه ی عشق با مفهموم عمیقش به کار میره که دو طرفه باشه پس شما ابدن عاشق نیستی بلکه فقط به یه نفر علاقه داری با شدت زیاد!
    من الان هر چی فک میکنم هیچ داشتان یا فیلمی یا شعری یادم نمیادکه توش عشق یه طرفه معرفی شده باشه!!(اگرم تو داستانی جمله ای که شما گفتی**عشقی دارم که دست سمتش دراز نمیکنم**مطرح بشه برای وقتیه که اون عاشق عشقشش رو به طرفش گفته باشه و بعد جواب رد گرفته باشه)
    ببین این عشق وقتی عشقه که بخوای بدستش بیاری و برای بدست آوردنش از هیچ چیز نترسی،اون داستانی که من گفتم برای این بود که برای یه بارم که شده خودتو جای اون پسر بزاری بعدش بهت پیشنهاد بدم اگه واقعا عاشقی برو سفره ی دلتو پیش پسری که گفتی باز کن اگه تو این پیشنهاد کم ترین شکی کردی(که برم؟!نرم!؟)حتما عاشق نیستی
    اگرم که رفتی باید بدونی این علاقه فقط ممکنه به خاطر یه موجود افسانه ای باشه که تو از اون پسر تو ذهنت ساختی چون این جور که گفتی اصن با اون پسر رابطه ی خاصی نداری!و اگه با واقعیت اون پسر رو به رو شدی و اون پسر همون موجود افسانه ای نبود میتونی پای اشتباهی که کردی واستی!!؟حتی ممکنه اون پسر فقط به خاطر همین ابراز علاقه ای که کردی یه افکار پلیدی برای سو استفاده از علاقت به ذهنش برسه چون اصلا هیچ علاقه ای بهت نداره!!بازم پای اشتباهی که کردی وای میستی!؟
    عشقی که فقط تو فکر آدم باشه عشق نیست و هیچ عاشقی هم چنین کاری نمیکنه!
    اینم بدون زندگی هم خشنه هم مهربون این دوتا تعریفم فقط باید خودت ازش بکنی یعنی وقتی تو به چیزی فک میکنی که فقط موجب افسردگیت میشه هیچ لذتی از زندگیت نمیبری پس سعی کن یا این موضوع رو فراموش کنی یا اینکه برو جلو و همه خطراتشم به جون بخر!!
    میخوام نظرتو بگی در مورد چیزایی که نوشتم!
    ببخشید نمیدونم متن چرا اینقدر درهم شد....
    خب دوست داشتن من یکرفست قبول دارم..اصلا اسمش عشق نیست؟قبول ولی مطمئنم خیلی قوی تر و پاکتر از خیلی از عشقای دوطرفه این دوره ست ....من هیچ تصور افسانه ای از اون آقا ندارم یعنی اصلا فرصتی برای این رویا بافی ها نداشتم خیلی زود از همون ماه های اول خصوصیتات اخلاقی از ایشون برام رو شد ک بد بودن خیلی بد...(دوست ندارم بازش کنم) ولی با همه اینها من دوستشون دارم ب همون شدت اولیه چراشم نمیدونم ...من تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم ابراز کنم چون عین روز برام روشنه ک چی میشه ؟میشم همونی ک میخاد ی دوست دختر مثل همه دوست دخترای دیگشون در یک جمله" دوست داشتنه منو درک نمیکنن ازش استفاده میکنن ... "اصلا من نمیفهمم این بحثا برای چیه؟ من فقط ی سوال ازتون پرسیدم ولی شما ها همش دنبال شکافتن موضوعین...بحث بعدم حتما در مورد فراموشیشه من بعد از این همه وقت همه ی این حرفها رو از حفظم....من خاستم ک فراموش کنم ولی نشد نتونستم عرضه نداشتم یا هر چی...فکر میکنم اصلا نباید این سوال می پرسیدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
    [B]

من حرفی در مورد ابراز کردن یا نکردنش نزدم دقت کنید دوباره ی بار پست خودتون و من رو بخونید ، حرفا من خطاب به اون قسمتی بود که میگفتید این احساسات بی پایه و پوچه !!! چنین نیست
    الان بحث الان سر این بود که این احساس شاید خیلی قوی تر از اون احساسات تظاهری دو طرفه باشه چون شما گفتی عشق یکطرفه وجود نداره !!! ،

درضمن برای ی دختر خیلی سنگینه که بخواد ابراز کنه ( حتی تو فرهنگ های دیگه هم همینطوره ) و اگه اینکارو کنه میگن خیلی شجاع یا به اصلاح خارجیا (Fearless) بی باکه چون خیلی بدبختیای بعد از اون رو ب جون میخره !!!
    ابراز کردنش اصلا کار خوبی نیست چ به واسطه چ بی واسطه در کل اگه پسر بفهمه این دختر نسبت بهش احساس داره برخورد خوبی ( چه تو ذهنش چه تو رفتارش ) نمیکنه و خیلی خیلی کم هستند کسانی که بتونن خوب این موضوع رو تحلیل کنن ! حداقل تجربیات که اینو ثابت کرده!!

اول از همه خیلی ازتون ممنونم بخاطر حرفای قشنگتون ...چقدر خوب فهمیدین من چی میگم...من هرچه توضیح میدم بی فایدست من دنبال حل این موضوع نیستم یعنی حلی براش وجود نداره ولی دوستان بیشتر ب این بعد توجه کردن مهم نیست... حرف شما کاملا درسته آقایون کمی جنبه همچین حرفی رو دارن آدم قصه من هم اصلا گنجایش همچین حرفی رو نداره متاسفانه ...بازم ممنون بخاطر حرفای آروم کنندتون

- - - Updated - - -

[B]

اول از همه خیلی ازتون ممنونم بخاطر حرفای قشنگتون ...چقدر خوب فهمیدین من چی میگم...من هرچه توضیح میدم بی فایدست من دنبال حل این موضوع نیستم یعنی حلی براش وجود نداره ولی دوستان بیشتر ب این بعد توجه کردن مهم نیست... حرف شما کاملا درسته آقایون کمی جنبه همچین حرفی رو دارن آدم قصه من هم اصلا گنجایش همچین حرفی رو نداره متاسفانه ...بازم ممنون بخاطر حرفای آروم کنندتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    صفاتی که برای عشق ورزیدن میدید جالب نیست
    من که اصلا فکر نمیکنم عشقتون عجیبه یا کور کورانه هستش !
    همه حرف هاتون درسته
    دوست داشتن دلیل خاصی نمیخواد
    خیلی از مسائل که در مورد عشق بیان کردید رو قبول دارم
    ا
    فقط نکته مهم اینه که همیشه روال بر اینه که مرد عاشق و زن معشوقه

چرا بصورت غیر مستقیم به طرف مقابلتون نمیگید که بهش علاقه مندید
    نظر شخصی من اینه که هیچ وقت نباید دختر بصورت مستقیم ابراز علاقه کنه اما نباید از ابراز علاقه غیر مستقیم هم چشم پوشی کرد
    (همون چراغ سبز معروف) که اگه درست اجرا بشه میتونه نتایج خوبی داشته باشه
    منظورم سبک سری و کوچک کردن خود و .... نیست

بلکه دادن شانس به طرف مقابل تا در صورتی که احساس علاقه ای به شما داره بتونه بیانش کنه
    و اگر علاقه ای نداره باعث میشه ذهنتون به آرامش برسه و دیگه بهش فکر نکنید

دنیا را بد ساخته اند.... کسی را که دوستش داری، تو را دوست نمی دارد. کسی که تو را دوست دارد، تو دوستش نمی داری، اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسید و این رنج است . زندگی یعنی این...
    ممنون از پیشنهادتون ولی ممکن نیست ...ایشون یک سالی پیگیر دوست شدن با من بودن ...کلا روابط آزاد زیادی دارن منتهی برای من این مسائل مطلقا تعریف نشده بود اهلش نبودم/نیستم ...هیچوقتم دچار شک نشدم ولی در مورد اون شک کردم دلم میخاستش خیلی هم میخاستش اون زمان من تازه 19 ساله شده بودم بعد از هر اصرارشون کلی یکی بدو میکردم با خودم نهایتا دلم حریف خط قرمزهام نشد و اونم خسته شد...اگه یک سال پیگیرم بودن بخاطر این بود ک کسی بهشون ن نمیگفت ومن براشون جالب شده بودم (چهره زیبایی دارن و یسری خصوصیت ظاهری خوب ولی اخلاقا ضعفای پررنگ زیادی دارن) اون منو برای دوستی میخاست دوستی با روابط کامل میفهمین؟ "مال من باش هرچی بخای بهت میدم"...حالا اگه شما جای من بودین چه میکردین؟براش از عشق بزرگتون میگفتین؟ک لهش کنه؟این عشق ...این احساس برای من حرمت داشت/داره نمیخاستم ناپاک بشه .....من الان ب22 سالگی رسیدم و هنوز همونقدر یا حتی بیشتر دوستشون دارم لطفا از فراموشی برای من حرف نزنین من این راهو رفتم و خسته تر از قبل برگشتم سر جای اولم....من اصلا بحثم حل این درد نیست فقط میخاستم ببینم "ی آقا اگه بفهمه کسی اینطوری توی دنیا دوستش داره چ حسی بهش دست میده؟"ک الان الان فکر میکنم اصلا نباید می پرسیدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hhanie نمایش پست ها
    سلام والا من نمی فهمم مشکل شما دقیقاچیه؟
    هم به طرف نزدیک نمی شی که به دستش بیاری
    هم عاشقانه دوسش داری و از این که با کس دیگست ناراحت نمی شی
    پس موضوع چیه؟
    چه راهکاری می خوای؟
    مشکلی وجود نداره من ی سوال پرسیدم ک کسی بهش توجهی نکرد....فقط خاستن حلش کنن من راهکار نمیخاستم ...من فقط پرسیدم اگه "هر کدوم از آقایونی ک این متنو میخونن بفهمن کسی توی دنیا اینطوری دوستشون داره چ حسی بهشون دست میده"

6. کاربر روبرو از پست مفید negaham تشکرکرده است .

Elena1994 (دوشنبه 28 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    عزیزم الان برای همه گنگ و نمیدونن دقیقا تو چه راهکاری میخوای !!!

شاید علت اصلی اینکه تاپیک رو زدی توقع حس همدردی از بقیه داری حست شاید همدردی باشه ، شاید خیلی ها نتونن درک کنن و سرزنشت کنن که این حس خیلی بدیه چون احساس میکنی اطراف پر از آدمه اما تو تنهاترینی بین این همه ادم، خیلیا شاید بگن زود فراموشش کن از دلت بیرونش کن ،
    اما بنظر من عزیزم باید این رو بدست قدرتمندترین عنصر یعنی زمان بسپاری تو اینکارو بکن مطمئننا در اثر گذشت زمان خیلی خوب باهاش کنار میای و در آخر برات میشه ی خاطره خوب و قتی یادش میفتی براش آرزو خوشبختی میکنی ...

یه چیزی هست که خودم بعد از این همه وقت دارم بهت میگم : " ی آدم هیچ وقت ارزش اینو نداره که بخوای خودتو بخاطرش اذیت کنی و ذره ذره آب بشی " من میدونم این دست خود آدم نیست منم درگیر این مشکلات هستم اما عزیزم باید فقط تحمل کنی و قوی باشه ، خوبیش اینه که از تو ی آدم خیلی قوی میسازه !!!

در هر حال فقط بسپارش به دست گذر زمان درسته شاید حکمت خدا باشه هیچ وقت نمیشه چیزی رو از خدا بزور خواست چون پشیمونی داره ، برات آرزو خوشبختی میکنم...

8. کاربر روبرو از پست مفید Elena1994 تشکرکرده است .

شیدا. (سه شنبه 29 بهمن 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    من خودم اگه یه دختر اینطوری عاشق من شده باشه اصلم خوشم نمیاد (منی که فکر نکنم نصف جذابیت ها و زیبایی های اون مرد رو داشته باشم حالا وای بحال اون طرف)
    شما خودتم جواب سوالتو میدونی وقتی میگی بخاطر نه گفتن من یک سال دنبالم بوده مطمئن باش اگه بله گفته بودی دیگه این اسرار از اون پسر نبود و وقتی باهات رابطه جنسی برقرار میکرد بعد از چند روز دیگه سراغتو نمیگرفت
    مردها یه چیزی توی ذاتشونه که تنوع طلبن و اگه زیبایی یا ثروت زیادی داشته باشن براشون احمقانه هستش که ازدواج کنن و تعهد و مسئولیت داشته باشن
    متاسفانه این فقط شما نیستی که عاشق اون پسره کلی دختر هستند که هر کدوم برای اون پسر جذابیت خاص خودشونو دارن یکی چشماش رنگیه یکی دیگه ابروهاش قشنگه یکی دیگه بینیش و ...
    اون پسر وقتی انقدر زیباست و میتونه هر دختری رو داشته باشه چرا باید فقط به یکی بسنده کنه
    اگرم بخواد فقط به یکی قانع باشه باید اون دختر خیلی خیلی خوشگل باشه و پر از جذابیت

نکته ناراحت کننده در مورد شما خوندن قرآن برای سلامتی این پسره

یکی از اساتید ما یکی از محیط های شهر ما رو مثال میزد که پر از باغه و از دور بسیار زیباست
    هر کسی اونجا رو میبینه دلش ضعف میکنه و آرزو میکنه کاش فقط چند روز اونجا زندگی میکرد
    اما وقتی میری توی اون باغ ها میفهمی چه خبره
    یجای خاکی پر از تیغ و پشه و حیوانات موزی بدون هیچ امکاناتی نه آب سالم هست نه محلی برای استراحت بدور از مورچه و...
    بعد از دوساعت دلت میخواد هر طور شده با هر وسیله ای برگردی شهر
    و فقط اون محیط از دور قشنگه

پسر قصه شما هم مثل همون محیطه از دور خیلی قشنگه ولی وقتی با هاش ازدواج کنی میفهمی که چقدر اشتباه فکر میکردی

امیدوارم جواب سوالتو داده باشم

10. 2 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

ayda86 (سه شنبه 29 بهمن 92), دختر بیخیال (دوشنبه 28 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط negaham نمایش پست ها
    اصلا من نمیفهمم این بحثا برای چیه؟ من فقط ی سوال ازتون پرسیدم... فقط میخاستم ببینم "ی آقا اگه بفهمه کسی اینطوری توی دنیا دوستش داره چ حسی بهش دست میده؟"
    سلام، من معمولا توی این تاپیکهایی که شما گوگوری مگوری ها در مورد عشق و اینجور چیزها بحث میکنین نظر نمیزارم ولی خب الان احساس کردم یه چیزی بگم چون برای بقیه تاپیکها چیزی به ذهنم نرسید!

اتفاقا الان اینو گفتم دیدم خیلی هم مرتبط شد با موضوع شما!! دقیقا قصه این عشقی که شما میگی هم همینه. یعنی آدم جای دیگه ای برای ابراز عشقش پیدا نکرده. وگرنه این موضوع اینقدر براش کشدار و ادامه دار نمیشد. قصه اون آقای خوش تیپ و جذاب هم همینه. یعنی همه ازش میخوان بیاد توی تاپیک شون نظر بده. مشتری برای ابراز علاقه و دوست داشتن و دوست داشته شدن زیاد داره نیازی نداره به یک مورد معمولیش بسنده کنه.

خلاصه اینکه جواب سوال شما به نظر من اینه:

اگه اون آقا کسی باشه که جای دیگه ای برای ابراز دوست داشتنش و ارضای نیازهاش پیدا نکرده باشه به احتمال زیاد ازتون استقبال میکنه و سعی میکنه جدی شما رو بررسی کنه.

اگه اون آقا کسی باشه که هزار نفر دیگه مثل شما دنبالشن و نیازی به شما نداشته باشه خب تحویل تون نمیگیره چون بهتر از شما حتما سراغ داره وگرنه دفعه قبل بعد از اون همه پیگیری که شما بهش توجه نکردی حتما اگه شما رو مناسب میدید برای ازدواج بهتون پیشنهاد میداد.

12. کاربر روبرو از پست مفید toojih تشکرکرده است .

ayda86 (سه شنبه 29 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    یا من درست نمی تونم توضیح بدم چی میگم یا شما به متن های من توجهی نمی کنین ...من نمیخام از دید اون بهم جواب بدین ...من یک کلمه گفتم زیباست نگفتم ک یوسف هستن!!یه زیبایی عادی (از دید آدم بی طرف میگم، والا دید من ک مشخصه! ) شما برای من چیو میخاین اثبات کنین؟ک ولم میکردن؟ک آدم ازدواج نبودن؟ک ازدواج موفقی نمی شد؟من ک خودم گفتم عکس العملشون چی میتونست باشه.. نیازی نیست شما پیش بینیش کنین....شما واقعا تفاوت منو با این خانومایی ک میشمارین برام درک نمی کنین؟اونا دوستش دارن در کنارشم میخان مال اونها باشه...ک از داشتنش لذت ببرن....همون عشقی ک ابراز میشه تا ب نتیجه ای برسه...من میگم میخام فقط شاد و سلامت باشه همین همین همین ....خب این خاستن کجاش اذیت کنندست برای شما "آقای1234567" میشه بگین برام؟ چرا قرآن خوندن من ناراحت کنندست؟!من اینکارو برای راحتی خیال خودم انجام میدم ... من دوستش دارم ونگرانش هستم

- - - Updated - - -

عزیزم الان برای همه گنگ و نمیدونن دقیقا تو چه راهکاری میخوای !!!

شاید علت اصلی اینکه تاپیک رو زدی توقع حس همدردی از بقیه داری حست شاید همدردی باشه ، شاید خیلی ها نتونن درک کنن و سرزنشت کنن که این حس خیلی بدیه چون احساس میکنی اطراف پر از آدمه اما تو تنهاترینی بین این همه ادم، خیلیا شاید بگن زود فراموشش کن از دلت بیرونش کن ،
    اما بنظر من عزیزم باید این رو بدست قدرتمندترین عنصر یعنی زمان بسپاری تو اینکارو بکن مطمئننا در اثر گذشت زمان خیلی خوب باهاش کنار میای و در آخر برات میشه ی خاطره خوب و قتی یادش میفتی براش آرزو خوشبختی میکنی ...

یه چیزی هست که خودم بعد از این همه وقت دارم بهت میگم : " ی آدم هیچ وقت ارزش اینو نداره که بخوای خودتو بخاطرش اذیت کنی و ذره ذره آب بشی " من میدونم این دست خود آدم نیست منم درگیر این مشکلات هستم اما عزیزم باید فقط تحمل کنی و قوی باشه ، خوبیش اینه که از تو ی آدم خیلی قوی میسازه !!!

در هر حال فقط بسپارش به دست گذر زمان درسته شاید حکمت خدا باشه هیچ وقت نمیشه چیزی رو از خدا بزور خواست چون پشیمونی داره ، برات آرزو خوشبختی میکنم...

فکر میکنم کلا زدن این تاپیک اشتباه بود...بله زمان عنصر مهمیه ...گذر زمان ب آدم یاد میده چطور کنترل کنه اوضاع رو و کنار بیاد با همه چی...وضعیتی ک من تقریبا توش قرار دارم ...من میخاستم فقط ببینم دید آقایون ب این قضیه چیه همین... ن راهکاری میخاستم و ن راهکاری غیر از پذیرش شرایط و کنار اومدن وجود داره

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    دختر خوب عجب سوالی پرسیدی
    من الان دیگه کاملا فهمیدم چی گفتی
    خب هر کسی یه حس متفاوت ممکنه داشته باشه بعد از اینکه بفهمه شما انقدر بی حد و حصر عاشقش هستین
    یکی ممکنه احساس مشمئز کننده ای بهش دست بده
    یکی ممکنه از شادی اشک توی چشمهاش جمع بشه
    مگه مرد ها کامپیوترن و همه مثل هم هستن
    (من یه سوال ازتون میپرسم حتما جواب بدید : من یه دختریو دیوونه وار دوست دارم خیلی زیباست وقتی میبینمش قلبم میخواد از سینم بزنه بیرون به نظر شما اگه من احساسمو بهش بگم چه حسی بهش دست میده ؟)
    هیچکی نمیتونه جای اون طرف باشه

من بهتون پیشنهاد کردم حتما موضوع رو با فرد مورد نظر در میان بگذارید
    اینطوری خودتون متوجه میشید که چه احساسی بهش دست میده
    ممکنه طرف از شدت شوق و ذوق گریش بگیره ممکن هم هست با بیتفاوتی از کنارت رد بشده و در بدترین حالت ممکنه مسخره ات کنه و هزار نوع رفتار دیگه
    شما از چی این ماجرا میترسید که بهش نمیگید چقدر عاشق طرف مقابل هستید ؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    دختر خوب عجب سوالی پرسیدی
    من الان دیگه کاملا فهمیدم چی گفتی
    خب هر کسی یه حس متفاوت ممکنه داشته باشه بعد از اینکه بفهمه شما انقدر بی حد و حصر عاشقش هستین
    یکی ممکنه احساس مشمئز کننده ای بهش دست بده
    یکی ممکنه از شادی اشک توی چشمهاش جمع بشه
    مگه مرد ها کامپیوترن و همه مثل هم هستن
    (من یه سوال ازتون میپرسم حتما جواب بدید : من یه دختریو دیوونه وار دوست دارم خیلی زیباست وقتی میبینمش قلبم میخواد از سینم بزنه بیرون به نظر شما اگه من احساسمو بهش بگم چه حسی بهش دست میده ؟)
    هیچکی نمیتونه جای اون طرف باشه

من بهتون پیشنهاد کردم حتما موضوع رو با فرد مورد نظر در میان بگذارید
    اینطوری خودتون متوجه میشید که چه احساسی بهش دست میده
    ممکنه طرف از شدت شوق و ذوق گریش بگیره ممکن هم هست با بیتفاوتی از کنارت رد بشده و در بدترین حالت ممکنه مسخره ات کنه و هزار نوع رفتار دیگه
    شما از چی این ماجرا میترسید که بهش نمیگید چقدر عاشق طرف مقابل هستید ؟
    دیگه داشتم واقعا ناامید میشدم از اینکه بتونم منظورمو برسونم...بله سوال من همینه....ن من فکر نمیکردم ب ی جواب واحد می رسم میخاستم اون جوابی ک اکثرا میدن رو قبول کنم ...شما درست میگین من اگه بخام ب جواب واقعی برسم باید از خودشون بپرسم ولی مسئله اینجاست ک بعد اینهمه وقت من نمیدونم ایشون منو خاطرشون هست یا ن؟بدون اینکه خودمو معرفی کنم هم بعید میدونم حاضر بشن جوابی ب من بدن...ولی در کل حرفتون رو قبول دارم ...واما سوال شما خب من فکر میکنم عموما آدما صرف نظر از جنسیتشون از اینکه دوست داشته بشن بدشون نیاد حالا اگه این دوست داشتن خیلی زیاد بشه ولی مشکلی براشون پیش نیاره یعنی مزاحمتی برای زندگی اونها پیش نیاره این عاشق ...حس خوبی بهشون میده شاید ابراز نشه ...شاید خودشون رو بیتفاوت نشون بدن یا حتی رفتار بدی نشون بدن ولی بدشون نمیاد ..این رفتار هم دلیل داره چون میترسن چون کسی ک اینقدر دوستشون داره رو غیر قابل کنترل میدونن وفکر میکنن اگه روی خوش بهش نشون بدن طرف بخاد خودشو تو زندگیشون جا کنه البته من حالتی رو درنظر گرفتم ک معشوق ب عاشق هیچ حسی نداره بی تفاوته (اگه ازش بدش بیاد یا ن خوشش بیاد عکس العمل واضحه)...خانوما چون احساسی ترن ممکنه برخورد نرمتری نشون بدن البته استثنا هم داریم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)