به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 74
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 مرداد 96 [ 15:00]
    سطح
    42
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahmood نمایش پست ها
    جالبه دوستان به راحتی می گن اول همسرتون ارایش کنه اگه خوب نشد عمل زییابی انجام بده و دست اخر اگر به دل ننشست طلاق بده!!!!!!!!!!! ( اگر یک ثانیه خودتون رو جای اون خانم می ذاشتید هرگز این حرف رو نمی زدین)
    خیلی زشته این حرف.
    عذر میخوام ولی من نظرمو دادم گفتم راه حل شاید این باشه که ایشون یکم به وضع ظاهرش برسه
    البته که عمل زیبایی اخرین راهه اونم با توافق
    من نمیدونستم انقدددددددددددددددددددر حرف بدی زدم اقای امیرمحمود محترم!!!!!!!!!!!!!!!!
    باز نظر دختر تنها یه چیزی... به دکتر مراجعه کنه
    نظر شما که مشکلی رو حل نمیکنه

2. 2 کاربر از پست مفید خانوم مجرد تشکرکرده اند .

نیکمرام (چهارشنبه 11 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 دی 97 [ 13:04]
    سطح
    42
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    من هم فکر میکنم چندان کار منطقی نیست از جراح زیبایی بخواهم کشش در من ایجاد کند...اما حس میکنم واقعا همدیگر را خنثی میکنیم.اصلا از هیچ یک از مولفه های زیباشناختی در این خانم راضی نیستم

- - - Updated - - -

من هم فکر میکنم چندان کار منطقی نیست از جراح زیبایی بخواهم کشش در من ایجاد کند...اما حس میکنم واقعا همدیگر را خنثی میکنیم.اصلا از هیچ یک از مولفه های زیباشناختی در این خانم راضی نیستم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahmood نمایش پست ها

بردار من مرد باش منطقی فکر کن.
    ازدواج کردن که فقط رفع نیاز جنسی نیست.
    شما ذهنت همش درگیر همین موضوع هستش.
    اشتباه نکن. شما به جای اینکه بچسبی به زندگیت به جذابیت جنسی همسرت گیر دادی.
    همین که از نظر جنسی ارضا بشی کافیه. دیگه انتظارات بی جا از همسرت نداشته باش!
    چه عرض کنم ! از هیچ لحاظ تا به کنون با هم خوب نبودیم.دست خودم نیست!!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    سلام آقای نیکمرام
    برخلاف بعضی از دوستان من فکر نمیکنم جدا شدن بدتر از زندگی با این وضع باشه! وقتی خودم رو هم جای همسرتون میذارم ترجیح میدم همسرم ازم جدا بشه تا بدون هیچ حسی باهام زندگی کنه ، حسرت بخوره و چشمش دنبال دیگران باشه!
    یعنی فکر نکنین که الان خیلی دارین با وجدان عمل میکنینو اگه جدا شین وجدانو زیر پا گذاشتین!
    آقای نیکمرام میتونم بپرسم خودتون از نظر ظاهری تو چه وضعیتی هستین؟ مطمئنا هیچکس بدش نمیاد همسرش خیلی زیبا باشه اما خب اگه همسرتون خیلی زیبا و جذاب بود آیا با هم تناسب داشتین؟ اصلا آیا میتونن با اطمینان بگین که اگه یه دختر خیلی زیبا رو انتخاب میکردین حتما ازش جواب مثبت میگرفتین؟ (با توجه به دو بار سابقه ی جواب منفی که شنیدین) لطفا جواب این سوالو صادقانه بدین

5. 3 کاربر از پست مفید sara 65 تشکرکرده اند .

toojih (سه شنبه 10 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
    سلام آقای نیکمرام
    برخلاف بعضی از دوستان من فکر نمیکنم جدا شدن بدتر از زندگی با این وضع باشه! وقتی خودم رو هم جای همسرتون میذارم ترجیح میدم همسرم ازم جدا بشه تا بدون هیچ حسی باهام زندگی کنه ، حسرت بخوره و چشمش دنبال دیگران باشه!
    یعنی فکر نکنین که الان خیلی دارین با وجدان عمل میکنینو اگه جدا شین وجدانو زیر پا گذاشتین!
    آقای نیکمرام میتونم بپرسم خودتون از نظر ظاهری تو چه وضعیتی هستین؟ مطمئنا هیچکس بدش نمیاد همسرش خیلی زیبا باشه اما خب اگه همسرتون خیلی زیبا و جذاب بود آیا با هم تناسب داشتین؟ اصلا آیا میتونن با اطمینان بگین که اگه یه دختر خیلی زیبا رو انتخاب میکردین حتما ازش جواب مثبت میگرفتین؟ (با توجه به دو بار سابقه ی جواب منفی که شنیدین) لطفا جواب این سوالو صادقانه بدین
    راستش من مقداری مغرورم. از این که کسی جواب رد بهم بده دیوونه میشم ....ولی فکر میکنم ظاهرم نسبتم خوبه اما قدم کوتاه است.(168)بهرحال شاید به نظر بعضی زیاد زیبا نباشم ولی قطعا هیچگس من را زشت نمیندانه. برخی ه.م مرا خوش قیافه میدانند.

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکمرام نمایش پست ها
    سلام .دوستان من جوانی ۲۷ساله هستم با تحصیلات فوق لیسانس حقوق که در زندگی خود مشکلات عدیده ای با همسرم پیدا کردم که مرا نه تنها به مرز جدایی بلکه جنون کشیده است. من سه سال و هشت ماه پیش (۱۳۸۹)وارد ارتباط شدم که در یکی از دانشگاههای معتبر دولتی دانشجوی فوق لیسانس رشته حقوق بودند .بنده هم همکلاس ایشون.
    واقعیتش بعد از شکست عاطفی بسیار غیرمنتظره و سختی که در سال ۸۶ خوردم تا حدی نه چندان ملموس اما افسرده تر از قبل شدم. من ابتدادختری از همکلاسی هایم را میخواستم که ملاکهای من را اعم از زیبایی نسبی و مذهبی بودن داشت ولی من مقداری در پیگیری تعلل کردم چون خیلی مطمئن نشده بودم باهاشون خوشبخت میشم یا نه. زیرا ما اهل ایلام هستیم و آنها تهرانی....البته من بخاطر خجالتی بودن خودم هیچ وقت نتونستم باهاشون رو در رو صحبت کنم .هر چند ایشون هم خیلی ادعای دین و مذهبش میشد و دست آخر به دخترعموم که از جانب من باهلشون صحبت کرده بود جواب رد داد.البته جواب ردشون قبل از شنیدن صحبت من و خیلی با بی ادبی و سرپایی بود.طوری برخورد کرده,بود که دخترعموم گفت عجب از دماغ فیل افتاده متکبری بود! من پدرم آنوقت استاندار یکی از استانهای کشور بودند. وجایگاه بالای اجتماعی داریم اما بهرحال این خانم گفتند که ما خیلی مذهبی هستیم ولی شما کردها مذهبی نیستید و نیز اینکه من اصلا علاقه ای به این آقا نداشتم و فقط برای اینکه پیش خدای خودم مسوول نباشم اجازه دادم پیام رد و بدل بشه....بهرحال رفتار زشت ایشون به اضافه اینکه هیچوقت اجازه ندادند من حتی یک کلمه باهاشون صحبت کنم خیلی از نظر روحی برایم آزاردهنده شد...بهرحال گذشت و بعد از گذشت 2سال و نیم باز هم یک علاقه ی یک طرفه و جواب رد یک دختر بسیار دلنشین و زیبا قبل از حتی خواستگاری شدن و یک کلمه صحبت کردن خیلی ناراحتم کرد.. حالا من که هم خوش قیافه هستم هم مذهبی هم خانواده منتفذ و هم خودم درس خوان و موفق .تنها ایرادی که میشد به من وارد کرد این بود که قدم ۱۷۰است.....بهرحال برای فرار از این فکرها و برای درامدن از افسردگی تصمیم به یک زابطه جدید گرفتم. همسرکنونی ام که ایشان را از سال ۸۴میشناختم دختری فوق العاده مودب درسخوان مهربان و مذهبی بودند که فقط یک ملاک مرا نداشتند و آنهم زیبایی و لوندی بود.ایشان به نظر من خیلی معمولی و بدون جاذبه جنسی بودند.البته چند ماهی هم از من بزرگتر هستند و خانواده بسیار پایینی از نظر اجتماعی و مالی دارند .اما خوب برای من تنها همان زیبایی سخت آزار دهنده شد....این خانم اهل یکی از استانهای جنوبی ایرانند خانواده خوبی از نظر اخلاقی دارند ولی بهرحال من اصلا چه در دوره آشنایی چه نامزدی و چه عقد و چه زندگی مشترک دوساله نتوانستم واقعا باهاشون لذت ببرم و همیشه حسرت یک زن جذاب به دلم ماند....البته اول هم هدف من بیشتر شاخت ایشان بود و چون شاید تنها ایشون رو میشناختم وارد یک صحبت معمولی شدم.اما همان جلسه اول حس کردم ابدا احساسی از نظر جنسی و علاقه های دیگر به ایشان ندارم.ولی سعی میکردم خودم را توجیه کنم.زیرا پس از چند جلسه ارتباط پی بردم که ایشان فوق العاده عاشق من هستند و این ازدواج براشون یک نوع آرزوست.....من هم که در گذشته,ضربه شدیدی از جواب رد اون خانمها خورده بودم واقعا واقعا واقعا دلم نیامد دل این خانم را بشکنم.و حتی واقعیت دلزدگی خودم را به امید نصرت الهی از ایشان پنهان کردم.ولی واقعا اینگار داشتم وارد زندان میشوم .زیرا هیچ وقت دوستش نداشتم و نتوانستم حتی ارتباط جنسی لذت بخشی باهاشون بگیرم.و ظرف این سه سال خیلی افسرده شدم و خیلی از زندگی عقب افتادم. حتی حال درس خوندن نداشتم و هر روز بدتر از دیروز حس قربانی شدن میکنم...مثبت اندیشی و روانشناسی و مشاوره هم فایده نداد.... متاسفانه پدرم هم به امید اینکه این خانم درسخوان است و باعث پیشرفت علمی من میشود با ازدواجمون موافقت کرد اما در طول سه سالی که با ایشان بودم علی رغم همه محبت و مهربانی هایی که با همسرم بصورت متقابل داشتیم اما من بهش هیچ احساسی پیدا نکردم و به این خاطر انگیزه نداشتم و حتی یک ساعتدرس نخواندم. ایشان هم از این وضع خسته شد و حدودا دو ماهه که از هم جدا هستیم.این دو ماه احساس خوشایند تری داشتم و خانواده ام را به طلاق راغب کرده ام.دوباره درسها را شروع کرده ام و دیگر تردید و بی علاقگی اذیتم نمیکند.تنها عذاب وجدان بدی دارم زیرا هم سه سال خودم را از شغل اصلیم که درس خواندن است انداختم و هم موجب نارضایتی پدرم شدم و هم از خدا دور شدم و انحرافاتی به خاطر عدم توجه جنسی به همسرم پیدا کردم و مخصوصا همسر بیچاره و متدین و بسیار باشخصیتم را که هنوز مرا عاشقانه دوست دارد را بدبخت کردم..........دست یاری تان را میفشارم.واقعا چه کنم؟من بعد از دو ماه جدایی بسیار زندگی برایم لذت بخش تر و زیبا تر شده چگونه با زنی زندگی کنم که برایم هیچ احساس و لذتی به ارمغان نمی آورد؟من حتی یک روز سرحال نداشتم و همیشه با همسرم علی رغم تفاهم فکری و عقیده ای خوش نگذراندم .دست خودم نیست زیبایی و اندام زنانه برایم فوق العاده مهم است که همسرم از هر دو کاملا بی بهره است...حتی یکبار دلم نخواست بهش دست بزنم.واقعا خیلی ممنون میشوم اگر مرا از نظرات و راهنمایی های ارزشمندتان بهره مند سازید..ممنون از همگی

شما از سال 84 این خانم را می شناختید، سال 89 وقتی دو بار جواب رد شنیدید و احساس شکست و درماندگی می کردید ( که احساس بی خود و بی جایی بوده و قرار نیست شما از هر کس خواستگاری کردی جواب مثبت بگیری و اگر نگرفتی بری یکی دیگه را بدبخت کنی ) رفتی سراغ این دختر.

بعد از 5 سال شناخت!! تازه می گی من دوست داشتم همسرم سفید باشه و این خانم سبزه است؟؟؟؟؟؟؟ مگه این خانم با روبنده می اومد دانشگاه؟
    می گی نمی خواستم دلش را بشکنم؟ دل شکستن کجا بود؟ اگر رابطه ای نبود و علاقه ای هم نبود، می رفت دنبال زندگیش. الان بعد از سه سال عقد می خوای ولش کنی و برای خودت کلی حدیث و آیه هم می نویسی (توی تاپیکهای دیگه) که خدا گفته اگر زنتون را نخواستید طلاقش بدید و حلاله و ثوابه و ...

می گی از اول برام جاذبه جنسی نداشت اما رفتم جلو؟؟؟
    تازه به اون خانمهایی که همون اول شما را رد کردند ایراد هم می گیری که چرا رد کردند. خب براشون جاذبه نداشتید و مثل یک انسان عاقل و بالغ بدون به بازی گرفتن شما و زندگیتون، رد کردند.

الان هم بهتره این خانم را طلاق بدین تا انشاله همسری که لایق و شایسته اش است پیدا کنه.
    اون کشش و جاذبه ای که باید بین شما باشه، اگر می خواست به وجود هم بیاد، تو این سه سال به وجود می اومد. با عمل جراحی و کرم پودر و رژیم هم این جاذبه ایجاد نمی شه.
    شما یه زمانی سرخورده از جوابهای ردی که شنیدی، دنبال کیسی بودی که بهت جواب مثبت بده و غرور شکسته ات را ترمیم کنه. بفرمایید ترمیم شد، حالا برید دنبال جوابی برای وجدانتون.

ببخشید من خیلی عصبانی شدم و می دونم که الان هم می خوان بگن خلاف قوانین مشاوره و ... است.
    سه روزه شما در تاپیکهای مختلف پست می نویسید و همه را خوندم و از اوضاع نابسامان روحیتون هم مطلعم. ولی بذار یک دفعه همه حرفها را بشنوی و قاطعانه تصمیمت را بگیری و تمامش کنی.

لطفا حق و حقوق اون خانم را بده و حالا که اینقدر از موقعیت خوب اجتماعی و اقتصادی خانواده ات و از سطح پایین بودن اونها حرف می زنی،
    اگر خانم بیکار هست یا شرایط بدی داره، حداقل برای اشتغال یا تثبیت موقعیتش کمکش کن و طلاقش بده.
    زن مطلقه در یک شهرستان کوچیک ممکنه خیلی اذیت بشه. اگر استقلال مالی داشته باشه باز خودش یه لطفیه.

دلسوزی و ترحم و ... را هم بذار کنار. فردا می خواهی به بهانه دستور خدا و ... باز تحقیرش کنی و براش نسخه دوم تهیه کنی، همین الان راحتش کن.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

8. 19 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (سه شنبه 10 دی 92), ava.f (سه شنبه 10 دی 92), jazire (چهارشنبه 11 دی 92), sahra25 (دوشنبه 16 دی 92), sanjab (سه شنبه 10 دی 92), sara 65 (سه شنبه 10 دی 92), toojih (سه شنبه 10 دی 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 10 دی 92), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 10 دی 92), کاغذ بی خط (سه شنبه 10 دی 92), گل آرا (سه شنبه 15 بهمن 92), واحد (پنجشنبه 12 دی 92), نازنین2010 (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), yasi_20 (چهارشنبه 11 دی 92), خانوم مجرد (سه شنبه 10 دی 92), رویای پر کشیدن (سه شنبه 10 دی 92), سنجاقک ابی (چهارشنبه 11 دی 92), سارا 2010 (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 مرداد 93 [ 01:28]
    سطح
    10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 48 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    شما از سال 84 این خانم را می شناختید، سال 89 وقتی دو بار جواب رد شنیدید و احساس شکست و درماندگی می کردید ( که احساس بی خود و بی جایی بوده و قرار نیست شما از هر کس خواستگاری کردی جواب مثبت بگیری و اگر نگرفتی بری یکی دیگه را بدبخت کنی ) رفتی سراغ این دختر.

بعد از 5 سال شناخت!! تازه می گی من دوست داشتم همسرم سفید باشه و این خانم سبزه است؟؟؟؟؟؟؟ مگه این خانم با روبنده می اومد دانشگاه؟
    می گی نمی خواستم دلش را بشکنم؟ دل شکستن کجا بود؟ اگر رابطه ای نبود و علاقه ای هم نبود، می رفت دنبال زندگیش. الان بعد از سه سال عقد می خوای ولش کنی و برای خودت کلی حدیث و آیه هم می نویسی (توی تاپیکهای دیگه) که خدا گفته اگر زنتون را نخواستید طلاقش بدید و حلاله و ثوابه و ...

می گی از اول برام جاذبه جنسی نداشت اما رفتم جلو؟؟؟
    تازه به اون خانمهایی که همون اول شما را رد کردند ایراد هم می گیری که چرا رد کردند. خب براشون جاذبه نداشتید و مثل یک انسان عاقل و بالغ بدون به بازی گرفتن شما و زندگیتون، رد کردند.

الان هم بهتره این خانم را طلاق بدین تا انشاله همسری که لایق و شایسته اش است پیدا کنه.
    اون کشش و جاذبه ای که باید بین شما باشه، اگر می خواست به وجود هم بیاد، تو این سه سال به وجود می اومد. با عمل جراحی و کرم پودر و رژیم هم این جاذبه ایجاد نمی شه.
    شما یه زمانی سرخورده از جوابهای ردی که شنیدی، دنبال کیسی بودی که بهت جواب مثبت بده و غرور شکسته ات را ترمیم کنه. بفرمایید ترمیم شد، حالا برید دنبال جوابی برای وجدانتون.

ببخشید من خیلی عصبانی شدم و می دونم که الان هم می خوان بگن خلاف قوانین مشاوره و ... است.
    سه روزه شما در تاپیکهای مختلف پست می نویسید و همه را خوندم و از اوضاع نابسامان روحیتون هم مطلعم. ولی بذار یک دفعه همه حرفها را بشنوی و قاطعانه تصمیمت را بگیری و تمامش کنی.

لطفا حق و حقوق اون خانم را بده و حالا که اینقدر از موقعیت خوب اجتماعی و اقتصادی خانواده ات و از سطح پایین بودن اونها حرف می زنی،
    اگر خانم بیکار هست یا شرایط بدی داره، حداقل برای اشتغال یا تثبیت موقعیتش کمکش کن و طلاقش بده.
    زن مطلقه در یک شهرستان کوچیک ممکنه خیلی اذیت بشه. اگر استقلال مالی داشته باشه باز خودش یه لطفیه.

دلسوزی و ترحم و ... را هم بذار کنار. فردا می خواهی به بهانه دستور خدا و ... باز تحقیرش کنی و براش نسخه دوم تهیه کنی، همین الان راحتش کن.
    شیدا عزیز حرفات بدجوری ناراحتم کرد چون شرایط منم مشابه اقای نیکمرامه...واقعا ناراحت شدم.به قول یارو ما پامون روی مینه.نه میتونیم برش داریم نه میتونیم بذاریم بمونه.
    گناه ما چیه....دلم گرفت دیگه هیچی نمیگم!

10. 2 کاربر از پست مفید saeed.a تشکرکرده اند .

نیکمرام (چهارشنبه 11 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    ببخشید آقای سعید،
    قصدم ناراحت کردن شما نبود.

به خدا شما مرد هستید، یکسال می گذره اسم این زن را هم یادتون می ره. زنها خیلی حساسند. خیلی عاطفی اند. طول می کشه تا با این درد کنار بیان.

ولی باز هم موندن تو این شرایط صلاح نیست. چون به قول دلسا و سارا و دختر تنها، وقتی خودم را می ذارم جای اون زن، می بینم دلم نمی خواد با ترحم و دلسوزی و بدون عشق زندگی کنم.

بدون عشق و نوازش و محبت واقعی، زن کم می آره. نمی تونه.

شما توی همین تالار ببینید روزی چند تا تاپیک می بینید که زنها از بی توجهی همسرشون ( به شکلهای مختلف، خیانت، چرا به مادرش توجه داره، چرا با خواهرش حرف زد و ... که همه اش داره می گه من توجه می خوام محبت می خوام و ... ) گله دارند و چند تا از مسائل اقتصادی یا ؟؟؟

زن از زندگیش توجه و محبت و عشق واقعی می خواد. حس کنه دیده می شه و مهم هست برای شوهرش.
    اگر نمی تونی اینها را بهش بدی، بهتر که زودتر راحتش کنی.

برای همین هست که می گن با دلسوزی و از سر ترحم ازدواج نکنید.
    موقع ازدواج چشماتون را خوب باز کنید.

به هر حال کاریه که شده. همه سعیتون را بکنید که اگر تصیمیم به جدایی است، به بهترین شکل جدا بشید
    شاید خدا برای هر دوتون تقدیر بهتری در نظر گرفته باشه. انشالله
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : سه شنبه 10 دی 92 در ساعت 02:32

12. 8 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

sahra25 (دوشنبه 16 دی 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 10 دی 92), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 10 دی 92), واحد (پنجشنبه 12 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), نازنین2010 (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), سارا 2010 (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 10:10]
    سطح
    31
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array
    سلام آقا...من هم کلی تعجب کردم که با همسرتون بعد از این همه شناخت این قدر بی میل هستید حالا راحت بهتون بگم من قد شما کمتر زنی رو به خودش جذب میکنه...
    یه ماجرا بگم بهت...دختری در اقوام ما هست که بسیار زیباست همون جوری که شما می خوای قد بلند سفید چشمای عسلی کد بانو خوش اخلاق مهریون لوند.....هر چی بخوای هست شوهرش هم هم قد شماست بد قیافه هم نیست...این دختر از سرش خیلی زیاده ....وقتی این دختر به این پسر جواب مثبت داد هممون موندیم و دختر گفت فقط ایمانش باعث میشه بگم بله...........
    حالا اون پسر بعد از 9 سال گندش در اومده این رو می زده ...رابطه جنسی باش نداشته الان هم اون رو تو خونه زندانی کرده....همه اینا به خاطر این بود که همسرش ازش خیلی سره...خیلی نتونسته تحمل کنه همه چی بودن همسرش رو....
    شما می توننستی اگه زن قد بلند زیبا.....داشتی سر بودنش رو تحمل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای کاش پشمات رو باز می کردی....من انتظار دارم از همسرتون عذر خواهی کنید دلش رو به دست بیارید و تمام حقوقش رو بل بیشتر به خاطر ظلمی که در حقش کردید بپردازید و دعا کنید قلب او انقدر نشکنه که زندگی آینده شما با یه آه او نابود بشه
    چه قدر از دست شما ناراحتم ............

14. 3 کاربر از پست مفید کاغذ بی خط تشکرکرده اند .

نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    شیدا خانم حرفهات کاملا درسته ولی من مغرورتر از اونی هستم که کسی جرات کنه پیش خودش فکر کنه من جذاب نیستم .من خیلی افسرده میشم و واقعا زودرنجم.... شما خوب ریشه مشکلات امروزم را ریشه یابی کردید...سعید جان شما هم ناراحت نباش خدا بزرگه.ما هم پیشمون اوضاع خراب شد وگرنه قصد بدی نداشتیم..بار اخری که با هم رفتیم مشاوره طبق معمول نسخه جدایی بهمون دادند.دیگه ناامید و خسته داشتم راه میرفتیم بهش گفتم ببین عزیزم من دیگه ازت جدا میشم ولی اگر خدا معجزه ای کرد و بین ما محبتی دوطرفه شکل گرفت اآنطور که بی قرارت شوم نذ ر میکنم گوسفندی قربانی کنم و همیشه تا اخر عمر نمازهامو اول وقت میخونم.خدا شاهده یک انسان شریفی که هیچ از مشکلات ما نمیدونست صبح همون روز زنگ زد و گفت دیشب خواب دیدم خانواده شما و خانواده همسرت اومدن خونه ی تو و شما یه گوسفندی نذر کردی و نذرت را خدا قبول کرده.این خوابو چند شب قبل عید قربان دید.....حالا که فعلا هیچ اتفاقی نیافتاده...اما واقعا امیدوارم خداوند به ما دو تا کمک کنه..چون هر دو مون دل پاک و مهربان و مدذهبی هستیم .ولی خوشبخت نبودیم....شما هم دعامون کنید

16. 3 کاربر از پست مفید نیکمرام تشکرکرده اند .

کاغذ بی خط (سه شنبه 10 دی 92), مهربونی... (چهارشنبه 11 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hhanie نمایش پست ها
    سلام آقا...من هم کلی تعجب کردم که با همسرتون بعد از این همه شناخت این قدر بی میل هستید حالا راحت بهتون بگم من قد شما کمتر زنی رو به خودش جذب میکنه...
    یه ماجرا بگم بهت...دختری در اقوام ما هست که بسیار زیباست همون جوری که شما می خوای قد بلند سفید چشمای عسلی کد بانو خوش اخلاق مهریون لوند.....هر چی بخوای هست شوهرش هم هم قد شماست بد قیافه هم نیست...این دختر از سرش خیلی زیاده ....وقتی این دختر به این پسر جواب مثبت داد هممون موندیم و دختر گفت فقط ایمانش باعث میشه بگم بله...........
    حالا اون پسر بعد از 9 سال گندش در اومده این رو می زده ...رابطه جنسی باش نداشته الان هم اون رو تو خونه زندانی کرده....همه اینا به خاطر این بود که همسرش ازش خیلی سره...خیلی نتونسته تحمل کنه همه چی بودن همسرش رو....
    شما می توننستی اگه زن قد بلند زیبا.....داشتی سر بودنش رو تحمل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای کاش پشمات رو باز می کردی....من انتظار دارم از همسرتون عذر خواهی کنید دلش رو به دست بیارید و تمام حقوقش رو بل بیشتر به خاطر ظلمی که در حقش کردید بپردازید و دعا کنید قلب او انقدر نشکنه که زندگی آینده شما با یه آه او نابود بشه
    چه قدر از دست شما ناراحتم ............
    البته که هانیه خانم من دختر دومی که دیدم در حد خوشگلترین دخترهای ایران بود و من کاملا خودم را در حد ایشون میدیدم. هر چند مطمنم اون خانمها من رو بخاطر ۱~شهرستانی بودن۲~کوتاه قدی رد کردند .اما همین امروز هم اونها را از خودم سر نمیدانم من خوش قیافه و تحصیلکردع و پولدار و خانواده دارم.اما بهرحال شما دخترها کوتاه نمی آیید.. البته همسر کنونی ام مهربان است ولی من فقط با زیبایی شاد میشوم.و انقدر روی زیبایی حساسم که روی هیچ چیز حساس نیستم.شما دخترها هم اگر یک ذره زیبا باشید که کلاسش را میذارید.بنابراین مهربانی های همسرم ارزش چندانی برایم ندارد و نخواهد داشت...اگر زیبا و شیرین بود مثل اون دخترهایی که آرزوشون رو داشتم آیا جواب سلامم رو میداد؟ مهربونی ایشون فقط باعث شده نتونم بهانه ی خوبی برای طلاق داشته باشم....چه فایده ؟سه ساله نتونستم حداقل یه وکالت قبول بشم! همیشه استرس و زیر سوال بودن . اگر برام خیری داشت دوستش داشتم....من هزار نمونه عقده توی این زندگی پیدا کردم...چقدر صبر؟

- - - Updated - - -

قبل ازدواج اهل نمازشب و عبادت های پرشور بودم ولی خدا شاهده در این سه سال به زور نماز صبحم رو میخواندم و اونقدر ناراضی بود که فوری میرفتم دوباره میخوابیدم تا این زندگی لعنتی رو نبینم'! سه سال و نیم هر روز صبح بی هدف و بی انگیزه و بی عشق از خواب بلند میشم و تا شب مرتب فکر و ذهنم مشغوله و نمیتوانم روی درسهام تمرکز کنم!!! من همیشه خیلی برام خوشگلی زن حیاتی بود .از این رو اصلا نتوانستم با این گذشت ابلهانه خود کنار بیام...دست خدا هم این سه سال پشت ما زوج مظلوم نبود.حداقل ما که احساسش نکردیم...سه سال تمام اضطراب مداوم و افسردگی شدید!! حالا این بنده خدا یه خوابی دیده!!!قول بهتون میدم اگر خدا به داد ما دو بنده ی بیچارع اش رسید همه شما رو بهتون شیرینی بدم....حالا دانشجویی دیگه !!!

- - - Updated - - -

بهر حال ما هدف پاکی داشتیم و ابدا هدف ضربه زدن به این خانم نبود.هدف ما این بود که به سیرت زیبای ایشان اهمیت بدهیم و بخاطر یک ظاهر معمولی ایشون رو از کسی که به قول خودش همیشه عاشقش بوده محروم نکنیم...من هم یک حدیثی از پیامبر خوانده بودم که اگر کسی زنی را بخاطر زیبایی و ثروتش بخواهد خداوند او را به همان واگذار میکند که نه از زیبایی اش خیر ببرد و نه از ثروتش....اما اگر زنی را بخاطر ایمانش بخواهد خداوند زیبایی و ثروت را هم نصیبش میکند! خب ما هم بخاطر ایمان انتخاب کردیم و همیشه هم هواشو داشتیم پس کو؟؟؟غیر از انحراف و بدبختی و نگرانی چه ثمری داشت این همسر باایمان؟! ما که تا الان نفهمیدیم اولین بار که به همسرم بی رغبتی و بی علاقگی خودم را گفتم اردیبهشت ۹۰بود ...مثل ابر بهار گریه کرد و شکست ...عاقبت باز دلم نیومد رهایش کنم ولی به قول دوست گرامیمون آقا سعید از اون روز پام رو مینه نه جرات میکنم برش دارم و نه میتونم نگهش دارم....خیلی وقت ها به اونهایی که بهم جواب رد دادند نفرین میکنم که به دلایل واهی قلبم را شکستند....که امروز گرفتار این وضع شدم....خدا به داد همه برسه!!!

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)