به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 36
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    آقای علیرضا فرمایش شماکاملا متینه بخصوص آخرپستت که معتقدی بایداین انرژی هدایت ومدیریت بشه.من قبل ازگذاشتن پست قبلی،به سایتی که صاحب تایپیک ازش نظر پزشکی دیده،سر زدم.اونجا ازپزشک مذکورسوال شده بود که "من هفته ای سه بار خودارضایی میکنم"ایشون گفته بود که اشکال نداره!قطعا نظر یه پزشک متعهد فرق داره،همانطورکه عده ای ازپزشکان متعهد نوع آموزش آمیزش غربی رو حلاجی میکنن واونو ازشکل زننده وحرمت شکنش خارج وسپس آموزش میدن.دراین شرایط که فرد میخاد گناه کنه بهتره درنهایت بین انتخاب گناه وصیغه موقت،صیغه روانتخاب کنه هرچند اون هم عوارض خودش روممکن داشته باشه ولی بارعایت مسائل بهداشتی میتونه بخشیش روکنترل کنه.فقط احتمال وابستگی عاطفی وجود داره اماواسه کسانی که صرف تخلیه جنسی این راه روانتخاب میکنن،این احتمال (وابستگی عاطفی)کمتره.ولی حداقل ،گناهی مرتکب نشده وبه عوارضی که درخودارضایی بدترهست مبتلانمیشه.هرچندمن قویا معتقدم میشه بافعالیت وورزش،وافکارمثبت این انرژی رو جور دیگه خالی کردوحداقل به حرمت همسرآینده از ازدواج موقت هم صرف نظرکرد.نظربعضی پزشکها مصلحتی هست،به خاطروجودتستوسترون بیشتر درخون مرد،تمایلی به تبلیغ ریاضت جنسی تاقبل ازازدواج ندارن،چون آماربزه وجرم درنوجوانان(درگیری های خیابانی) ازنظراونابالامیره.خب با این وصف،درشرایط ناچاری، ازدواج موقت،راه حل نهایی هست.توی همین تالار خانمهایی ازاعتیاد شوهرش به خودارضایی وبه تبع اون فیلمهای پورنو شاکی بودن،یعنی شخص باوجودازدواج،بازم نتونسته ترک کنه.که جای تأسف داره.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

2. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

alireza35 (پنجشنبه 21 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 آذر 93 [ 20:48]
    سطح
    17
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    131

تشکرشده 275 در 125 پست

Array
    امین خان عزیز من ، میدونم خیلی سعی میکنی اعتقادات دینی رو با زندگی روزمره آشتی بدی ،
    اما نمیشه که به یکی بگی برو صیغه کن که مثلا از خودارضایی نجات پیدا کنه ، صیغه یعنی شما یک انسان دیگه رو درگیر خودت میکنی ، دیگه درگیری فرد از حداکثر دو سه ساعت در هفته تبدیل میشه به تمام ساعات مفید روز . بعد آخه باز ممکنه جواب نده ، کلی مرد متاهل هست که خود ارضایی هم میکنه ، این که یک فرد چرا خود ارضایی میکنه ریشه در گذشته طرف داره حتی ادم عاشق هم ممکنه خودارضایی کنه. بعضی ها هم اصلا این کار رو نمیکنن .
    هرمون تستسرون ، هم ژنتیکی هم به فعالیت بدنی و فیزیکی بستگی داره و هم به شرایط روحی مرد. رابطه دو طرفه با اینها داره صرفا با خودارضایی زیاد نمیشه . اتفاقا افزایش این هرمون باعث خشونت بیشتر میشه

4. کاربر روبرو از پست مفید alireza35 تشکرکرده است .

Aras (شنبه 23 آذر 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    منظورم من هم همین بود،افزایش تستوسترون درخون باعث افزایش خشونت میشه البته بایدسایر شرایط هم باشه که خشونت بروزپیداکنه.برخی ازپزشکان برای کاهش تستوسترون وبه تبع اون کاهش خشونت(به زعم خودشون)از منع جوانان برای خودارضایی خودداری میکنن.تاباخودارضایی ،تستوسترون بیادپایین،وقتی قرارباشه به خاطر مصلحتهای اجتماعی وکاهش فشار روانی،این آزادی روداد،خب شارع،صیغه رومجازکرده،والبته تأکیدبر شرایط خاص کرده وحتی الامکان میخادفردبه سمت صیغه نره.اما اون پزشکی که مشکلی باخودارضایی نداره،معمولا مشکلی هم با "زنا"یاهمجنسگرایی نداره.فقط مسائل بهداشتی براش مهم هست،کسانی هستند که این مسائل براشون مهم نیست راه خودشونو میرن .ولی کسی که به دوسه سایت سرمیزنه وتایپیک میزنه براش مهمه ،احتمالن این توان روداره،انجام ندهد.باوربه حرام بودن خودارضایی تناقضی در زندگی روزمره ایجادنمیکنه ، زندگی فردارزشمندترمیشه.حتی اگه فشار روحی رو هم تحمل کنه این فشاراوروبه سمت معنای بیشترسوق میده تاآروم بشه.

6. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

alireza35 (جمعه 22 آذر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    این تاپیک را پیشنهاد می کنم که مطالعه بفرمایید.
    پسری معتقد ولی کلافـــــــــــــــه از نیاز جنسی!
    در ضمن شما چرا باید تا 12 سال دیگه ازدواج نکنید؟
    به نظر من انرژیتون را تو امر تحصیل به کار بگیرید و ان شاالله بعد از لیسانس یا در همین حین دنبال کار باشید.ان شالله 25 سالگی سن خوبی است برای شروع خواستگاری.

این لینک هم که توی همین تاپیک بالا هم پیشنهاد دادم لینک خوبی است.توی همین سایت هم گویا برای ترک این عادت پیشنهاداتی دارد.
    خیلی دوست دارم آقایون در مورد مطلب زیر که توی این لینک خوندم نظرشون را بگن:
    چرا یه پسر دبیرستانی نباید ازدواج آسان داشته باشه؟

• سه شنبه هفتم آبان 1392 - 20:23
    • دسته بندی : مسائل جنسی پسران
    • نویسنده: محسن نجفی

من 17سالمه ولی اصلا نمیخوام بفهمم که چرا یه پسر دبیرستانی نباید ازدواج آسان داشته باشه,من از هشت سالگی استمناء و توبه کردم تا اینکه شش ماه پیش مکه به نام من و خانواده ام دراومد(در اوج بی پولی),التماس خدارو کردم که بابا خیلی از بهجت هات کعبه رو ندیدن چه برسه به من شیطان صفت اما گفت تو رو چه بکار خدایی خلاصه رفتم مکه با کوله بارگناه,من هفت ماهه استمناء رو ترک کردم ولی الان نمیخوام گناه کنم وبارها شده از خود خدا خواستم که تو که همه کاره ای یه دختر نشد بیوه نشد یائسه اما هنوز افاقه ای نشد,ما در مملکت اسلامی هستیم . چرا نباید صیغه در دبیرستان ها رایج باشه؟چرا فقط طلاب باید تو سن کم ازدواج کنند؟چرا؟چرا؟

پاسخ :
    سلام
    یک توصیه ی کلیدی برای شما و امثال شما دارم ؛
    سعی کنید مسائل جنسی رو از اولویت های زندگی روزمره تون خارج کنید .
    قبول دارم که تحمل فشار جنسی برای امثال شما ! خیلی سخته ولی راه خلاصی از اون فشار ، چیزی که مد نظر شماست نیست .
    چرا گفتم برای امثال شما ؟!
    حدس می زنم ( شما تهمت تلقی نکنید ) که اگه نگم بیشترین وقت افرادی مثل شما ، ولی بخش قابل توجهی از اوقات بیکاری چنین افرادی احتمالا با پرداختن به مسائل جنسی سپری میشه ! مثلا فکر و خیال جنسی یا کنترل نکردن چشم و ...
    شرایط کنونی این افراد مثل اینه که روزه باشن و برن تو آشپزخونه ! فکرش رو بکنید از یه طرف روزه است و گرسنگی و تشنگی بهش فشار میاره و از طرف دیگه خوردنی های خوشمزه بهش چشمک میزنن ! بیچاره چه زجری که نمی کشه ؟!
    خب این آقا یا خانم ، چکار باید بکنه که هم روزه اش رو خراب نکنه و هم از شر چشمک های ! اون خوراکی های خوشمزه نجات پیدا کنه ؟
    بهترین راه این نیست که از آشپزخونه بیاد بیرون ؟!
    بعضی ها شاید بگن مثال خوبی نبود . چون اون شخص می تونه به امید این که چند ساعت دیگه می تونه از اون خوراکی ها استفاده کنه خودش رو آروم کنه ولی دختر و پسر مجردی که نمی دونه کی وقت افطارش ! فرا می رسه چکار کنه ؟
    یکی از دوستان حرف قشنگی زد که با توضیحات اضافه خدمت شما عرض می کنم؛
    ما دو نوع غریزه داریم:. غریزه ی نانجیب و غریزه ی نجیب
    گرسنگی و تشنگی یه غریزه ی نانجیب به حساب میاد چون بدون دعوت میاد سراغ ما و تا اون رو رفع نکردیم دست از سرمون بر نمیداره . اگه محلش نذاریم ما رو می فرسته اون دنیا ! بنابراین هیچ راهی برای فرار از اون وجود نداره الا این که به حرفش گوش کنیم !
    ولی میل جنسی یه غریزه ی نجیب و مودبه !
    در اکثریت مواقع ، تاکید می کنم در اغلب اوقات تا نریم سراغش اونم سراغ ما نمیاد ! اوقاتی هم که سراغ ما میاد اگه تحویلش نگیریم مثل بچه ی آدم راهش رو میگیره و میره ! حتی اگه این کم محلی 1000 بار هم اتفاق بیافته باعث مرگ نمیشه ! . فقدانش موجب مختل شدن سلامتی هم نمیشه .

پس عزیزان یادتون باشه ، وقتی اون غریزه ی نجیب اومد سراغتون ، درب رو به روی اون باز نکنید ، از همون پشت در با کمال ادب و احترام عذرش رو بخواید و بگید فعلا وقتش نیست . انشاء بعدا که شرایطش فراهم شد خدمت شما خواهیم بود !
    موفق باشید

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 96 [ 13:33]
    سطح
    40
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    157

تشکرشده 216 در 94 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamr نمایش پست ها
    دوست عزیز نمیدونم متاهلین یا نه ولی من از این بابت کاملا مطمئنم.

- - - Updated - - -

آخه این حالت بعد متاهلی و تو رابطه زناشویی مشخص میشه. دوران مجردی هیچ چی معلوم نمیشه
    من متاهلم دوست عزیز . کسانی که مشکل زود ارضایی دارند دلیلش خود ارضایی نیست مسائل دیگه هست که اونهم حل شدنیه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    اگه به عرف عمومی درمورد سیگارکشیدن مراجعه کنی.همه میگن سیگاربده ولی اگه کسی مثلاهفته ای چهارنخ میکشه اشکال نداره.اماکسی که سیگارکشیده وترک کرده هیچ استثنایی قائل نیست حتی یه پک کشیدن رو به شدت نهی میکنه.همین مسأله درموردشراب هم هست،مخصوصا کشورهای خارج که مسلمان نیستن این دربسیاری جاها جزو فرهنگشون هم هست،خب حالا برو نظر یه شراب خورحرفه ای غربی یاعرق خور حرفه ای رو بخون که این راه روتا آخرش رفته زندگیشو هم پاش باخته وتمام حالتها واحساسات پیش ازمشروبات،حین خوردن وبعدش روازهمه بهترمیدونه وموقع سخنرانی او بقیه حرفی واسه گفتن ندارن.اون حرفه ای که مشروب روترک کرده میگه حتی یه قطره ش رو هم نباید خورد.دقیقا همین مسأله درموردخودارضایی هم هست که هم گناه کبیره هست هم عوارض داره(تعجب میکنم چرا اون دکترگفته جلو سرطان پروستات رومیگیره؟!)خود ارضایی هم هیچ استثنایی نداره،اصلا باعقل جور درنمیادتجربه بعضی ازمتاهلین همین سایت میگه که خودارضایی باعث میشه هنگام ازدواج دچار مشکل بشی. نذار اسم"دکتر"بودن نظر دهنده ی اون سایت باعث شه پات شل بشه(احتمالامدرکشو ازچلغوزآباد افغانستان گرفته).فردمجردباید انرژیهاشو خالی کنه،ورزش،فعالیت بیشتر،جوش وخروش بامردم،افکارمثبت وداشتن امید،وشادی ونشاط وشوخ طبع بودن(یادوذکرخالق هستی هم زیاد توصیه شده).نه اینکه صورت مسأله روپاک کنه!!

- - - Updated - - -
    دوست عزیز شما چند تا مطلبو با هم مقایسه کردید که ارتباطی به هم ندارند . سیگار به دستگاه تنفسی و الکل به دستگاه گوارش صدمه میزنه . اگر خود ارضایی به مقدار کم مضر باشه پس رابطه جنسی هم مضره و نباید انجام بشه . بحث دین و معصیت رو با بحث پزشکی علمی نباید اشتباه گرفت . من هم مثل شما اعتقاد دارم که خود ارضایی کار درستی نیست و باید ترک بشه اما تا بحال ثابت نشده که خود ارضایی برای بدن مضر هست . اون پزشک هم بنده خدا درست گفته و نباید دانشش رو ببریم زیر سوال

9. کاربر روبرو از پست مفید Aras تشکرکرده است .

alireza35 (شنبه 23 آذر 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aras نمایش پست ها
    من متاهلم دوست عزیز . کسانی که مشکل زود ارضایی دارند دلیلش خود ارضایی نیست مسائل دیگه هست که اونهم حل شدنیه

- - - Updated - - -

دوست عزیز شما چند تا مطلبو با هم مقایسه کردید که ارتباطی به هم ندارند . سیگار به دستگاه تنفسی و الکل به دستگاه گوارش صدمه میزنه . اگر خود ارضایی به مقدار کم مضر باشه پس رابطه جنسی هم مضره و نباید انجام بشه . بحث دین و معصیت رو با بحث پزشکی علمی نباید اشتباه گرفت . من هم مثل شما اعتقاد دارم که خود ارضایی کار درستی نیست و باید ترک بشه اما تا بحال ثابت نشده که خود ارضایی برای بدن مضر هست . اون پزشک هم بنده خدا درست گفته و نباید دانشش رو ببریم زیر سوال
    دوست عزیز.بهتره برای درک بهترخودارضایی بریم سراغ یک اختلال مسلم که فرزند خودارضایی هست تا مثال نقض آشکاری بر بی اشکال بودن خودارضایی باشه؛درکتاب آسیب شناسی روانی مارتین سلیگمن ج دوم صفحه۱۹۳ چاپ ۱۳۸۹به بحث"یادگارخواهی"با عنوان لاتینfetishism،"هنگامی که لئو هفت ساله بود،خواهرناتنی بزرگترش ،استمناکردن رابه او آموخت،درحین آموختن این کار اوبه طورتصادفی بادم پایی خود آلت لئو رالمس کرد،ازآن زمان به بعد تنها مشاهده یک کفش زنانه برای ایجاد برانگیختگی جنسی و نعوظ درلئو کافی بود.اکنون او ۲۴ساله است،هنگام مدرسه نمیتوانست دربرابرمیل شدیدش به کفش های معلمش مقاومت کند وعلی الرغم تنبیه شدن بارهابه کفش های اوحمله برد.درمیان افراد یادگارخواه کم نیستندکسانی که مهارت اجتماعیشان درپایین ترین حدقراردارد.؛؛چرا اینجوری میشن چرایکی ازاین افراد بین ۱۵هزارتا۲۰هزارعکس ازکفش های مختلف رانگهداری میکند(همان ص۱۹۴) استمنا ،دیفالت ذهن روبالامیبره،شریک جنسی عینی وجود نداره، درموارد عینی که شریک وجود داره نمیتونه با اون واقعیت مچ بشه،نتیجه اینکه مردی همسرش اتاق دیگه خوابیده وخودش داره اتاق دیگه با دیدن فیلمهای پورنو خودارضایی میکنه(این مطلب بارها درتایپیکهای این تالارگزارش شده).حالامن نمیدونم برچه اساسی اون دکتر میادتوی یه سایت درجواب هفته ای سه بار میگه اشکال نداره حتی کم مونده مراجع روبه بیشترش هم تشویق کنه!البته تاییدنمیشه او قطعا دکتربوده باشه اونم توی فضای مجازی

11. 2 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

alireza35 (شنبه 23 آذر 92), مصباح الهدی (شنبه 23 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 آذر 93 [ 20:48]
    سطح
    17
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    131

تشکرشده 275 در 125 پست

Array
    امین جان ، اون یک مورد خاص هست خیلی از این موارد در کتابها هست ، روانکاوی های فروید رو مطالعه کنید پر از این موارد . کشش جنسی یک جوان مثلا 16 ساله ، بخش بزرگش به دوران کودکی برمیگرده که دیگه در گذشته اتفاق افتاده .

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,467

Array
    علیرضای بزرگوار.اگه من بخام بیش ازاین بحث رو ادامه بدم،میشه بحث انجمن آزاد.فقط اینو بگم آوردن استثنا،مث خاموش کردن ناقص آتیش هست همون یه ذره استثنا به وقت وقتش دمار از روزگار انسان درمیاره.تحریک احساس که ازتحریک گیرنده های جنسی زن یامرد ایجادمیشه،نیازبه عینیت وجود شریک جنسی داره،درغیراین صورت ذهن به سمت تخیلات پررنگ میره چون سه عنصرادراک عبارتنداز احساس،منطق،تصویر.احساس تحریک میشه ولی عامل بیرونی دو عنصر دیگه نیست،غایبه وباید مجازی وذهنی ایجادبشه همین باعث دورشدن فرد ازواقعیت میشه،مثل مثال پست قبلی که دمپایی تبدیل به بت فردشد..یک آیه زیبا ازقرآن میگه؛طالب ومطلوب هردو ضعیفند.یعنی آنچه که فرد درطلبش هست باعث ضعف یاقدرت فردمیشه،حالاخودت تصورکن طالب شدید توهم وتخیل چقدرسطح شخصیتش تنزل پیدامیکنه..و نکته دردناک وتأسف باراینکه باوجود اینکه میل جنسی،یک نیروی ژرف درون فردحساب میشه که موثربرعشق وعلاقه بین دوجنس هست،باید چطور تأسف بارو زننده خرج بشه...ازجهت فردی سه نوع فساد داریم؛۱_فساد درافکارمثل پرورش افکار فریب دادن دیگران۲_فساد دراعمال مث عمل دزدی یا خودارضایی۳_فساد درعقاید مث اعتقادبه حلال بودن خودارضایی یا اعتقادبه بی عیب بودن ومجازبودنش.بدترین ومهلک ترین فساد،فساد درعقاید هست،که قطعاباعث میشه فرد حضورخدارودرهمه یاجنبه هایی از زندگیش احساس نکنه وخب طبیعتا بعدش به دام انحرافهاوافکارخودساخته ودرحقیقت یه خدای عجیب غریب میشه چون حضورخدای حقیقی رو نمیتونه دریافت کنه خدایی رومیسازه که مصنوعیه وبا طبعش جور دربیاد.

- - - Updated - - -

علیرضای بزرگوار.اگه من بخام بیش ازاین بحث رو ادامه بدم،میشه بحث انجمن آزاد.فقط اینو بگم آوردن استثنا،مث خاموش کردن ناقص آتیش هست همون یه ذره استثنا به وقت وقتش دمار از روزگار انسان درمیاره.تحریک احساس که ازتحریک گیرنده های جنسی زن یامرد ایجادمیشه،نیازبه عینیت وجود شریک جنسی داره،درغیراین صورت ذهن به سمت تخیلات پررنگ میره چون سه عنصرادراک عبارتنداز احساس،منطق،تصویر.احساس تحریک میشه ولی عامل بیرونی دو عنصر دیگه نیست،غایبه وباید مجازی وذهنی ایجادبشه همین باعث دورشدن فرد ازواقعیت میشه،مثل مثال پست قبلی که دمپایی تبدیل به بت فردشد..یک آیه زیبا ازقرآن میگه؛طالب ومطلوب هردو ضعیفند.یعنی آنچه که فرد درطلبش هست باعث ضعف یاقدرت فردمیشه،حالاخودت تصورکن طالب شدید توهم وتخیل چقدرسطح شخصیتش تنزل پیدامیکنه..و نکته دردناک وتأسف باراینکه باوجود اینکه میل جنسی،یک نیروی ژرف درون فردحساب میشه که موثربرعشق وعلاقه بین دوجنس هست،باید چطور تأسف بارو زننده خرج بشه...ازجهت فردی سه نوع فساد داریم؛۱_فساد درافکارمثل پرورش افکار فریب دادن دیگران۲_فساد دراعمال مث عمل دزدی یا خودارضایی۳_فساد درعقاید مث اعتقادبه حلال بودن خودارضایی یا اعتقادبه بی عیب بودن ومجازبودنش.بدترین ومهلک ترین فساد،فساد درعقاید هست،که قطعاباعث میشه فرد حضورخدارودرهمه یاجنبه هایی از زندگیش احساس نکنه وخب طبیعتا بعدش به دام انحرافهاوافکارخودساخته ودرحقیقت یه خدای عجیب غریب میشه چون حضورخدای حقیقی رو نمیتونه دریافت کنه خدایی رومیسازه که مصنوعیه وبا طبعش جور دربیاد.

14. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

مصباح الهدی (شنبه 23 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آذر 92 [ 10:37]
    سطح
    1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 45
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام دوست گرامی
    چرا این حرف دکتر رو رو ملاک قرار دادی !!! ولی اینوبدون خود ارضایی باعث ایجاد عوارضی مخصوصا در دران متاهلی میشه من این مطلب رو خیلی جاها دیدم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 خرداد 93 [ 22:55]
    سطح
    16
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 80
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    27

تشکرشده 17 در 9 پست

Array
    به سایتK.T.KH.E - صفحه سردر مراجعه کنید.تمام اعضای این سایت شما رو درک میکنن.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)