به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 9 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 127
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 فروردین 93 [ 22:07]
    سطح
    12
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    68

تشکرشده 32 در 21 پست

Array
    سلام
    خواب دیدم باباش زنگ زده بهم ومیگه که دخترم طلاق نمیخواد ومیخواد برگرده.منم داد زدم وگفتم نننننننننننه،بعدشم ازخواب پریدم.نمیدونم ازفکرزیادیه که این خوابو دیدم یا قراره اتفاق دیگه ای بی افته
    برفرض محال اگه این حقیقت داشته باشه وباباش بگه که طلاق نمیخواد ومیخواد برگرده اونوقت چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام مهدی جان. این که بقیه می خان چه کار کنن مهم نیست. اینکه شما می خای واسه زندگیت چه تصمیمی بگیری مهمه!حالا چه ماندن چه رفتن!

نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
    "کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".
    فریدریش هایلر، نیایش، ص 331

3. کاربر روبرو از پست مفید مهرااد تشکرکرده است .

M.E.H.D.I (دوشنبه 13 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط m.e.h.d.i نمایش پست ها
    سلام
    خواب دیدم باباش زنگ زده بهم ومیگه که دخترم طلاق نمیخواد ومیخواد برگرده.منم داد زدم وگفتم نننننننننننه،بعدشم ازخواب پریدم.نمیدونم ازفکرزیادیه که این خوابو دیدم یا قراره اتفاق دیگه ای بی افته
    برفرض محال اگه این حقیقت داشته باشه وباباش بگه که طلاق نمیخواد ومیخواد برگرده اونوقت چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza35 نمایش پست ها
    سلام آقا مهدی اگه تو این مدت یا حتی روز دادگاه با اینکه کلی حرف هم در موردش شنیدی اگه ایشون به شما بگن که " دوست دارم طلاق نمی خواهم" شما چه جوابی میدی ؟ خوب فکر کن.

quote=m.e.h.d.i;303976]
    سلام به همه
    علیرضاجان نه اصلا نمیتونم چون دوتا دلیل داره. یک اینکه دلم کامل ازش شکسته بخاطرحرفاش به خاطرکارش به خاطراینکه قدرمحبتامو ندونس وبااینکاراش دلمو له کرد.دوم اینکه چون سیمکارت دوم روازش دیدم والانم یه چیزای خیلی بد درباره رابطه خارج ازدوستی بایدونه ازدوست پسرای قبلیش شنیدم دیگه اصلا نمیتونم ادامه بدم.تازه دارم ازخواب خوشی که توش بودم بیدارمیشم.یه راه دیگم هس اونم اینکه روغیرتم پابذارم وهمه حرفای پشت سرشوبه جونم بخرم وتاآخرعمرم پیش همه سرشسکته باشم .فقط دعام کنید ازاین چاهی که خودم برا خودم کندم بیرون بیام.
    سپید قلب عزیزبا اینکه روحیم داغونه داغونه بااینکه از نزدیکترین کسم ضربه خوردم ولی میسپارمش بخدا تا خدا حقمو ازش بگیره ومیدونمم میگیره.تو بیای زندگی یه جوون رو اینجوری بازیچه خودت کنی آخرشم بهش نامردی کنی وخدا هم چیزی بهت نگه؟؟؟ نه نه نه خدا خیلی جاها خوشو بهم نشون داده اینجا مطمعنم نشون میده فقط باید دووم بیارم وصبر کنم. باورکنید خدا خودش چند ماه پیش آینده دختره رو تو خواب بهم نشون داده ومیدونم اون اتفاق می افته.
    اااااااااای خدا به حرمت عشق پاکی که بهش داشتم بخاطر اون محبتهایی که درحقش کردم و قدر ندونست،حقمو ازش بگیر میسپارمش به تو
    [/quote]
    ویرایش توسط kamr : دوشنبه 13 آبان 92 در ساعت 10:45

5. کاربر روبرو از پست مفید kamr تشکرکرده است .

M.E.H.D.I (دوشنبه 13 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    68

تشکرشده 32 در 21 پست

Array
    من آدمی ام که 99 درصد را میاد ولی اگه دلم بشنکه وبرگردم دیگه تمومه وهیچی نمیتونه منوازتصمیمم برگردونه.من نمیخوامش یعنی اصلا دیگه حسی بهش ندارم.حرفم اینه اومدیم وگف طلاق نمیخوام وبرمیگردم منم چون دیگه نمیخوام ادامه بدم اونوقت باید خودم طلاقش بدم.دراینصورت باید مهریشم بدم
    دوتا انتخاب دارم یاباید این زندگی رو بااین شرایط ادمه بدم ویا مهریشم بدم وطلاقش بدم.یعنی ارزش این داره که مهریشو بدم وطلاقش بدم؟؟؟؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    68

تشکرشده 32 در 21 پست

Array
    سلام به همه
    فردا صب ساعت 9 وقت دادگاهمونه. زنگ زدم ازدوستم پرسیدم گف حکمتون حاضره.هر روزی که میگذره مثل شکنجست برام فک میکنم همه اون خطاهایی که کرده داره به پای من نوشته میشه.عین یه سرطان بود که چسبیده بود بهم وایشالا فردا ازش رها میشم.اون عشقی که بهش داشتم الان جاشو به نفرت داده حتی دیگه نمیخوام اسمشو بشنوم باورکنید اینا ازروی عصبانیت نیست فقط چون بهم خیانت کرده ودروغ گفته کامل ازش برگشتم.
    من نمیگذرم ازش که،فرداکه مطمعن شدم کارمون تموم شد دوسه تا حرف اساسی پیش مامان وباباش بهش میگم.میگم که لیاقت عشق منو نداشتی دیگه توبرام تموم شدی وازدلم براهمیشه پاکت میکنم،میگم که حلالت نمیکنم و واگذارت میکنم بخدا وتا اونروزی که نببینم سرت به سنگ خورده وخداحقمو ازت نگرفته نفرینت میکنم تنها اینه که دلمو آروم میکنه.
    فکرشوکه میکنم فقط وفقط حسرت اون دوسال ونیم اززندگیمو میخورم که با دروغاش ونامردیاش تک تک روزامو آتیش زد.ولی تواین مدت تجربیاتی بدست آوردم که شاید بعضیا بابهای خیلی سنگینتری بدست بیارن.اینکه حرف وعمل بعضیامثل هم نیست اینکه تایکی گف دوست دارم زود خام نشم و دل نبندم اینکه همیشه با عقلم تصمیم بگیرم نه با احساسم وصدها اینکه ی دیگه...
    فردا هراتفاقی افتاد میام واعلام میکنم دعام کنید

8. کاربر روبرو از پست مفید M.E.H.D.I تشکرکرده است .

Pooh (پنجشنبه 16 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.E.H.D.I نمایش پست ها
    سلام به همه
    فردا صب ساعت 9 وقت دادگاهمونه. زنگ زدم ازدوستم پرسیدم گف حکمتون حاضره.هر روزی که میگذره مثل شکنجست برام فک میکنم همه اون خطاهایی که کرده داره به پای من نوشته میشه.عین یه سرطان بود که چسبیده بود بهم وایشالا فردا ازش رها میشم.اون عشقی که بهش داشتم الان جاشو به نفرت داده حتی دیگه نمیخوام اسمشو بشنوم باورکنید اینا ازروی عصبانیت نیست فقط چون بهم خیانت کرده ودروغ گفته کامل ازش برگشتم.
    من نمیگذرم ازش که،فرداکه مطمعن شدم کارمون تموم شد دوسه تا حرف اساسی پیش مامان وباباش بهش میگم.میگم که لیاقت عشق منو نداشتی دیگه توبرام تموم شدی وازدلم براهمیشه پاکت میکنم،میگم که حلالت نمیکنم و واگذارت میکنم بخدا وتا اونروزی که نببینم سرت به سنگ خورده وخداحقمو ازت نگرفته نفرینت میکنم تنها اینه که دلمو آروم میکنه.
    فکرشوکه میکنم فقط وفقط حسرت اون دوسال ونیم اززندگیمو میخورم که با دروغاش ونامردیاش تک تک روزامو آتیش زد.ولی تواین مدت تجربیاتی بدست آوردم که شاید بعضیا بابهای خیلی سنگینتری بدست بیارن.اینکه حرف وعمل بعضیامثل هم نیست اینکه تایکی گف دوست دارم زود خام نشم و دل نبندم اینکه همیشه با عقلم تصمیم بگیرم نه با احساسم وصدها اینکه ی دیگه...
    فردا هراتفاقی افتاد میام واعلام میکنم دعام کنید
    اینو به فال نیک بگیر،چون هم این خانمو شناختی و باهاش وارد زندگی نشدی،چون اون موقع به مراتب بیشتر لطمه میخوردی،(اما هنوز خیلی فرصت داری)دومین درسی که از این قضیه گرفتی همین موردی بود که گفتی،تا یکی بهت گفت دوستت دارم باور نکنی،ایشالا الان یه زندگی خوب و جدید رو شروع کن،اینده این دخترم کاملا مشخصه،مطمئن باش تو زندگیش خیری نمیبینه،فقط کمی زمان لازمه تا این قضیه رو ببینی

10. کاربر روبرو از پست مفید samanft تشکرکرده است .

M.E.H.D.I (چهارشنبه 15 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.E.H.D.I نمایش پست ها
    من آدمی ام که 99 درصد را میاد ولی اگه دلم بشنکه وبرگردم دیگه تمومه وهیچی نمیتونه منوازتصمیمم برگردونه.
    سلام مهدی

شاید متوجه نباشین اما بیشترین ضربه ای که دارین می خورین از این طرز فکرتون هست! چرا 99 درصد کوتاه می این! یعنی فقط 1 درصد خودتون رو میبینین! می دونین محبت بیش از حد هم ادم چون توقع جبران می اره خ اسیب زاست!
    می دونی اقای مهدی اینکه ادمها با ادم چه میکنن زمانی عمق زیادی پیدا می کنه که ما خ بهشون بها می دیم! به قول خسرو شکیبایی می ایم از ادمها خدا میسازیم و اونا خدایی میشن که خدایی بلد نیستن!
    البته من می دونم این شرایط خ سخته و خویشتن دار بودن خ سخت تر. اما کینه بدل گرفتن هم بیشترین اسیبش رو به شما می رسونه. ان شالله روزی بتونی ببخشیش تا خودت به ارامش برسی.

در پناه حق باشین

نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
    "کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".
    فریدریش هایلر، نیایش، ص 331

12. 4 کاربر از پست مفید مهرااد تشکرکرده اند .

M.E.H.D.I (پنجشنبه 16 آبان 92), Pooh (پنجشنبه 16 آبان 92), reihane_b (پنجشنبه 16 آبان 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 16 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    68

تشکرشده 32 در 21 پست

Array
    سلام به همه مرسی بابت همدردیتون
    امروز کارمون تموم شد.ازدادگاه حکممون رو گرفتیم ورفتیم تو دفترخونه صیغه طلاقمون رو خوندن.منم امضا کردم اونم اومد پای سنداینا رو امضاکرد. حالا از دوستان دوتاسوال دارم
    1-الان با این شرایط همه چی دیگه تموم شد دیگه یعنی اون دیگه بصورت قانونی زن من محسوب نمیشه؟؟
    2-الان من میتونم تقاضای ضرر وزیان بدم چون این مدت کلی خرجش کردم؟؟

14. 2 کاربر از پست مفید M.E.H.D.I تشکرکرده اند .

Pooh (پنجشنبه 16 آبان 92), رویای پر کشیدن (پنجشنبه 16 آبان 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام.
    من تاپیک شما رو پیگیری میکردم ولی تا حالا چیزی درش ننوشته ام.

شما موظف به پرداخت مهریه شدید یا مهریه بخشیده شد؟ کلا چی شد قضیه مهریه؟

در مورد سوال دومتون میخواستم یه چیزی بگم.
    البته شما جای برادر بزرگ من هستید و من کوچکتر از آن هستم که نصیحتی کنم یا نظری برای شما بدم.

فقط میخواستم بگم شما حتی اگر حق تقاضای ضرر و زیان هم داشته باشید(از نظر فقهی و قانونیشو من اطلاعی ندارم) ولی این کار رو نکنید.

چون فقط اعصاب خوردی و برو بیای دادگاه و از این دردسر ها براتون ایجاد میشه. اونقدر اعصاب خوردی و این چیزا رو به همراه داره که به اون هزینه ی خسارتی هم که میخواید بگیرید نمی ارزه.

الان خود طلاق به اندازه کافی فشار عصبی براتون ایجاد میکنه. هم برای شما هم برای اون خانم.
    به نظر شخص من، بیشتر از این همدیگه رو اذیت نکنید.
    بگذارید دیگه حالا هر دو زودتر به شرایط آرامش برسید.

میدونم. میدونم الان داغ هستید و درونتون خشم و نفرتی هست و میخواید تا حد ممکن حق خودتونو از او بگیرید و تلافی عواطف و زحمات و هزینه ها رو سرش در بیارید، و این طبیعیه، و شاید از نظر قانونی و فقهی هم حق شما باشه. اما بگذرید.
    حتی اگر حقتونه، ازش بگذرید.
    یکمی هم به اعصاب و حال پدر و مادر ایشون فکر کنید. حتی اگه نمیخواید به حال اون دختر به خاطر مارک طلاقی که الان روش خورده فکر کنید، یکم به پدر و مادر اون دختر فکر کنید.

بذارید زود این پرونده کاملا بسته بشه و زودتر فراموش بشه و به خاطره های مدفون شده بپیونده.

حتی اگر این حق رو دارید، بزرگواری کنید و بگذرید.

البته مختارید.

فقط نظرمو گفتم.
    ببخشید اگر احیانا باعث رنجشی شد.

موفق باشید.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    68

تشکرشده 32 در 21 پست

Array
    مرسی دوست خوبم
    مهریه رو بخشیده تو برگه دادگاهم نوشته شده که زوجه کلیه حق وحقوق خودش رو اعم از مهریه ونفقه رودرقبال حق طلاق زوج بذل کرده وبخشیده.تو دفتر خونه هم اومد وپای برگه طلاق رو امضا کرد که مهریه واینا نمیخوام دفترخونه هم صیغه طلاق رو خوند وتموم
    واقعیتش اینه که 380 تومن پول میباید به دختره بدم که حقیقتش زورم میاد آخه منم اونهمه خرجش کرد مراسم گرفتم لباس خریدم پول تو جیبش گذاشتم و... ارزش داره ازاین 380 تومن بگذرم ودرعوض جونم رو خلاص کنم؟؟

صفحه 9 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)