به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 62
    عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    من واقعا متاسفم شدم وقتی دیدم که دوستان این مشکل رو به عهده دین می گذارند
    در صورتی که دین اسلام خیلی زیاد به حفظ نظافت و پاکیزگی و بوی خوش تاکید داره
    و مخصوصا به مهربانی با همسر و اینکه هیچ چی رو نباید از همسر دریغ کرد وبه حفظ رابطه زناشویی حتی موقع قهرتاکید داره
    شما مصداقتون از دین همسایه ها و اطافیانی هست که فقط اداعای دینداری دارند بهتره تحقیقات کامل تری داشته باشین بعد نظر بدین
    اما در مورد قول خانم ها ، خانم ها خیلی موقع ها از مردها هم مردونه تر قول می دن .
    شما علت این مشکل رو باید ریشه یابی کنید نه اینکه گردن این و اون بندازید

2. 10 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 03 شهریور 92), del (چهارشنبه 06 شهریور 92), hana 68 (یکشنبه 03 شهریور 92), majid_k (یکشنبه 03 شهریور 92), mohammad6599 (سه شنبه 05 شهریور 92), roseflower (چهارشنبه 06 شهریور 92), مهرااد (یکشنبه 03 شهریور 92), خانوم خونه (یکشنبه 03 شهریور 92), داود.ت (دوشنبه 04 شهریور 92), ساحل 63 (سه شنبه 05 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام آقای نارگیل!
    همانطور که خیلی ها در تالار حدس می زدند؛خانم شما افسردگی شاید خفیف دارن.و این دوری از اقوام و زندگی در شرایط کاملا متفاوت دلیل این موضوع است.

لطفا به این سوالات هم جواب بدین:
    1)شما چند سال در خارج زندگی می کنید؟ از اول زندگیتون اونجا رفتین؟
    2)آیا ایشان برای رفتن به آنجا انگیزه ای داشتنن یا اینکه فقط یه خاطر شما آمدند؟
    3)آیا قراره به ایران برگردید؟کی؟
    4)هر چندوقت یک بار به ایران بر می گردین؟وقتی که میاین ایران روحیشون چه طور میشه؟

می دونید زندگی در خارج برای یک خانم مذهبی واقعا سخته.
    اگر بخواهد آرایش کند یا آرایش کردن را هم یاد بگیرد؛کدوم آرایشگاه بره کدوم کلاس خود آرایی بره؟

من خودم یک دختر مذهبی هستم. و راستش آرایش کردن در حد بالا بلد نیستم.ولی اصلا نگران این موضوع نیستم چون می دونم بعد از ازدواج می تونم کلاس خودآرایی برم.با دوستان متاهلم در رابطه با اینکه چه مدل آرایشی بهم بیشتر میاد صحبت کنم.هر زمان که بخوام برم آرایشگاه نزدیک خونمون.

من زن داداشم هم همین طور بود ولی وقتی ازدواج کرد این قدر خانم های اطرافیان در مورد مدل مو و رنگ مو و... نظر می دادن و می گفتن فلان مدل بیشتر بهت میاد و... الان خودش شده یک پا آرایشگر!!!

یا اصلا خانه داری و آشپزی بلد نبود ولی مداوم مادرش و عمه هاش می گفتن فلان غذا را اینجوری درست کن.یا همش میومدن خونش نظر می دادن... الان شده یه پا آشپز و کدبانوی واقعی!!
    واقعا دوری از خانواده برای اول زندگی یک دختر که کاملا ناشی است خیلی خیلی سخته!!!!
    (وبلاگ شیرین بانو که بهتون معرفی کردم را حتما به خانمتون پیشنهاد بدین)

(وبلاگ خوشبختی های یک زوج شیعه هم بسیار عالیست!!! این وبلاگ را یک خانم بسیار مذهبی که واقعا عاشقانه همسرش را دوست دارد و حس زنانه قوی هم دارد نوشته. به نظر من چون خانمتون بعد از ازدواج الگوی مناسبی نداشتن اگر این وبلاگ را بخونن براشون تلنگر یا جرقه ای میشه)
    آدرس: خوشبختیهای یک زوج شیعه

الان به نظر من خانم شما احتیاج به جمع های زنونه داره.(بدون مرد!)
    نمی دونم تو خارج مثلا جاها یا مراسم مذهبی هست که خانمتون تو جمعشون شرکت کنه؟ مثل حتی کلاس قرآن! چون حتما توی اون فضایی که شما هستید روحانیون بیشتر به خانم ها در رابطه با آرایش کردن در مقابل شوهر(که به گفته امام علی جهاده) تاکید می کنند.

*حتما برای خانمتون توی اون فضا یک انگیزه درست کنید.

موفق باشید

-
    ویرایش توسط مصباح الهدی : یکشنبه 03 شهریور 92 در ساعت 19:52

4. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

toojih (یکشنبه 03 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اردیبهشت 98 [ 12:25]
    سطح
    43
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 135
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2

تشکرشده 61 در 26 پست

Array
    سلام چون همسرتون به گفته شما در گذشته به خودش میرسیده و معمولی بوده پس نمیشه گفت مشکلی در شخصیت ایشون هست اما معمولا خانمها ممکنه از یه چیزی یا رفتاری از همسرشون در گذشته ناراحت شده باشن اما هیچوقت ابراز نکرده باشن چون مسئله کوچیکی هم بوده اینکه بخوان علنی بگن از این رفتار شما دست به همچین واکنشی زدن برای خودشون هم بچه گانه و سخت به نظر میاد و میتونم بگم به نظر من این رفتار ایشون فقط میتونه یه مشکل حل نشده باشه که مثل یه سد جلوی ابراز احساسات و خودارایی خانمتون رو برای شما گرفته ،خانمها فکر میکنن بدون اینکه حرف بزنن همسرشون باید تشخیص بده مشکل چیه و این عیب بزرگ ما خانمهاس که نمیدونیم اقایون فقط وقتی متوجه ناراحتی ما میشن که بهشون مستقیما بگیم از فلان حرفت یا فلان کارت در فلان مهمونی خوشم نیومد و بجاش کم حرف میشیم و افسرده، امیدوارم بتونین با بررسی زندگیتون تو دوران تغییرات همستون به سر نخی برسین و خیلی هم خودتون رو حساس نشون ندید که همسرتون فکر کنن بدن همسرتون از خودش براتون ارزشمند تره

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 05 اردیبهشت 94 [ 19:32]
    سطح
    22
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 9 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tamanaye man نمایش پست ها
    خیلی متاسف شدم ، امیدوارم به زودی مشکلتون حل شه .
    جالبه که حس حسادت یک ذره در خانم شما وجود نداره .
    شاید نظری که میخوام بدم یکم بد و یا منحرف باشه ، ولی شاید مفید واقع بشه . وقتی که کنار دریا میرید و یک خانم که تر و تمیز هست و به خودش رسیده ، اگر ازش تعریف کنید یکم ، تا حس حسادتش رو یکم تحریک کنید ، چی میشه ؟ هیچ عکس العملی نداره ؟
    یکم حس حسادتش رو تحریک کنید .
    نمیدونم چطوری براتون تعریف کنم . تا اونجا که من میدونم خانمها از اینکه اندامشون زیبا و سکسی بنظر بیاد خوششون میاد , حالا یکی ممکنه که خدادادی همینطوری باشه یکی ممکنه که ورزش کنه و هیکلش رو بیاره رو فرم یکی هم با پوشیدن لباسهای مناسب خودش رو جذاب نشون بده ولی خانم من در کل از اینکه هیکلش به هر نحوی تحریک کننده باشه خوشش نمیاد حتی برا من ! اینجا تابستون که میشه دیگه همه تقریبا لختن و لبلسهای باز میپوشن من بارها جلو خانمم به شوخی به خانمهایی که سینهاشون بازه و خط سینشون پیداست اشاره کردم و گفتم که دوست دارم تو خونه لباس باز بپوشه ولی اون کاملا بر عکسش عمل میکنه , لبا س میپوشه تا بیخ گردنش و همش هم لبا سهای تیره میپوشه, بارها گفتم که لباس مشکی نپوش ولی میگه که مشکس سرو سنگینه بارها سر این مدل لباس پوشیدنش باهاش حرف زدم ولی انگار نه انگار.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام آقای نارگیل!
    همانطور که خیلی ها در تالار حدس می زدند؛خانم شما افسردگی شاید خفیف دارن.و این دوری از اقوام و زندگی در شرایط کاملا متفاوت دلیل این موضوع است.

لطفا به این سوالات هم جواب بدین:
    1)شما چند سال در خارج زندگی می کنید؟ از اول زندگیتون اونجا رفتین؟
    2)آیا ایشان برای رفتن به آنجا انگیزه ای داشتنن یا اینکه فقط یه خاطر شما آمدند؟
    3)آیا قراره به ایران برگردید؟کی؟
    4)هر چندوقت یک بار به ایران بر می گردین؟وقتی که میاین ایران روحیشون چه طور میشه؟

می دونید زندگی در خارج برای یک خانم مذهبی واقعا سخته.
    اگر بخواهد آرایش کند یا آرایش کردن را هم یاد بگیرد؛کدوم آرایشگاه بره کدوم کلاس خود آرایی بره؟

من خودم یک دختر مذهبی هستم. و راستش آرایش کردن در حد بالا بلد نیستم.ولی اصلا نگران این موضوع نیستم چون می دونم بعد از ازدواج می تونم کلاس خودآرایی برم.با دوستان متاهلم در رابطه با اینکه چه مدل آرایشی بهم بیشتر میاد صحبت کنم.هر زمان که بخوام برم آرایشگاه نزدیک خونمون.

من زن داداشم هم همین طور بود ولی وقتی ازدواج کرد این قدر خانم های اطرافیان در مورد مدل مو و رنگ مو و... نظر می دادن و می گفتن فلان مدل بیشتر بهت میاد و... الان خودش شده یک پا آرایشگر!!!

یا اصلا خانه داری و آشپزی بلد نبود ولی مداوم مادرش و عمه هاش می گفتن فلان غذا را اینجوری درست کن.یا همش میومدن خونش نظر می دادن... الان شده یه پا آشپز و کدبانوی واقعی!!
    واقعا دوری از خانواده برای اول زندگی یک دختر که کاملا ناشی است خیلی خیلی سخته!!!!
    (وبلاگ شیرین بانو که بهتون معرفی کردم را حتما به خانمتون پیشنهاد بدین)

(وبلاگ خوشبختی های یک زوج شیعه هم بسیار عالیست!!! این وبلاگ را یک خانم بسیار مذهبی که واقعا عاشقانه همسرش را دوست دارد و حس زنانه قوی هم دارد نوشته. به نظر من چون خانمتون بعد از ازدواج الگوی مناسبی نداشتن اگر این وبلاگ را بخونن براشون تلنگر یا جرقه ای میشه)
    آدرس: خوشبختیهای یک زوج شیعه

الان به نظر من خانم شما احتیاج به جمع های زنونه داره.(بدون مرد!)
    نمی دونم تو خارج مثلا جاها یا مراسم مذهبی هست که خانمتون تو جمعشون شرکت کنه؟ مثل حتی کلاس قرآن! چون حتما توی اون فضایی که شما هستید روحانیون بیشتر به خانم ها در رابطه با آرایش کردن در مقابل شوهر(که به گفته امام علی جهاده) تاکید می کنند.

*حتما برای خانمتون توی اون فضا یک انگیزه درست کنید.

موفق باشید

-
    - - - Updated - - -

خانم مصباح الهدی

1- خانم من از اول زندگیش اومد اینجا یعنی من رفتم ایران عقدش کردم چند ماه بعد هم اومد 3 سالی میشه.
    2- البته که انگیزه داشت بگفته خودش همیشه آرزو داشته خارج زندگی کنه .
    3- قرار نیست به ایران برگردیم .
    4- 2 سال یکبار سر میزنیم یکبار هم تا حالا باهم رفتیم ایران , روحیش خیلی بهتر بود , البته مدت کمی اونجا موندیم ولی تو اون مدت کم شده بود همون زنی که من میخواستم و خیلی شاد و سرحال شده بود , خوب البته طبیعی بود چون همش مهمونی بودیم و خیلی خوش میگذشت .

لینک وبلاگ شیرین بانو رو براش فرستادم , فکر نمیکنم بخونه کلا هرچیز که من بهش توصیه کنم رو لج میکنه توجه نمیکنه کاملا مثل بچه ها باید غیر مستقیم مطلبی رو بهش رسوند.

ممنون از شما

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiye movafagh نمایش پست ها
    من واقعا متاسفم شدم وقتی دیدم که دوستان این مشکل رو به عهده دین می گذارند
    در صورتی که دین اسلام خیلی زیاد به حفظ نظافت و پاکیزگی و بوی خوش تاکید داره
    و مخصوصا به مهربانی با همسر و اینکه هیچ چی رو نباید از همسر دریغ کرد وبه حفظ رابطه زناشویی حتی موقع قهرتاکید داره
    شما مصداقتون از دین همسایه ها و اطافیانی هست که فقط اداعای دینداری دارند بهتره تحقیقات کامل تری داشته باشین بعد نظر بدین
    اما در مورد قول خانم ها ، خانم ها خیلی موقع ها از مردها هم مردونه تر قول می دن .
    شما علت این مشکل رو باید ریشه یابی کنید نه اینکه گردن این و اون بندازید

البته دین اسلام خیلی به نظافت و پاکیزگی اهمیت میده و در این زمینه خیلی هم زیاده روی کرده , اگر کسی بخواد مو به مو همه دستوراتش رو انجام بده صبح تا شب باید بشینه طهارت کنه و نظافت کنه و از کارو زندگیش بیافته . حتما میدونید که افراط و تفریط در هر کاری درست نیست . همونطوری هم که فرمودید یه مهربانی با همسر هم توصیه کرده و خیلی هم در این مورد سفارش کرده ولی............میدونید من میگم که زن و مرد فارق از دستورات دینشون (که فقط بخاطر بهشت یا ترس از جهنم انجام میدن) باید از رو عشق و علاقه برای هم هر کاری رو انجام بدن با هم مهربون باشن و واسه لذت از همدیگه و زندگیشون کوتاهی نکنن نه اینکه خانم چون فلان دستور اسلام گفته که خودت رو برای شوهرت آرایش کن و یا هر موقع که همسرت خواستت 3 سوت خودت رو در اختیارش بگذار این کار ها رو انجام بده.

کاری که از روی اختیار و علاقه و معرفت نباشه اصلا ارزشی نداره.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 تیر 94 [ 05:14]
    سطح
    37
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    517

تشکرشده 294 در 168 پست

Array
    جناب ! دین به این وحشتناکی هایی که شما میگید نیست

برید احادیث ائمه و توصیه های دین رو بخونید ببینید چقدر با موضوع مسائل زناشویی زیبا و ظریف برخورد شده

از نظر دین زن باید برای همسرش از نظر پوشش بی حیا ترین باشه!

امام صادق(ع) درپاسخ به این سوال که لذت بخش ترین چیزهاکدامست فرمودند لذت بخش ترین چیزها لذت زنان است!

احادیث زیادی وجود داره که جایگاهشون اینجا نیست ولی با سرچ کردن این موضوع«احادیث زناشویی» میتونید بخونید و در اختیار همسرتون قرار بدید یا حتی وقتی کنار همید باهم بخونید و این مسائل رو به دین ربط ندید . خیلی ها هستن مذهبی هستن اما متاسفانه از این زیبایی ها و ظرافت های دین خبر ندارن و نمیدونن چجوری باید برخورد کنن

نمیدونم لینک گذاشتن مجازه یا نه اگه نبود خب حذفشون کنین

منتقم خون شهیدان خواهد آمد - احادیث نبوی در مورد زناشویی

احاديث امامان و پيامبر اکرم : روابط زناشويي

این هم حقوق زن و شوهر نسبت به هم در اسلام

حقوق كلي زن بر شوهر:
    1-تهيه لوازم زندگي
    2-مباشرت
    3-گشايش در زندگي
    4-احترام به زن
    5-آراسته و پاكيزه بودن
    6-خوش زباني و مدارا
    7-رعايت اراده و اختيار خود را بنمايد .
    حقوق كلي شوهر بر زن :
    1-اطاعت از شوهر
    2-تمكين از شوهر
    3-بيرون نرفتن از خانه و در صورت نیاز با اجازه شوهر
    4-پرهيز از آزارشوهر و تندخوئي و بدزباني
    5-خدمت در خانه
    6-احترام به شوهر و خوش رفتاري با او
    7- براي غير شوهر خود را نيارايد
    8- بدون اجازه شوهر در اموال او تصرف نكند .

لطفا بدون اطلاع دین رو بدنام نکنین...

8. 3 کاربر از پست مفید ساحل75 تشکرکرده اند .

*پرستو* (سه شنبه 05 شهریور 92), coconut (سه شنبه 05 شهریور 92), خانوم خونه (دوشنبه 04 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 12 مهر 92 [ 02:26]
    سطح
    6
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 30 در 13 پست

Array
    این پست واقعا برام جالب بود خیلی تعجب کردم... من الن دو سال و نیمه ازدواج کردم نصف یک سوم تمرکزم روی درسم،کارم،خانوادم،کارهای مربوط به آشپزی و خانه داری و غیره است دو سومش روی اینکه چه کار کنم همسرم ازنظر روحی و جنسی و حسمی کاملا از من راضی باشه.... همش درگیر اینم که چی کار کنم چاق نشم،خوب لباس بپوشم،روابط جنسیمون متنوع و عالی باشه....
    منم خارج از ایران زندگی می کنم اینجا حساسیت خانمها صد برابر می شه،همه کانالهای تلوزیونی و اینترنت و غیره از مد و زیبایی حرف می زنند و امکاناتشم هست چیزی که دخترهای داخل ایران در حسرتشند...
    من مطمئنم رفتار خانمتون از سر بی انگیزه ای هست اول مطمئن بشین که رفتارش به خاطر افسردگی نیست که برای اثباتش حتی اگه شده با اجبار پیش یک روانپزشک برین بعد هم بهش بفهمونین که با این کارش زندگیتون به خطر می افته و اون مقصره... یعنی کاملا جدی بهش بفهمونین که با این رفتارش زندگیش متلاشی می شه...

10. 2 کاربر از پست مفید sanazam تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (سه شنبه 05 شهریور 92), خانوم خونه (سه شنبه 05 شهریور 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sanazam نمایش پست ها

منم خارج از ایران زندگی می کنم اینجا حساسیت خانمها صد برابر می شه،همه کانالهای تلوزیونی و اینترنت و غیره از مد و زیبایی حرف می زنند و امکاناتشم هست چیزی که دخترهای داخل ایران در حسرتشند...
    حسرت ماهواره و اینترنت
    یا انواع و اقسام روشهای مختلف رسیدگی به بدنشون و جسمشون؟
    اتفاقا انواع و اقسام خدمات و روشهای زیبایی که توی ماهواره و اینترنت تبلیغ میشه به قیمت خیلی ارزون تر از غرب تو ایران یافت می شه.
    از جراحیهای پلاستیک بگیر تا انواع لوازم آرایشی و کلاسهای ورزشی و ...

اونقدر هم که زنان ایرانی وقت دارند و امکانات دارند برای استفاده از این چیزها، فکر نمی کنم زنهای جاهای دیگه دنیا داشته باشند.

آقای نارگیل
    همسر شما گفته من از خدام بود بیام خارج زندگی کنم. می شه ازش بپرسید فرق خارج و داخل واسش چی بوده؟
    ایشون که نه دانشگاه می ره، نه سرکار، نه لب ساحل و نه دیسکو ... الان خارج مزیتش واسش چی بوده؟
    سرعت اینترنتش بالاست؟
    چون گفتید دائم توی خونه است و در حال چت و ....

اول همسرت را ببر یک مشاوره فارسی زبان. اگر بهتون اطمینان داد که افسرده نیست و این رفتارهاش بخاطر افسردگیش نیست
    دنبال روشهای دیگه باش.

شما نوشتید اون مدتی که ایران بودیم خیلی خوش گذشت و همه اش مهمونی بودیم و ... اما نگفتید رفتار خانمتون چطور بود؟
    بازم ده روز یه بار می رفت حموم؟ باز هم موهای تنش را تمیز نمی کرد؟ باز هم یقه لباسش تا گردنش بود؟ لباسهای تیره می پوشید؟

چرا براش اون لباسهای تیره و تا زیرگردن را می خرید.
    وقتی می رید خرید لباسهایی که دوست داری براش بخر.

اشاره کردید به خیانت.
    حتی فکرش را هم نکن.

12. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

del (چهارشنبه 06 شهریور 92), meinoush (سه شنبه 05 شهریور 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 05 شهریور 92), فرانک بانو (چهارشنبه 06 شهریور 92)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط coconut نمایش پست ها
    همسرم شاغل نیست و تو خونه بچه رو نگه میداره البته روزی 7-8 ساعت مشغول به شغل شریف چت و اینترنت گردی هستن همش تو این سایت نیک صالحی میگرده متنفرم از این سایت
    اشتباه اصلی شما این بوده که با کسی ازدواج کردین و به خاج از کشور بردینش که شبکه ی اجتماعی و دوستانی توی اون محیط نداره و بدلیل نداشتن کار و درس، به راحتی هم نمی تونه شبکه ی دوستان برای خودش ایجاد کنه، آدم بیکار که احتمالا زبانش هم خوب نیست، توی کشور غریبه بدون دوست و آشنا، توقع دارین چه کار کنه؟

اشتباه خانمتون هم این بوده که احتمالا به عشق خارج رفتن ازدواج کرده نه عشق شما

این که روزی 7-8 ساعت چت می کنه نگران کننده هست.

اطلاعاتی که میدین ناقص هست. ایشون قطعا از یک چیزی ناراضی هست.

در چیزهایی که می گین هم علائم افسردگی مشاهده می شه.

14. 3 کاربر از پست مفید Rude Boy تشکرکرده اند .

del (چهارشنبه 06 شهریور 92), meinoush (سه شنبه 05 شهریور 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 05 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 05 اردیبهشت 94 [ 19:32]
    سطح
    22
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 9 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sanazam نمایش پست ها
    این پست واقعا برام جالب بود خیلی تعجب کردم... من الن دو سال و نیمه ازدواج کردم نصف یک سوم تمرکزم روی درسم،کارم،خانوادم،کارهای مربوط به آشپزی و خانه داری و غیره است دو سومش روی اینکه چه کار کنم همسرم ازنظر روحی و جنسی و حسمی کاملا از من راضی باشه.... همش درگیر اینم که چی کار کنم چاق نشم،خوب لباس بپوشم،روابط جنسیمون متنوع و عالی باشه....
    من مطمئنم رفتار خانمتون از سر بی انگیزه ای هست اول مطمئن بشین که رفتارش به خاطر افسردگی نیست که برای اثباتش حتی اگه شده با اجبار پیش یک روانپزشک برین بعد هم بهش بفهمونین که با این کارش زندگیتون به خطر می افته و اون مقصره... یعنی کاملا جدی بهش بفهمونین که با این رفتارش زندگیش متلاشی می شه...
    فقط میتونم بگم خوشبحال همسر شما که یه همچین زن عاقلی داره . امیدوارم که در کنار هم همیشه شاد باشید. شما نمونه یک خانمی هستید که تازه رفته خارج و بخوبی هم زندگیش رو جمع و جور کرذه ومن هم خیلیها رو میشناسم که تازه اینجا ازدواج کردن و خانمشون خیلی زود با شرایط کنار اومده و دارن بخوبی زندگی میکنن . بهر حال وقتی کسی پا میشه میره خارج تازه میخواد زندگیش رو شروع کنه نباید توقع داشته باشه که همه چیزش مثل کسی باشه که تو خود ایران ازدواج میکنه, من وقتی اومدم اینجا هیچ کس رو نداشتم و اوقاتی هم بود که بشدت از نظر روحی تحت فشار بودم ولی با توکل به خدا از پس مشکالات بر اومدم و برگشتم ایران ازدواج کردم به امیدی که در کنار همسرم به آرامش برسم . خانمم وقتی اومد اینجا من رو داشت و همه امکاناتی براش فراهم کرده بودم و همه جوره در خدمتش بودم و کمکش میکردم حتی وقتی اومد زبان هم نمیدونست ولی الان خیلی بهتره . من تو زندگی خیلی سختی کشیدم از خانواده پولدار نبودم و از وقتی دیپلم گرفتم بابام یه ریال هم بهم نداد, درس میخوندم کار میکردم و بعدش هم از ایران خارج شدم و بدون کمک احدی خودم رو بالا کشیدم زن رفتنم هم چند برابر مردای دیگه برام خرج داشت چون هم خرج ازدواج و طلا و تشریفاتش باهام بود هم تا اومدم اینجا همه لوازم خونه رو خودم خریدم و خانمم هیچ جهاز یا پولی با خودش نیاورد . همه این مشکلات رو بجون میخریدم به امید داشتن یک زندگی خوب در کنار همسر ولی متاسفانه خانمم خیلی نمک نشناسه و اذیتم میکنه فکر میکنه که تا ابد با این کاراش کنار میام ولی من احمق نیستم نمیخوام یک عمری با ناراحتی و حسرت زندگی کنم آدمی هم نیستم که با مشکلی کنار بیام برای همین هم الان اینجام.
    ویرایش توسط coconut : سه شنبه 05 شهریور 92 در ساعت 12:10

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    با سلام، وقتی مشکلتون رو خوندم با خودم گفتم بعضی از ادختر خانما مخصوصا تو این دوره زمونه تو حسرت یه شوهر خوب هستن ولی خدا برا کسایی قسمت می کنه که شاید هیچی از شوهرداری و زندگی متاهلی نمی دونن. یام می دونن و خودشونو می زنن به ندونستن. حالا بگذریم. من نمی دونم اگر خانمتون بخواد از خودش دفاع کنه ایشون چه حرفایی داره ولی اینجا یه چیزی وجود داره اینه که ایشون به نظافتش اهمیت نمی ده و این متاهلی و مجردی نمی شناسه. مخصوصا تو این زمونه اونقدر خانمها به خودشون اهمیت می دن که خانمهای متاهل باید برا اینکه همسراشون منحرف نشن باید به خودشون تا جایی که امکان داره بیشتر برسن. به نظر من ایشون یه مشکل عمیق دارند که حتی به خودشون هم نمی رسند جا داره اشما رو تحسین کنم که با این شرایط به فکر خیانت و انحراف نیوفتاید . ما آدما قدر داشته هامون رو نمی دونیم ولی وقتی از دستش دادیم می فهمیم چی بود خدا کنه خانمتون به خودش بیاد و زودتر به فکر شما و زندگیتون باشه. حالا شاید بعضی زندگی تو غربت و دلیل اوردن ولی من می گم ایشون این شرایط رو قبول کردن و باید خودشون رو با اون محیط تطبیق می دادن و این دلیل نمی شه یکی 10 روز یه بار بره حموم. این می تونه علایم افسردگی باشه. به نظر من بهتره تشویقش کنید برن کلاسهای آموزشی یا ورزشی. من به یک چیز تو زندگی اعتقاد دارم اونم اینکه اگر به کسی خیلی بها بدیم ایشون برا کاراش شرطی می شه و هیچ تلاشی نمی کنه. یه مدت ازش دوری کنید تا بفهمن این زندگی متاهلی نیست بفهمن که کاراشون اشتباهه. یا حتی بفهمن که اگر این کارارو ادامه بدن شمارو از دست می دن. توجه بیش از حد باعث بدعادت شدن و ببخشید پررو شدن طرف میشه.

17. کاربر روبرو از پست مفید deniz90 تشکرکرده است .

مهرااد (سه شنبه 05 شهریور 92)

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)