من فقط پست اول شما رو خوندم..
چقدر خانم نجیب و پاکی دارین تا حالا به این مساله دقت کردین؟؟
چقدر خوبه که همسر آدم با پوشش و رفتارش باعث آرامش ادم بشه چقدر خوبه که دوست داره فقط مال شوهرش باشه. این رفتارایی که میگین فقط متفاوت با عقیده شماست ولی از نظر خیلی از آقایون بی نظیره.... همسری که جلوی نامحرم باهاش دست نمیده به نظر من خیلی باید نجابت و پاکی داشته باشه که حتی تحقیر سایرین رو بپذیره ولی از اعتقادش کوتاه نیاد. قابل احترامه
یه مثال براتون میزنم
دختر عموی من با اینکه اهل نماز و روزه و حرم و مسجده ولی شوهرش نه تنها نماز نمیخونه بلکه از نماز بدش میاد ولی با این حال دارن با هم زندگی میکنن به مدت حدود 20 سال شایدم بیشتر خیلی رفتار محترمانه ای باهم دارن و همیشه به عقاید هم احترام میذارن شوهرش اصلا حجابو قبول نداره ولی خانمش روسری میپوشه
ازش یک بار پرسیدم که چطور با شوهرتون اختلافی ندارین گفت با هم قرار گذاشتیم به اعتقادات هم کار نداشته باشیم و برای هم ارزش قایل بشیم. اون پای ماهوارش میشینه و خانمش پای قران خودش و غیر از اون زندگی آرومی دارن و با هم خوبن.
شما روی خودتون کار کنین که این اختلاف اعتقاد رو بپذیرین. من حس میکنم شما همسرتون رو خیلی دوست دارین که با این اختلاف بازم میخواین راه حل بگیرین همین عشق میتونه زندگیتون رو بسازه.... مطمینم ایشون هم شمارو شدیدا دوست داره
قدر این عشقو بدونین...
[size=medium]تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی!
یکی دیروز و یکی فردا . [/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)