تشکرشده 27 در 18 پست
تشکرشده 27 در 18 پست
از مدیران سایت تقاضا دارم تاپیک بنده رو حذف کنن
تشکرشده 1,881 در 749 پست
تاپیک ها حذف نمیشن محرک عزیز
تشکرشده 27 در 18 پست
با سلام خدمت دوستان
اومدم که حقیقت زندگیمو براتون بگم
بنده قبل از ازدواج عیبهای نامزدم رو میدیدم البته همه انها رو اونموقع نادیده میگرفتم و معیارهایی که داشتم احتمال میدادم که در ایشون هست اما بعد ازدواج دیدم هیچ یک از معیارهام رو نداره و عیبهای قبلی هم برام پررنگ تر شد.اینی هم که گفتم دوستم نداره چرا دوستم داشت اما من دیگه از زندگی باهاش زده شده بودم و احتمال جداییم رو 100%میدونستم بمرور که اخلاقم تغییر کرد اون هم ذات واقعیش رو نشون داد.
از خدا که چنهون نیست از شما چه پنهون من هیچ وقت نخاستم به زندگی برگردم و اون هم احساس کرد که من دوستش ندارم بعدش اون خواست خودشو تغییر بده اما دیگه برای من مهم نبود. دوستش داشتم و دارم اما از زندگی با اون بیزارم احساس میکردم با ادامه دادن با او شکست میخورم احساس میکردم روزی بهم خیانت میکنه.
البته خیلی عیبهای داشت که دوست ندارم به زبان بیارم اما مصبب این زندگی نکبت بار رو بیشترش تقصیر من بود چون زود احساس شکست کردم و هیچ وقت برای درست کردن زندگی اقدامی نکردم
من خودم رو بدبخت کردم و او خودش رو حالا دیگه جدا شدیم و هر کدوممون داره زندگی خودش رو میکنه
اما باعث این شکست بیشترش خودمون بودیم هردومون مقصر بودیم و من نتونستم از تقصرات و عیبهاش چشم پوشی کنم.
و اون هم احساس میکرد که دیگه دوستش ندارم اما من دوستش داشتم در قلبم و تنفر نزاشت به زبان بیارم
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
نمی دونم چرا وقتی می خوان از درستی و صداقت و شجاعت و شهامت حرف بزنن می گن "مردانه"، می گن "جوانمردی"!!
مردهایی که وقتی از تضمیمشون به هر دلیلی منصرف می شن، مردانه حرف نمی زنن.
اینقدر طرف را تحت فشار می ذارن و بهانه های مختلف می گیرندو اعتماد به نفسش را ازش می گیرن و شکنجه روانیش می دن تا خودش بگه نمی خوام.
اینقدر تحت فشار می ذارنش که بالاخره منفجر می شه، بالاخره داد می زنه، بالاخره عکس العمل نشون می ده،
بعد با غرور سرشون را بالا می گیرن که ببینید چه بی حیاست، چه کولیه، چه ...
tati (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92)
تشکرشده 100 در 40 پست
آقای محرک واقعا متاسف شدم. نامزد شما برای شما نقش بازی نکرده اون خود واقعیشو به شما نشون داده مگه زندگی اون بازیچه دست شماست که قبلا عیباشو نادیده میگرفتین حالا یادتون افتاده!
وقتی شما اخلاقتون عوض شده اونم متقابلا واکنش نشون داده خود حقیقیشو نشون داد یعنی چی؟!!!!!!!!!! به نظرم این شما بودین که خود حقیقیتونو نشون دادین.
احساس میکردم یه روزی بهم خیانت میکنه! تو هر دادگاهی مظنون بیگناهه مگه اینکه خلافش ثابت بشه اما شما دارین اون بیچاره رو به خاطر کار نکرده مجازات میکنین.
به نظرم شما هم خودتونو بدبخت کردین هم نامزدتونو
یک بار دیگه پست آخرتونو بیطرفانه بخونین واقعا به خودتون حق میدین؟!
ای کاش با اطلاعات غلط تون وقت اعضای این سایت و خودتونو تلف نمیکردین.
به نظرم شما خودتونم میدونین حق با شما نیست در غیر این صورت اطلاعات نادرست نمیدادین. شما حتی تو این سایت که کسی شما رو نمیشناسه هم نتونستین با خودتون صادق باشین.
تشکرشده 27 در 18 پست
تشکرشده 2,293 در 573 پست
سلام
تقریبا پیگیر تاپیک شما بودم ولی هیچوقت پست نذاشتم.
چون میدونستم یه جای کار میلنگه. مطمئن بودم داستان زندگیتون رو کامل نمیگید.حتی خواستم یه بار همین رو بگم بازم پشیمون شدم.گفتم اگه بخواد خودش میگه!
فهمیدنش زیاد سخت نبود.حتی دوستان بارها از شما خواستن که توضیح بیشتر بدید ولی....
حالا آقای محرک احتراما بین شما وهمسرت از بین رفته، ولی واقعا چرا؟؟؟؟؟
الان میتونید دقیقا تو چند خط بگید از اولش دلیل شما برای سرد شدن نسبت به این زندگی چی بوده؟(کدوم معیارا رو نداره) با توجه به اینکه او میخواسته خودش رو هم بخاطرشما تغییر بده:
اون هم احساس کرد که من دوستش ندارم بعدش اون خواست خودشو تغییر بده اما دیگه برای من مهم نبود
ویرایش توسط reihane_b : پنجشنبه 26 اردیبهشت 92 در ساعت 10:52
تشکرشده 100 در 40 پست
من نمیخوام بگم همسر شما این کارها رو نکرده و شما دروغ گفتین اما شما اطلاعات ناقص دادین. شما جوری القا کردین که گویا همسرتون دیوانه است و خوشی زده زیر دلش. هر حقی رو با کتمان بعضی از نکته هاش میشه به ناحق جلوه داد.
سعی کنین خوبی های همسرتون رو هم ببینین مثلا اینکه گفتین خواسته به خاطر زندگیش خودشو تغییر بده این کار بزرگیه که همه حاضر نیستن این کارو بکنن.
هیچ آدمی کامل نیست مسلما همسر شما عیب هایی داره اما مگه شما ندارین؟ من تو زندگی واقعی شما رو ندیدم اما به نظر میاد شما نمی تونین خشمتونو کنترل کنین زندگی با چنین انسای واقعا سخته و این خودش یک عیب بزرگه.
به نظر من تو همین تاپیک یا یک تاپیک جدید سعی کنین با بیان کل حقیقت به زندگیتون کمک کنین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)