به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 66
    عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام

من تا حالا براتون پستي نگذاشتم ولي ديدم مثال هاي مشابه زندگي شما رو.

عزيزم چوب خدا صدا نداره، صبر كن چند صباح ديگه يه چيزايي تو زندگيشون مي بييند كه اصلا به ذهن هيچ بشري خطور نمي كنه كه عكس العمل كدوم عملشون هست.

مي دونم شرايط خيلي سختي داري و واقعا هم تحمل اين حرفا و شرايط سخته، مي دونم كه خيلي دلت از خدا گرفته از اينكه پس كي مي خواد عدالتش رو اجرا كنه، ولي اين روزا مي گذره و روزايي مياد كه بخاطر عدالت خدا سجده شكر مي كني. شايد حرفام واست دور از ذهن و آرماني باشه ولي لمس كردم كه ميگم. حقيقتش اينه كه مريم جان اگه نخواي به خدا پناه ببري جاي ديگه اي هم نداري كه بري، پس خودت رو با تمام وجود بسپار بهش.

2. 9 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

barani (یکشنبه 18 فروردین 92), maryam1363 (پنجشنبه 22 فروردین 92), mohammad6599 (یکشنبه 20 مرداد 92), rozaneh (یکشنبه 18 فروردین 92), sanjab (یکشنبه 18 فروردین 92), she (یکشنبه 18 فروردین 92), taraneh89 (یکشنبه 18 فروردین 92), فرشته مهربان (دوشنبه 19 فروردین 92), ویدا@ (یکشنبه 18 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 بهمن 04 [ 00:01]
    سطح
    76
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 102
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,019

تشکرشده 2,388 در 433 پست

Array
    سلام مریم جان
    عزیزم در جریان تایپیک هات بودم و میفهمم شرایط سختی دارم
    از این روزای سخت و بی عدالتی ها تو زندگی همه مون هست.سعی کن صبوری کنی
    برای بیشتر شدن صبرت سوره ی والعصر رو زیاد بخون ذکر أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ را مرتب بخون.
    سرت رو با کارهای دیگه گرم کن.زیاد تو خونه نمون و به کارهاشون فکر نکن
    این تایپیک هم بخون:
    تغییر روحیه و رفتار و بازسازی روابط
    راههایی که آقای sci برای آرامش و کنترل رفتار نوشتن سعی کن عمل کنی.نوشتن احساست تو یه دفتر ,تمرین تنفس ,مراقبه ی بخشایش برای صبر و آرامشت موثره
    اگه تونستی پیش یه مشاور حضوری هم برو
    موفق باشی عزیزم
    ویرایش توسط taraneh89 : یکشنبه 18 فروردین 92 در ساعت 12:58

4. 7 کاربر از پست مفید taraneh89 تشکرکرده اند .

barani (یکشنبه 18 فروردین 92), maryam1363 (پنجشنبه 22 فروردین 92), mohammad6599 (یکشنبه 20 مرداد 92), فرشته مهربان (دوشنبه 19 فروردین 92), ویدا@ (یکشنبه 18 فروردین 92), شیدا. (یکشنبه 18 فروردین 92), صبا_2009 (یکشنبه 18 فروردین 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 تیر 93 [ 09:39]
    سطح
    33
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 491 در 147 پست

Array
    صبا ممنونم عزیزم. وقتی پستت رو خوندم بی اختیار اشکام جاری شد. من هیییییییییچ پناهگاهی به جز خدا ندارم.خودشم اینو میدونه. بارها توی سجده نمازم گریه کردم و بهش گفتم تو میدونی من همه تلاشم رو کردم، تو میدونی من حتی در آخرین لحظات هم با نامزدم به زبون خوش و بدون توهین حرف زدم، تو میدونی اون آقا و خونواده ش چند بار دل من رو شکستن، تو میدونی چند بار هلم داد و گفت برو از زندگیم تو میدونی چند بار خودم رو زدم به کری و کوری و تو چیزهایی رو میدونی که فقط خودم میدونم
    من بیست تا اسمس ازش دارم که به پای من افتاد این اواخر و کلی خودش رو تحقیر کرد ولی من دلم نیومد غرورش رو بشکنم و به کسی نشون بدم،حس کردم نباید غرور یه مرد رو خرد خاکشیر بکنم ولی اونا چیکار کردن؟ مادری که پیش وکیلم گریه و زاری راه انداخته بود و گفته بود مریم خیییلی خانموه و عزیزه ولی توی مسجد شیرینی میده و آبرومو میبره.
    در اینکه من در انتخابم دقت نکردم رو منکر نمیشم ولی اون آقا که با چشمای باز انتخاب کرده بود. چرا داره اینجوری میکنه؟
    دلم میخواد ذلتش رو ببینم تا بهش بگم بازی با آبروی یه دختر پاک و ساده عاقبتش چیه.دوباره به خودم میگم اگه دلت رو به این حرفا خوش نکنی چیکار کنی.

6. 3 کاربر از پست مفید maryam1363 تشکرکرده اند .

barani (یکشنبه 18 فروردین 92), tamanaye man (جمعه 06 اردیبهشت 92), صبا_2009 (یکشنبه 18 فروردین 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام مریم جان

لازم نیست به کسی بگی و شکایت کنی.فقط کافیه بگی خدایا سپردمش به تو.باور کن چرخ روزگار میچرخه و از جایی که تو اصلا به ذهنت نمیرسه خدا حالشو جا میاره !

خدا خودش میگه که ذره ای کار خوبتون رو میبینم و ذره ای کار بدتون رو هم میبینم.پس فکر میکنی اینو برای چی میگه خدا؟

مریم جان

کاری به کار خدا و حکمت و صلاحش نداشته باش.اون خودش از همه کس برای بنده هاش دلسوز تره.اون میدونه کی باید حال یه گناهکار رو بگیره و کی نباید بگیره.

به قول ویدا باید صبوری کنی.روایتی خوندم که میگفت چند چیز هست که توی همین دنیا باید تصویه بشه.یکیش ظلم در حق پدر و مادر و دیگریش ظلم در حق مظلومه.

اخه مریم جان....من چی به تو بگم....

همین منی که اینجام.فکر میکنی کم تو زندگیم زجر کشیدم؟کم عذاب کشیدم؟5 ساله خون منو کردن تو شیشه....و چپ میرن و راست میرن میگن ما مومنیم....اسم مرتضی علی از دهنشون نمیفته اما اینا کجا و عدالت علی کجا...

صبور باش مریم جان

به خدا روزی میای اینجا میگی نمیدونی فلانی به چه بدبختی افتاده....

این کارها و رفتارهای خانواده اون اقا همش از روی حرص و کینه است.چون احساس بازندگی میکنن.چون فکر میکنن باختن که میرن شیرینی میدن.اگر کمی فرهنگ داشتن سرشونو مینداختن پایین و شرم میکردن از اینکه پسرشون نتونسته یه زندگی درست کنه.مگه تو به زور رفتی زنش شدی؟
    خودشون امدن خواستگاری و خودشون خواستن.

راه دور نرو مریم جان...سر درد دل منو هم باز کردی...من عروس این خانوادم...اما بیا و ببین جلوم و پشت سرم چیا بهم میگن و چه تهمتهایی میزنن.حالا من باید بیشتر بسوزم یا تو...؟

غصه نخور.فقط بسپرش به خدا.یادت باشه اگر به قول خودت خدا بهت تو دهنی میزنه برای اینه که هنوز هواتو داره.برای اینه که نمیخواد ازش دور بشی و هرکاری دلت میخواد بکنی.

هرکسی با توجه به شعور و ظرفیتش رفتار میکنه.

به خدا ایمان داشته باش و برای ظهور امام زمان خیلی دعا کن که کلید همه مشکلات ما دست ایشونه.
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

8. 7 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

bahar.shadi (یکشنبه 18 فروردین 92), barani (یکشنبه 18 فروردین 92), maryam1363 (پنجشنبه 22 فروردین 92), mohammad6599 (یکشنبه 20 مرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 18 فروردین 92), شیدا. (یکشنبه 18 فروردین 92), صبا_2009 (یکشنبه 18 فروردین 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    450

تشکرشده 491 در 147 پست

Array
    مریمم سال دوست گلم. نالهی بمیرم برات ،من توی دنیای مجازی حس کردم که تو چقد خانومی. چقد فهمیده ای ، نمیدونم چرا خدا به آدمای بی لیاقت انقد لطف داره که عروسایی امثال تو رو میده به همچین خونواده ای!!!!!!!! نمیخوام دیگه چیزی بنویسم.چون حس و حال بچه هارو هم خراب میکنم. ولی یه چیزی برام خیلی دردناکه، آدم باید چوب بدیهاش رو بخوره ولی من چوب سادگی و پاکی و بی غل و غشیم رو میخورم،چوب مهربونیم رو،چوب دل و قلب پاکم رو. ممنونم که انقد خوبین.چقد خوبه که شماها هستین. من اون آقا و رفتارهاشو به خودش و خداش وا میگذارم.

10. 4 کاربر از پست مفید maryam1363 تشکرکرده اند .

bahar.shadi (یکشنبه 18 فروردین 92), barani (یکشنبه 18 فروردین 92), maryam123 (یکشنبه 18 فروردین 92), sara.s (شنبه 31 فروردین 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam1363 نمایش پست ها
    چرا خدا کاری نمیکنه که دیگه رویی براشون نمونه؟چراااااااااا؟
    میدونی مریم خوبم

خدا انقدر رحیمه که نعمتهاش رو حتی بر روی بنده های خیلی بدش هم نمی بنده. که لا اقل توی این دنیا خوش باشن.

بهش میگن سنت استدراج! و امان از روزی که کسی دچار سنت استدراج خداوند بشه.

به ظاهر دارن راحت زندگی می کنن اما حقیقت چیز دیگست!

اونها لحظه ای آرامش ندارن! و تنها توی همین دنیا فرصت دارن که از زندگی لذت ببرن (البته اگر ببرن!؟)

و بعد عذابی سخت در انتظارشونه! گو اینکه سنت الهی تغییر ناپذیره و باید صبور بود تا دید که چطور همین خداوند مهربان ، در مقابل ستمگران جبار و

منتقم هست.
    میدونم خسته ای و ناراحتی.

ولی ما مسئول انتخاب هامون هستیم. پس باید در مقابل تاوان اشتباهاتمون صبور باشیم.

خدا ما رو مخیر کرد عزیزم تا خودمون انتخاب کنیم و البته راه درست رو هم نشون داد.

پس حالا که ما رو مختار کرده گاهی باید بهای اشتباهاتمون رو خودمون بدیم.

همین که تو رو از اون زندگی کشید بیرون توی همین مقطع لطف بوده.

خیلی ها رو می شناسم که سالهاست توی راه دادگاه هستن و همچین نامردانی رو باید تحمل کنن!!!

تازه طرف چوب حراج به همه چیشون زده!

پس اوضاع تو خیلی بهتر از اونهاست.

باور کن روزهای سخت می گذرن عزیزم. فقط سعی کن در مقابل تهمت هاشون حالا که طلاق گرفتی بری دادگاه و اعاده ی حیثیت کنی تا مجبور شن

ساکت بشن!

اما بهترین کار سپردن به خداست! اون میدونه چطور سنتش رو اجرا کنه.

شکی که توی دلت اومده کار شیطونه! مطمئن باش سزای رفتار زشتشو می بینه.

مریم جان برای آرامش روحت هم که شده به خدا واگذار کن و رهاشون کن عزیزم.

نگران حرف مردم هم نباش! مردم همیشه حرف مفت برای زدن دارن.

دوست خوبم تو یک عالمه فرصت پیش روته.
    خداوند میدونه چطور از تو دفاع کنه اگر وکالتت رو بهش بدی! اون بهترین وکیله!

وکیلی که ظالم رو سر جاش مینشونه قطعا اما به روش خودش!

بهش اعتماد کن تا آروم بشی عزیزم.

روزی تو خواهی آمــــــــد از کوچه های باران

تا از دلـــــــم بشويي غمهاي روزگـــــاران...

12. 7 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

barani (دوشنبه 19 فروردین 92), maryam123 (یکشنبه 18 فروردین 92), maryam1363 (پنجشنبه 22 فروردین 92), mohammad6599 (یکشنبه 20 مرداد 92), taraneh89 (سه شنبه 20 فروردین 92), فرشته مهربان (دوشنبه 19 فروردین 92), ویدا@ (یکشنبه 18 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 07 تیر 99 [ 01:39]
    سطح
    53
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 161
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    272

تشکرشده 208 در 69 پست

Array
    126) و اگر مى خواهید کافران را به سزاى عقوبت هایى که به شما رسانده اند مجازات کنید، مانند همان عقوبتى که به شما رسیده است آنان را عقوبت کنید نه بیشتر از آن، و اگر شکیبایى کنید و از عقوبتِ آنان درگذرید، قطعاً چشم پوشى براى صبرپیشگان بهتر از انتقام است.

127) اى پیامبر، شکیبایى کن، و شکیبایى تو جز به توفیق خدا نیست، و بر کفر ورزیدن کافران اندوه مخور و از نیرنگ هایى که مى کنند دلتنگ مباش.

128) زیرا خدا با کسانى است که تقوا پیشه کرده اند و با کسانى است که نیکوکارند.

آیه 125تا 128 سوره نحل
    شاید آرومت کرد عزیزم

با اینکه حالم خیلی بده ولی باز دوست دارم تو شاد باشی
    تو خیلی چیزا داری که امیدوارت کنه
    شغل خوب
    تحصیلات خوب
    خانواده خوب
    مطمئن باش همسر خوب هم خواهی داشت
    ویرایش توسط تسلیم خدا : یکشنبه 18 فروردین 92 در ساعت 23:07

14. 8 کاربر از پست مفید تسلیم خدا تشکرکرده اند .

bahar.shadi (سه شنبه 20 فروردین 92), barani (دوشنبه 19 فروردین 92), maryam123 (یکشنبه 18 فروردین 92), maryam1363 (پنجشنبه 22 فروردین 92), mohammad6599 (یکشنبه 20 مرداد 92), taraneh89 (سه شنبه 20 فروردین 92), فرشته مهربان (دوشنبه 19 فروردین 92), ویدا@ (دوشنبه 19 فروردین 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    450

تشکرشده 491 در 147 پست

Array
    سلام.
    بچه ها اومدم راجع به موضوعی نظرتون رو بخوام :
    دیروز وکیلم با اداره تماس گرفت و گفت مادر همسرت یه مقدار کادو و ........ اینارو آورده بهم تحویل داده و گفته اینا مال مریمه که پیش ما مونده بود. منم رفتم گرفتمش، برای بار هزارم دلم از دستشون شکست. شاید باور نکنید ولی وقتی دیدم دلم میخواست با دستای خودم خفه شون کنم. یه سری کادوهای خییلی خوشگل و گرون قیمتی که من به مناسبتهای مختلف به اون آقای محترم و مادر محترم تر از خودش داده بودم رو ریخته بودن توی یه کیسه زباله مشکی بزرگ و درش رو گره زده بودن. فقط خدا میدونه چی کشیدم و چه جوری از وکیلم تحویلش گرفتم و با چه حالی آوردمش تو اداره.این حس رو فقط خدا میتونه درک کنه. این اتفاق ظهر دیروز افتاد ولی من صبر کردم که عصبانیتم فروکش کنه و بعد بیام بنویسم. حالا یه تصمیمی گرفتم، فقط تو رو خدا حس بشر دوستیتون گل نکنه و نگید این کار رو نکن چون من یک سال تمام رفتارای متشخصانه در برابر این خونواده بی فرهنگ انجام دادم ولی گویا نمیفهمن که اگه شعور داشتن این کارها رو در برابر صبر و متانت من و خونواده م انجام نمیدادن. حالا میخوام دو سه تیکه لباس آشغالی که به بعضی مناسبتها بهم دادن و کلاً 15000 تومن قیمتشه بذارم توی همون کیسه زباله خودشون و بهشون پس بدم تا شاید بمیرن از خجالت و با کادوهای من مقایسه ش بکنن.
    راستش رو بخواین به این نتیجه رسیدم که با بعضیا باید مثل خودشون رفتار کرد تا شاید حساب کار کمی دستشون بیاد.

16. 2 کاربر از پست مفید maryam1363 تشکرکرده اند .

bahar.shadi (سه شنبه 20 فروردین 92), maryam123 (سه شنبه 20 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 92 [ 18:32]
    سطح
    1
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 47
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام مریم جون خوبی؟ صب بخیر میخاستم اگه میشه چن لحظه باهات هم صحبت بشم..

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    سطح
    74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam1363 نمایش پست ها
    بچه ها اومدم راجع به موضوعی نظرتون رو بخوام :
    حالا میخوام دو سه تیکه لباس آشغالی که به بعضی مناسبتها بهم دادن و کلاً 15000 تومن قیمتشه بذارم توی همون کیسه زباله خودشون و بهشون پس بدم تا شاید بمیرن از خجالت و با کادوهای من مقایسه ش بکنن.
    راستش رو بخواین به این نتیجه رسیدم که با بعضیا باید مثل خودشون رفتار کرد تا شاید حساب کار کمی دستشون بیاد
    سلام بر مریم عزیزم :)

مریم جان معمولا زلزله پس لرزه هایی داره!! اما تموم میشه این پس لرزه ها!

اما هیچ به این فکر کردی که چرا این کار رو کردن؟

فقط یک جواب داره! اونم یک جواب ساده.

این کار نشون میده که چقدر عصبی شدن و از این طلاق آزار دیدن و دستشون شاید برای عده ای رو شده که اینطور دارن خودشون رو تخلیه روانی

می کنن!

و آرامش و حفظ خونسردی تو بیشتر حرصشون رو در میاره.

پس خودت رو وارد بازی های روانی این خانواده نکن!

فقط اگر باز بی احترامی کردن و یا تهمت های دیگه ای زدن این بار ازشون به جردم سلب آسایش شکایت کن تا دیگه مزاحمت نشن!

اما خودت رو ناراحت نکن به هیچ عنوان! تو هم اون هدایا رو مینداختی سطل زباله.

چون باید برای شروع یک زندگی تازه تمام تلخی ها و یادگاری ها رو دور بریزی و از خشم و کینه خالی بشی و با آرامش بری به سمت فرداهای روشن.

پس فقط اون لباس ها رو خودت دور بریز!همین.

اصلا ادامه نده و وارد بازی روانیشون نشو دوست گلم

اونها فقط می خوان تو رو عذاب بدن! پس تو با خونسردیت ، نشون بده که اصلا کارشون برات مهم نبوده!

ضمنا به وکیلت هم بگو که اگر توهین یا تهمتی دوباره راه انداختن آیا میتونی ازشون شکایت کنی؟

مریم عزیزم گذر زمان مرهم دردهات میشه. فقط از خداوند صبوری بخواه و آرامش.

ما هم برات دعا می کنیم.

روزی تو خواهی آمــــــــد از کوچه های باران

تا از دلـــــــم بشويي غمهاي روزگـــــاران...

19. 4 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

barani (سه شنبه 20 فروردین 92), maryam123 (سه شنبه 20 فروردین 92), maryam1363 (پنجشنبه 22 فروردین 92), taraneh89 (سه شنبه 20 فروردین 92)

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)