سلام مریم جان
لازم نیست به کسی بگی و شکایت کنی.فقط کافیه بگی خدایا سپردمش به تو.باور کن چرخ روزگار میچرخه و از جایی که تو اصلا به ذهنت نمیرسه خدا حالشو جا میاره !
خدا خودش میگه که ذره ای کار خوبتون رو میبینم و ذره ای کار بدتون رو هم میبینم.پس فکر میکنی اینو برای چی میگه خدا؟
مریم جان
کاری به کار خدا و حکمت و صلاحش نداشته باش.اون خودش از همه کس برای بنده هاش دلسوز تره.اون میدونه کی باید حال یه گناهکار رو بگیره و کی نباید بگیره.
به قول ویدا باید صبوری کنی.روایتی خوندم که میگفت چند چیز هست که توی همین دنیا باید تصویه بشه.یکیش ظلم در حق پدر و مادر و دیگریش ظلم در حق مظلومه.
اخه مریم جان....من چی به تو بگم....
همین منی که اینجام.فکر میکنی کم تو زندگیم زجر کشیدم؟کم عذاب کشیدم؟5 ساله خون منو کردن تو شیشه....و چپ میرن و راست میرن میگن ما مومنیم....اسم مرتضی علی از دهنشون نمیفته اما اینا کجا و عدالت علی کجا...
صبور باش مریم جان
به خدا روزی میای اینجا میگی نمیدونی فلانی به چه بدبختی افتاده....
این کارها و رفتارهای خانواده اون اقا همش از روی حرص و کینه است.چون احساس بازندگی میکنن.چون فکر میکنن باختن که میرن شیرینی میدن.اگر کمی فرهنگ داشتن سرشونو مینداختن پایین و شرم میکردن از اینکه پسرشون نتونسته یه زندگی درست کنه.مگه تو به زور رفتی زنش شدی؟
خودشون امدن خواستگاری و خودشون خواستن.
راه دور نرو مریم جان...سر درد دل منو هم باز کردی...من عروس این خانوادم...اما بیا و ببین جلوم و پشت سرم چیا بهم میگن و چه تهمتهایی میزنن.حالا من باید بیشتر بسوزم یا تو...؟
غصه نخور.فقط بسپرش به خدا.یادت باشه اگر به قول خودت خدا بهت تو دهنی میزنه برای اینه که هنوز هواتو داره.برای اینه که نمیخواد ازش دور بشی و هرکاری دلت میخواد بکنی.
هرکسی با توجه به شعور و ظرفیتش رفتار میکنه.
به خدا ایمان داشته باش و برای ظهور امام زمان خیلی دعا کن که کلید همه مشکلات ما دست ایشونه.
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)