به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 33
    عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام

به نظر من ابتدا بايد مشكل ضعف جسميتون رو برطرف كنيد. وزنتون به گفته خودتون كم هست، دنبال افزايش وزنتون باشيد و در كنارش ورزش كنيد. لازم نيست حتما باشگاه بريد و مكمل و پودر مصرف كنيد. از ورزش هاي انفرادي شروع كنيد تا بدنتون آماده بشه و بعد سراغ ورزش هاي گروهي بريد. تو ورزش كسي به اعتقادات شما كاري نداره.

شما هر اعتقادي كه داشته باشيد در نهايت براي ادامه زندگيتون به بدن سالم و درآمد و به روح شاداب نياز دارين.
    اگر اعتقادات فعليتون به اين سمت هدايتتون نميكنه پس در اعتقاداتتون تجديد نظر كنيد.

اگر ممكنه از برنامه روزانتون بگين.
    چه فعاليت هايي رو در طول روز انجام مي دين؟
    چقدر وقت آزاد دارين و معمولا در اوقات فراغتتون چيكار مي كنيد؟
    رابطه تون با خانواده تون چطوره؟
    نيازهاي مالي تون توسط چه كسي تامين ميشه؟
    برنامه تون واسه آينده تون چيه؟ از لحاظ شغلي و تحصيلي؟

2. 2 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

omid65 (چهارشنبه 14 فروردین 92), Sinéad (چهارشنبه 14 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مهر 93 [ 04:01]
    سطح
    19
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    سلام

به نظر من ابتدا بايد مشكل ضعف جسميتون رو برطرف كنيد. وزنتون به گفته خودتون كم هست، دنبال افزايش وزنتون باشيد و در كنارش ورزش كنيد. لازم نيست حتما باشگاه بريد و مكمل و پودر مصرف كنيد. از ورزش هاي انفرادي شروع كنيد تا بدنتون آماده بشه و بعد سراغ ورزش هاي گروهي بريد. تو ورزش كسي به اعتقادات شما كاري نداره.

شما هر اعتقادي كه داشته باشيد در نهايت براي ادامه زندگيتون به بدن سالم و درآمد و به روح شاداب نياز دارين.
    اگر اعتقادات فعليتون به اين سمت هدايتتون نميكنه پس در اعتقاداتتون تجديد نظر كنيد.

اگر ممكنه از برنامه روزانتون بگين.
    چه فعاليت هايي رو در طول روز انجام مي دين؟
    چقدر وقت آزاد دارين و معمولا در اوقات فراغتتون چيكار مي كنيد؟
    رابطه تون با خانواده تون چطوره؟
    نيازهاي مالي تون توسط چه كسي تامين ميشه؟
    برنامه تون واسه آينده تون چيه؟ از لحاظ شغلي و تحصيلي؟
    مکمل الان به خاطر بالا رفتن قیمت ارز قیمتش نجومی شده! مکمل اصل فکر کنم یه میلیون بشه! منم پول ندارم راستیتش...
    ولی ورزش رو پایه ام.
    برنامه روزانه خدمتتون عرض کنم که ساعت 12 یا 1 ظهر بلند می شم میام پای نت یا بازی کامپیوتری یا انیمه می بینم و همین طور تا شب هستم. کلا همه اش وقت آزاده! البته با خونواده مهمونی و بیرون می رم.
    رابطه با خانواده ام خوبه مشکل ندارم، مامانمم می دونه این مشکل رو دارم و روانپزشک دوم رو با خودش رفتم.
    نیازهای مالی هم بابام.
    برنامه ام برای آینده اینه که امسال برم فنی حرفه ای مکانیکی یاد بگیرم بشم تعمیرکار ماشین!

- - - Updated - - -

البته من نیاز مالی آنچنانی ندارم! عشقم فقط بازی کامپیوتری و انیمه دیدنه که اینا هم پول خاصی نمی خواد. از اونا نیستم که حساب بانکی پر پر و پیمون و ماشین داشته باشم...از دار دنیا یه کنسول خونگی دارم، یه کنسول دستی و یه رایانه شخصی و یه کتابخونه و یه تخت خواب. فوقش یه 5 الی 10 چوق پول تو جیبی هم داشته باشیم...

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام آقای بابک خرم دین. به نظر من مشکل شما عجله است.شما دوست دارید در مدت کوتاهی ترک کنید.همان طور که دوست دارید بدون تحقیق کامل و با عجله در مورد دین و خدا و جامعه قضاوت کنید. به نظر من کسی که از نوجوانی عملی را شروع کرده با روحش آمیخته شده پس باید برای آن جایگزین روحی پیدا کرد.جایگزین شدن آن هم زمان می بره و باید صبور بود.

آیا شما در مورد دین اصلا تحقیق کردین که این قدر راحت ای جور حرف ها را می زنید؟ به نظر من کسی که خدا را که منشا خوبی هاست قبول نداره در آخر به پوچی می رسه.شما هم دقیقا دارید با عجله همین منشا مشکلتون را نفی می کنید.و حتما هم خیلی سریع این حرف را رد می کنید و حاضر هم نیستید که رویش فکر کنید.

اینطور نمی شود به شما کمک کرد چون مشکلات شما دقیقا همون هایی هستن که اول گفتین ولی اصلا شما اونها را به عنوان مشکل قبول ندارین!

5. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

Milad1 (چهارشنبه 14 فروردین 92), paniz93 (جمعه 04 مهر 93), roze sepid (چهارشنبه 14 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 31 اردیبهشت 98 [ 07:28]
    سطح
    46
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    یک سوال:
    شما از چه وضعی ناراضی هستید و خواهان چه تغییری هستید؟
    با این برنامه ی روزانه ای که دیدم بعید می دونم استمناء مشکل اصلی شما باشه....

- - - Updated - - -

چه تغییری در خودتان

7. کاربر روبرو از پست مفید Milad1 تشکرکرده است .

roze sepid (چهارشنبه 14 فروردین 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    مشکلات شما:راه حل رژیم غذایی: من لاغرم و 57 کیلوئم، چیزی نخورم می میرم و یه لیوان آب هم تحریکم می کنه از اونور.
    راه حل دینی: من آگنوستیکم و از دین بیزارم، اگه بهش پناه ببرم بیزار تر می شم.
    راه حل مثتب گرایی و فلسفی: من زندگی رو از دریچه رئالیسم می بینم و کاملا به این چیزا بی اعتقادم.
    راه حل نرفتن سایت های پـورن: اینم هیچ سودی نداره چون نرمم فکرم هست.
    راه حل ازدواج: پولش رو ندارم و عاشق کسیم نیستم، زن برام بی ارزشه کلا. فقط یکی رو دوست داشتم که 11 سال ازم بزرگتر بود و نمی شه باش ازدواج کنم.
    راه حل رفتن پیش روانشناس و روانپزشک: روانشناس که خودم هستم تقریبا چون لیسانسش رو دارم و چیزیم پیدا نکردم (البته پیام نور خوندم و چیز زیادی دستگیرم نشد) در این مورد بدردم بخوره، روانپزشک هم رفتم پیش دو تا از بهترینا تغییری نکردم.اتفاقا به نظر من به یک روانشناس ماهر نیاز دارید ولی اول باید بتواید حرف حق را بپذیرید

9. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مهر 93 [ 04:01]
    سطح
    19
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام آقای بابک خرم دین. به نظر من مشکل شما عجله است.شما دوست دارید در مدت کوتاهی ترک کنید.همان طور که دوست دارید بدون تحقیق کامل و با عجله در مورد دین و خدا و جامعه قضاوت کنید. به نظر من کسی که از نوجوانی عملی را شروع کرده با روحش آمیخته شده پس باید برای آن جایگزین روحی پیدا کرد.جایگزین شدن آن هم زمان می بره و باید صبور بود.

آیا شما در مورد دین اصلا تحقیق کردین که این قدر راحت ای جور حرف ها را می زنید؟ به نظر من کسی که خدا را که منشا خوبی هاست قبول نداره در آخر به پوچی می رسه.شما هم دقیقا دارید با عجله همین منشا مشکلتون را نفی می کنید.و حتما هم خیلی سریع این حرف را رد می کنید و حاضر هم نیستید که رویش فکر کنید.

اینطور نمی شود به شما کمک کرد چون مشکلات شما دقیقا همون هایی هستن که اول گفتین ولی اصلا شما اونها را به عنوان مشکل قبول ندارین!
    نه اصلا نمی خوام عجله کنم! تا آخر عمر فرض می کنم وقت هست!
    در مورد دین هم تا دلتون بخواد تحقیق کردم! تو دوران مدرسه بسـیجی بودم و کلیم کتاب مذهبی خوندم، بیش از کتاب های تاریخی! وقتی می گم بچه فقیر هستم باید بدونید که مسلما از مذهبم کاملا حالیمه. اینطور نبوده که بابام روزی 200-300 تومن بهم بده منم عشق و حال کرده باشم از اول عمر!
    خدا رو قبول دارم بالاخره بایستی یکی خشت اول خلقت رو گذاشته باشه ولی در مورد ذاتش شک دارم چیه و تا خودم نبینم باور نمی کنم! اینهمه عقیده و مسلک هم تو دنیا هست که اسلام و تشیع تازه یکیشونه. کاری به خوب و بد بودن هیچ کدومشون ندارم، دارم کلی می گم.
    بعدش عقیده من ذاتیه مثلا می دونم امام حسین کی بوده و مازیار قارن کی ولی اشکم برای دومی درمیاد! البته به اولی هم احترام می ذارم!

- - - Updated - - -

اتفاقا به نظر من به یک روانشناس ماهر نیاز دارید ولی اول باید بتواید حرف حق را بپذیرید
    اگه منظورتون از حق نمازه هنوزم گه گاهی می خونم ولی هیچ حسی ندارم. حس می کنم خودم رو مسخره می کنم و تنها دارم ذکر می گم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Milad1 نمایش پست ها
    یک سوال:
    شما از چه وضعی ناراضی هستید و خواهان چه تغییری هستید؟
    با این برنامه ی روزانه ای که دیدم بعید می دونم استمناء مشکل اصلی شما باشه....

- - - Updated - - -

چه تغییری در خودتان
    در مورد تغییر پایان بدبختی و فقر یکیشه، یه بار بتونم واقعا عید نوروز رو جشن بگیرم و احساس ایرانی بودن کنم کافیمه.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    به هر حال امیدوارم مانند صاحب اسم تاپیکتان با اراده و با غیرت باشید.

- - - Updated - - -

به هر حال امیدوارم مانند صاحب اسم تاپیکتان با اراده و با غیرت باشید.

- - - Updated - - -

به نظر من شما مشکلتون تنهایی است.نه فقط تنهایی فیزیکی.تنهایی روحی.
    خدا را شکر که خدا را قبول دارید.چون به نظر من هیچ کس دقیقا مثل خدا آدم را درک نمی کنه. و فقط اونه که ما را فقط برای خودمون می خواد و آدم می تونه در هر شرایطی باهاش درد دل کنه.تا غم هاش جمع نشه و دچار افسردگی بشه.
    در ضمنجای معتبری خواندم که ورزش های رزمی میل جنسی را کم می کند. مثل تکواندو .تا حالا امتحان کردین؟

12. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 دی 94 [ 14:29]
    سطح
    32
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    43

تشکرشده 433 در 151 پست

Array
    آیا روانشناس یا روانپزشک هایی که بهشون مراجعه کردید، برای شما تشخیص بیماری دادند؟ اگه بله، لطفا نام بیماری رو بگید.
    زندگی خوب یک شکل ثابت ندارد، بلکه یک فرآیند است. یک جهت است، نه یک مقصد.

کارل راجرز

14. کاربر روبرو از پست مفید Sinéad تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 خرداد 92 [ 23:01]
    سطح
    1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 48
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    سلام بابک جون!
    منم مشکل شما رو دارم!
    24 سالمه.فوق لیسانسم.سر کار هم میرم.ولی متاسفانه معتادم به این کار!یعنی روزی یا دو روزی یک بار حتما!
    متاسفانه منم به خیلی از راه هایی که تو این سایت و بقیه سایت ها معرفی شده اعتقادی ندارم.وزنم بد نیست نمی دونم چه ربطی داره!!! 85 کیلو هستم.قدم 190
    امیدوارم بتونیم اینجا یه را ه حل پیدا کنیم!من که نا امید شدم و اینو به عنوان جزیی از زندگیم پذیرفتم.امیدوارم که بتونم ازدواج کنم ولی اوضاع مالیم اصلا مساعد نیست.

16. کاربر روبرو از پست مفید orange12 تشکرکرده است .

بابک خرم دین (چهارشنبه 14 فروردین 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array
    سلام جوان

اول اینکه : اعتقادات دینی و مذهبی ، فلسفه ، گرانی؛ فقر، وطن پرستی و ملت ، همه رو بذار کنار و با این موضوع قاطی نکن چون هیچ ربطی بهش ندارن

و دوم : قبل از هر چیز بهت بگم شما و یا هر شخص دیگه ای مثل شما که درگیر این مشکل هست، انتظار یه راهکار مشکل گشا و ماورائی نداشته باشید.در ادامه توضیح میدم

دوست گرامی، شما از بس که استمناء کردی؛ کلا" ذهنت درگیر این قضیه شده، هر راهکاری هم که گفته شده کم تا بیش روی کم کردن خودارضایی و یا ترک آن چه به صورت مقطعی و چه دائم تأثیر گذار است، اما تنها در حالتی که شما خودت بخوای

میگی که خواستم؛ اگه نمی خواستم اینجا نبودم

شما بیشترین ضربه رو از زیاد بودن وقت آزادت میخوری، تا وقتی که ، وقت آزاد زیاد داشتی باشی و زمانی رو صرف مسائل دیگه نکنی همین آش و همین کاسه

مطالعه کردن برات خوبه؛ اما هیچ دردی ازت دوا نمی کنه، چون شما خواسته یا ناخواسته؛ خودت رو لمس می کنی ،و باقی ماجرا

ورزش کردن دو خاصیت برای شما داره، هم اینکه وقتی ورزشی می کنی؛ حدود 2 ساعت رو به ورزش اختصاص دادی؛ خستگی که بعد ورزش هم به وجود میاد کلا" باعث میشه فقط به فکر دوش گرفتن و غذا خوردن و استراحت باشی؛ پس حتما" ورزش رو ادامه بده؛ و توصیه می کنم، فعلا" آیروبیک .

شما به دلیل اینکه به خودارضایی اعتیاد داری؛ هر چند ساعت یه بار تحریک میشی، اما اینجا خودت تصمیم می گیری انجام بدی یا نه

یه مثال برات میارم؛ فرض کن من یه سیگار به زور بهت دادم؛ و مجبورت هم کردم روی لبت بذاری، دیگه هم باهات کاری ندارم؛ آیا سیگار خودش روشن میشه؟ معلومه که نه؛ این توئی که اختیار داری روشن کنی یا نه

به دلیل خود ارضایی زیاد؛ درصد تحریک هم بالا میره؛ یعنی شما هر چی این کار رو در طول هفته بیشتر انجام بدی؛ بیشتر تمایل به تکرارش داری

سعی کن از کامپیوتر فاصله ات رو بیشتر کنی؛ حتی اگه شده یه هدفون تو گوشت بذاری و بری پیاده روی به هیچی هم جز آهنگی که گوش میدی توجه نکنی . حداقل یک ساعت و نیم پیاده روی

بعدش هم میتونی یه روزنامه بخری و بخونی؛ حالا لابد میگی دروغ بخونم! به راست و دروغش کاری نداشه باش؛ اینجا تو مهمی و اینکه هر وسیله ای که ذهنت رو دور کنه. حدالق هزینه یک روزنامه هم 100 تومانه

موقعی که ادرار داری؛خودت رو لمس نکن و بدون درنگ برو رفع حاجت کن؛ در آخر هم با آب سرد آل...... رو بشور

سعی کن کمتر با آب گرم دوش بگیری، معمولا" با آب ملایم و سرد. در هنگام استحمام هم سعی کن آل.... رو لمس نکنی

همه این های که برات گفتم، فقط باعث میشه شما کمتر به این مسائل فکر کنی و کمتر تحریک بشی، انتظار معجزه هم نداشته باش که یهو ترک کنی

در آخر به خودت بستگی داره؛ که چقدر بخوای و همت کنی؛ و مهمتر اینکه چقدر به توصیه ها توجه کنی

فقط خودت به خودت می تونه کمک کنه، وقتی تا 6 روز تونستی پس یعنی راه داره باز بتونی به 7 روز یک بار برسونی، مطمئن باش می تونی

اما اگر بخوای نوشته های ارسال های اولت رو تکرار کنی؛ نمی تونی!

شما هم ذهنت و زندگیت نیاز به تغییر داره؛ هر کدوم از ما به نحوی درگیر ملیت و وطن و اینجور مسائل هستیم؛ ولی سعی می کنیم با این مسائل به وجود خودمان لطمه نزنینم

با پشت کامپیوتر نشستن و فیلم و عکس اونجوری دیدن کاری پیش نمیره، این وطن نیاز به یک جوان سرحال و سالم داره

به خودآ

قصد نصیحت نداشتم ، فقط چند خط دوستانه برات نوشتم
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

مجله علم ورزش
    ویرایش توسط keyvan : چهارشنبه 14 فروردین 92 در ساعت 22:31

18. 13 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

ferial (پنجشنبه 15 فروردین 92), paniz93 (جمعه 04 مهر 93), roze sepid (چهارشنبه 14 فروردین 92), taraneh89 (پنجشنبه 15 فروردین 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 15 فروردین 92), یکی مثل شما (چهارشنبه 14 فروردین 92), میشل (چهارشنبه 14 فروردین 92), مدیرهمدردی (پنجشنبه 15 فروردین 92), مصباح الهدی (چهارشنبه 14 فروردین 92), بابک 1369 (چهارشنبه 14 فروردین 92), بابک خرم دین (چهارشنبه 14 فروردین 92), دختر مهربون (پنجشنبه 15 فروردین 92), صبا_2009 (چهارشنبه 14 فروردین 92)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)