نه نه نه !!! راستش همش خودم رو به خاطر انتخاب اشتباهم سرزنش می کنم ای کاش می شد به گذشته برگشت.
تشکرشده 9 در 7 پست
نه نه نه !!! راستش همش خودم رو به خاطر انتخاب اشتباهم سرزنش می کنم ای کاش می شد به گذشته برگشت.
laleh (سه شنبه 08 مرداد 87)
تشکرشده 13 در 7 پست
بعضی وقها واقعا احساس خوشبختی میکنم اگه اون موقع بپرسی میگم آره ولی اگه برمیگشتم عقب و شرایطم با اون موقع فرق داشت هیچوقت ازدواج نمیکردم.
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام من اگر اطلاعات الان رو داشتم به هیچ وجه همسرم رو انتخاب نمیکردم چون اون به من دروغ گفت دروغی بزرگ هرروز حسرت اون روزی رو میخورم که چرا تحقیق نکرده با اون ازدواج کردم و فقط به حرفهای خودش بسنده کردم به خاطر اطمینان بیش از حدی که به اون داشتم ولی ولی ولی هیچ گاه امیدم رو ازخدا قطع نکردم و همیشه به لطف و رحمتش امیدوارم
تشکرشده 10 در 8 پست
خسته نباشید اگه زمان برگرده چون بازم اطلاعاته الانو نداشتم همین انتخابو میکردم ولی کاش زودتر با این سایت آشنا میشدم تا تو مدت نامزدی بیشتر همسرمو جذب میکردم من خیلی زندگیرو ساده گرفته بودم فکر میکردم پسرای الان مثله بابای خودمون صبورن ولی زندگی کردن تو این دورو زمونه واقعا سیاست میخاد باید مرتب اطلاعاتتو به روز کنی واقعا انتظارات بالا رفته .
کسی رو که دوست داری چند وقت یکبار بهش یادآوری کن تا فراموش نکنه که قلبی براش میتپه.
هر وقت تو نیمه تاریکی از زندگیت قرار گرفتی به این فکر کن شاید خدا میخاد غافلگیرتون کنه.
خيلي دوسش دارم شايد دوباره انتخابش مي كردم ولي رفتارم رو تغيير ميدادم چون خيلي همه چيز رو ساده و راحت گرفتم و اون خيلي راحت به من رسيد شايد علت اينكه قدرم رو زياد نميدونه اينه البته خانوادش هم ميخواستن بدون خرج براي پسرشون زن بگيرد در حالي كه ميتونستن كارهاي بيشتري براي من بكنن بقول مامانم " نه چك زدن نه چونه عروس اومد تو خونه" البته من آدم مادي نيستم ولي ادم يه جورايي حس ميكنه براش ارزش قائل نيستن.
تشکرشده 45 در 28 پست
منم پشيمون نيستم اما گه زمان به 1 سال پيش برمي گشت يه تغيراتي توي زندگيم به وجود مي آوردم.
تازه شوهرمم خيليدوست دارم ، دوست داشتنم به حديه كه براي اون شده قفس.
تشکرشده 0 در 0 پست
من دوباره همسرم رو انتخاب می کردم چون از صمیم قلبم دوستش دارم.فقط کمی دیرتر ازدواج می کردم تا تجارب بیشتری کسب می کردم.
تشکرشده 73 در 47 پست
من همسرم رو خيلي دوست دارم. عاشقش هستم. ولي اگه زمان به عقب بر مي گشت به اين زوديها ازدواج نمي كردم. ولي موقع ازدواج همين شخص رو انتخاب مي كردم.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
تشکرشده 5 در 5 پست
اگر زمان به عقب برميگشت من بازهم همسرم رو براي ازدواج انتخاب ميكردم چوخيلي گله![]()
تشکرشده 121 در 55 پست
هزار دفعه هم به عقب بر گرديم بازم همسرمو انتخاب ميكردم . سوال قشنگي بود . من و همسرم خيلي از اين سوالها از هم ميپرسيم . فكر كنم ماهي يكبار از هم ميپرسيم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)