به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 22 از 30 نخستنخست ... 212131415161718192021222324252627282930 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 300
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 بهمن 00 [ 10:13]
    سطح
    97
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 986
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,578

تشکرشده 1,607 در 499 پست

Array

RE: صندلی داغ سری هشتم

با عرض سلام و وقت بخیر .... خدمت همتون عیدتونم مبارک من تقریبا همیشه سر میزدم به تالار حتی وقتی نبودم
    ولی الان واقعا دلم خواست حرف بزنم حواسم نبود مگرنه زود تر میومدم ....

همه سوالاتو خوندم سوال ها زیرکانه جذاب در برخی موارد واقعا عمقی و فکر شده بودن ....
    باز هم مثل همیشه جناب سنگتراشان در برخی موارد پرهیز از جواب ویا پاسخهایی در لفافه داشتن
    چون ریز به ریز سوالا رو خوندم بعضی هاشو که جواب نداده بود خندم میگرفت ای ادم زرنگ

ولی خوب خداییش سوالا زیاده مثبت فکر میکنیم ( یا ندیدن ، یا صلاح نبوده ، ..... )

از بین حرفاتون یک کاغذ A4 مطلب کشیدم یه روزی به درد میخوره...
    راستش سوالات اینجانب در حد دوستان نیست ....

خیلی فکر کردم که سوالاتم به دور از کلیشه باشه ....

================================================== ============

1-من حس میکنم با اون سن کمی که داشتین و ازدواج کردین که اشاره به رنج و سختی هم در اون مورد خاص داشتین اگر بچه هاتون بخوان کارتون رو تکرار کنن طوری برخورد میکنید که سمت و سوء راهنمایی ها و حرفاتون به انجام ندادن این عمل باشه ؟؟ من حاضرم این حرفمو اثبات کنم بوسیله حرفای خودتون؟!! در این مورد توضیح بدین!

2-چرا روانشناس ها تاثیر خیلی زیادی روی بچه هاشون دارن ؟

3-قطعا دوستان و اشنایان شما و حتی اقوام شما میان توی تالار چرا اونها رو معرفی نمیکنید:P:rolleyes: ؟

4-یه تعبیر کوتاه و مفهومی از فرق بین صورت و سیرت ... !!

5- تا حالا شده تو زندگیتون کارت زرد از خدا بگیرید و برید دنیال یه فرصت جدید ؟ کی ؟ چه فرصتی ؟ کامل بگین.

6-من هنوز به تعبیر خواستی از سن ازدواج نرسیدم هر جا و هر محفل یه تعیبیر و حتی یه سنی رو بهش اشاره میکنن ...!!مگه یه حس شخصی و درونی نیست ؟ پس چرا باید دیگران راجع بهش نظر بدن توضیح لطفا ؟!

مرسی

2. 14 کاربر از پست مفید کنجکاو تشکرکرده اند .

کنجکاو (شنبه 26 فروردین 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 05 [ 09:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت
    1- با توجه به اینکه 42 سال سن دارید پس می شه گفت دوران نوجوانی شما در زمان جنگ سپری شده آیا برای جبهه رفتن مثل بقیه نوجوان های اون دوره شوق داشتید؟ اگر جوابتان بلی است آیا برای رفتن به جبهه اقدام کردید ؟ اگر بله موفق شدید؟ و اگر خیر چرا؟

2- سر چه مساله ای با همسرتون بعد از 22 سال زندگی هنوز به تفاهم نرسیدید؟

3- فامیل و آشنایانتون شما رو با چه خصوصیت مثبت و منفی بارزی می شناسند؟

4-نظرتون راجع به اعتراض چیه ؟ آیا خودتون تا حالا نسبت به مساله ای معترض بوده اید اگه بله آخرین مورد را عنوان کنید و نحوه برخورد خودتون را بیان کنید.

5- آیا شده به کسی مدیون بشید؟ اگر بله اگر ممکن هست بگید.

1 - بله ، بله، هر موقع انجام وظیفه شکلی داره، گاهی جوانان یک کشور باید از زنده بودن و امنیت مردم دفاع کنند و گاهی نیاز است برای حفظ زندگی و آرامش آنها فعالیت کنند. و هر کس بهتر است به همان اندازه که درک می کند. عمل کند.
    2- بعد از سالهای زندگی بنده فکر می کنم او مرا بیشتر دوست دارد، اما اصرار دارد که او بیشتر مرا دوست دارد و هنوز در این زمینه به تفاهمی نرسیده ایم
    3 - هر کدام ممکن است یک خصوصت مثبت و منفی برایم در نظر بگیرند. دقیقاً در این مورد بازخورد نخواسته ام و آنها هم بازخورد خاصی به من نداده اند.
    4 - اعتراض فرایندی در امتداد انتقاد است. و سخت ترین کار هست. یعنی باید نسبت به مورد اعتراض شناخت کافی را داشته باشیم. در غیر اینصورت به جای بازسازی منجر به تخریب خواهد شد. آخرین اعتراضم همین اخیرا به یکی از اقوام بود که بدون توجه یک sms را که گرفته بود، منفعلانه برای بقیه ارسال می کرد و متوجه تبعات آن نبود. در تالار هم که سابقه اعتراضم به نقض قوانین موجود است.
    5 - بله، بیشتر به والدین ، همسر، اقوام و دوستان و مراجعانم مدیونم چرا که کثرت مشغله مانع از انجام وظایفم به بطور کامل نسبت به آنها شده است.

4. 11 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (شنبه 26 فروردین 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط سارا بانو

1:فرمودید در پاسخ ها که یکی از اشتباهاتتون انتخاب رشته پزشکی بود... می تونم بپرسم چرا چنین نظری دارید؟و اینکه اگر شما در حال حاضر پزشک بودید دوست داشتید چه وجهه منفی از دنیای پزشکی را در دنیای امروز حذف می کردید.
    موضوع به پزشکی مربوط نیست. در واقع توانمندی ، استعداد و علاقه من پزشکی نبود.
    پزشکی هم مثل مشاوره شغل نیست. در واقع درآمد از حاشیه های پزشکی یا مشاوره و ... هست.
    و افراد باید به مشصخه انسانی این رشته های تحصیلی نظر داشته باشند.

2:دوست دارم بدونم شما در زندگی مشترک خودتون چه اقداماتی را انجام می دهید که از فشارهای روحی و کاری همسرتان کم کنید...و اصولا آیا موافق تساوی حقوق زن و مرد در عمل هستید یا اینکه ...............
    در واقع تعریف صحیح وظایف زوجین در زندگی کمک زیادی به رضایت آنها می کند.
    این مرزها باید مشخص و پررنگ باشد. حالا هر یک از زوجین دیگری را بیشتر دوست داشته باشد میزانی از کارها و وظایف همسرش را نیز فراخوانی کرده و انجام می دهد. متاسفانه بنده هیچ وقت نتوانستم باری از دوش همسرم بردارم، اما عکس آن همیشه صادق بوده است. اما ماکزیمم درک و هم حسی را نسبت به همسر دارم و فردی شاکرم.
    نه من موافق مساوی بودن حقوق زن و مرد در زندگی نیستم. زن و مرد قدرت، احساس، ظرفیت، توانمندی و شرایط ویژه ای دارند که باید متناسب با آن فعالیت کنند. خانمها رنج بارداری، سختی زایمان و فرزندپروری می کشند، و آقایان هرگز نمی توانند مساوی آنها عمل کنند. اما اگر منظور از مساوی اشتباهاً عدالت باشد. من موافقم. یعنی باید به نوعی عدالت بین حقوق زن و مرد باشد و هر کدام از آنها طبق معیارهایی (که جای بحثش اینجا نیست)، باید فعالیت کنند. کاریکاتور ذیل به فهم مسئله کمک می کند.

3:شما در اوایل زندگی مشترک هیچ زمان با خانواده طرف مقابل مشکلاتی داشتید..؟و دوست دارم بدونم شما با آن سن کم چطور این مسائل را هدایت می کردید...
    به نظر، من مشکلات لازمه یک ارتباط هست. مثل اصطکاک که در حرکت همیشه هست و به صفر نمی رسد. اما روغن کاری و تدابیر لازم اصطکاک را کاهش می دهد. بسیاری موارد از خودگذشتگی و فاصله گرفتن از خود محوری مشکلات را کاهش می دهد.، گاهی مرز بندی و محکم نگه داشتن مرزها و بعضی وقتها(خیلی کم)، جسارت.
    اما من در بین مراجعان می بینم که همشه می خواهند با جسارت اصطکاک را کم کنند.
    بعضی ها هم زیاد منفعل هستند و مرز بندی ندارند.

4:واقعا کنجکاو شدم بدونم شما چطور با کمک همسرتان فرزندانتون را هدایت کردید که معتقدید در این سن کم قدرت راه بردن یک زندگی را دارند و اصولا توصیه شما به ما دختران و پسران امروز و مادران و پدران فردا برای یک تربیت صحیح و کارآمد چیست؟شما به چه میزان آزادی برای خودتان ..همسرتان و فرزندان دختر و پسرتان به تفکیک معتقدید و اصولا آیا معتقدید فرزند دختر شما باید از ازادی کمتری نسبت به پسرتان برخوردار باشد یا خیر..چرا؟
    بحث خودمتمایزگری که آنی هم اشاره کردند بسیار مهم هست. من به همه مسائلی که اکنون هنجار جامعه شده است، اعتقاد ندارم. صاحبان سرمایه و قدرت در همه دنیا در راستای منافع خودشان سرمایه گذاری و برنامه ریزی می کنند. و من و همسر و فرزندانم سعی کرده ایم خانواده امان را با معیارهای شخصی و برگزیده اداره کنیم . این ضرورتاً در گیر شدن با هنجارهای جامعه نیست. گاهی باید گزینش کرد، قبول کرد، گاهی سازگاری کرد، گاهی بی تفاوت بود و با بعضی از آنها هم باید مقابله کرد.
    رسانه در منزل ما برده ماست نه رئیس ما.
    مطالعه ، بحث و دیدگاه انتقادی به مسائل و گفتگو وقت عمده را به خود اختصاص می دهد.
    گاهی پیش می آید فرزند کوچک من با دیدن یک کارتون ، انتقاد کرده و یک بخشی از آن را به چالش می گیرد.
    به طور کلی هر گونه فعالیت از جمله میزان آزادی باید به توسط معیارها، ارزشها و منطق اشخاص بررسی شود.
    مثلا آزادی در حجاب طیف گسترده ای دارد.
    یک طرفش عریانی محض هست و یک طرفش پوشش محض و در منزل حصر شدن.
    این ما هستیم که در این طیف دست به انتخاب میزنیم. بحث اینجاست برای این انتخاب چه مبنا و معیاری داریم.
    گاهی باید با بعضی هنجارهای جامعه درگیر شد، گاهی باید پذیرفت و گاهی باید فاصله گرفت.
    به نظر من مهمترین مشکل جامعه ما سطحی نگری هست. به ویژه سطحی نگری در امور مذهبی.
    اگر افراد روش بهره برداری از عقل و وحی را قوی بیاموزند آرامش و رشد کمترین بهره آن خواهد بود.
    اصلا آزادی دختر و پسر باید تعریف شود. مساوی نباید باشد، اما عدالت باید باشد.

من آزادی که به فرزند 2 ساله ام می دهم با فرزند 20 ساله ام متفاوت هست. این به معنی غیر مساوی بودن هست. اما عدالت هم هست. هر کسی به اندازه توانانی حفظ خود می تواند مسئولیت و آزادی بگیرد.
    بیشتر از دختر و پسر بودن باید به جنبه ها و ظرفیتهای حفظ و صیانت و عمل افراد توجه داشت.

5:چطور می توان فهمید یک اصل روانشناسی در انسان درونی شده و هیچ وقت دوباره بروز نمی کند؟آیا اصولا این تغییرات می تواند 100 درصد برای کسی اتفاق بیافتد؟
    بسیار بسیار کم پیش می آید که به معنی صد در صد تغییر پایدار و بدون وسوسه بازگشت بوجود بیاید.
    در واقع ممکن است مدتی یک صفت بد درون آدمی خفته باشد، اما نمرده و اگر شرایط پیدا کند ممکن است ظهور یابد.

نفست اژدرهاست او كي مرده است *** از غم بي آلتي افســــــــــرده اســـت

6. 11 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (یکشنبه 27 فروردین 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط کنجکاو
    چون ریز به ریز سوالا رو خوندم بعضی هاشو که جواب نداده بود خندم میگرفت ای ادم زرنگ

با سلام و احترام
    کم دقتی فرمودید. از پنج سئوالی که افراد فرستادند همه جواب گرفتند، بیشتر از آن به خاطر کمبود و اینکه به بقیه هم جواب داده شود، کنار گذاشته شده است.

1-من حس میکنم با اون سن کمی که داشتین و ازدواج کردین که اشاره به رنج و سختی هم در اون مورد خاص داشتین اگر بچه هاتون بخوان کارتون رو تکرار کنن طوری برخورد میکنید که سمت و سوء راهنمایی ها و حرفاتون به انجام ندادن این عمل باشه ؟؟ من حاضرم این حرفمو اثبات کنم بوسیله حرفای خودتون؟!! در این مورد توضیح بدین!

1 - در سئوالات قبلی جواب دادم. شما باید به پیشفرضها هم توجه کنید. صرفاً سن شناسنامه ای کفایت نمی کند. پختگی و بلوغها در معیارها، مسئولیت ها، تصمیم گیری ها و از همه مهمتر استقلال مهمترین ارکان هست که مغفول مانده است. اگر فرزندان من هنوز تحت فرامین من بخواهند ازدواج بکنند یا نه! نشان می دهد که استقلال کافی در تصمیم گیری ندارند، لذا آمادگی ازدواج ندارند. اما اگر طی سالهای زندگی به این معیارها دست یافته باشند جدا از سنشون می توانند تصمیم گیری کنند.

2-چرا روانشناس ها تاثیر خیلی زیادی روی بچه هاشون دارن ؟

2 - همیشه اینطور نیست. 3 مسئله دخیل هست.
    الف) تطبیق حرف و عمل والدین
    یعنی اگر روانشناسی حرف و عملش با هم نخورد، یقینا فرزندانش از او اثری نمی گیرند.
    ب) سابقه استفاده های قبلی فرزندان
    بچه ها به مرور که بزرگ می شوند تاثیر آگاهی ها و مهارتهای آموزش دیده شده در خانواده را می آموزند و از تجارب والدین استفاده می کنند. اگر این آموزشها قبلا به آنها کمک کرده باشد حتما باز هم بهره خواهند برد.
    مسلما بچه یک روانشناس در تجارب روانشناس شریکند و نوع مشکلات پیش آمده در جامعه مرتب در خانواده بررسی می شود و آنها روش برخورد با آنها را خواهند دانست.
    به عنوان مثال: در سنین نوجوانی و دانشجویی بعضی پسران بازی جزوه را برای ارتباط با جنس مخالف به کار می گیرند، بعضی هم بازی تبریک مناسبتی به وسیله sms را پیش می گیرند. مسلما دختر نوجوان من بازی این sms ها را نخواهد خورد و در یک فرایند وابستگی قرار نخواهد گرفت.
    ج) اراده و تصمیمی که خود فرزندان به عنوان یک انسان می خواهند داشته باشند.
    خلاصه اینکه میزان تاثیر پذیری فرزندان به فاکتورهای مختلف وابسته هست.

3-قطعا دوستان و اشنایان شما و حتی اقوام شما میان توی تالار چرا اونها رو معرفی نمیکنید:P:rolleyes: ؟

3 - چرا باید این کار را بکنم؟
    معمولا محیط های مجازی در اختیار افراد هست تا به طور نسبی گمنام بوده و فعالیت کنند. در همین تالار بنده کاملا مشخصاتم معتبر هست و برای اعتبار سنجی تالار در اختیار بقیه قرار دادم. اما سایرین نام کاربری متفاوتی استفاده می کنند تا دیگران از آنها با خبر نشوند. علاوه بر این حریم رازداری مراجعان باید توسط مشاوران حفظ شود.
    از طرف دیگر اگر اقوام بنده در تالار فعالیت کنند ، حتما دوست دارند هویت مستقل داشته و به عنوان یک فرد واقعی فعالیت کنند نه طفیلی و وابسته به بنده. آنها می خواهند خودشان باشند. حتما آنقدر خود باوری دارند که دیگران، آنها را به فعالیت های خودشان بشناسند نه به خاطر رابطه فامیلی با مدیر همدردی.
    چون اگر وابستگی آنها به مدیر همدردی فاش شود. اگر حرفهای قشنگ بزنند، همه خواهند گفت از مدیر همدردی که فامیلشون هست یاد گرفته، و اگر حرفهای پرت و پلا بزنند، همه تعجب می کنند چطور این فرد با اینکه فامیل مدیر هست اینقدر بی مهارت و ضعیف عمل می کند.

4-یه تعبیر کوتاه و مفهومی از فرق بین صورت و سیرت ... !!
    آن چه که مرسوم هست اینه که :صورت آن چیزی هست که همه با دو چشم غیر مسلح می بینند. و سیرت آن چیزی هست که حتی با دو چشم مسلح هم قابل دیدن نیست و با حدس و گمانهای افراد از رفتار دیگران ، تصور می شود که لزوما همیشه صحیح هم نیست.

5- تا حالا شده تو زندگیتون کارت زرد از خدا بگیرید و برید دنیال یه فرصت جدید ؟ کی ؟ چه فرصتی ؟ کامل بگین.

کارت زرد که جای خود دارد، به نظرم در بعضی حوزه ها کارت قرمز هم گرفته ام. مواردی که خطا داشتم، زیاد بوده، اگر خدا خطاپوشی و ستاریت به خرج داده ، حتما صلاح من بوده ، لذا بنده قصد پرده دری ندارم. همین قدر بگویم که من هم مثل بقیه آدمها سراپا پرمشکل و خطا هستم. و باید همیشه در راستای درمان آن فعال باشم.

8. 14 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (یکشنبه 27 فروردین 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

من هنوز یک سوالم باقی مانده است که با اجازه الان می پرسم.

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    1 - هنوز اون موقع مشاور نبودم. یه چک لیستی داشتم که معیارهای اولیه ام در آن بود.
    مثلا سن، تحصیلات، موقعیت خانواده، شغل و سایر شرایط دختر خانم....
    بعد توسط این چک لیست به کمک دوستان، اقوام، آشنایان ، خانواده شروع به مورد یابی کردم.
    بعد هر مورد که معرفی می شد، جلو می رفتم. اولین فاکتور هم این بود که وقتی همدیگر را دیدیم از هم فراری نباشیم. یعنی جذبه اولیه را برای هم داشته باشیم.
    بعد هم چک لیست معیارها و بررسی آنها بود. که بررسی می کردیم. تصور می کنم 2 تا 3 سالی طول کشید. و بالاخره یافتمش.
    راستی 20 سالم تمام شده بود که ازدواج من هم انجام شد.
    گفتنی هست بررسی هایم در مورد خانمم خیلی طول کشید ، اما بنده فقط نیم ساعت با او حضوری صحبت کردم که کفایت جلسه را اعلام کردیم.
    با توجه به متن فوقتون که جای سوال برای سایر دوستان هم بوجود آورد که آقا پسر 17-18 ساله چطور خصوصیاتی مثل تحصیلات و شغل را برای انتخاب همسر، در چک لیستش قرار می دهد، آیا شما دنبال دخترخانمی مسن تر از خودتان بودید؟ آیا همسر شما از خودتان مسن تر است؟ اگر نه ممکن است این تناقض را توضیح دهید؟

10. 5 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (یکشنبه 27 فروردین 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    سطح
    76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

Array

سلام
    آقای مدیر ببخشید مثل اینکه خیلی جیزتون شد

فرصت سوال پرسیدن از آقای مدیر همدردی به پایان رسید ...
    با تشکر از جناب آقای مدیر که با حضورشون و پاسخ گویی با حوصله و خوبشون به صندلی داغ رونق بخشیدند
    با تشکر از دوستانی که با سوالاتشون درجه حرارت صندلی رو بالا ببرند:)
    این شعر هم تقدیم به شما با دو کلمه تحریف:

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
    وجود عالیت آزرده گزند مباد
    سلامت همه تالار در سلامت توست
    به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد

12. 13 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

نازنین آریایی (یکشنبه 27 فروردین 91)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

مدیر جدید صندلی داغ خانم نازنین 1 است همکار در صندلی داغ محمد ابراهیمی است
    تغییر مدیریت در صندلی داغ درسا ل جدید صندلی داغ تغییر تحول نواوری داشته باشد
    خانم نازنین 1 مدیر صندلی داغ از امرو ز کارش شروع می کند

14. 10 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (یکشنبه 27 فروردین 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط blue sky
    من هنوز یک سوالم باقی مانده است که با اجازه الان می پرسم.

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    1 - هنوز اون موقع مشاور نبودم. یه چک لیستی داشتم که معیارهای اولیه ام در آن بود.
    مثلا سن، تحصیلات، موقعیت خانواده، شغل و سایر شرایط دختر خانم....
    بعد توسط این چک لیست به کمک دوستان، اقوام، آشنایان ، خانواده شروع به مورد یابی کردم.
    بعد هر مورد که معرفی می شد، جلو می رفتم. اولین فاکتور هم این بود که وقتی همدیگر را دیدیم از هم فراری نباشیم. یعنی جذبه اولیه را برای هم داشته باشیم.
    بعد هم چک لیست معیارها و بررسی آنها بود. که بررسی می کردیم. تصور می کنم 2 تا 3 سالی طول کشید. و بالاخره یافتمش.
    راستی 20 سالم تمام شده بود که ازدواج من هم انجام شد.
    گفتنی هست بررسی هایم در مورد خانمم خیلی طول کشید ، اما بنده فقط نیم ساعت با او حضوری صحبت کردم که کفایت جلسه را اعلام کردیم.
    با توجه به متن فوقتون که جای سوال برای سایر دوستان هم بوجود آورد که آقا پسر 17-18 ساله چطور خصوصیاتی مثل تحصیلات و شغل را برای انتخاب همسر، در چک لیستش قرار می دهد، آیا شما دنبال دخترخانمی مسن تر از خودتان بودید؟ آیا همسر شما از خودتان مسن تر است؟ اگر نه ممکن است این تناقض را توضیح دهید؟

با سلام و احترام و با معذرت که به خاطر تاخیر در پاسخگویی پیش آمد.
    داشتن چک لیستی از معیارها مشکلی ندارد، لیکن اگر به قول شما با توجه به سن بنده بحث تحصیلات و شغل با آن همخوانی نداشت، هزینه اش هم این بود که چند سال گزینش همسر به درازا کشید.
    اما نکته ای که به نظرم ابهام آمیز بوده و باید روشن شود این است. من منظورم این نبود خانمی را انتخاب کنم که تحصیلاتی فعلیت یافته او دانشگاهی باشد یا اینکه شغل او به فعلیت رسیده باشد. بلکه ارزیابی پتانسیل فرد در زمینه علاقمندی و توانمندی وی در حوزه های تحصیلی و شغلی بود.

همچنین در مقاله تفاوت سنی دختر و پسر در ازدواج روی این نکته تاکید داشته ایم زیاد روی سن شناسنامه ای تمرکز نباید کرد. گاهی سن های بالا با بلوغ کافی در زمینه های مختلف همراه نیست و گاهی هم سن پایین با بلوغ های مختلف همراهی دارد. باید موردی بررسی کرد. و این موردی بررسی کردن به من و همسرم در انتخاب یکدیگر کمک کرد.

گفتنی هست پس از اینکه بنده با همسرم ازدواج کردم، با توجه به پتانسیل ها و علاقمندی هایی که هر کدام داشتیم ، به کمک هم ادامه تحصیل دادیم، و به کمک هم شغل پیدا کردیم. گرچه به هنگام ازدواج صرفا دیپلم ما به فعلیت قطعی رسیده بود.(نظام قدیم)، لیکن پس از ازدواج با توجه به توانمندی ها، سابقه قبلی و علاقه هایمان توانستیم ادامه تحصیل دهیم.

کلا تاکید ما در تالار هم روی این است که به این مسائل شکلی مثل شغل، تحصیل و سربازی و ... به عنوان اصل نگاه نشود، بلکه به عنوان نشانه هایی از مسئولیت پذیری و پشتکار و علاقمندیهای فردی نگاه گردد.

16. 14 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (دوشنبه 28 فروردین 91)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام
    از الان در صندلی داغ نوبت خانم چشمک در صندلی داغ است اعضا تالار با سو ا لات زییای صندلی داغ داغ کنید ممنون

18. 8 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (دوشنبه 28 فروردین 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,109 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array

سلام چشمک عزیز

یکی از بزرگ ترین خواسته هات چیه؟

یک راه ساده برای کسب آرامش ؟

چه رنگی را دوست داری؟

دوست داری زندگیت رو تغییر بدی؟

یک شعر زیبا بگو

ورزش مورد علاقه؟

یه انتقاد از سری هشتم صندلی داغ

چه غذایی را عالی درست میکنی؟

آخرین کتابی که خوندی؟

اگه بخای یکی از خصوصیاتت را حذف کنی کدومه؟

چشمک عزیزم پیشاپیش از جواب ها متشکرم

20. 7 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

ویدا@ (چهارشنبه 30 فروردین 91)

صفحه 22 از 30 نخستنخست ... 212131415161718192021222324252627282930 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)