سلام به دوستان. ایشون به خواهرم مرتب اس ام اس میده و ازش حالمو میپرسه. خواهرم بهش گفتههمین حرفایی که شما گفتید. که این رابطه درست نیس ممکنه که من بهش وابسته بشم و از اینکه من این رابطه رو تموم کردم خوشحاله و بهش گفته که من عاقل و احساساتی ام:D یه عالمه کوبوندتش و بهش گفته که شما خودخواهی !!!
اونم در جوابش گفته که پسر هجده ساله نیس که بخواد با چت با احساساته یه دختر بازی کنه و میخواد با اجازه بزرگترا این رابطه رسمی بشه . همون روز برام آف گذاشته بود که شب بیام یاهو چون حرفای مهمی داره ... ولی بازم آن نشدم و سر حرفم وایسادم...
ته این قصه چی میشه؟؟؟؟؟
هر چی میشه خوب باشه هم برای من هم برای اون و هم برای همه جوونا
![]()

همین حرفایی که شما گفتید. که این رابطه درست نیس ممکنه که من بهش وابسته بشم و از اینکه من این رابطه رو تموم کردم خوشحاله و بهش گفته که من عاقل و احساساتی ام:D یه عالمه کوبوندتش و بهش گفته که شما خودخواهی !!!
اونم در جوابش گفته که پسر هجده ساله نیس که بخواد با چت با احساساته یه دختر بازی کنه و میخواد با اجازه بزرگترا این رابطه رسمی بشه . همون روز برام آف گذاشته بود که شب بیام یاهو چون حرفای مهمی داره ... ولی بازم آن نشدم و سر حرفم وایسادم... 

هر چی میشه خوب باشه هم برای من هم برای اون و هم برای همه جوونا
توي دل خونوادم داره كم كم خودشو جا ميكنه. 

دو بار هم دیگه رو دیدیم فقط یه سلام و احوالپرسی ساده اونم قبل از چت کردنمون بوده که زیاد به هم توجهی نداشتیم.:( تو خوشگلی تکم از اینکه بگن زشته نگرانی ندارم ولی یه سوال دارم باید با خودشون نشون برام بیارن یا نیازی نیست؟؟؟؟. اگه یه حلقه یا گردن بندی بیارن یه جور تعهدی میشه برای این آقای محترم که کاراشو زودتر و بهتر انجام بده ... اینو کسی بهم گفت. لطفا راهنمایی کنید...

علاقه مندی ها (Bookmarks)