به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اسفند 93 [ 14:25]
    سطح
    63
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 33.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,038

تشکرشده 2,035 در 738 پست

Array

RE: چطور مي توان اثرات بدگويي ها و حرف بد خانواده شوهر را در ذهن همسر از بين برد؟

البته تمام اين حرف ها مال 3-4 ساعت هست. بعد عذرخواهي مي كنه و اصلا حرف هاي زشتي را كه زده به ياد نمي آورد.

البته اينبار داره يك مقدار طولاني مي شه. مثل اينكه اين دفعه مامانش خيلي تلاش كرده (اينجوري )

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 تیر 99 [ 21:50]
    سطح
    93
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 527
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger First ClassOverdrive
    تشکرها
    3,264

تشکرشده 3,442 در 1,036 پست

Array

RE: چطور مي توان اثرات بدگويي ها و حرف بد خانواده شوهر را در ذهن همسر از بين برد؟

لیلا جون اولا تو که اینو می دونی اولا سعی کن زیاد به پر و پاش نپیچی
    بعدشم وقتی می دونی اون داره سطحی فکر می کنه و ذهن سطحیش اینقدر فعاله پس ازش دلخور نشو و این جور وقتا جواب حرفاشو نده و بهش بگو مهدی جان بعدا باهم صحبت می کنیم
    و اینم به این معنا نیست که تو حرفاشو تایید کردی در واقع این به این معناست که تو اون و شرایطشو درک کردی همین
    یعنی بهش کمک کن تا ذهن سطحیش یه جوری خاموش شه....
    ماشاا........ خودت واردی دیگه .........
    بعدم زمانی که اوضاع خوبه باهاش در این مورد حرف بزن البته با رعایت کامل شرایط گفتگو
    [align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
    بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]

3. 2 کاربر از پست مفید eghlima تشکرکرده اند .

eghlima (دوشنبه 19 دی 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 اسفند 92 [ 23:20]
    سطح
    43
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 167
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2,779

تشکرشده 2,844 در 585 پست

Array

لیلای عزیز...همدلی به مفهوم تایید حرفهای یک نفر نیست بلکه انتقال این پیامه:من تو رو درک میکنم.
    و این پیام الزاما با حرف منتقل نمیشه بلکه زبان بدن،طرز نگاه،نحوه ی برخورد و حتی موج احساسی شما میتونه این پیامو منتقل کنه.
    وقتی همسرت بر میگرده خونه و شروع میکنه به ایراد همون طور که گفتم جواب نده سعی کن فضای ذهنیشو عوض کنی.میگه گاز کثیفه اگر واقعا کثیفه جواب بده آره راست میگی! حرفهایی میزنه که عصبانیت میکنه مثله این که دوست پسر داری! با خنده و شوخی بحثو عوض کن.
    خیلی مهمه که بتونی این زمانو کنترل کنی و اجازه بدی احساسات همسرت تخلیه بشه در عین حال تنش هم ایجاد نشه.
    یک چیز دیگه:نمیدونم چطور همسرت راهی خونه مادرش میشه.یعنی طرز برخورد شما قبل از رفتنش چیه؟ناراحت میشی؟خودخوری میکنی؟همسرتو با روی باز و خوشحالی وقتی میخاد به مادرش سر بزنه بدرقه کن.یا مثلا اگه بعد از کار میره شما هیچ تغییر رفتاری نشون نده.
    در ضمن وقتی اونجاست باهاش تماس نگیر.
    وقتی هم برگشت همون طور که گفتم از در محبت و گذشت وارد شو.نترس که همسرت سو استفاده میکنه نه...در اون شرایط شکل بچه ای رو داره که عصبانیه.شما از بالغت کمک بگیر...

در نهایت بازهم تاکید میکنم حتما تلاش کن که رفته رفته بتونی آمادگی ارتباط هر چند بسیار اندک رو با خانواده ی همسرت در خودت ایجاد کنی.چون این راه حلها همگی مقطعیه و هرگز ز ز ز نمیتونی این خلا احساسی رو پر کنی مگر از روش درستش.

5. 5 کاربر از پست مفید یک زن امیدوار تشکرکرده اند .

یک زن امیدوار (سه شنبه 20 دی 90)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اسفند 93 [ 14:25]
    سطح
    63
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 33.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,038

تشکرشده 2,035 در 738 پست

Array

به روز آوري

نقل قول نوشته اصلی توسط آفتاب همدرد
    نقل قول نوشته اصلی توسط آفتاب همدرد
    لیلا جان من گاهی اوقات از این روش استفاده میکنم که رفتار و طرز برخوردی رو که دوست دارم باهام داشته باشند رو با یک مثال از برخورد خودم با دیگران توضیح میدم که به طرفم برنخوره.

مثلا میگم وای نمیدونی چند وقتیه رفتارمون با یکی از همکارام خیلی عالیه، خیلی شرایط همو درک میکنیم اما امروز از خودم خیلی ناراحت شدم چون تحت تاثیر حرفای یکی دیگه از همکارامون قرار گرفتم و یه لحظه واقعا دیدم خیلی نسبت به اون شخص منفی شد! خیلی راحت با توجه به حرفاش قضاوت و عجله کردم! در حالی که آخر وقت همون بنده خدا واسم فلان کارو انجام داد، خیلی پیش وجدانم ناراحت شدم، شرمنده خودم شدم. حالا خوب شد همون لحظه تو اداره نبودا وگرنه فک کنم میرفتم باهاش دعوا! اون لحظه دوست داشتم خفش کنم............... واقعا اگر این کارو میکردم هیچ وقت خودمو نمیبخشیدم.

به نظر تو چجوری میتونم تحت تاثیر حرفای دیگران قرار نگیرم؟گناه کسی رو نشورم؟ چون انقده بزرگ و فهمیده باید شده باشم که خودم اطرافینمو بشناسم و جوگیر نشم. یه ذره هم امکانشو بدم که ممکنه اون شخص با من و یا با همکارم قصد خیری نداشته باشه و.......

در ثانی سعی کن وقتی از اونجا میاد خیلی به پروپاش نپیچی و خودت باعث بوجود اومدن جرقه نشی.
    لیلا جون نظرتو نگفتی، امتحان کن واقعا عالیه.جواب میگیری

ممنون ميناي عزيزم عاليه حتما امتحانش مي كنم. فقط مي شه كمي بيشتر توضيح بدي عزيزم.

مي دوني زن اميدوار عزيز راستش را بخواي نگرانم كم كم حرف هاي مادرش در ذهنش حك بشه و من را ديگه اينقدر كه الان دوست داره دوست نداشته باشه.

من هم مهدي را خيلي دوست دارم و هم زندگيم را. ولي خوب چيكار مي تونم بكنم وقتي مادرش بيماره؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array

ليلا خانم
    همدلي يعني سكوت و صبر و تحمل فردي كه از درون تحت فشار قراردارد نه ميتواند مادر را ول كند يا اگر ول كند ضربه بزرگتري را بايد تحمل كند بدون در نظر گرفتن حتي احساسات فرزندي و غيره كه در نتيجه با توپ پر تري پيش تو خواهد اومدو...ونه دوست دارد از زندگي مشترك و زناشويي خويش دست بردارد . لذا به قول خودتون تحمل چند ساعت در هر ماه كار شق القمري نيست لازم نيست ما هميشه در كل ساعات و ثانيه هاي عمرمان از طرفمان بخواهيم كه تسليم منطقي باشد كه بايد به تقصير مادرش اعتراف كند و خانواده اش را بشكند بگذاريد غرورش بيش از اين خرد نشود وگرنه تكه پاره هاي آن باطراف اثابت خواهد كرد و تو نزديكترين و حساسترين در معرص اصابت آن هستي. بزرگي و كرامت و مديريت يعني صبر و تحمل ناملايمات در لحظات بحراني تا آرامش برگردد.
    و اما برقراري رابطه محدود را بايد خود از موضع بزرگوارانه و در حدي كه خودت تعريف ميكني بتواني ايجاد كني تا اتهام كلي را هم از خودت برداري.خيلي خشك و متين

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 دی 90 [ 19:39]
    سطح
    15
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

لیلا جان من هم مشکلی مشابه با مشکل شما داشتم ولی با همفکری دوستان به نتایج خوبی رسیدم. به نظر من سعی کن در اون 3 ساعت که همسرت از خونه مادرش میاد به هر نحو که شده محیط منزل را شاد و سر زنده کنی طوری که شوهرت نتونه زیاد به حرف مادرش فکر کنه وسعی نکن در مقابل حرفای همسرت جبهه بگیری اون زمان رو با شوخی و خنده سپری کن انشاال... که جواب بگیری

9. کاربر روبرو از پست مفید lovely girl تشکرکرده است .

lovely girl (پنجشنبه 22 دی 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ليلا موفق
    همسرم هر 3- 4 هفته يكبار به خانواده اش به تنهايي سر مي زند. اما پس از بازگشت از خانه مادرش بسان انبار باروتي مي ماند كه منتظر جرقه اي است. البته اين وضعيت 4-5 ساعت بيشتر به درازا نمي كشد. ولي اگر در اين انحاء جرقه اي زده شود و منفجر شود....
    بنظرم ارزش داشته باشد که شما هر سه چهار هفته یکبار به مدت فقط 4-5 ساعت ناشنوا شوی
    حالا بیا این چند ساعت در ماه رو اصلا نشنو، بذار هرچی دلش می خواد بگه، شما هم خوبی های شوهرت رو با این چند ساعت از بین نبر. نشنو تا نه به دل بگیری و نه بخوای جواب بدی که جرقه ای که می گی زده بشه.

11. 2 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (پنجشنبه 22 دی 90)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)