سلام
ازدوستان همدردی کسی نیست داداش خودساخته رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرشده 150 در 54 پست
سلام
ازدوستان همدردی کسی نیست داداش خودساخته رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرشده 36 در 19 پست
سلام خودساخته عزیز
به خاطر موضوع پیش آمده متاسفم.
با توجه به اینکه پیش متخصص زنان رفتید و ایشون گفتند مشکلی نیست، طبق اظهار نظر ایشون نتیجه می گیریم که مسئله ی فیزیولوژیکی در کار نیست.
پس می مونه بعد روانی و هیجانی قضیه. اگر برای حل شدن این مشکل پیش دکتر برید بعید می دونم بتونید نتیجه بگیرید. احتمالاتی که من درباره ی همسر شما میدم می تونه شامل وسواس(در روان درمانی منظور از وسواس صرفا شست و شو نیست) و تعارض های هیجانی(که می تونه مربوط به گذشته و عقایدی باشه که از پدر و مادر و جامعه مبنی بر گناه آلود یا درد آور بودن این رابطه هست) بوده باشه.
پیشنهاد من مراجعه به روانشناس بالینی با تخصص سکس تراپی یا درمان وسواس هست(چنین درمان گرانی هستند، به ویژه در تهران به وفور فعالیت می کنند و می توانند به شما کمک کنند)
به طور میانگین احتمالا با 8 تا 12 جلسه ی درمانی، نتیجه ی مطلوب به دست بیاد.
لطفا ما رو از نتیجه ی کار خودتون مطلع فرمایید.
شاد باشید.![]()
frn-moshaver (دوشنبه 12 دی 90)
تشکرشده 150 در 54 پست
______________________________________نوشته اصلی توسط frn-moshaver
سلام ممنون و سپاسگزار
حتما میرم پیش روانپزشک:
تشکرشده 36 در 19 پست
دوست من! روانپزشک نه! به مواردی که با رنگ قرمز مشخص کردم دقت کنید، معمولا افرادی که از نظر روانی در وضعیت بسیار بد و اورژانسی هستند باید به روانپزشک مراجعه کنند نه همسر شما!(با توجه به مشکلی که اعلام کردید)نوشته اصلی توسط خودساخته
frn-moshaver (سه شنبه 13 دی 90)

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست
نوشته اصلی توسط خودساخته
بالهای صداقت (سه شنبه 13 دی 90)
تشکرشده 150 در 54 پست
__________________________________نوشته اصلی توسط frn-moshaver
سلام
رو چشم حتما میریم روانشناس
مرسی دستتون درد نکنه
سلام
بالهای صداقت عزیز ازدیشب طبق گفته شما رفتار کردم امروز زنگ زد گریه کرد اخه دیشب نرفتم دیدنش گفتش من میام خونه دلم برات تنگ شده گفتم منم دلم برات تنگ شده الکی گفتم 2 روزه غذا نمیخورم گفتم بزار دلش برام بیشتر تنگ شه زودتر بیاد
ناگفته نمونه اولین بارم بود بهش دروغ گفتم خدا منو ببخشه میخوام ببرمش پیش روانشناس ببینم بعد چی میشه شما راهم در جریان میزارم
یا علی دعام کنید
خودساخته (سه شنبه 13 دی 90)

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست
مبارک ها باشد![]()
پس بالاخره بدست آوردی ،
نابرده رنج گنج میسر نمی شود
یادت نره اینبار چنان رشته محبت و عشق رو محکم به پایش ببندی که نتواند در برود
آقای خودساخته مقاله های مهارت های ارتباطی ، انتظارات زنان و مردان از یکدیگر ، زندگی بیست مخصوص خانموها و آقایون رو حتما بخون ... پرینت بگیر هم مخصوص مردها رو و هم مخصوص خانوم ها ... مال خانومت رو بذار یه جایی جلوی چشمش ، جوری که خودش کنجکاو بشه که بخوندش ...اگه پرسید ابنها چی هست
بگو من و تو لیاقت داشتن یک زندگی رویایی و عاشقانه رو داریم ، به نظرم نکاتی که توی این مقاله ها هست بد نیست ، نظر تو چیه؟
بذار خودش علاقه مند بشه
خونه رو هم براش خیلی زیبا عاشقانه کن
حتما گل بخر
زحمت شام هم پای خودت
اصلا هم روی مساله تون اصراری نداشته باش
بذار خودش بهت اجازه بدی نزدیکش شوی
تشکرشده 150 در 54 پست
__________________________________________نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
خیلی ممنونم که راهنماییم میکنید
حتما رو چشم انجام میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)