در زمینه ی به ظاهر نرسیدن... نه این طوری نیستم من محاله اجازه بدم آرایشگر دست به ابروهام بزنه!!!! حتما خودم انجام میدم... حتی واسه اینکه خوش بگذره میدم داداشم موهامو کوتاه میکنه یا موهای مامانمو من رنگ میکنم یا نمیدونم خودم واسه هر لباسم با پارچه ی همون لباس گل سر درست میکنم که بهش بیاد و... من فکر کنم عدم رضایت از موقعیتم دارم والا خودمم موندم چمه؟
در مورد هورمون هم فکر نکنم نه چون واسه سنگ کلیه دکتر واسم آزمایش تیروئید هم نوشت گفت شاید مشکل داری که تو سن کم این اتفاق افتاده اما مشکل نبود من به دلیل ارثی این مشکل رو پیدا کردم حتی کمبود تحرک هم ندارم گرچه قبلا تحرکم بیش از این حرفا بود اما الان هم کم تحرک نیستم...
الانم کسی به من نمیگه برو سر کار ولی بالاخره چی آدم در سن 27 سالگی ندونه میخواد چیکار کنه؟! منطقی نیست به من چه که پس به کی چه... شاید تو تلاشتو کردی توکل کردی بقیشو... آقا من خیلی جاهاش کاری نکردم گرچه خیلی جاهاش موقعیتم بد بود و تلاش بیشتر نمیتونستم داشته باشم...
در مورد دارو اصلا نمیتونم دارو بخورم و اینا یه سری دارو خودم دارم واسه مشکل دیگه ام که فکر نمی کنم واسه من دارو مفید باشه...
اگه پزشکی اینجا هست یه سوال دارم! غدد یعنی کدوم غدد ممکنه قاط زده؟! یه چند ماهی هست که پریودم دردناکه ... خیلی شدید... اما آزمایش رفتم گفتن مشکل ندارم! دردناکیش به عونت یا کیست و اینا ربط داره یا هورمون ها؟
پاک دارم از این سایت هم نا امید میشم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)