سلام
خسته نباشید آقای مهاجر بینشان .
ممنون ٰ شما هم همیشه شاد و پرتوان باشد موعود عزیز
1- من به تعبیر خواب(البته کتابهای در این زمینه رو میگم) اعتقاد ندارم به این دلیل که خداوند در عوض پاکدامنی حضرت یوسف(ع) بهشون "علم تعبیر" خواب داده.پس مشخصه که کار هر کسی نیست.نظر شما چیه؟
دقیقا مثل خودم ٰ منم این کتابهایی که در بازار پخش کرده اند ( مثل تعبیر خواب ابن سیرین و ... ) اصلا اعتقاد ندارم و اصلا صحت هم ندارد ٰ ( التبه در بحث تعبیر خواب روایاتی از امام صادق وارد شده که در آن بحث و شکی نیست )
2- گفتید عروسی هم میرید،آیا عروسی ای که رقص و آواز هم داشته باشه منظورتون بود یا فقط عروسیهایی که بدون این اسباب هست؟
هر عروسی نمیرم . عروسی که رقص و ارگ و ... باشه نمی رم ٰ البته هم خودم اذیت میشم ( واقعا بدم میاد از ترانه و جلف بازی و ... ( و هم در دید مردم هم بسیار بد است و موجب تحقیر روحانیت خواهد شد ٰ و این مسئولیتش زیاد است ... البته ناگفته نماند خدا رو شکر تا به حال موفق شدم خیلی جاها این رسم و بردارم و به جای ارگ و رقص و ... جایگزین آن مولودی خوانی بیاورم ( البته نه مولودی که در مساجد و ... میخوانند ٰ هم شاد بوده هم دف تو اون بوده و دست زدن ) ( عقیده من همیشه این بوده که : بدون گناه هم میشود بسیار شاد بود و شاد زیست
3-وقتی برای متوفی فاتحه میخونیم باید به اسم بخونیم یا به نیتش کافیه؟
فقط نیت آن فرد کافیه ٰ همین که بفهمی برای که میخونی کافیه ...
4- چطور با همسرتون اشنا شدید؟
آشنائی با همسرم ٰ جریانش مفصله ٰ ما هر دو از دوشهر هسیم و غریبه ٰ اما اگه بخوام بگم خیلی خیلی طولانی میشه ٰ ( البت اگه بخوام خلاصه بگم : از طریق یکی از دوستان که اونم روحانی بود )
5-از بعضیها شنیده ام مردی که تا 4 تا زن رو صیغه کنه ثواب زیادی میبره (درست و غلطش رو نمیدونم) شما حاضرید به خاطر ثواب در حالیکه همسر دارید کسی رو عقد موقت(صیغه) کنید؟
اولا در این بحث باید دلیل تشریع صیغه را بفهمیم تا بتونیم پاسخ بدهیم ٰ و آن برای ضرورتهای اجتماعی و ... تشریع شده نه برای هوس بازی و تحقیر شخصیت زن ... نمونه ای کوتاه در زیر اشاره میکنم ...
به عنوان مثال :
1 . در عصر ما بسیاری از جوانان در دوران تحصیل ( آن هم تحصیل های طولانی مدت ) واقعا قادر به ازدواج نیستند ٰ زیرا نه شغلی دارند ٰ نه مسکنی ٰ نه هزینه های سرسام آور ٰ و .... با این حال باید چکار کنند ؟؟؟ صبر و تحمل هر کسی هم در این شرایط امروزی و چهره های بزک کرده و .... بسیار بسیار سخت است ٰ لذا 2 راه دیگر میماند اول : ارضای از راه حرام و روابط نامشروع . 2 ازدواج موقت ...
2 : افرادی که متاهل هستند اما در سفرهای طولانی مدت خارج از کشور و ... گاهی گرفتار محرومیت شدید جنسی می شوند ...
3 : کسانی هستند که همسران آنها ٰ گرفتار بیماری های مختلف و صعب العلاج می باشند که هرگز نمی تواند مساله جنسی خود را حل کنند ....
4 : گاهی در دوران بارداری و شرائط خاص آن ٰ مرد مجبور است با همسر باردارش روابط جنسی داشته باشد و چه بسا جوان باشد و کنترل و صبر بسیار سخت ...
و ................. دهها مورد دیگر از اضطرارهایی که ممکن است پیش آید ٰ پس بحث ازدواج موقت بری ضرورت ها تشریع گردیده نه برای هوس بازی و شهوت پرستی و ... ( پس ما نگاه به سوء استفاده آن در جامعه نکنیم و آن را حرام کنیم و ... آن را فقط در ضرورتها بکار ببندیم تا اسلام را تحقیر نکرده باشیم )
پس اگه از من سوال کنید که آن را انجام میدهم ٰ به طور قطعی میگم : در شرائط فعلی هرگز ...
6-اگر دختر به سن ازدواج داشته باشید و پسری رو مناسبش ببینید ایا خودتون به اون پسر پیشنهاد میدید که با دخترتون ازدواج کنه؟
اگه همه شرائط رو ببینم که مهیاست و پسر را هم فردی لایق بدانم . مقدمات آشنائی آن رو را فراهم میکنم و پیشنهاد میدهم ٰ این حرکت بسیار زیباست و بارها و بارها و در تاریخ از طرف علماء بزرگ اتفاق افتاده ...
7- چند وقت یه بار منزل پدر و مادر خودتون و همسرتون میرید؟
حداقل چهار ماهی یه بار که بشه سالی سه بار
8- امروزه خیلی از دختر خانمها و زنهایی که مذهبی شناخته میشن تجملاتی هم هستند! و مثلا توی ازدواجشون دیده ام که خرجهای فراوان و خریدهای آنچنانی و وسایل لوکس و خارجی و مهمونی های پر خرج و ... اما خب ظاهرا هم چادری می پوشند و مراسمات مذهبی میرند و ادعای مذهبی بودن دارند،من به شخصه چنین افرادی رو زیاد نه تحویل میگیرم و نه خوشم میاد ازشون و نه زیاد رفت و آمد میکنم باهاشون،نظرتون در مورد این افراد چیه؟(البته در مورد آقایون هم همینطوره)
بله ٰ فردی که ادعای مذهبی بودن کرد ٰ مسئولیتش در جامعه چند برابر میشه ٰ و دیگه بعد از ادعا . رفتارش و پیامدهای آن فقط دامن گیر تنها خود او نیست ٰ بلکه وصله ای ناجور است بر تن اسلام و دین ٰ لذا من خودم شخصا از این افراد بدم میآید ٰ به قول معروف که میگن ( یا زنگی زنگ ٰ یا رومی روم ) البته این ضرب المثل خیلی جاها قابل استدلال نیست ٰ اما اینجائی که کسی با ادعا کردن و بد رفتار کردن ضربه به دین و ... میزند واقعا ورود دارد ...
9-با توجه به سوال قبلی ، همسر شما چطور هستند ؟
همسرم الحمد لله هرگز اهل تجملات نبوده ٰ من هرگز در زندگی به ایشان سخت نگرفته اند ولی اون خودشون اینگونه هستند ...
10-چه ویژگیهایی تو همسرتون شما رو مجذوب کرد؟
اول از همه : حق پذیری ایشون ٰ دوم : مقید بودنشان در اعتقادات ٰ سوم : ساده زیستی و ساده زیستی
11-برای اینکه ثابت کنید مسلمان و شیعه علی(ع) هستید حاضرید در عمل برخی کارهایی که مطمئنا بامخالفت خیلیها از جمله خانواده تون روبرو میشید رو انجام بدید؟
خیلی انجام دادم ٰ و خدا روشکر با موفقیت هم صورت گرفته و تاثیر گذار بوده ...
12-وضع مالیتون خوبه ؟ یا متوسط یا ...؟
خدا رو هزاران بار شکر مکینم . اگه بگم مطمئنا خیلی ها باور نمیکنن ٰ ( البته خیلی وقتها نیازی به باور دیگران نداشته ام ٰ ولی برای بعضی ها که باور میکنن میگم تا بفهمن خیلی ساده هم میشه زندگی کرد و لذت برد از زندگی و خوش بود و لبخند بر لب داشت )
من تا همین الان در زندگیم بعد از 11 سال زندگی مشترک و دو بچه : یه پراید دارم و هیچ خونه ای ندارم و تازه در مسکن مهر ثبت نام کردم و حدود 10 میلیون تومان پول دادم و تمام پس اندازم ( البته که آماده کردم برای تحویل خانه ) حدود 2 میلیون و پانصد تومان است ٰ همین . نه دیگر جایی زمین دارم ٰ نه سهام نه و ..... تمام دارائی من فقط همینه ... البته با همین تو این مدت زندگی زناشوئی و قبل آن میتونم بگم شیرین ترین زندگی ها رو داشته ام و خواهم داشت و لذت هم میبرم ٰ باور کنید خیلی ها در حسرت این آرامش زندگی من مانده اند ٰ 

مطلقا از آینده خودم و فرزندانم نگران نیستم ( هرگز و هرگز ) و فقط به فکر انجام وظیفه ام هستم و همیشه این جمله را سرلوحه کار خودم قرار دادم ( تو خوب بندگی کن ٰ خدا خوب بلده خدائی کنه )
( این حدیث رو هم بگم از علی (ع) کی می فرمایند : ( تو بندگی خدا را کن ٰ خدا عالم را بنده تو می کند ) همه ما همه چیز رو دارم اما تو این بندگی متاسفانه مانده ایم و همین مشکل اساسی کار و زندگی ماست ...
ممنون از سوالاتتون ٰ موفق باشید ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)