سلام به همگی !
حامد جان به نظرم افرین واقعی رو باید به شما گفت که تونستید به کسی مثله من کمک کنید تا بهترو خودم و دنیای اطراف خودم رو بشناسم . فقط با دید مادی گرایی به دنیا نگاه نکنم . الان که فکر میکنم شاید تو همه ی این سال ها خدا گم شده ی من بود که شما بم کمک کردید پیداش کنم .نه اینکه قبلا دنبالش نمی گشتم اما قبلا می خواستم تو کتاب های ریاضی و فیزیک و زیست پیداش کنم . تازه لام فهمیدم که راه رو اشتباه رفته بودم .امروز یه صفحه ی قران رو خوندم .می خوام هم این کار رو ادامه بدم .
گلنوش 67 من که گفتم الان قصد ازدواج ندارم . حداقل تا دو ساله دیگه نمی خوام ازدواج کنم . اما به اینکه اون موقع چطور برخورد کنم فکر می کنم .
بهار غمگین خیالتون راحت وفقتشو ندارم که خودم رو برای جواب دادن به سوالام خسته کنم . الان باید بیشتر وقتم رو روی درسم بذارم .جواب پنج شش تا سوال که سوالای اصلیم بود رو گرفتم . همین الانم توی سایت دانشگاه دارم این مطالب رو مینویسم . فکر کنم استادم هم رفته سر کلاس . دو ماهی تمام وقتم روی این مسایل گذاشتم . شاید قرا گرفتن توی محیط های مذهبی بم کمک کنه . مهم اینکه به راهی که دارم توش قدم بر می دارم ایمان دارم .
فرناز خانم کتابی رو که معرفی کردید حتما مطالعه می کنم . از بابت معرفی کتاب ممنون .

تبریک دومم برای کنار گذاشتن اشتباهات قبلیتونه و خواستم بهتون بگم انسانی که به طور کامل مراحل توبه رو پشت سر میذاره و توبه واقعی میکنه مثل کسی میمونه که اصلا گناهی نکرده. 
علاقه مندی ها (Bookmarks)